- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi no to wygląda na to że jest tak jak Ci pisałam, Amelka po prostu uwielbia spędzać z Tobą czas nawet w nocy Jak mamusi nie było to po co miała się budzić a teraz znowu ma swoją ukochaną mamusie
U nas nocka na szczęście spokojna, ale i tak chętnie bym dłużej pospała
Zapomniałam wczoraj napisać że mi mała kokietka rośnie
Wczoraj na zakupach siedziała w tym marketowym koszyku, my z T byliśmy zajęci wybieraniem zakupów, spojrzałam na nią "kątem oka" a ta zagaduje, uśmiecha się i strzela minki do jakiegoś kolesia. Nawiasem mówiąc całkiem fajnego Tamten zaś wniebowzięty także oddaje uśmieszki, puszcza oczka i coś tam pepla a potem jak mijaliśmy ich (bo był z dziewczyną) jeszcze gdzieś w sklepie to sam mi młodą zaczepiał
No pięknie, potem przeprowadziłam z Paulinką poważną rozmowę że to chyba jeszcze za wcześnie na takie flirty,hahaha.
Na jutro zapowiedzieli nam się goście więc muszę nasze piętro ogarnąć ale jeszcze nie wiem czy dziś czy jutro się za to zabiorę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłęgo dnia mamusie U nas kurcze chyba przymrozek bo dachy są bielutkie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba dziś w nocy ok 3 wyszedł z łózeczka i przyszedł do nas. Przytulił się i spał obok mnie wtulony .
Agi bo Ama to przylepka i lubi mamusine ciepełko
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ja by zapobiec właśnie tego typu nocnym wędrówkom do naszego łóżka założyłam młodej szczebelki z powrotem i wyjmuję czasem nad ranem lub wcale. Jak w nocy coś chce to mnie woła i wówczas mogę ją od razu w jej łóżeczku ululać a tak to z naszego pewnie ciężko było by ją wyciągnąć
agi i jaki ten kombinezon zamówiłaś dla Ami?, czytałam na czerwcówkach
Kochana i jaki brałaś rozmiar?
A ja 17 mam wizytę u ginki i chyba zdecyduję się na tabletki anty tylko niech mi je jakoś dobrze dobierze żebym jeszcze bardziej nie przytyła
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja do tej pory przez poprzednią lekarkę miałam dobierane na zasadzie chybił-trafił i jak na razie to tylko chybił. Żadne mi jakoś specjalnie nie odpowiadały jedynie Cilest były jako takie a to były chyba pierwsze moje tabletki jakie zaczęłam brać.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Oj Ami też najchętniej spałaby z nami w łóżku Ale nie ma , jutro wracamy do domku i wraca do swojego łóżeczka ...szczelnie zamkniętego,żeby nie dała dyla
A Kubuś pewnie etż spragniony bliskości
Agusiaczku kupiłam na razie używany za 50 zł już z przesyłką . Ale ocieplony polarkiem -taki chciałam .Niezniszczony , bo dziewczynka miała go tylko 3 razy na sobie . Chodziła zamiennie w 4 innych .Wygląda jak nówka na zdjeciach , no ale wiadomo zobaczymy jak przyjdzie . Niestety kolor różowy Ale dokupię do tego czapkę , szalik i rękawiczki w innym kolorze i będzie git Dokupię jeszcze drugi na zmianę . W sklepach oglądałam , to jakieś takie cienkie mi sie te kombinezony wydają , bez polaru czy innego ocieplenia , tylko tą cienką ocieplinę posiadają . Ja chcę standardowy dwu częściowy kombinezon , spodnie z pleckami , a nie takie krótkie do pasa .
A z Paulinki to faktycznie mała podrywaczka I od razu za starszych się bierze Ale przynajmniej wiesz , ze ma dobry gust
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zapytam o nie na wizycie.
Ja do tej pory przez poprzednią lekarkę miałam dobierane na zasadzie chybił-trafił i jak na razie to tylko chybił. Żadne mi jakoś specjalnie nie odpowiadały jedynie Cilest były jako takie a to były chyba pierwsze moje tabletki jakie zaczęłam brać.
Ja przez 10 lat brałam właśnie cilest i bardzo je sobie chwaliłam . Potem przy karmieniu brałam Azalię , ale kiepsko się po niej czułam .
Teraz jak juz zacznę brać , to na bank cilest
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Myślałam że może zamówiłaś któryś z tych co linki dawałam wcześniej bo ja chyba u nich zamówię ale właśnie boję się czy aby nie będą zbyt cienkie te kombinezony. A nie chcę też później Paulinki naubierać w masę ubrań żeby jej było w kombinezonie ciepło
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/4-kolory-kombinezon-dwuczesci...-86-i2685896031.html
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja szukam na licytacjach jakieś kurteczki na zimę dla Paulinki.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powodzenia w poszukiwaniu kurteczki Jesienna kupowała, używaną na allegro i nie narzekam
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kupiłam ten używany w rozm 92 cm . Mam nadzieję , ze będzie równie fajny jak na zdjeciach i w opisie . Pewnie będzie do podwinięcia , ale wolałam troszkę większy kupić , zeby starczył na załą zimę , niż żeby krępował ruchy Amelci . Mailowałam z tą kobietą i chwaliła go bardzo . W przyszłym tygodniu przyjdzie i się przekonam . Jak mi sie nie spodoba , to go wystawię i kupię ten , którego link teraz zamieściłaś
Nowe kombinezony w sklepie , takie z polarem kosztują najtaniej powyżej 100 zł , więc stwierdziła , ze max do 50 zł za używkę mogę dać .
Sylka rewelacyjne te buty Udało Ci się . Ja mam jakieś opory przed używanymi butami , ale skoro tak jak piszesz praktycznie nie używane , to potwierdza , ze kolejny raz miałaś szczęście
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi to super że kombinezon fajny udało się zalicytować więc czekam na fotki
Ja z tego linka co wstawiłam to musiałabym zamówić jednak rozmiar 86 żeby nie wyglądała jak w worku na ziemniaki
A jak nie trafię z rozmiarem to postaram się wcześniej umówić ze sprzedawcą na ewentualną wymianę na inny rozmiar
Mam też jeden używany w zakładkach bo jest śliczny ale pewnie nie uda mi się go wygrać w jakieś fajnej cenie bo jest firmowy a aukcja kończy się dopiero za 6 dni
Ale to kupię wtedy ten z linka
Kochane no i udało mi się wylicytować kurteczkę Nawet się specjalnie nie nastawiałam bo było jeszcze kilka godzin do końca a my wychodziliśmy więc nie mogłabym powalczyć, ale kliknęłam i po powrocie okazało się że nikt więcej nie licytował
Mam nadzieję że będzie w miarę dobra rozmiarowo no i niezniszczona jak na zdjęciach.
Jest z H&M więc zostanie mi jeszcze dokupić czapeczkę ale to już nową w sklepie bo świetną widziałam :)Z przesyłką wyniosła mnie 21 zł
A przyszły też dziś te paputki skórzane i są extra!!!
Miłego wieczorku