- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sylka ale macie sytuację no mam szczerą nadzieję że jednak nie wylądujesz w szpitalu tylko leki wreszcie podziałają i poczujesz się lepiej. Mąż też niech się kuruje, faceci to jakoś zawsze lepiej znoszą takie choroby więc niech coś szybko weźmie zanim się całkiem rozłoży. No i oby Kubuś niczego nie złapał.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Kubuś teraz miał antybiotyki , więc wydaje mi się , ze jest w jakis sposób chroniony . Ty zaraziłaś sie od Niego , Męzuś od Ciebie , więc ten nieszczęsny łańcuch się kończy .
Kurcze oby ta noc była spokojna dla Was .
A w ogóle jak Kuba zareagował jak ta szafka spadła ?
Mężuś ma jutro kilka załatwień w Bielsku w głupich urzędach , więc jedziemy z nim i posiedzimy z Amcią u Mamy Potem do mojej firmy po świstek i do gminy złożyć kolejne wnioski o rodzinne . Ciekawe czy się uda Swoją drogą cała ta procedura jest tak absurdalna , ze non stop te same papiery musze składać . Idiotyzm .
A i dziś zastosowałam terapię szokową Amci od drzemki aż do 18:40 nie włączyłam jej bajek w tv hahaha
Spokojnej nocy Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Udanego dnia jutro u mamy no i powodzenia w urzędach, oby Wam udało się uzyskać rodzinne
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam się z rana i lecę szykować śniadanko młodej a sobie kawkę
Ależ cudownie mi się dziś spało Coraz trudniej się wstaje
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
moj niedawno mi malo wiezy nie sciagnal no sekunde mnie nie bylo drzwi otwarte cisza wchodze a polowa jej juz wisi...brat by sie ucieszyl jak by mu zepsol w lozeczku tez go nie zostawie bo tak nim kiwa ze malo nie przechyli nozki do polowy sie odrywaja skad on ma taka sile
agi ja tez zalatwiam rodzinne i wychowawcze zarejestrowala mnei na 4 pazdzierika ciekawe czy na listopad mi dadza juz
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi powodzenia z testami A jazda w deszczu faktycznie uciążliwa , ale i taka trzeba opanować .
Dzieciaki sa żywe i wszędobylskie . Czasami można je pilnować na każdym kroku , a i tak coś narobią
Agusiak mi też trudno sie wstaje U Nas 2 nocne pobudki na mleko , do tego z 3 dodatkowe na wycieczkę do toalety , bo mam parcie na pęcherz A rano nieprzytomna jestem
Kawka to by mi się przydała , ale ostatnio przestałam ją pić , bo mi mdłości po niej się nasilały
Sylka Kochana jak sie czujecie ? Byłaś u tego lekarza ???
U Nas rano było strasznie zimno . Szyby w aucie do skrobania Jak sobie pomysle o zimie , to mnie trzepie . A teraz będe miała częste poranne wycieczki na badania .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Męzuś chciał mnie u Mamci zostawić na 2-3 dni , ale jutro na cały weekend będziemy mięli pod opieką 5 miesięcznego Adrianka , wiec pojade do Mamy w przyszłym tyg .
Ciekawe jak to będzie z Amcią i Adriankiem jednocześnie
A i zapisałam Ami do ortopedy na październik
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale pamiętam że swoje jazdy na kursie miałam zimą i też było ciekawię
agi a czemu z Amelką do ortopedy idziesz?
Fajnie że macie szanse na pieniążki na dziewczynki, no masz rację że jak się w tym kraju nie pokombinuje to nic nie dadzą. A powiedz mi co to ten wychowawczy? Tzn to jest zasiłek rodzinny z dodatkiem na wychowanie dziecka tek? U nas przynajmniej tak to jest i ten rodzinny to grosze a ten dodatek z tego co pamiętam to coś ponad 400zł?
Oj też jestem ciekawe jak sobie z Adriankiem poradzicie no i jak on zareaguje na pobyt u Was Ale że tak na cały weekend go Wam zostawiają? To jego rodzice biorą ślub tak?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ten zasiłek wychowawczy , to tak jak piszesz . Jest to 400 zł + rodzinne .Chyba 68z na jedną i ok 90 zł na drugą .
Adrianek to złote dziecko Mało płacze , przeważnie leży i się śmieje . Zasypia sam odłożony do łóżeczka i jest karmiony piersią i butelką . Otwarty na ludzi i niczego sie nie boi . Byłam u nich niedawno i w szoku byłam . Amelka nigdy taka nie była i w życiu by z nimim nie została .
Jutro o 8 rano go przywiozą i w niedzielę rano zabiorą . Będzie znimi na poprawinach do wieczora i na noc znowu go przywiozą . Mają wesele (swoje) , ale w strażnicy blisko Nas , wiec w sobotę tez Monia przyjedzie pewnie w ciągu dnia ze 2 razy .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ach no tak zapomniałam, gapa ze mnie, przecież już o tym pisałaśAguś do ortopedy idziemy , bo Amelce paluszki w stopach zachodzą tak śmiesznie na siebie . Jeden jest taki stłamszony . Nie wygląda to ładnie , a wiadomo to dziewczynka , więc przydałoby sie , zeby miała ładne stópki . Lekarz niby Nas uspakajał , ze to się unormuje i będzie ok , ale dla mojego spokoju dał skierowanie . Wolę sprawdzić u specjalisty,niż potem sobie coś wyrzucać .Ma to od urodzenia i zero poprawy,wiec się martwię .
To dobrze że to maleństwo takie grzeczne to przynajmniej może nie da Wam popalić
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyplątała Ci się chyba najmocniejsza z możliwych form anginy
A jak Mężuś ? No i całe szczęście , że Kubusiek już zdrowy
Zdrówka Kochana
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety nic nie wiem o tym koledze Męża O 20-stej wczoraj miał jeszcze trepanacje czaszki Jak Mężuś wróci z pracy , to może jakieś wieści będzie miał ... Ale czarno to widzę