- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Przepraszam że dopiero teraz piszę

Dziś była ładna pogoda zaliczyliśmy spacerek ale musieliśmy wrócić na leki ale najważniejsze że choć troszkę młody się przewietrzył. Do poniedziałku podajemy antybiotyk zinnat mamy przepisany syropek i osłonowo diclofor. W poniedziałek mamy kontrole mam nadzieje że wszystko będzie ok.
Ojjj jak mi się nic nie chce a jeszcze prezentów muszę szukać bo chrześnica ma urodzinki. Dobrze że już na święta prezenty mam zaplanowane i już w październiku będą prawie wszystkie kupione

A sylka w przyszłym tygodniu na pewno muszę zrobić te placuszki wyglądają tak apetycznie

Prawko wow jak cena

megi na pewno nie rozmawia z duchami

Dobra uciekam bo jutro na cały dzień do pracy uciekam a jak mi się nie chce

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka pewnie Kubuś nadal odreagowuje szpital . Jednak takie dzieciaczki na swój sposób musza sobie z tym całym zamieszaniem radzić . Bezpiecznie się czuje blisko Ciebie .
I jakie postępy nocniczkowe

A z tym jedzeniem , to może i przez zęby , bo też zawsze przy okazji nowych perełek apetyt mniejszy . Ciesze się , ze chociaż mleko pije i serki je .
Dla Maleństwa zacznę kupować zaraz jak rozpocznę 2 trymestr , czyli 24 października

A samopoczucie spoko

Megi to Ty zalatana na maxa jesteś

A Tymek może film "Rozmowy nocą" podejrzał i teraz w nocy tez go na dyskusje bierze

Kozlowska super , że juz w domku jesteście

Ty normalnie juz gotujesz na całego

Mam nadzieję , ze w pracy szybko Ci minie

A mnie Męzuś wczoraj porwał do Delicji na znakomity deser

Dziś po kościele jedziemy na gielde , Musimy obejrzeć stoły i krzesła . Nasz juz robi sie za mały

Agusiaczku a co tam u Was ? Jak odwiedzinki się udały ? Jedziecie dziś na ta wystawe ?
Miłej niedzieli

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

jak dziewczynki sobota Wam minęła?
Sylka my też mieliśmy wczoraj naleśniki bo już od dłuższego czasu miałam na nie ochotę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
megi też mi się kiedyś wydawało że młoda duchy widzi bo słyszałam że małe dzieci do pewnego wieku podobno je widzą. Siedziała np na dywanie patrzyła się do góry i jakby coś obserwowała, machała, wyciągała rączki i uśmiechała się

No ja akurat gdzieś tam wierzę w te duszkowe historie

A my mieliśmy bardzo udany dzień, odwiedziny u kuzyna były super, posiedzieliśmy, pojedliśmy smakołyków, winko wypiliśmy z kuzynem i jego żoną bo T prowadził autko, dziewczynki się wybawiły i jeszcze zarobiłam reklamówkę ubrań po Amelce. Oglądaliśmy też pasowanie na przedszkolaka Amelki i niektóre dzieciaczki to tak płakały że aż żal serce ściskał. Ale ogólnie super to przedszkole i oni są bardzo zadowolenie i Ami też się tam podoba

A dziś wystawa samochodów i mam nadzieję że nie będzie padać chociaż póki co zapowiada się ładna pogoda

agi nie martw się Ami przejdzie okres nie jedzenia i zacznie wcinać pięknie

Udanej Niedzieli

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

agusiak widze ze tez mieliscie super sobote. Dzis dzien tez wam fajnie sie zapowiada.
Agi super ze kolezanka odda ubranka po coreczce to mily gest i dciazy troche finansowo

Megi Ty jak zwykle zalatana. Co do duchow to tez slyszalam o tym. Kuba jak byl mlodszy tez tak rozmaial.
Wydatki na dojazdy meza faktycznie jak tak podliczyc wyszly by spore, ale dobrze ze nie jestes sama a z mama a ona zawsze tyci pomoze
Kozlowska swietnie ze jestes w domku z Matim. A jak on sie czuje, bbierze jeszcze leki? Gratuluje postepow w pichceniu

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ale mężuś Wam super niespodziankę zrobił wczoraj, pyszny deserek tylko pozazdrościć, mniam

Sylka to super że mieliście taką udaną sobotę

mego trzymaj się dzielnie i oby czas do przyjazdu męża szybko Ci zleciał

A my mieliśmy świetny dzień, pogoda dopisała i humory także. Zaliczyliśmy wystawę samochodów, potem plac zabaw i jeszcze na koniec wieczorny spacerek

A teraz czeka nas przeprawa z papierami do MOPSu, bleeee

Potem wrzucę kilka fotek, a Ty agi także pochwal się jak Ami śmiga na nóżkach

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Super , ze wizyta u kuzyna taka udana

Niedługo zaprosisz ich do siebie i obejrzycie filmy z pasowania na przedszkolaczka Paulineczki

A jak tam dziś na tej wystawie ? Pogoda dopisała , wiec pewnie jesteście zadowoleni

Ale poruszyłyście tematy...duchy

Megi oj długa rozłąka u Was

Sylka , ale miło wczoraj mieliście

A my dzisiaj byliśmy na giełdzie , wstępnie wybraliśmy stół i krzesła

Potem obiadek i spacerek . Pogoda dziś bajeczna

A jutro jade do fryzjera , a potem do Cieszyna w odwiedziny do tej koleżanki i jej córci Zosi

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dobry wieczór
agi ale mężuś Wam super niespodziankę zrobił wczoraj, pyszny deserek tylko pozazdrościć, mniam
Sylka to super że mieliście taką udaną sobotę
mego trzymaj się dzielnie i oby czas do przyjazdu męża szybko Ci zleciał
A my mieliśmy świetny dzień, pogoda dopisała i humory także. Zaliczyliśmy wystawę samochodów, potem plac zabaw i jeszcze na koniec wieczorny spacerek
A teraz czeka nas przeprawa z papierami do MOPSu, bleeee
Potem wrzucę kilka fotek, a Ty agi także pochwal się jak Ami śmiga na nóżkach
Miłego wieczorku
no i wcześniej obiecane fotki

agi jak ja Ci zazdroszczę tego McDonalda to aż mi ślinka cieknie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sylka, megi i Kozłowska najlepsze życzenia z okazji Dnia Chłopaka dla Kubusia, Tymcia i Mateuszka od Paulinki no i ode mnie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rany mi tez wypadlo z głowy , a jeszcze rano pisałam życzenia na czerwcówkach

Kubusiu , Mateuszku , Tymciu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS

Agusiu zdjecia świetne

Ja ostatnio też pozbierałam sobie trochę kasztanów , ale tylko do dekoracji . Te figurki przywołują wspomnienia dzieciństwa

A Paulisia to błękitna Dama

Zaraz musze śniadanko robić , ogarnąć troszkę i wybywamy

Miłego dnia Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agi udanych odwidzin i relaksu u fryzjera

Agusiak Paulinka urocza kobitka

Jak uda mi sie dodzwonic do przychodni to pojde z Jakukiem, bo mialam przyjsc na kontrol. Nie kaszle nie smarka ale gardlo trzeba sprawdzic. Dodatkowo ma lekko czerwonego siusiaka i nie wim czy to od podraznienia czy moze jakas infekcja sie zaczyna. Kupy zadkie robi na zabki pewnie no i stycznosc z kalem jest to moze cos tam wlazlo, jakas bakteria. Nie zaszkodzi sprawdzic przy okazji skoroo i tak mamy sie pokazac.
Milego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka trzymam kciuki za lekarza i oby nie rozwijało się czasem jakieś nowe zapalenie. Może to zaczerwienie to na skutek antybiotyków, może to jakoś zmienia skład moczu i to podrażniło Kubusia ale najlepiej sprawdzić u lekarza. Daj nam znać jak po wizycie

A właśnie było w Pytanie na Śniadanie o witaminie D3 także u dorosłych i o tym co mogą powodować jej niedobory. Aguś i specjalnie dla Ciebie, mówili że witamina ta jest niezwykle ważna w okresie ciąży i karmienia piersią, że jej niedobór może mieć wpływ na częstsze poronienie i cc. Muszę zakupić jakąś w tabletkach i też zacząć przyjmować bo ma wpływ na cały organizm.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
dzieki za zyczenia w imieniu Tymcia

fajnie ze wyjscie do kuzynki sie udalo ladnie sie bawily ehh dziewczynki sa grzeczniejsze

super taki wyjazd na gielde mi sie ten czarny motorek podoba

Sylwia mm nadzieje ze powie lekarz ze Kubus zdrowy

mysmy wczoraj u cioci byli ii ona mu raz pokazala jak sieu niej na fotel i wersalke wlazi tak sie Tymciowi psodobalo ze pol dnia to wchodzil to schodzil a ja latalam i czuwalam by gleby nie zaliczyl hehe

wczoraj tez dalam mu pierwszy raz lososia norweskiego z koperkiem i mu bardzooo posmakowal zawsze sloiczki z ryba kupowalam ze wzgledu na osci ale znalazlam rybke co nie ma jupiii hehe on ma apetycik zdecydowanie po tatusiu za to warzywai owocki to uwielbia po mnie

a odnosnie MPSU mnie tez czeka wizyta 4 pazdzienrika nie wiem jak zalatwie wszystko rano zalatwiac rodzinne i wychowawcze pozniej do skzoly po zasiwadczenie i leciec do Wordu zapisac sie na test...obym miala tylko pogode..
na koniec dnia sie poplkalam troche bo prawie 2 miesiace nie bede sie z S widziec ...no ale damy rade
a apropo kasztanow dzis pojdziemy na nie z Tymciem jak wstanie i zje mam park blisko i jak bylam dzieckiem z mama chodzilam co roku na kasztany liscie zoledzie a te figurki na fotkach przywolaly wspomnienia