- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj syn rozbawil mnie w nocy. Co noc okrywa sie wiec wczoraj wyjelam mu grubsza kolderke z lozeczka i przykrylam cienka. Pomyslalam moze mu goraco. W nocy obudzilo mnie jego wiercenie sie. Zachodze do pokoju a on lezy opatulony te grubsza koldra. Co najlepsze lezala ona zlozona na wersalce, wiec musial najpierw wyjsc z lozeczka wziac koldre naptepnie wejsc z nia i owinac sie jak nalesnik.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sylka Kubuś jest świetny z tymi swoimi pomysłami, no i już taki zaradny z niego chłopczyk, sam sobie wziął cieplejszą kołderkę i się nią przykrył zamiast budzić rodziców
Paulinka też w się w nocy odkrywa i muszę ją przykrywać bo nocą wyłącza się ogrzewanie i w chłodniejsze dni jest już zimno.
agi my używamy nadal Helen Harper 4 w dzień i jestem z nich mega zadowolona, dobrze chłoną i nie przeciekają a na noc mamy Pampersy Activ Baby i też nam pasują, bo są elastyczne i jak młoda się nocy kręci to pieluszka jest na swoim miejscu a HH czasem w nocy przeciekły.
Dady pasowały mi tylko te najmniejsze a potem każde nam się przelewały Hagisy też Ok, ale jak już nam HH się sprawdziły to tylko je kupujemy. Nic się po nich nie dzieje, nie ma otarć ani odparzeń
Jedziemy popołudniu kupić Paulinie czapeczkę i taki zakładany jakby golf na szyję zamiast szalika i odbierzemy paczkę z winiar bo przyszedł wczoraj sms że już na nas czeka
Udanej niedzieli
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Taki golfik też muszę kupić Kubie
Zamówiłam dziś te tablice Kuba będzie miał po czym rysować a i na prezent dla córeczki znajomej się przyda :)Aguś dzięki za cynk
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu ja tylko raz miałam te HH . Niby spoko,nie przeciekały i chłonne były , tylko takie sztuczne mi się wydawały Wiem , ze wszystkie jednorazówki są sztuczne , ale w tych ta warstwa zewnętrzna wyjątkowo plastikowa mi się wydawała .
Paczkę dziś lub jutro z Winiar odbiorę
A ten golfik chciałam kupić w sobotę na rynku , ale tylko różowe kolorki zostały Tez na niego poluję , tylko kolorek inny musze kupić
My właśnie obiadek zjedliśmy , czekamy aż Ami sie obudzi , zje i zmykamy na spacer . Śmiać mi się chce , bo kupiłam jej cieplejsze butki,to znowu pogoda się zrobiła
Miłego popołudnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Winiar mamy jakiś obiadek "danie z patelni", dwie torebki jakiś przypraw, kostki rosołowe i fartuszek Ale dokładnie jakie te przyprawy i obiadki to musiałabym zerknąć bo nie pamiętam
agi ja nigdy jakoś nie miałam takiego wrażenia że te HH są jakieś bardziej sztuczne niż np Dady czy Babydream
To samo sobie pomyślałam że kupiliśmy Paulince ciepłe buty i ubranka to zaś się cieplutki zrobiło
Kupiliśmy dziś w tą czapeczkę i ten golfik, o takie tylko w odcieniach szarego:
www.hm.com/pl/product/91894?article=91894-D
www.hm.com/pl/product/91895?article=91895-D
Paulinka zarobiła też kurteczkę z Tchibo taką jak na teraz, na polarku, spodenki termo z Tchibo i jeszcze dwie inne czapeczki
Kurcze będą z Tchibo świetne pościelki dla dzieci i całkiem fajna cena 65 zł tylko wymiar poszewki na kołdrę jakiś dziwny bo 100x135 Ale i tak może kupię, najwyżej będzie troszkę duża.
Udanego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My zaliczylimy dziś 2 godzinny rodzinny spacerek i trochę zdj. porobiłam
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kostki rosołowe
pomysł na- makaronowa patelnia- smażona wieprzowina z warzywami
pomysł na- karkówkę w marynacie pikantno- ziołowej z grilla
pomysł na- soczysty gulasz
fartuch
czyli to nie były przyprawy tylko pe pomysły na.....
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś super ten zestaw z H&M i jestem w szoku co do ceny !!! Na rynku zwykłe badziewia droższe były !!!
Czyli kolejne zakupy muszę zaplanować tak , zeby zahaczyć do H&M
A ta pościel z Tchibo też w fajnej cenie . Macie tam sklep z Tchibo ? Ja nie kojarzę . Na allegro oglądałam ciuszki dla Ami , ale ceny wooow
Paulinka się obłowiła w ciuszki
Sylka to czekamy na jakieś fotki ze spacerku . My też byliśmy dziś na dłuższym spacerku , zahaczyliśmy o plac zabaw , taki nawet z siłownią ! I było super . Ale aparatu niestety zapomniałam zabrać ...a takie plenery były
Odwiedziliśmy tez moją kuzynkę i chrześnicę
Teraz już odpoczywam i zbieram siły , bo troszkę dziś pochodziłam i osłabłam . Jednak brzusio już ciąży
A jutro o 6:30 wyjeżdżam już na badania ! Czeka mnie trzy krotne pobieranie krwi do różnych lekarzy i usg prenatalne . Ciekawe czy dowiem się czy będzie Synuś czy kolejna Córcia ?
Spokojnego wieczorku Kochane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kilka foto wrzuciłam na fb
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z niecierpliwością czekamy na wieści z badań i mam nadzieję że już się jutro dowiemy kto mieszka u Ciebie w brzuszku
Kochana no ja mam to szczęście że u nas jest sklep Tchibo w markecie M1 w Czeladzi ale mają też sklep internetowy
www.tchibo.pl/
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy może któraś z Wam kupiła kiedyś taki?
allegro.pl/corcia-1-2l-firmowa-paka-jesi...tka-i2711050152.html
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku ja kupowałam chyba ze 3 razy takie zestawy dla Amelki . Od różnych sprzedających . Byłam zadowolona z zakupów . Zazwyczaj trafiałam z rozmiarem , a kilka ciuszków za dużych było , z czego też się cieszyłam
Fajnie , bo to są zazwyczaj zestawy firmowych rzeczy . A te zawsze są wysokiej jakości Ja nie mam oporów przed używanymi ciuszkami .
A i jeszcze dwa razy kupowałam całymi siatami ciuchy z Anglii . Co koleżanki ciocia przywoziła po wnuczce . Za 150 zł miałam całą siatę firmówek
Oj zaraz musze na szybko na FB wejść i zobaczyć Kubuśka
No i zmykam Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Takich zestawów nie kupowałam, ale ten co pokazałaś ma fajne ciuszki. Jeśli widac po zdj. że cuszki są w dobrym stanie to się opłaca. Zawsze mozesz sobie przeliczyć ile by Ciebie szt. wyniosła
Mi sporo nowych ubranek siostra przywozi z UK i za cześć jej płacę (bo wiadomo ona ich też za darmo nie kupuję i chce być w porządku wobec niej) a część w prezencie mały dosteje . Tam po przecenach za grosze kupuje firmówki. Nawet większe ciuszki leżą i czekają aż mały dorośnie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynki dzięki za odpowiedź o tych ubrankach, kurcze troszkę szkoda że tak późno odkryłam że są takie zestawy Niektórymi jestem dosłownie oczarowana, jakie to są ładne ubranka i jak fajnie dobrane. Wczoraj pokazałam już T i także przypadły mu do gustu więc muszę teraz na taki zestaw uzbierać kaskę no i licytować
Kochane tak mi się dobrze spało że chyba bym leniuchowała do 10 ale obudziła mnie moja żabcia a przed chwilą dzwonił kurier z Wieltbilda że jedzie z paczką i będzie ok 11-12
Dziś kolejna batalia w MOPS z drugim wnioskiem a potem może skoczymy w odwiedzinki do mojego dziadka bo już wieeeeeeeki u niego nie byliśmy
Udanego dnia i agi czekamy na wieści od lekarza