- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi cieszę się, że rocznica się udała i miło spędziliście wieczór
Bidna Amelka mam nadzieję że zęby wyjdą szybko i już nie będą męczyć. U nas też coś się kroi ale na szczęście bez temperatury
Jeśli chodzi o imiona to dla chłopca: Mikołaj, Adaś, Adrian, Tomasz, Filip
A dla dziewczynki podoba mi się dawno zapomniane ale bardzo ładne imię: ANNA (Ania, Anulka- fajnie )
Ja jak kiedyś będę miała chłopca to Mikołaja, no chyba że mi się do tego czasu odmieni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dnia.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A imiona całkiem fajne Wczoraj Mężuś właśnie Adama zaproponował A Adrian też mi sie podoba , ale u Nas już kilku Adusiów jest
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
agusiak trzeba poczekac n dzialanie lekow i wyniki rehablilitacji. Ja od dziecka zmagam sie z kregoslupem i wiem jak pomocna jest rahabilitacja daje dlugotrwale efekty i bol znika a jak sie pojawia to znow zaczyna sie kolejna seria zabiegow. U meza stwierdzono zwyrodnienie czy stan zapalny?
U mnie goraczka wczoraj poonad 40 po lekacj i okladach spadala do 39 gdy wieczorem podbila do 41,3 polprzytomna P. Wladowal do wanny z lodowata woda polewal na po placach, robil oklady na glowe i odal podwujna pocje pyalginy wtedy spadla do 39 Chcial juz na pogotowe dzwonic ale kazalam mu czekac na efekt tej kapieli. Same leki oklady i kapiel ni nie dawly dopiero wszytko na rz zadzialalao. Dzis tez nie poszedl do pracy na razie mam 38 ale grdlo nadal okropnie zaropiale i w nalotach ciezko pic i oddychac. Jak temp. Nie bedzie spadac mam znow pokazac sie lekrce. Mam to samo co Kubus na szczescie on nie powinien ponownie zlapac ale na wszelki wypadek ograniczam kontakt a on caly czas chce sie tulic i raczka dotyka mi czola a wczoraj stal przy wannie i polewal woda jak maz. Co P. Go wyniosl z lazinki to ten z placzem wbiegal i musial byc i pomagac. To tyle u mnie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rzeczywiście jest już całkiem spory, ale super wyglądasz i taka chudzinka z Ciebie. Podobno o szczupłych mamusiek szybciej brzuszek widać a już z pewnością przy trzeciej ciąży
U mnie to tak na prawdę można było nie pomylić ciąży z otyłością jakoś dopiero w 7 miesiącu No ale Paulinka miała sporo mojego tłuszczu do pokonania żeby się uwidocznić
Adam ładne imię,wybierałam tak troszkę żeby pasowało do imion Waszych dziewczynek
Sylka ogromnie współczuję tej choroby. Ale dobrze że mąż nie poszedł do pracy i opiekuje się Tobą i Kubusiem, no a Kubuś mamusią
Zdrowiej szybko
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i z ciężkim sercem ale wystawiliśmy na sprzedaż naszego ukochanego trabanta Jutro i w piątek przyjeżdżają jacyś ludzie go oglądać i dużo już mieliśmy telefonów w jego sprawie. Nawet nie sądziłam że będzie takie zainteresowanie. Pytanie tylko czy ktoś go kupi czy tylko poogląda?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lekarz napewno dalej pokieruje. Moze niech twoj maz przklei sobie na bolace miejse rozgrzeajacy plaster kapsiplast czy jakos tak to sie pisze.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A cena, cóż...dla mnie zbyt niska, bo wliczając materiał i wszystkie części to już kupę kasy a nie mówiąc jeszcze do tego o samej robociźnie. No ale zobaczymy Jak nikt go nie kupi to płakać nie będę
tu jest kilka fotek
Kierownica i gałka zmiany biegów są drewniane i w ogóle jest masa gadżetów dla koneserów
pokazywarka.pl/1nmvtk/
- KAMI
- Wylogowany
- gadatliwa
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże
pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka biedna Ty , ale Cię wzięło Nie wyobrażam sobie nawet jak sie czułaś z taką gorączką .Nie wiedziałam ,że tak wysoka gorączka jest możliwa . Bardzo dobrze , ze Mężuś wziął wolne i Ci pomaga i wspiera .
Kubuś prze cudowny . Troskliwy i opiekuńczy
Agusiu czyli teraz jak pójdziecie do lekarza , to poproś o skierowanie do specjalisty . Najlepiej , zeby On zajął sie twoim Męzusiem . Podejmie odpowiednie kroki i na pewno ulży Męzowi
Oj i trabant poszedł na sprzedaż ? Oby tylko znaleźli się odpowiedni kupcy . Na bank pomarudza i ponarzekają jak t zwykle w tych przypadkach bywa . Ale muszą to być ludzie , którzy podobnie jak Wy miłują się takich autach , więc na pewno dostrzegą stan samochodu i będą zachwyceni . W końcu Męzuś włożył tyle serca w to autko
editt...
Na pierwszy rzut oka , dla mnie , gdzie nie znam się kompletnie na autkach , to wiedac , ze jest w super stanie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi mi w ciąy brzuszek wyszedł dopiero po 20 tc A teraz to zapewne byłoby też szybciej bo go trochę zostało po ciązy i czasem nawet w dni @ wyglądam jakbym w ciaży była bo zawsz mi go tak napompowuje.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nawet mówiłam do T że jak go ktoś z tych zainteresowanych kupi to pewnie kiedyś zobaczymy go na jakimś ślubie lub gdzieś na zdjęciach.
Ale jeśli się sprzeda to musimy od razu założyć gaz do naszego auta bo niedługo przy obecnych cenach benzyny w tym durnym kraju to nigdzie nie będzie się opłacało pojechać
Ja też przy @ mam brzuchol jak w ciąży i wnerwia mnie to
KAMI głosik oddany i zapisano w zakładkach
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie ostatnio znajoma pytała czy w ciąży jestem bo widziała mnie właśnie w czase @. A że szczupła jestem to widać wtedy zaokrąglony brzuszek jak w 3 mies. to jej mówiłam że póki co nie jestem a widziała mnie pewnie w czasie @