- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My takze wcinamy sniadanko- placki z jablkami
Zaraz zmykam na zastrzyk.
Milego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Amelka już po śniadanku , a ja sama nie wiem co zjeśc
Miało cały tydzień być słonecznie , a dziś od rana chmury i deszcz Dobrze , ze wczoraj skorzystałyśmy z pogody .
A dzisiaj czeka na mnie cała masa prasowania Odwlekałam to i teraz mnie dopadło
Jutro z samego rana do Mamci jadę . Mma badania , neurologa Ami , potem jakieś zakupy , bo garderobę trzeba uzupełnić i do Mamci odpoczywać Zostajemy do czwartku .
W czwartek mam wizytę u ginekologa , wiec podglądnę Maleństwo
Oj z tymi prezentami to macie rację . Co roku zamierzam kupować na kilka miesięcy wcześniej i z moich planów nic nie wychodzi Na ostatnią chwilę kupuję i na raz wydaję tyle kasy , ze głowa mała
A Megi co to za wózek Ci sie tak spodobał ?
Ja musze zacząć pomału oglądać . Tylko wsyzstkie co mi się podobają mają kubełkowe siedzisko , a takiego aj nie chcę .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ten podobał mi się już przy Paulince ale był wtedy nowy na rynku i jeszcze nie było o nim zbytnio opinii na necie:
allegro.pl/3w1-wozek-implast-eco-line-bo...tki-i2632722170.html
tan spodobał mi się ostatnio
allegro.pl/3w1-wozek-abc-design-wozki-vi...fix-i2666707669.html
no ale najlepsze wbrew pozorom są takie, i z własnego doświadczenia wiem że najlepiej jak jest możliwie największa gondola żeby dziecko zimę w gondoli przejeździło, a ja już małą zimą to musiałam z rozłożonej na płasko spacerówce wozić:
allegro.pl/elegancki-wozek-paris-3-w-1-g...rld-i2644557720.html
Ale na poszukiwanie masz jeszcze sporo czasu i pewnie wiele nowości i ciekawych wózków się do tego czasu pokaże.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze strasznie źle się czuję w tych blond pasemkach jak dresiara albo te laski z filmu "Cześć Tereska"
Myślałam że się przyzwyczaję, ale NIE
NO nie podoba mi się i tyle.
Na necie radzą by użyć tego:
allegro.pl/casting-creme-gloss-farba-kre...sow-i2603780622.html
podobnie fajnie kryje i szczególnie łapie się jasnych włosów. Wiem że nie wyjdzie mi jednolity kolor ale te pasemka będą chociaż brązowe lub jakiekolwiek inne tylko nie blond!!!!!
Macie jakieś rady?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do wózków to dla mnie liczyła się duża gondola. W naszym wózku w gondoli Kuba jeździł do 7 mies.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jak przeszłam z blondu na brąz , to musiałam co 3 tygodnie włosy farbować ,bo mi odrost się robił .
Co do wózków , to mam mętlik w głowie . Ale Mężuś już mi zapowiedział , że nie kupimy drogiego wózka . Przy Amelce wydaliśmy sporo na X-landera , a jak Ami miała 11 miesięcy , to juz zamieniłam go na lekką spacerówkę . Teraz może byc podobnie , wiec Męzuś mówi , ze bz sensu wydac ponad 2 tyś
Spodobał mi sie Graco Symbio allegro.pl/wozek-graco-symbio-3w1-gratis...ice-i2660707311.html
Ma super gondole z regulowanym oparciem , ale już spacerówka jest do doopy , bo kubełkowe siedzisko
Chyba rozglądnę się też za używanymi , skoro to tylko na chwilę .
Zresztą ja w gondoli nie będę pewnie woziła dziecka zbyt długo. Pamietam , ze Amcia nie chciała w gondoli jeździć . Wolała pozycję pół leżącą . Dzidziuś urodzi sie w kwietniu , wiec na pewno też nie będzie chciał w zimie w gondoli jeździć, bo będzie już pewnie wolał widzieć wszystko wokół .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.lorealparis.pl/koloryzacja/kolor/casting-creme-gloss.aspx
agi mnie się wydaje że na zimę gondola jednak najlepsza, ja bardzo ubolewałam że nie mogłam zimą młodej w gondoli wozić bo to i cieplej i wygodniej ,a przecież jak dziecko nie chce już leżeć to większość gondoli ma regulowane oparcie i można unieść do pozycji półsiedzącej.
Będziesz też chyba musiała pomyśleć o jakieś dostawce bo przecież Ami czasem także będzie musiała z wózka skorzystać a raczej dwóch na raz pchać nie będziesz
Ale pewnie, używane to w tej sytuacji dobry pomysł, zwłaszcza że te głębokie lub 3w1 są przeważnie w idealnym stanie, nie to co spacerówki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
taki mi się też spodobał
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-cone...lik-i2586352214.html
ten też zgrabny tylko chyba nie ma skrętnych kół
allegro.pl/wozek-wielofunkcyjny-3w1-cone...lik-i2586352212.html
a ten mnie śmieszy bo jest drogi jak szlag a paskudny żebym z nim nie wyszła publicznie, ble
allegro.pl/bugaboo-cameleon-mega-promocj...ons-i2662209664.html
nie wiem o co kaman, chyba że sam wychodzi z dzieckiem na spacer
albo ten, hahahahaha, muszę go mieć!!!!
allegro.pl/orbit-baby-wozek-g2-gleb-spac...zki-i2642519094.html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A te dwa ostatnie wózki , to chyba dla takich snobów , co dla niech tylko to , ze drogi się liczy . Tez bym ich za darmo nie chciała
Super , że dziś farbowanko Koniecznie pokaż efekt Mam nadzieję , ze tym razem będziesz zadowolona
Ja na farbowanie umówiłam sie na poniedziałek , a potem 6 października na fryzurkę . Musze na tym ślubie jakoś wyglądać
A jutro za sukienką musze pochodzić . Wkurza mnie to , bo kupię i będzie w szafie leżała . Ubiorę ją ten jeden raz i tyle . Raz , ze brzusio szybko rośnie , więc na święta się w nią nie wbije , a dwa po porodzie mam zamiar szybciej wrócić do formy niż po Amelce Ale to mogą być moje złudne marzenia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na pewno kupisz sobie super sukienkę tylko koniecznie nam się tu nią pochwal
A fryzurka to jakieś nowe cięcie czy 6 jest ten ślub i to na niego to uczesanie?
Kochane przeczytajcie opis tej aukcji, podkradłam linka od lutówek chyba ale uśmiałam się po pachy
Aguś może się skusisz
allegro.pl/wozek-jedo-bartatina-i2665423700.html?source=oo
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten który wygrałam to niebiesko-szary allegro.pl/dymex-nowe-kolekce-wiki-2012-3w1-i2632347740.html Bardzo fajny. A kupiliśmy baby design sprint plus i tej spacerówki używamy od wiosny.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z bólem serca muszę jednak odpuścić licytację hahaha
Kochana chyba teraz ja podkradnę dla kwietniówek ten opis
Agusiu idziemy na wesela właśnie 6 października , dlatego idę do fryzjera,żeby mi jakoś ułożyła kudełki
Sylka super , ze wygrałaś taki fajny wózek Będzie jak znalazł dla kolejnego Bobaska
A jak Ty się czujesz ???
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wozek bedzie dla kolejnego u Kuby sie sprawdzil i zima gdzie sanki nie beda mogly napewno znow sie przyda
fajnie ze macie wesele
dzis zaskoczyla mnie paczka od rodzicow. Kubulek dostal sporo ciuszkow na 2-4 latka a i ja sie zalapalam na jakies b luzeczki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi pewnie, zabieraj tego linka dalej niech się kobitki pośmieją
Sylka fajny prezent od rodziców
Kochane ogłaszam że moje farbowanie się udało i pozbyłam się tych nieszczęsnych blond pasemek Ten casting jest rewelacyjny, jak na razie po pierwszym farbowaniu całkowicie pokrył te pasemka i wyszedł równomierny kolor. Pewnie po jakimś czasie te jasne pasma wyjdą bo farma się na nich podmyje ale wtedy znowu zastosuję ten farbę tylko nieco inny kolor, bardziej w brązy chociaż ten też brązowy wyszedł
Mężuś mnie zafarbował więc ma chyba dobrą rękę
Bardzo się cieszę i powiedziałam mu że jak jeszcze raz będę mieć taki głupi pomysł z pasemkami w kolorze blond to żeby mnie epnął w tył głowy porządnie
Miłego wieczorku