- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
wyglądają całkiem fajnie ale nie będę ich niestety wypróbowywać bo wszystkie idą na prezent a jeszcze ukrywam je przed Pauliniurkiem bo ona też na Gwiazdkę ją dostanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Jak Kuba dostanie dam znać czy mu się podoba zabawka
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Oj ja też sie chyba na te tablice skusze Jeszcze ich nie zamówiłam , bo tu pobyt w szpitalu , teraz u Mamci i tak leci dzień za dniem ....
A Agusiu duże sa te tablice ?
Moja batalia po przychodniach zakończona . Normalnie wszędzie z wywieszonym jęzorem biegłam , zeby zdążyć . Ale 3 razy mi krew pobrali i mam spokój.. na najbliższe 3 tygodnie hahaha
Na prenatalnych pomierzyli Maleństwo i wszystko jest dobrze Nic niepokojącego się nie dzieje Niestety nadal nie wiem kto zamieszkał w moim brzuszku .Troszkę zawiedziona tym jestem , ale w sumie to przecież dopiero 12 tydz , więc ciężko dojrzeć Najważniejsze , ze zdrowiutkie I przez tydzień urosło mi Maleństwo 1 cm Teraz mierzy 5,5 cm
Właśnie wróciłyśmy z długiego spacerku . Jest super pogoda , słonecznie i gdyby nie mocne wiatrzysko , to byłoby bajecznie
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na płeć fakt za wcześnie ale za 3tyg napewno poznasz. Ja poznałam jakoś ok 16 tc
U nas pogoda też ładna Po obiedzie skoczymy na spacer. Dziś serwuję barszczyk czerwony z pasztecikami
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a z ta płcią to może być różnie ja to poznałam chyba po 30 tygodniu albo coś koło tego, tak się moja złośnica ciągle tyłkiem wystawiała Oj każda wizyta to była nadzieja na poznanie płci A dziewczyna z sali przedporodowej z którą leżałam dowiedziała się co ma jak już urodziła bo też się dziecko pokazać w tych okolicach nie chciało
Kochana podaję linka do tych tablic, tam są wymiary
www.weltbild.pl/czarodziejska-tablica-aqua_p10991602.html
U nas dziś pochmurnie i wieje jak szlag
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tam wieczór?
My zaliczylismy poobiedni rowerowy spacerek a jak mąż wrócił z pracy pojechaliśmy ogladać foteliki. W Cybex Pallas Kuba siedział jak sardynka i ostatecznie wybór padł na Recaro Young Sport. Właśnie zamawiam na allegro bo taniej
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka miałam się Ciebie ostatnio pytać czy wybraliście już fotelik? Pokaż jaki to
My dziś w domku bo strasznie wiało, Paulinkę wypuściłam tylko na podwórko żeby się dotleniła bo jakaś senna zaczęła się robić Pod wieczór przyjechali moi dziadkowie i posiedzieliśmy przy kawce
Paulinka już śpiocha a ja oglądam seriale
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki Kochane Nie ukrywam , ze chcielibyśmy poznać płeć jak najszybciej , ale nie przyśpieszymy nic Przy Amelce dowiedziałam się w 15 tc
Agusiu dzięki za linka Zaraz popatrzę jak to tam wygląda
Sylka moja przyjaciółka jakiś czas temu dla Igorka kupiła właśnie ten fotelik i jest bardzo zadowolona . Ma fajne zabezpieczenie jakby dziecko odpięło pasy No i wiadomo , firma świetna
Ja jak dotarłam do domku , to nie wiedziałam w co ręce wsadzić 10 dni mnie w sumie nie było i musialam odgruzować domek . Oczywiście wszystkiego nie zrobiłam , ale spora większość Nawet mięsko na jutro już usmażyłam
Teraz ide coś przekąsić i do łózka , bo kręgosłup daje się we znaki .
Miłego i spokojnego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak tu możesz dokładniej sobie obejrzeć www.recaro-polska.pl/index.php/foteliki-dzieciece/9-36kg .
Mam dylemat czy wybrać ten Saphir z mikrofibrą czy któryś z zamszem. Nie wiem któy będzie lepszy w użytkowaniu i na lato.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale jak to nie wiedziałaś w co ręce włożyć, a to Twój mężuś prze te dni co Cię nie było nie mógł zmywarki włączyć i posprzątać Ojjjjjjj nie ładnie
Spokojnej i przespanej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu no roboty miałam sporo . Mężuś przez te dni jak nie było mnie w domku to też starał się nocowac u mojej Mamci . Jechał po pracy do domku się przebrać i do Nas
A ja jak wyjeżdżałam,to nie przypuszczałam , ze tyle dni mnie nie będzie . W lodówce zostały zupy,sos i inne ciekawostki,które wiadomo jak wyglądały po tych 10 dniach
No i 2 razy Męzuś nocował w domku,wiec troszkę zdążył nabrudzić
A w całym domku to wiadomo : kurz , kurz i kurz . Jak jestem w domku to sprzątam codziennie i jest co robić , a po takiej nieobecności , to już w ogóle
Mój Mężuś kochany , ale do sprzątania to ma 2 lewe ręce Owszem jak poprosze , to mi pomoże , ale szczerze tego nie lubię Zawsze cnie tak jak bym chciała Wolę już , żeby zajął się Amelką , pobył z Nią , a ja sobie sprzątam
Sylka w lecie to chyba w każdym foteliku dziecko się spoci ... jak sa wysokie temperatury to nie ma innej opcji . Niezależnie od fotelika .
Właśnie przed chwilą się ważyłam i załamałam się totalnie 12 tydz i 6 kg na plusie !!!! Zaraz sie nie uniosę . A naprawdę nie jem dużo i nie wiadomo czego Chyba pobiję swój własny rekord w tyciu ciążowym
Miłego poranka