BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 3 miesiąc temu #429699 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi cieszę się, że rocznica się udała i miło spędziliście wieczór :)
Bidna Amelka mam nadzieję że zęby wyjdą szybko i już nie będą męczyć. U nas też coś się kroi ale na szczęście bez temperatury :)

Jeśli chodzi o imiona to dla chłopca: Mikołaj, Adaś, Adrian, Tomasz, Filip :P :P
A dla dziewczynki podoba mi się dawno zapomniane ale bardzo ładne imię: ANNA (Ania, Anulka- fajnie :))

Ja jak kiedyś będę miała chłopca to Mikołaja, no chyba że mi się do tego czasu odmieni :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Miłego dnia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429701 przez agi-p
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

A imiona całkiem fajne :) Wczoraj Mężuś właśnie Adama zaproponował :) A Adrian też mi sie podoba , ale u Nas już kilku Adusiów jest :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429749 przez sylka
agi sliczny brzusio :)

agusiak trzeba poczekac n dzialanie lekow i wyniki rehablilitacji. Ja od dziecka zmagam sie z kregoslupem i wiem jak pomocna jest rahabilitacja daje dlugotrwale efekty i bol znika a jak sie pojawia to znow zaczyna sie kolejna seria zabiegow. U meza stwierdzono zwyrodnienie czy stan zapalny?

U mnie goraczka wczoraj poonad 40 po lekacj i okladach spadala do 39 gdy wieczorem podbila do 41,3 polprzytomna P. Wladowal do wanny z lodowata woda polewal na po placach, robil oklady na glowe i odal podwujna pocje pyalginy wtedy spadla do 39 Chcial juz na pogotowe dzwonic ale kazalam mu czekac na efekt tej kapieli. Same leki oklady i kapiel ni nie dawly dopiero wszytko na rz zadzialalao. Dzis tez nie poszedl do pracy na razie mam 38 ale grdlo nadal okropnie zaropiale i w nalotach ciezko pic i oddychac. Jak temp. Nie bedzie spadac mam znow pokazac sie lekrce. Mam to samo co Kubus na szczescie on nie powinien ponownie zlapac ale na wszelki wypadek ograniczam kontakt a on caly czas chce sie tulic i raczka dotyka mi czola a wczoraj stal przy wannie i polewal woda jak maz. Co P. Go wyniosl z lazinki to ten z placzem wbiegal i musial byc i pomagac. To tyle u mnie :P

12 lata 3 miesiąc temu #429754 przez Agusiak
agi :ohmy: :ohmy: śliczny, prześliczny brzusio :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss:
Rzeczywiście jest już całkiem spory, ale super wyglądasz i taka chudzinka z Ciebie. Podobno o szczupłych mamusiek szybciej brzuszek widać a już z pewnością przy trzeciej ciąży :)
U mnie to tak na prawdę można było nie pomylić ciąży z otyłością jakoś dopiero w 7 miesiącu :P :P No ale Paulinka miała sporo mojego tłuszczu do pokonania żeby się uwidocznić :silly: :silly:

Adam ładne imię,wybierałam tak troszkę żeby pasowało do imion Waszych dziewczynek :)

Sylka ogromnie współczuję tej choroby. Ale dobrze że mąż nie poszedł do pracy i opiekuje się Tobą i Kubusiem, no a Kubuś mamusią :)
Zdrowiej szybko :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #429757 przez sylka
agusiak ja z kregoslupem to chodzie do ortopedy ze specjalizacja z rehablilitacji i ona w razie potrzeby kieruje dalej do neuroologa jak wymaga tego sprawa lub na zabiegi rehabilitacyjne. Zajmuj sie ona doroslymi jak i dziecmi. Bylam z Kuba u niej i ona zdiagnozowla asymetrie u niego zalecila rehabilitacje i po sprawie :) minelo. Grunt to dobry lekarz specjalizujacy sie w chorobach kregoslupa. Odkad pamietam zawsze bylam pod opieka ortopedy

12 lata 3 miesiąc temu #429774 przez Agusiak
Sylka no ja też pierwsze co to skojarzyłam to raczej z chirurgiem lub ortopedą właśnie. No nic będziemy u lekarza to mam nadzieję że dobrze nami dalej pokieruje :)

A i z ciężkim sercem ale wystawiliśmy na sprzedaż naszego ukochanego trabanta :( Jutro i w piątek przyjeżdżają jacyś ludzie go oglądać i dużo już mieliśmy telefonów w jego sprawie. Nawet nie sądziłam że będzie takie zainteresowanie. Pytanie tylko czy ktoś go kupi czy tylko poogląda? :P :P

12 lata 3 miesiąc temu #429780 przez sylka
wiesz jak to jest wszystko zalezy od ceny i stanu a i tak marudic beda, jak to potencjalni kupcy :p

Lekarz napewno dalej pokieruje. Moze niech twoj maz przklei sobie na bolace miejse rozgrzeajacy plaster kapsiplast czy jakos tak to sie pisze.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429792 przez Agusiak
wiesz jeśli chodzi o trampka to stan jest idealny. T remontował go osobiście, malował i skręcał od pierwszej śrubki. Wszytko jest nowe, łącznie z obiciami. Kupiliśmy go sobie z okazji naszego ślubu i ciężko jest jest go sprzedawać ale cóż, nie stać nas na utrzymanie 2 aut i motoru :(
A cena, cóż...dla mnie zbyt niska, bo wliczając materiał i wszystkie części to już kupę kasy a nie mówiąc jeszcze do tego o samej robociźnie. No ale zobaczymy :) Jak nikt go nie kupi to płakać nie będę :P :P

tu jest kilka fotek :)
Kierownica i gałka zmiany biegów są drewniane i w ogóle jest masa gadżetów dla koneserów :P
pokazywarka.pl/1nmvtk/

12 lata 3 miesiąc temu #429809 przez KAMI
Kochane mamuśki bardzo prosimy o zagłosowanie na zdjęcie Maksia :) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość, chętnie się odwdzięczymy :)
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże :)

pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429812 przez agi-p
Dzięki Kochane za miłe słowa . Niemniej jednak jestem zszokowana tempem powiększania się brzucha . Jak na złość ...w tej ciąży chciałam z ciuchów ciążowych skorzystać jak najpóźniej , a okazuje sie , ze zaraz pójdą w ruch :P

Sylka biedna Ty , ale Cię wzięło :( Nie wyobrażam sobie nawet jak sie czułaś z taką gorączką .Nie wiedziałam ,że tak wysoka gorączka jest możliwa . Bardzo dobrze , ze Mężuś wziął wolne i Ci pomaga i wspiera .
Kubuś prze cudowny . Troskliwy i opiekuńczy :kiss:

Agusiu czyli teraz jak pójdziecie do lekarza , to poproś o skierowanie do specjalisty . Najlepiej , zeby On zajął sie twoim Męzusiem . Podejmie odpowiednie kroki i na pewno ulży Męzowi :)
Oj i trabant poszedł na sprzedaż ? Oby tylko znaleźli się odpowiedni kupcy . Na bank pomarudza i ponarzekają jak t zwykle w tych przypadkach bywa . Ale muszą to być ludzie , którzy podobnie jak Wy miłują się takich autach , więc na pewno dostrzegą stan samochodu i będą zachwyceni . W końcu Męzuś włożył tyle serca w to autko :)

editt...
Na pierwszy rzut oka , dla mnie , gdzie nie znam się kompletnie na autkach , to wiedac , ze jest w super stanie :)

12 lata 3 miesiąc temu #429820 przez sylka
Agusiak a nie mysleliście by ogłosic się i wozić nim do ślubu, wówczas atko samo pracowałby na swoje utrzymanie. A teraz jest popyta na takie autka do ślubu.

12 lata 3 miesiąc temu #429830 przez Agusiak
Sylka myśleliśmy o takim rozwiązaniu i to swojego czasu bardzo poważnie. Ale zanim auto zaczęło by zarabiać na siebie i można by zatrudnić kierowcę to T musiałby jeździć nim sam a w obecnej pracy jest do 18 często i praktycznie w każdą sobotę też. Nie miałby kto nim jeździć :dry: Z resztą jeszcze o coś innego tam chodziło ale już nie pamiętam o co :dry:

12 lata 3 miesiąc temu #429837 przez sylka
Kurcze szkoda :(

Agi mi w ciąy brzuszek wyszedł dopiero po 20 tc :P A teraz to zapewne byłoby też szybciej bo go trochę zostało po ciązy i czasem nawet w dni @ wyglądam jakbym w ciaży była bo zawsz mi go tak napompowuje.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429845 przez Agusiak
a no szkoda, szkoda :(
Nawet mówiłam do T że jak go ktoś z tych zainteresowanych kupi to pewnie kiedyś zobaczymy go na jakimś ślubie lub gdzieś na zdjęciach.
Ale jeśli się sprzeda to musimy od razu założyć gaz do naszego auta bo niedługo przy obecnych cenach benzyny w tym durnym kraju to nigdzie nie będzie się opłacało pojechać :angry: :angry:

Ja też przy @ mam brzuchol jak w ciąży i wnerwia mnie to :angry: :angry:

KAMI głosik oddany i zapisano w zakładkach :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429853 przez sylka
My po roku od kupienia auta też założyliśmy gaz, by było taniej. Póki co wszystko ładnie działa a mocy nie stracił bo założyliśmy gaz z sekwencją.

Mnie ostatnio znajoma pytała czy w ciąży jestem bo widziała mnie właśnie w czase @. A że szczupła jestem to widać wtedy zaokrąglony brzuszek jak w 3 mies. to jej mówiłam że póki co nie jestem a widziała mnie pewnie w czasie @ :blush: :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka