- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kurcze to widzę że po kolei Was bierze choróbsko Powiedz mężowi żeby poczekał chociaż aż Ty wyzdrowiejesz A tak na poważnie to nie ciekawie. Widać coś się panoszy bo dużo osób choruje.
Ja to zawsze się boję że T coś z pracy przywlecze bo tam co niektórzy to nie odpuszczą ani jednego dnia i łażą chorzy do pracy a potem innych zarażają.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Muszę jej chyba znowu troszke ograniczyć bajki .
Sylka ale Cię trzyma Koniecznie idź do lekarza , może trzeba leki zmienic ? I teraz przyszła kolej na Twojego Męża ? Prawdziwy szpital domowy Wam sie robi . Najgorsze , ze ta choroba tak zwala z nóg ... będziecie leżeć razem , a Kubuś będzie się Wami opiekował .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale minutę wysiedzi i zaraz znowu pod tv stoi !!! I jeszcze ma czelność rękami po nim uderzać , czym doprowadza mnie do szału . Raz , ze tv cały upalcowany , a dwa to przecież może na nią spaść .
Oby ten etap szybko minął .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Paulina zaczęła coraz częściej na nocniku siedzieć tyle że w ubraniu
No i Kochane uzależniłam się od MONTE To jest obłędnie pyszne
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
aa i udalo sie pozar opanowac ufff dobrze ze ten samolot sprowadzili ale 35 ha lasu splonelo...
Agusiak fajna bryka tylko dla mnei za mala ja w peugocie mam fotel do konca a i jeszcze by mi pasowalo przesunac.. to w tym bym musiala tylnie siedzenie wymontowac ahaha
Sylwia zdrowka wrr angina obrzydlistwo ja dostaje przy upale 40 stopniowym
u nas nie ma zycia bez tv albo raczej bez muzyki disco polo rano cos nie bylo i jak wrocilam z jazdy brat naprawil to malo nie wskoczyl do tego tv hehe on caly czas tanczy i spiewaa cienkim glosem nie mowiac ze zaraz albo kastanity albo perkusje robi oszalec mozna moj maly dj hehehe
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cieszę się że pożar udało się opanować, uffff.
To Kochana wysoka musi być z Ciebie kobietka, skoro fotel tak daleko w aucie musisz mieć i trabant to faktycznie nie autko dla Ciebie, chyba żebyś wyjęła przedni fotel i z tylnej kanapy kierowała,hahaha
Synek musi super wyglądać jak tak szaleje przy disco polo
agi a co to za kanał Baby Tv, jest on w cyfrowym Polsacie może czy macie jakąś inną telewizję?
Dziewczynki wiadomość z ostatniej chwili- Trabant z nami zostaje!!!!!!!!
Przynajmniej na razie. Włożymy w niego jeszcze trochę kaski żeby go odpicować i spróbujemy z tymi weselami. Jak nic nie wypali to sprzedać go zawsze możemy a mam nadzieję na tą pracę w końcu to będzie nam łatwiej z opłatami
Dzięki że mnie "wysłuchałyście" a Tobie Sylka za odświeżenie pomysłu weselnego
Właśnie odwołałam potencjalnych kupców. Nie byli zadowoleni to chyba im zależało...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba dzis zwalil na ziemie waska czaes regalu!! Na szczescie byl wtedy w lozku i z niego jakos tak ciagnal polke ze az cala poleciala taka z 1;8 wys!! Jakby stal na przeciwko niej to wprost na niego by poleciala, uslyszelismy tylko huk i poolka oparta o wersalke
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Baby Tv na tv N leci . W cyfrowym polsacie właśnie go nie ma A żałuje , bo fajny kanał z bajkami dopasowanymi idealnie dla małych dzieci . Zero przemocy,głupich scen , fajne programy , które ucza i rozwijają . Od lutego będziemy mieli już tylko polsat cyfr. i szkoda , ze tam to nie leci , ale zastąpimy innym kanałem .
Sylka faktycznie Kuba miała teraz kumulację i wszystko naraz go łapało Oby wyczerpał limit chorób i było tylko lepiej .
A Ty jak się czujesz ? I Mąż ?
Megi jak dobrze , ze pożar opanowany i nikomu juz nie zagraża
A Tymek to muzykalny chłopczyk Spróbuj go nagrać i pokaż nam jego umiejętności Mały kombinatorek
I faktycznie z czasem u Ciebie krucho i musisz nieźle się nagimnastykować , żeby wszystko ogarnąć .
Ja dziś robie wszystko na raty Nic jakoś specjalnie mi się nei chce i jeszcze do tego cukier mi dzis tak skacze , ze szaleć można . Nie mogłam go zbić i ponieść się z łózka . Mężuś oczywiście juz w panikę wpadł . Ale jest juz dobrze i biorę się za 2 danie
Normalnie o tej porze , to już obiad mam zjedzony , a dziś dopiero zupę zrobiłam
Amka oczywiście 2 łyżeczki zjadła i koniec Oszaleć można z tymi jej obiadami , a raczej brakiem apetytu na nie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak Super informacja, ciesze sie bardzo interes dochodowy licze ze sie uda.
Kuba dzis zwalil na ziemie waska czaes regalu!! Na szczescie byl wtedy w lozku i z niego jakos tak ciagnal polke ze az cala poleciala taka z 1;8 wys!! Jakby stal na przeciwko niej to wprost na niego by poleciala, uslyszelismy tylko huk i poolka oparta o wersalke
Wooow ...masakra !!!! Jak dobrze , że Kuba był w łóżku !!! Skąd w nim tyle siły,żeby regał ściągnąć ? Jak to trzeba uważać i oczy miec dookoła głowy !!!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale widać że siły to już mu całkiem wróciły
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
u mnie masakra temp. Znow ponad 39 ledwo rosol zjadlam. maz ma 38 ale dobrze sie trzyma. Jutro mija 3 doba antybiotyku i nic lepiej (no wczoraj na chwile) Jutro musze ic z Kuba na kontrok to od razu i mnie nich badaja bo dosedl kaszel migdalki bez poprawy a temp. Chyba z tego ze organizm sam walczy i nie reaguje na lek. Do tego maly kichnal i mu przezroczyste smarki polecialy. Najgorsze ze musi byc w domu o nie mam mozliwossci nigdzie go zawiesc. Szwagierka sama chora a do tesciow nie ma szans zeby z nimi zostal Jak nie urok to sr..ka!!! Maz martwi sie ze do szpilala mnie poloza a jak go rozlozy to nie mam poojecia jak da rade z Kuba mnie ta wizja przeraza bo tak to jakos we dwoje dajemy rade.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka mam nadzieję , że obejdzie się bez szpitala ... Antybiotyk powinien już działać Szkoda , ze nie macie możliwości ,żeby z Kubą ktoś chociaz w ciągu dnia pobył . Dobrze , ze jutro masz kontrolę Kubusia i sama też się pokażesz lekarzowi .