- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi najważniejsze że Twoje córcie nie będę miały tego problemu, bo zawsze będą miały siebie no i nowego bobaska
Agusoaczku to miłych odwiedzinek Fajnie ,że siostra przyjeżdża Zawsze z zazdroscią słuchałam opowieści o rodzeństwie
A czy któraś z Was się orientuję czy jak jakimś cudem dostaniemy ten zasiłek rodzinny, on jest chyba na 3 lata, a ja w między czasie pójdę do pracy to nam go zabiorą?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas dziś bankę łap rządzi żeby móc korzystać z lapka podłaczyłam do niego kabel hdmi i bańka leci na TV a ja sobie mogę popisać. Gumme Bera wogóle u nas wymiata wśród piosenek w szpitalu nie raz ratował przed płaczem
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.muzykalnie.pl/film/8410/michel-telo-...-te-pego---teledysk/
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja miałam przyznane rodzinne i wychowawcze jakoś chyba w lutym czy marcu i teraz na nowo wszystkie dokumenty znowu składałam . Paranoja . A wychowawczy mam wypisany do stycznia 2015 roku .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak ogladał cześc z łazienką to szybko pobiegł do łazienki i jak pytałam taj jak na filmie gdzie wanna czy prysznic to pokazywał i koniecznie musiał rączki w umywalce umyc
Później w pokoju zapytany czy chce sisi pobiegł do łazienki i przyniósł nocnik
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi łeeeee to lipa z tymi zasiłkami jak nic, no ale z drugiej strony tylu jest oszustów i kombinatorów że trudno się dziwić że tak wszystko sprawdzają.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Odwiedziny siorki udane, nagadałyśmy się, pobawiła się z Paulinką i w sumie prawie pół dnia zleciało
Jutro jedziemy do kuzyna, chrzestnego młodej bo jego Amelka do przedszkola poszła, ponieważ żona kuzyna wraca do pracy no i trzeba się spotkać zanim zupełnie już nie będzie na to czasu.
A i kupiłam w Lidlu tą piłkę i będę się gibać
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-CBBF0988-AB....xsl/index_30159.htm
Miłęgo wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka Kuba to mądry chłopczyk Super są takie bajeczki , a jeszcze lepiej jak maluchy z nich tyle wyciągają
Agusiaczku ja taka piłkę kupiłam w ciąży Miałam zamiar ćwiczyć na niej , ale skończyło się na 2 czy 3 razach i zapał minął hahaha
Mam jeszcze drugą z kolcami masującymi Ale też na długo mi nie posłużyła
Normalnie leń jestem
Super , ze odwiedzinki siostry takie udane Nie ma to jak pogaduchy i ploteczki
I jutro tez szykuje się Wam miły dzionek
I nie trać wiary , może jeszcze zadzwonią z tej pracy .
U Nas byli znajomi z tym Igorkiem Dzieciaki rozniosły nam salon hahaha Wszytsko wszędzie było
Teraz Ami już śpi , Pauli wybyła na weekend a Męzuś zaraz kompa przejmuje Zapisał sie na prawko Kat C+E i musi testy zacząć ćwiczyć
Mielgo wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedział że to zdecydowanie nie dale niego, że nie czuje takich wielkich aut i nie będzie nimi jeździł, no a ja go nie zmuszam ani nie namawiam.
A robi ten kurs za własne pieniądze czy z urzędu pracy? T robił przez urząd i miał za darmo bo normalnie to ten kurs strasznie drogi, no ale musiał się zarejestrować jako bezrobotny.
A jeśli chodzi o piłkę to mam nadzieję że będę systematycznie się na niej kiwać zawsze taką chciałam mieć, ale jakoś nie wpadła mi w ręce.
Z resztą zgodnie z zaleceniami Zawitkowskiego będę chciała jej używać jako siedziska przy biurku czy podczas pisania na kompie.
Fajnie że spotkanie ze znajomymi udane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam się z rana super wyspana
Paulinka ślicznie spała do 7.15, obudził mnie tylko T po 5 jak wstawał do pracy ale od razu potem jeszcze zasnęłam
Dziś odwiedziny u przedszkolaczki a jutro jedziemy na wystawę zabytkowych samochodów połączoną z jakimś tam poszukiwaniem skarbu
Miłego weekendu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku Mężuś z bezrobocia robi prawko Dostał cynk i od razu zaczął kombinować Normalnie to prawko z świadectwem kwalifikacji kosztuje 14,622 zł !!!! Napalił sie strasznie . A mi to jakoś obojętne i wcale sie nie ciesze . Nie chcę żeby gdzieś jeździł . Ale jak to mówi mój Mężuś , to robi to prawko , żeby mieć dokument w ręce , zeby się kiedyś nie stresowac , ze nie będzie miał jak utrzymac rodziny,bo nigdy nie wiadomo co się wydarzy w przyszłości . Chce mieć po prostu zabezpieczenie .
Super , ze jutro wybieracie się na tą wystawę To coś idealnego dla WAS Ciekawe czy Linka odziedziczy po Was zamiłowanie to takich samochodów ?
Ale fajnie Pauli pospała U Nas to odległe marzenie Od przyszłego tygodnia biorę się za oduczanie Amci jedzenia w nocy . Budzi sie 2-3 razy i za każdym razem wypija 120 ml mleka !!!
Ja pobudkę miałam jak zawsze o 5 ...Mężulkowi kanapki do pracy zrobiłam , momencik porozmawialiśmy i do łózka na 30-40 min jeszcze Amelka to ranny ptaszek
Ide robić śniadanie , bo mi już w brzuchu burczy
Kozlowska i jak tam Mateuszek ? Wyszliście ze szpitala ?
Miłego poranka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak życze super zabawy na wystawie
Dziś na sniadanie zrobiłam naleśniki Pancake i Kuba wciągnął aż 2 Smakowały mu
Jak maż wróci z pracy bo dziś ma pracuująca, wybieramy się do znajomych na grilla. Wczoraj zapeklowałam karkweczke i zrobiłam sałatkę grecką - dziś tylko sosik do niej będę musiała dodać Wolałam wczoraj późnym wieczorem zrobić bo dziś to nie wiem czy Kba by mi pozwolił
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co do za naleśniki ? Amelka nie lubi naleśników , w ogóle to mało co lubi . Dziś zrobiłam jej kanapeczki z szyneczką , to wolała suchą bułkę , a w sumie zjadła pół kromeczki
Dopiero teraz kaszkę na gęsto wcięła . Obiadu jak zwykle pewnie nie tknie . Wiem , ze wszyscy mówią , ze taki etap ma , żeby jej nie zmuszać , że minie , ale wiecie jakie to przykre ? Normalnie już mi ręce opadają z tym jedzeniem . Dobrze , ze chociaz ten bebilon pije , to jakieś witaminy przy okazji .
Udanego grilla Narobiłaś mi ochoty na sałatkę Chyba coś wymyślę
My jak tylko Mężuś wróci też gdzieś wybywamy A jutro popołudniu do przyjaciół jedziemy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba natomiast z kanapki wcina samo wędlinę. Kiedys ładnie jadł całośc a teraz wybiera mięcho i tyci pieczywa. Natomiast samą bułeczkę czy chlebek chętnie zje I weź go zrozum.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zzdroszkę , ze Kubuś tak wcina Ami swego czasu mięcho też zjadała jak zwariowana ...a teraz bleee . Z obiadu tylko ziemniaki .
Wczoraj już wzięłam i jej pogniotłam jak dzidziusiowi warzywa z zupy , troche ryżu do teggo i samą zupkę , ale gdzie tam
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze po szpitalu budzi mi sie w nocy po 3 z placzem albo w dzien i jak mnie nie ma to wrzask. Dzis jak zasnal poszlam sie wykaac i slysze placz szybko z wanny ale wiadomo tyci zeszlo na wytarcie sie. Poszlam do niego i czekalam az zasnie twardo bo niby zasypial ale sprawdzal czy jestem. I tak kilka razy juz sie wyudzil. Nie wim czy to przez pobyt w szpitalu czy 5 mu wydzodza. Strasznie drazliwy jest.
Dzis znow sam z siebie usiadl na nocniku po czym kazal mi zdjac spodnie no b jak ma w nich siedziec
Agi jak samopoczucie, kiedy planukesz pierwsze zakupy dla maluszka?