- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku gratuluję wygranej aukcji Firmowa kurteczka w super cenie
Ja właśnie też poluję na kurteczkę , bo przypomniało mi sie , ze mam 2 pary spodni z pleckami w sam raz na sanki Dokupię kurteczkę i nie musze kupowac kolejnego kombinezonu
Też patrzyłam na firmowe kombinezony , ale im bliżej końca aukcji , tym cena bardziej zbliżona do sklepowej nówki !!!
Super , ze paputki okazały sie strzałem w dziesiątkę Jak Ami wyrośnie z befadowskich , to też kupię te skórzane To rozm M kupiłaś ? One rosną razem z nóżką ?
Byłam dziś na spacerku dłuższym . Popołudniu zrobiło sie ciepło i przyjemnie Jutro z zrana ruszamy na rynek . Może upoluję jakąś czapkę dla Ami A jak nie do musze po sklepach pojeździć .
Aguś a w H&M były jakieś ciekawe czapy dla dziewczynek ?
Miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ha Kochana bo właśnie czegoś takiego na wzór Waszego sweterka szukałamAgsiak kurtecza bardzo podobna do tego Kubusiowego ocieplanego sweterka
agi no mnie się w H&M wiele czapek podoba i ja raczej tam młodej kupię, z tym że mnie się np bardzo spodobała czarno-szara z pomponem a takie typowo dziewczęce też na pewno znajdziesz
My jutro także wybieramy się na targ bo T musi koniecznie kupić jakieś spodnie. Kurcze średnio co kilka miesięcy trzem mu kupować nowe bo w kroku się przecierają i nie ma znaczenia czy markowe czy nie więc szkoda dawać 200 stówy jak za chwile i tak trzeba nowe kupić.
No więc z tymi paputkami to mierzyłam, mierzyłam i wyszło że kupiłam rozmiar L i są ciut duże ale mogą być, nie będę ich wymieniać ale taki idealny byłby rozmiar M jednak.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku ja właśnie czapkę , szalik i rękawiczki chciałabym kupić w jakimś kolorku nie dziewczęcym . Już kombinezon będzie różowy , wiec bez przesady
Udały sie zakupy na rynku ?
My byłysmy , ale w sumie kupiłyśmy sobie z Paulą tylko rękawiczki takie na teraz i kalesonki dla Męża Kompletnie nic ciekawego nie było . A najgorsze , ze Pauli trzeba kupić buty,kurtkę/płaszcz i resztę ciuchów ... wiadomo jak to nastolatka , wszystko firmowe by chciała , i wybredna strasznie
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi powiem Ci że u nas na rynku nawet sporo fajnych rzeczy ale kurcze ceny bardzo zbliżone do tych sklepowych więc w sumie tylko T sobie kupił spodnie a poza tym to nic
Oj wyobrażam sobie jak to jest z zakupami dla nastolatki. Ja to specjalnie wagi do metek nie przywiązuję a pamiętam że moja siostra to także lubiła mieć wszystko firmowe no a wiadomo jako to ceny są takich rzeczy
Także szykuje Wam się wydatek
Lecę ogarnąć nasze piętro bo na 16 goście przybędą.
Od samego rana dyńka mi pęka ale wzięłam tabletkę i zaraz przejdzie.
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba mial dzis radoche na podworku. Zalozylam mu kalosze i biegal jak szalony po kaluzach. Radosci co nie miara Wrocil z mokrymi spodniami, pochkapana kurtka w wszystko wyladowalo w pralce, ale co tam grunt ze dziecko szczesliwe.
Agusiam glowaa moze przez pogose boli cisnienie skacze. Mam nadzieje ze predko przejdzie
Agi to sie troche nachodzisz ze swoja nastolatka, na szxzescie wybor duzy to moze szybko cos sobie znajdzie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chata ogarnięta więc pozostaje tylko czekać na gości.
agi miałam się pytać czy udało się Twojej mamie kupić ten niekapek z Disneya?
Mój T chciała wtedy od razu drugi dokupić ale u nas w żadnej Biedronce już ich nie było
Powiem Wam że jestem z niego tak zadowolona że będę na niego polować żeby mieć na zapas i nie wiem jak mogłam kiedyś mieć inne
Milutkiego popołudnia
Znalazłam na allu te niekapki, tzn kształt butelki jest inny ale ustnik jest dokładnie ten sam
allegro.pl/disney-butelki-i-butelki-niek...a-0-i2695776109.html
A to są dokładnie te niekapki, jupiiiiii
allegro.pl/butelki-disney-do-picia-kubus...e-6-i2641340212.html
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajne te niekapki. Też mielismy fajny bidon z Disneya ale Kuba przegryzł w nim miękki ustnik. A że mam go z UK to ciezko w sklepie u nas kupić sam ustnik. Wczoraj szukałam na allegro i nie mogłam znaleść a dzieki Twoim linkom Agus znalazłam (szukałam w niekapkach) Kuba popija w nim mleko. To był jedyny niekapek z którego chciał coś pic + później Lovi 360 allegro.pl/disney-butelki-i-butelki-niek...a-0-i2695772041.html
Mogę Wam polecić te sztućce sa bardzo fajne i Kuba chętnie ich używa allegro.pl/disney-sztucce-kubus-puchatek...-cy-i2703981818.html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A na allegro przesyłka prawie tyle co kubek kosztuje . Zdziercy !
Sylka muszę przyglądnąć sie temu kubkowi , który pokazałaś . Chcę pomału przekonać Amelkę do picia mleka z kubka , a nie z butelki .
Ona tylko ze smoczków dr.Brownsa chce pić , a coraz trudniej mi ej kupić poza allegro .
A w czym Wasze dzieciaki piją mleko ??? Kubuś w tym niekapku tak ? A Linka ?
Aguś mnie też od rana głowa boli i niedobrze mi strasznie . Już nawet wymiotowałam .
Przed chwilą byłam na dłuższym spacerku, zeby się dotlenić , ale nie pomogło .
Mam nadzieję , że Tobie przeszło i wizyta gości będzie udana
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zastanawiam się nad kupnem tego kubka lub podobnego do mleka allegro.pl/bidon-lyczek-dla-dzieci-tomme...nik-i2634188298.html
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi po tabletkach głowa przestała już boleć ale tak jak Sylka pisała chyba coś z ciśnieniem dziś nie tak bo T też głowa bolała.
Wizyta znajomych bardzo udana, lubię tych ludzi bardzo bo są tacy szczerzy Byli z 7-miesięczną córcią więc już pojechali. Paulinka śpiocha, T poszedł do garażu a ja mam czas dla siebie
agi Paulinka pije mleko z butelki aventu ale przez ustnik od niekapka 12+
allegro.pl/avent-magiczny-ustnik-niekape...szt-i2701699167.html
one pasują i do niekapków i do butelek a że miałam butelki to dokupiłam tylko ustniki.
W tym miesiącu się już nie wyrobimy ale może w przyszłym zamówię do mleka też te niekapki z Disneya tylko te większe lub te co Sylka ma.
Paulinka już od dłuższego czasu nie pije przez smoczki
U nas ten kubek Lovi 360 się nie sprawdził, tzn Linka umie z niego pić ale ja go nie lubię bo leje się z niego i jak młoda nim rzuci to cała podłoga zalana a tym z Disneya nic, suchutko
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas Lovi sie sprawdza. Zanim dam Kubie odwracam do dogóry nogami wtedy wyletje tyci picia i szczelka dobrze się zasysa i tym sposobem to co wylatje po rzucie to tyci kropelki, choć Kba rzadko rzuca kubkami.
Ciesze się że spotkanie udane :)Szczerzy znajomi to skarb
Znalazłam jeszcze taki kubeczek i nad nim sie zastanawiam by był do mleka i na podwórko tylko czekam na odpowiedz czy ma taki sam ustnik jak ten z linku we wcześniejszym poscie. allegro.pl/tommee-tippee-explora-bidon-l...0ml-i2701272966.html
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zawsze jak robię picie w 360 to też odwracam do góry dnem i leje się jak z kranu, no to przyciskam, uciskam ta uszczelkę, wycieram aż w końcu przestanie kapać i dopiero daję młodej ale to trochę trwa co działa mi na nerwy i tak za każdym razem jak chcę dolać picia czy dorobić świeżą herbatkę. Nie wiem może trafił mi się jakiś felerny ale nie przepadam za tym 360 stopni
No i niestety u nas kubki często upadają, Paulinka nie rzuca nimi na odległość ale często zrzuci ze stołu lub upadnie jej w innych okolicznościach więc przy tym 360 podłoga cała była pochlapana bo dosłownie się napój rozpryskiwał.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba ładnie wypił z niego mleko wiec na razie wstrzymam się z zakupami. Dam znać co odpiszą w sprawie TT
Agusiak a może Avent 360 Ci podpasuje allegro.pl/avent-kubek-niekapek-260-ml-3...cie-i2688774224.html
Nie wiem czy Wam pisałam że ostatnio Kuba miał otarcia w pachwinach. Dziś P. kupi Dady 5 i żadnych otarć a pieluszki dobre! gdzie sa od 15 kg chyba Kuba ma trochę brzuszka przed soba i chyba na nim się trzymają
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku super , ze odwiedzinki udane Też lubię się spotkać z przyjaciółmi , nie trzeba się spinać i nic udawać , tylko miło spędza się czas .
Sylka ja też jak nie ma Huggiesów na promocji , to właśnie daddy kupuję . Nic się Amelce nie dzieje po nich i sa wystarczająco chłonne jak dla nas . Dużo lepsze niż pampersy activ czy te felerne sleep&play . Tylko my na razie używamy rozm 4 .
Co do Lovi 360, to podobnie jak u Agusi ... Ami lubi z niego pić , ale ja nie cierpię wycierać powstałych plam . Tez jak naleję , to odwracam kubek , czekam az wykapie z niego co ma wykapać, ale Amelka tak nim trzepie i bije , ze zaraz mokro jest . A jak zobaczy , ze da sie z niego wylać , to robi to zamiłowaniem i rozciera ręką
Też musze wybrać jakiś kubek na mleko dla Małej . Tylko Ona taka wybredna , ze pewnie znowu kupię kilka zanim jej jakiś spasuje
My już po śniadanku Ami zjadła dziś jak na siebie , to ogromną ilość Teraz obowiązkowo TeleTubisie musi obejrzeć Już mi uszami wychodzi ta bajka Paulinka tez miała etap na tą bajkę i wszystkie odcinki znam na pamięć
Miłej niedzieli