- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Buciki sa bardzo wygodne i smialo nadarzam za synem

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Możliwe , ze te bóle od macicy są . Na razie nic nie wiadomo . Lekarka mówiła , ze czasami robi się jakiś krwiaczek,którego tak od razu nie widać .
Mogłabym wyjść na własne żądanie , ale nie zamierzam chojrakować i zostaję dla świętego spokoju.
Dzisiaj taka pogoda okropna . Pada , wieje i szaro na polu . Do tego pobyt w szpitalu wiecie jak na człowieka działa ... a o tym odpoczynku , o któym każdy mówi , to mowy tu nie ma

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Daj koniecznie znać jak się czegoś dowiesz

Ja dzis jakiegos powera załapałam i w czasie drzemki Kuby posegregowałam buty w pawlaczach, swoje ubrania, jego i nawet szafkę z narzędziami meża

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi Kochana

Lekarze porobią badania i będziesz dokładnie wiedzieć co i jak i chociaż wiem że jest ciężko i ogromnie tęsknisz to może chociaż troszkę odeśpisz.
Zawsze możesz do mnie napisać smska jak Ci będzie smutno, o każdej porze

Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i żeby szybko Was wypisali do domku

Sylka to super, że jesteś zadowolona z butów

Daj znać co Ci powie jutro lekarka w sprawie @.
Kochane dziękuję za miłe słowa o zdjątkach

A u nas dziś cały dzień leje, jest wilgotno i T rozpalił już dziś w kominku, bo na prawdę nie przyjemnie jest.
Tata był w weekend na rybach i przywiózł piękną sztukę więc będzie jutro na obiadek

A ja dostałam @ i wszystko mnie boli i wkurza

udanego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
I Mąż ma rację ...powinnaś wypoczywać , a nie dawac sobie tak w kosć !!!
Chodzić mogę tyle co muszę , czyli na badania , do wc i pod prysznic . Mam leżeć teraz . Myśle , a raczej jestem przy nadziei , ze jutro uprosze ordynatora , zeby mnie do domku puścił .
Agusiaczku dzięki Kochana

Czuję , ze lepeij wypocznę w domku pod okiem Mamci

Rzeczywiście ostatnio troszkę na głowie miałam i pewnie wszystko się skumulowało . A o czytaniu książek na razie nie myślę . Raz , ze faktycznie zmeczenie bierze górę i po chwili cyztania robię sie zmęczona i oczy mnie bolą , a dwa to skupić się nie mogę na niczym .
Na szczęście Mężus dzwonił , ze Ami Nasza cudowna po kąpieli i mleczku wtuliła się w niego tak mocno,że aż mu szyja zdrętwiała

Agusiaczku narobiłaś mi ochoty na rybkę

I zazdroszczę kominka , zawsze mi sie marzył i tak ciepło i romantycznie kojarzył

Współczuje @ ... to jeden z plusów ciąży - odpoczynek od tych paskudnych dni

Spokojnej nocy

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rany jak ja się cieszę ,ze mam tutaj komputer

Mężuś już dzwonił i słyszałam moją Misiunię w tle . Jest taka rozkoszna . I już sobie wyobraziłam jak bosko wygląda

Świetną nockę mięli . Ami obudziła Tatusia tylko 2 razy !! O 1 i 5 , zjadła mleczko i spali do 6:30 !!! No wypas normalnie . Czemu mi ten mój szogunek tak nie śpi ?

Zaraz rano jadą do lekarza i zobaczymy czy to na nowo ten liszaj czy takie uporczywe zimno . Już wolę , zeby jej antybiotyk jednak dał . Bo coraz gorsze to jest . Tylko pytanie jak Ona będzie te leki przyjmowała ??? Jak nie chce otwierać buzi do żadnych specyfików , a jak na siłę jej damy , to albo wypluje , albo zwymiotuje

To miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi no widzisz, ale Amelka zrobiła tacie prezent. Nie chciała żeby był w pracy niewyspany i obudziła się tylko dwa razy. Super!!!!! Oby częściej się już nie budziła a z czasem przesypiała caluteńkie nocki

Kurcze bidulka z tym zimnem/liszajem

A Tobie Kochana jak minęła nocka, pospałaś coś, czy jeszcze mniej niż przy Ami?
Mnie dziś czeka chyba kolejna przeprawa z urzędami bo muszę załatwić aktualne zaświadczenia.
Wczoraj tata odpalił centralne w domku to przyjemniej się zrobiło bo ta wilgoć w powietrzu to najgorsza, mówią że gorsza od mrozu.
Aguś czekam na wszelkie wieści od Ciebie i oby jak najszybciej z domku

Udanego dnia.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ami pewnie zmęczona po wczorajszym dniu ładnie zasnęla. Widzisz moze nie przeżywa tak mocno rozłaki i rozumie że mam musi trochę pobyć w szpitalu. Rezoltna dziewczynka.
Daj znać co powie lekarz po wizycie Ami.
U nas od czwartku grzeją, ale póki co nie odkrecałąm grzejników bo mamy ciepło w domu. W domku jednorodzinnym rzeczywiście teraz już chłodniej się robi i trzeba przepalić

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wiecie może czy można je dostać w jakimś sklepie?
allegro.pl/listing/user.php?string=18-24&us_id=24466798
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Powodzenia Kochana w urzędach , oby bez kolejek się obyło .
Mi noc minęła nawet dobrze ... dopiero o 5 się obudziłam , a raczej zostałam obudzona

Mężuś dziś ma wolne , bo musiał z Małą do lekarza jechać . Lekarz dał jeszcze inną maść i za 2-3 dni kontrola . Jak nie będzie diametralnej poprawy , to antybiotyk pójdzie w ruch .Wtedy zapytam czy jest możliwość przepisania leku , któy tak jak Sylka piszesz mozna by połączyć z mlekiem
W przychodni Mój Męzuś zrobił furorę

A chodzi taki dumny i zadowolony

Ja miałam kolejne badanie ginekologiczne i ordynator wprowadził mi jeszcze jakies leki . Powiedział , ze 10-go kolejne badanie i zobaczymy wtedy , Jak bedzie wszystko tak jak się spodziewa po tych lekach , to puści mnie do domku . Ale troszkę się podłamałam , bo do środy to jeszcze całe 2 dni i 2 noce !!!!
No nic , najważniejsze , ze Ami daje radę i oby to dziadostwo jej zeszło . Za 30 min przyjadą do mnie i wyściskam moją Pysię

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Synek szwagierki złapał najprawdopodobniej ospę

Agusiak znajoma miała te paputki i polecała

Dokładnie miała te allegro.pl/6-36m-pantofle-paputki-skora-...rzy-i2678025697.html
Agi mam nadzieję że Ami zejdzie to diabelstwo a Ty wyjdziesz za te 2 dni

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj z tą ospą to przykre . Mam nadzieję , ze jednak maluchy nie zachorowały . Szwagierka niech sie nie zamartwia , przecież nie była świadoma zagrożenia .
A słyszałyście o Party ospowym ? Mamy organizują spotkania , zeby dzieci wzajemnie się zarażały od siebie !!!
Niezłe co ?
Moja Lineczka przechodziła ospę jak była mała . Biedna moja wyglądała jak kropka . miała pełno plamek .
Kiedyś panowało przekonanie , ze ospa to coś, co każde dziecko musi przejść . Teraz czasy sie zmieniły .
Moja Misiounia kochana była tu i od razu humorek mi się poprawił . Małe złotko moje , wszędzie jej pełno i tak wesoło

Pojechali niedawno , bo Ami śpiąca troszkę była .
A teraz czekam na Paulinkę . Skończyła zajęcia i juz jest w drodze

Do wieczorka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Buciki też właśnie chcę dokładnie takie tylko boję się że nie trafię z numerem :/
Wolałabym je zobaczyć na żywo i przymierzyć ale jak nie znajdę na necie żadnego sklepu gdzie one są to zamówię w ciemno na allu.
Sylka ja uważam że super byłoby jakby Kubuś przeszedł ospę tylko może nie teraz bo dopiero co miał te wszystkie chorobowe przeboje i szkoda go narażać, ale tak ogólnie to jestem za tym żeby dziecko przeszło ospę w dzieciństwie. Jakoś nie trafia do mnie teraz ta reklama że dzieciństwo może być bez ospy i jest jakaś szczepionka, hmmmm. Ja mam nadzieję że młoda zarazi się od kogoś jak pójdzie do przedszkola a jak wcześniej też spoko

agi super że odwiedziny rodzinki podniosły się na duchu a teraz jeszcze Lineczka ma przyjechać to już całkiem super

Mam nadzieję że nie przetrzymają Cię dłużej niż do środy. Dziś było w Pytaniu na Śniadanie o przetrzymywaniu pacjentów w szpitalach żeby na nich zarobić

A ja pozałatwiałam co miałam w urzędach, teraz tylko papiery z pracy, zaświadczenia od męża i można składać wniosek do MOPS.
A T kupił w Biedronce niekapek z DAISNEYA za 6.99 zł i jest super

Miłego popołudnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

z tym przetrzymywaniem w szpitalach to świeta prawda . Trzymają jak na sranie za przeproszeniem . Tylko kasa i kasa . Ja w środę wychodzę i koniec . Już zapowiedziałam Mężusiowi , że jak będą chcieli mnie zostawić to pitnę przez okno

Moze namówię Mame , żeby poszła jutro do bedronki po ten kubek jak taki fajny

A z ospą , to też wolałabym , zeby Ami przeszła ją w wieku przedszkolnym niż w wieku dorosłym . Zawsze to mniej ewentualnych powikłać i młody organizm lepiej sobie radzi .
Sylka daj znać jak paczka z Winiary Ci przyjdzie . Jestem ciekawa co w niej jest

Ja zmykam pod prysznic , bo czekam już 30 min i wiecznie łazienka zajęta

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to widzę że macie niezły ruch pod prysznicami

A jak po odwiedzinach Paulinki? Radzą sobie jakoś pod Twoją nieobecność?
Powiem Ci że jak ja błam mniej więcej w wieku Paulinki, może ciut młodsza i moja mama musiała iść do szpitala to strasznie się z tym czułam. Nie umiem tego opisać ale po prostu było mi jakoś tak źle...no ale to była zupełnie inna sytuacja.
Dziewczynkom jest na pewno bardzo dobrze u babci, pewnie je rozpieszcza jak to babcia i nawet się nie obejrzą a już będziecie w domku

No powiem Ci że ten niekapek jest super. Ja powiedziałam T żeby jutro dokupił jeszcze jeden, a niech leży na wszelki wypadek. Jest co prawda niezbyt duży ale moja żaba i tak na raz niewiele pije, ale za to jest lekki, ładny i nic z niego nie kapie, ustnik ma twardy całkowicie chociaż jest napisane że to 6+.
Chciałam go znaleźć na allegro ale nie było takiego

Wspominałaś że jedzenie paskudne, ale nie masz żadnej dietki zaleconej? Bo jak ja byłam w szpitalu to mnie mężuś zawsze zaopatrywał w smakołyki i często też obiadki przywoził

Sylka dzwoniłaś do ginki?
Udanego wieczorku:)