BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 miesiąc temu #444273 przez sylka
Jeszcze poinformuja smskiem i e-mailem. Ja dostałam kod chyba natępnego dnia po nadaniu takiego smska jak Twój.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #444294 przez agi-p
Dzień dobry :)

Nocka u Nas nie taka fajna jak ostatnie beze mnie :P 3 wybudzenia !
A rano pojechaliśmy kupić butki Amisi , bo w trampeczkach już jej zimno było . Popołudniu jedziemy jeszcze do pediatry na kontrolę i w końcu do ortopedy .

Agusiaczku super te buciki kupiliście :) i skrzynie też ekstra , a cena rzeczywiście przystępna:)

A co do mojego wypisu , to mam wpisane , ze było to poronienie zagrażające . Ciąża wysokiego ryzyka . Nie wiadomo tak naprawdę od czego . Mam się nie przesilać , odpoczywać i nie denerwować się . Luteinę dopochwowo mam brać 3 razy po 2 tabl do odwołania .

Będzie dobrze :) Już czekam niecierpliwie na poniedziałkowe badania genetyczne ,wtedy dowiem sie więcej o Dzidziusiu :)

Miłego dnia :)

Ja też czekam na sygnał , ze paczka jest do odebrania i cisza na razie !

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444306 przez Agusiak
agi Kochana oczywiście że będzie dobrze bo nie ma innej opcji ale żartów nie ma i trzeba się oszczędzać, przynajmniej do momentu odstawieniu leków kiedy lekarz potwierdzi że wszystko jest w porządku.

Daj znać jak po kontroli u pediatry no i co powiedział ortopeda na te paluszki Amisi :)

Super że udało Wam się kupić buciki, koniecznie pochwal się jakie :)
No zimno jest już nie na żarty i w trampkach już dzieciaczki raczej nie pochodzą.
U nas wczoraj było tak zimno że poszliśmy kupić te buciki i od razu w sklepie zmieniliśmy je Paulince a trampki wylądowały w koszyku od wózka :)

A jeszcze musimy kupić jakiś ładny przewijak na łóżeczko bo umówiłam się z tą koleżanką co będzie rodzić końcem października że kupimy im go w prezencie bo wiem że chcieli pożyczyć od kogoś a tak to będą mieli swój a ja nie będę główkować nad prezentem :)

12 lata 2 miesiąc temu #444524 przez Agusiak
Sylka a co to znaczy żeby wpisać kod w okienko aplikacji? w tych paczkomatach już przy odbiorze czy gdzie?
Matko nie ma to jak listonosz, nie jest taki skomplikowany, hahaha a tu troszkę techniki i człowiek się gubi :P :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444571 przez sylka
Tam jest taki panel na styl bankomatu i wpisujesz swój nr tel i ten kod :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zastanawiam się co kupić bratanicy męża ma 4 lata. Macie pomysł bo dla siostrzeńca mam pomysł i wiem że bedzie zadowolony.

12 lata 2 miesiąc temu #444648 przez Agusiak
Sylka tak na tej stronie, moja siorka ma u nich konto i często zamawiamy przez nią różne rzeczy. Czasem mają na prawdę fajne ceny :)
Nie będę szaleć z prezentami bo mamy ich sporo do kupienia więc każda okazji jest ważna żeby coś taniej upolować :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #444652 przez sylka

Te tablice to może i ja zamówię, patrze że przesyłki też tanie mają :)

12 lata 2 miesiąc temu #444661 przez Agusiak
Sylka OGROMNE GRATULACJE!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Czytałam ten tekst :laugh: Super!
A wiesz co to za nagroda? Rany kobieto Ty to masz szczęście :)

A tablice pewnie, zamów za taką cenę chyba warta bo jak szukałam na allu to były ponad 30 zł.
Ja zamówiłam 3 i mam do zapłaty razem z przesyłką 42,96 zł :)

12 lata 2 miesiąc temu #444671 przez sylka
Agusiak coś takiego :) allegro.pl/little-tikes-latarka-zwierzak...hit-i2691067713.html a za 3 miejsce był rowerek biegowy i o niego mi chodziło startując :P allegro.pl/rowerek-biegowy-first-bike-st...awa-i2683224903.html

12 lata 2 miesiąc temu #444680 przez Agusiak
Sylka świetna ta latarka, ale Kubuś będzie miał radochę :laugh:
Rowerek biegowy też rewelacyjny, było o co walczyć :)

12 lata 2 miesiąc temu #444729 przez sylka
Agi odpoczywaj i luteina sie nie przejmuj tez bralam na poczatku ciazy do 12 tc Bedzie wszystko dobrze :D

12 lata 2 miesiąc temu #444760 przez agi-p
Sylka Ty szczęsciaro !!! Wielkie gratulacje :) Ze swoim szczęściem powinnaś brać udział we wszystkich konkursach :)

Agusiaczku rewelacyjna cena tej tablicy :) Oj musze rzeczywiście pomyśleć nad prezentami .. ale teraz tyle innych niespodziewanych wydatków !!!!

My też butki Amelce ubraliśmy od razu na nózki . Bałam się , ze nie będzie potrafiła w nich chodzić , bo są wysokie , ale daje rade :)

My po wizytach u lekarzy . Pediatra powiedział , ze jeszcze 7 dni mamy stosować maść , bo jest poprawa . Za tydzień kontrola i zobaczymy . Ortopeda powiedziął , ze 10% dzieci ma takie paluszki w nóżkach i nic się z tym nie robi :( Jest szansa , ze jej to zejdzie . Nazywa się to paluszki haczykowate .
A mi ucho przepłukali i jest dobrze .

Miłego wieczorku :)

12 lata 2 miesiąc temu #444805 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi czyli wizyty u lekarzy udane :)
A z tymi paluszkami haczykowatymi to przyznam szczerze że nigdy się nie spotkałam, ale mam nadzieję że Amelce się to naprostuje no bo wiadomo dziewczynka to i w sandałkach chce wyjść i w ogóle. Oby jej to całkiem zanikło z czasem jak paluszki zaczną rosnąć.

A Ty kochana z tym wacikiem to miałaś numer, dobrze że jakoś Ci to wypłukali :) I pewnie słyszysz teraz o wiele lepiej ;)

My niedawno wróciliśmy z zakupów, ale nic ciekawego tylko chemia, pieluchy i takie tam inne niezbędne rzeczy i kupę kasy zaś poszło :(

A mnie okropnie bolą dziś plecy, normalnie aż mnie bolą biodra, narządy kobiece i podbrzusze a w pewnym momencie zrobiło mi się nawet nie niedobrze :dry:
T dał mi tą tabletkę co ma na kręgosłup bo już nie wiedziałam jaką mam mieć pozycję bo w każdej było źle, nawet siedząc. Jak staliśmy w kolejce do kasy to ja musiałam kucnąć i tak kucałam aż przyszła nasza kolej. Muszę jak najszybciej zacząć chodzić na ten basem żeby się nieco powyginać i rozruszać.
Powiesiłam pranie, Paulisia śpiocha więc idę odpoczywać.

udanego wieczorku :)

12 lata 2 miesiąc temu #444872 przez agi-p
Oj Agusiaczku to niedobrze z tymi bólami :( A masz jakieś schorzenie czy z przesilenia tak Cię dopadło ?
Może na jakieś masaże się zapisz , nie ma to jak porządny masażyk :)
Mam nadzieję , ze jutro poczujesz się lepiej .

Spokojnej nocy :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #444975 przez agi-p
Dzień dobry Kochane :)

Moja Ama to chyba mnie w nocy wykorzystuje . Jak byłam w szpitalu to spała dużo lepiej niz teraz :P Budziła sie raz , no max 2 razy , a dziś 4 !!!

Zimno przeraźliwie .... aż sie wychodzić nigdzie nie chce . Na spacer chyba wyjdziemy dopiero po drzemce Amelki .

Miłego poranka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka