- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Amelka niezła agenciara

Szukam fotelika samochodowego dla Kuby, mamy pożyczony od szwagietki Bebeconfort Iseos TT ale teraz Majce będzie potrzebny bo wyrasta z naszego nosidełka. Myslę o zakupie takiego 9-36 kg by starczył już do końca.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

agi ale się uśmiałam z Amelki

Dzięki za info o paczkomatach, już polubiłam, zagłosowałam i będę oczekiwać

W MOPSie oczywiście nic nie załatwiliśmy, ale widać już światełko w tunelu. W końcu trafiliśmy na kompetentną babkę która nasz wszystko potłumaczyła co i skąd trzeba zdobyć i dołączyć do wniosku. Większość mamy, ale parę dokumentów musimy jeszcze zdobyć i złożyć wniosek jak najszybciej. Już mi się niedobrze od tego robi ale wizja jakichkolwiek pieniążków dodaje skrzydeł

Odwiedziła nas też dziś moja kuzynka, ta z Anglii ale tym razem sama bo przyleciała na kilka dni jakieś sprawy pozałatwiać i w niedziele wraca już do siebie. No i muszę się pochwalić że znowu zostanę ciocią

Bardzo się cieszę

No ale w Anglii to jest tak super ze świadczeniami na dzieci i opieką zdrowotną że nic tylko dzieci rodzić, nie to co w Polsce

A jutro z samego rana jedziemy na cały dzień do domku letniskowego więc pewnie odezwę się wieczorkiem.
Miłego wieczorku i spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ja już okąpana , wypachniona i właśnie paznokietki w nogach maluję

Jutro rano czeka mnie prasowanie Naszych ciuszków i wypad do fryzjera .
Zastanawia mnie tylko jak Amisia w nocy będzie spała . Mężuś przywiózł maść do smarowania i paracetamol , więc w razie W pójdą w ruch .
Sylka jak byłaś zadowolona z tego pożyczonego fotelika , to może z tej firmy też kupcie ? Oj pamiętam batalię z Naszym fotelikiem , to wieczne czytanie opinii i szukanie ...bleee

Agusiaczku a u Was co tam ? Jak w Mopsie? poskładane dokumenty ?
Spokojnej nocy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak się czuje Amelka z tymi zimnami no i Ty? A wiesz, mnie też zaczyna coś w kąciku ust wyłazić ale wzięłam piorunującą dawkę witaminy b i c i mam nadzieję że nie wyjdzie na całego.
Udanej zabawy na weselu

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś super , ze udało się trafić na kompetentną osobę w Mops'ie . Zdarza się to bardzo rzadko . Ja zazwyczaj , zeby się czegoś dowiedziec , to ślęczę nad komputerem i szukam wszelkich wiadomości . Mam czasami wrażenie , ze te pracownice Mopsu dostają premie za zatajanie informacji

Gratulacje dla Kuzynki

Udanego dnia Kochana

A ja noc miałam koszmarną

Jak dziś się nic nie zmieni , to raczej na weselu długo nie posiedzę

Nic zmykam na śniadanko

Miłej soboty

EDITT ...
Kochane a powiedzcie mi proszę co wiecie na temat opryszczki w ciąży ?
Dziewczyny na kwietniówkach bardzo mnie nastraszyły , ze to moze być groźne dla Maluszka w brzuchu

Wiem , że opryszczka narządów płciowych jest groźna , ale taka na ustach też ? Co sądzicie ?
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
w Mopsie zalatwilam wszystko decyzja 25 listopada to ja nie wyjade chyba od mamy oby do 1 niech juz S przyjezdza....
sprawdzalam terminy na necie i am na 12 jeszcze 2 miejsca jak nie to na 15 ...wczoraj mialam dosc wszystkiego i chcialam pierdzielnac tym wszystkim ..

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Udanej zabawy i czekam na foto

Kpiłam dziś buciki... inne niż Wam pokazywałam Dałam 70 zł takie jak tu tylko kolor toffi

Będą mi pasowały w sam raz do torebki
Agusiak mam nadzieję że uda się i kaski troche Wam wpadnie

MEgi bedzie dobrze zdasz

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My już w domku ale nie chciało się wracać, oj nie chciało.
agi udanej zabawy na weselu

Mam nadzieję że Ami będzie grzeczniutka i ściągnie Cię przedwcześnie do domu.
Jeśli chodzi i opryszczkę w ciąży to pewności nie mam, najlepiej upewnić się u lekarza ale słyszałam że jak się małe dziecko, niemowlę zarazi to niedobrze

megi uszy do góry wszystko będzie dobrze, egzamin zdarz i teraz już wszystko pójdzie gładko. Daj znać jak będziesz już miała wyznaczony termin żebyśmy mogły za Ciebie trzymać kciuki

Sylka butki bardzo ładne, chociaż mnie szczerze mówiąc tamte bardziej się podobały

A na działce było super. Pogoda piękna, ciepła i słoneczna chociaż momentami wiał dosyć mocny wiatr. Prawdziwa piękna jesień

Cały dzień praktycznie spędziliśmy na spacerkach po lesie połączonych z grzybobraniem bo jest tam kochane taki wysyp, babcia już zgromadziła zapasy dla całej rodzinki, dziś też sporo uzbieraliśmy a to jeszcze nie koniec bo moja kochana babuszka spędza w lesie niemal całe dnie

Na obiadek zrobiliśmy grilka a Paulinka objadła się malinkami z ogródka, które sama zrywała z krzaczka i zjadała ze smakiem

Ech mogłabym tam mieszkać gdyby tylko praca jakaś tam była.
Jutro może wrzucę jakieś fotki

Miłego wieczorku.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Buciki wybrałam te bo całe w środku ocieplane a tamte były "gołe" i stwierdziałm że będa lepsze. A i kolorek też mi się spodobał

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a to zmienia postać rzeczyBuciki wybrałam te bo całe w środku ocieplane a tamte były "gołe" i stwierdziałm że będa lepsze.

No i pochwal się Kubusiem bo dawno go nie widziałam a pewnie sporo urósł

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś chowałam do pawlacza buty letnie i na chwilę wyszłam a ten pierun mały podstawił sobie taboret do drzwi wszedł na niego i otwierał górny zamek. Innego dnia wszedł u siebie w pokoju na 2 półkę od dołu i sobie siedział taki schylony

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- KAMI
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
mamuśki bardzo prosimy o poświęcenie nam sekundy i zagłosowanie na fotkę Maksia
oczywiście liczymy, że będziemy mogli się zrewanżować
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ale z Kubusia mały spryciarz

A ja właśnie uporałam się ze stertą prasowania rzeczy młodej, bo miałam zaległe jedno pranie a przy tej biegunce w kilka dni uzbierało się drugie ale sytuacja już opanowana

Wczoraj przez cały dzień nie było w ogóle kupy a dziś była już taka dorosła, jak to mój T ją nazywa "baton"

Także miejmy nadzieję że biegunka już za nami. Czytałam że tego typu jak młoda miała czyli bez wymiotów, bez gorączki i przy apetycie to są jak katar i muszą trochę potrwać, nawet do 10 dni. Dopiero po 10-14 dniach należy udać się do lekarza. Nie należy takiej biegunki niczym zatrzymywać bo organizm widocznie potrzebuje się z czegoś oczyścić i należy jedynie nawadniać i najlepiej podawać właśnie probiotyki odbudowujące florę w jelitkach

U nas od rana cały czas leje

agi jak po weselu?
Miłego dnia

Fotki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś też mimo, że niedziela trochę popracowałam. Posegregowałam za małe ciuszki i buciki Kubusia. Powyciągałam wiekszę, cieplejsze

Dziękuję za pochwałę sweterka- sprezentował go Kubusiowi moja siostra

Kubusiek teraz na spacerze zawsze zbiera liście i szyszki. Szyszkami później bawi się na boisku- rzuca i podbiega itd.

Paulinka ślicznie wygląda. Na zdj. wydaje się starsza i taka dorosła

U nas pogoda ponura, nie pada ale wieje strasznie.
Zaraz zabieram sie za obiad bo zaplanowałam spaghetti.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tylko na moment ...
Agusiaczku zdjęcia jak zawsze rewelacyjne

Super , ze wypad dod domku tak się udał . Widać , ze tak wypoczywasz i ładujesz akumulatory .
Sylka zdjecia Kuby też świetne

Butki bardzo fajne wybrałaś , mam nadzieję , ze będzie Ci się w nich wygodnie chodziło

Zdjecia z wesela wstawię jak tylko wrócę do domku . Chociaż szczerze nie wiem czy coś z tego wybiorę

Nie wiem czy to wszystko się skumulowało , ale w nocy rozbolał mnie brzuch .Wracaliśmy po 3 do domku . A rano zauważyłam śluz z żywą krwią i pojechałam na wszelki wypadek do szpitala . Tym sposobem zostałam zatrzymana na obserwacji

Tak strasznie tęsknie za Amelką

Na szczeście wczoraj przez cały dzień i praktycznie całą noc Mama świetnie sobie z nią poradziła

Jeszcze to zimno znowu ma więsze i już nie wiem czy to czasem nie znowu ten liszaj cholerny

Mam tu laptopa , wiec o ile internet będzie sie sprawował , o tyle bedę zaglądała

Miłego dnia