- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co Ami u babci tak wyjadała?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka no rzeczywiście Ami to cały Tata , po mnie ma kolor oczu tylko .Charakterek też ma Tatusiowy
A Paula jeszcze rok temu to była jakby mi z oka wypadła , a teraz zaczyna się zmieniać .
Pytasz co Ami wyjada ? To akurat była czekolada , bo Mamcia zaserwowała nam naleśniki z serem i czekoladą Ale ogólnie apetyt Amci zmienił się tak bardzo,że teraz je dużo i często Jestem taka szczęśliwa Wczoraj na podwieczorek zrobiłyśmy budyń z 0,5 litra mleka i sama Amelka zjadła 3/4 całej porcji I chciała jeszcze Je coraz wiecej , a jej ulubione śniadanko , to teraz kanapeczki z serkiem topionym , lub domowym twarogiem ze szczypiorkiem Normalnie nie wiecie jak miło patrzeć jak dziecko zjada tyle różności
Jeszcze niedawno Amelka to był typowy niejadek , który zjadał 5 rzeczy na krzyż . Oczywiście nadal ma rzeczy,których nie chce jeść , ale jesteśmy na dobrej drodze
Agusia chyba jednak pojechała z Mężem na koncert Super Kochana odezwij sie jak już odeśpisz
My dzisiaj jedziemy do znajomych i zostajemy do jutra . Z jednej strony się ciesze , bo nie będe musiał nic robić,gotować,sprzątać i zajmę się tylko Amelką . Ale z drugiej jakoś nie specjalnie mi się chce jechać . Ale zapraszają Nas juz od 3 miesięcy , a nam wiecznie coś wypada , wiec postanowiliśmy jechać
Miłego poranka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystko ładne je poza obiadami. JUz nawet kupny mu kupiłam bo myslałam moje sie przejadły i lipa.
Udanej wizyty u znajomych
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka fajnie że komplet z HM Wam się podoba i mam nadzieję że pasuje na Kubusia
Koniecznie daj znać jak odbierzecie już ten fotel samochodowy i wstaw fotki jak się Kuba w nim prezentuje.
Ja w piątek też odebrał pozostałe ubranka i są po prostu świetne!!!
Ten komplecik różowy to chyba nigdy nie był chodzony a pozostałe ubranka też w świetnym stanie a co najważniejsze, czyściutkie, pachnące i wyprasowane, jeden sweterek nawet z HM jest
Z tym okulistą to jakieś nieporozumienie. U nas też jest dziwna polityka, normalna przychodnia gdzie chodzę na NFZ i chciałam młodą umówić do okulisty to mi powiedzieli że takie małe dzieci to tylko prywatnie, 80 zł wizyta
agi współczuję nerwów u lekarza, nie ma nic gorszego jak ktoś Cię lekceważy i nie szanuje Twojego czau. Dobrze że w końcu przełożyłaś tą wizytę i że udało Ci się zdążyć do ginekologa.
Zdjęcia są po prostu obłędne, Amelka jest cudna i taka już duża i rzeczywiście chyba cały tatko z niej Paulinka jest śliczną pannicą i pewnie ma spore powodzenie
A Ty Aguś wyglądasz rewelacyjnie w ciąży i w ogóle nie widać tych kg o których piszesz
A my Kochane wybraliśmy się wczoraj z mężulkiem na ten koncert i było super!!
Knajpka bardzo fajna i w miarę możliwości będziemy tam zaglądać a sam koncert pozytywny i bardzo udany i ludzie też fajni Młodzież szalała i fajnie było na nich popatrzeć i przypomnieć sobie jak to kiedyś było
A dziś cały dzień poza domem, najpierw zakupy spożywcze a potem wypad do parku na kilka godzin i tak zleciał dzień
Jutro obiad u teściów
agi udanego wypadu do znajomych
Miłego wieczorku
A teraz ja pomęczę Was zdjęciami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro idziemy na spacerek i przy okazji odwiedzimy naszych światków bo dziś dzwonili i zapraszali A że mieszkają nie daleko naszego rodzinnego miejsca spacerowego to zajdziemy na herbatkę.
Dziś z Kubusiem robiłam ciasteczka maślane i babeczki Naśladował mnie jak formowałam kulki z ciasteczek i jak pytałam jak mama robi ciasteczka to tak samo robił rączkami
Zdjęcia super PAulinka śliczny ma sweterek
Swietnie że ubranka są w super stanie i Ci się podobają
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina chciała dziś cały park z liści wysprzątać, chodziła i zewsząd zbierała liście i wrzucała je do kosza Ciężko ją było od tej czynności oderwać, zawzięła się i wyglądała jakby faktycznie chciała te wszystkie liście upchać w koszu
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wasze maluchy boskie ja myslalam ze Twoja Paulisia Agi to mala dziewczynka a tu taka laska ja tez pporobie fotki Tymkowi to wstawie dzis S dzwonil jejku oddliczam dni do przyjazdu sam po pracy zrobil przemeblowanie pokoju bo jak wroce to spanie nowe chcemy kupic i kacik malemu zrobic co prawda pokoj ma 20m2 no ale trzeba tak zrobic by maly nie mial dostepuu .. Ja ze sprzatania z miesiac nie wyjde, bo pewnie powpychall do szafy wszystko zeby ja zamknac haha ciekawe czy cokolwiek odnajde
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku super , że udało Wam sie wspólne wyjście na koncert i tak świetnie sie bawiliście Fajnie tak się oderwac od codziennosci
Zdjęcia obłędne . Paulinka jest tak śliczna , ze ,mogłabym ogladc jej fotki i oglądac . I jak pięknie się bawi z misiami A zdjecie z tą kredką w buziaku jest najlepsze !!!
Smacznego obiadku u Teściów
Sylka to zapowiada się Wam miły dzionek Udanych odwiedzin życze
A Kuba taki pojętny,że niedługo będziesz siedziała z gazetką w ręce , a Kuba będzie piekł ciasteczka sam
Megi no moja Paulinka ma już 12 lat Nie wiem kiedy to zleciało
Oj to zapowiada Ci się faktycznie masa sprzątania Ale liczą się dobre chęci Męża
I czekamy na te obiecane foteczki Tymka
My jeszcze u znajomych . Posiedzimy troszkę , potem spacerek,bo pogoda cudowna i popołudniu do domku .
Fajnie tak nic nie robi hahaha
Miłej niedzieli
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi czekamy na zdjęcia Tymka
agi fajnie, że jesteście u znajomych i w ogóle to fajnie mieć takich znajomych
U nas to ostatnio ciężko się zgrać na kawkę a o całym weekendzie to mowy nie ma.
Mamy jednych takich znajomych pod Łodzią i często jeździliśmy do nich jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, potem kilka razy a teraz przy tylu wydatkach to po prostu jest za droga wycieczka bo jednak kawał drogi. Ale może kiedyś się zorganizujemy
U nas od rana straszna mgła ale mam nadzieję że się wypogodzi, u teściów będzie szwagierka z Adasiem to może udałoby się na plac zabaw wyskoczyć z dzieciaczkami
Udanej Niedzieli Kochane, lecę na śniadanko, T robi tosty
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku u Nas spotkanie z przyjaciółmi czy znajomymi są bardzo częste , ale i tak nieporównywalne z czasami kiedy jeszcze Amelki nie było .
I jak tam u Was dziś z pogodą ? Wypogodziło się ?
Sylka a u Was spotkanko jak przebiegło ?
My pospacerowaliśmy ,ale nie tyle ile bym chciała . Męczy mnie dziś okropna zgaga i wymioty Ale byliśmy na placu zabaw i Ami była taka szczęśliwa , że aż żal bylo wracac . Popołudniu jeszcze wpadliśmy do mojej Mamci na kawkę i do domku .
Plany na następny weekend już mamy Na sobotę zaprosili Nas kuzynka Mężusia , co byliśmy ostatnio u niej na weselu , a w niedzielę jedziemy do przyjaciół
A słyszałyście , ze od piątku mają występować opady śniegu ??? Brrrr...masakra
Spokojnej nocy
Editt...
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odprawiłam Mężusia do pracy i Linkę do szkoły i zostałyśmy z Ami same . Mała siedzi na nocniczku , a ja buszuje w sieci
Musze zaraz koniecznie śniadanko zrobić , bo już mnie mdli . Ostatnio coraz wcześniej musze jesc
Mam nadzieję , ze podoga będzie dziś porównywalna do wczorajszej . Chciałabym wyprać pluszaki Amelki i Kołderki , poszwy już wyprałam .
Odezwę sie później
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super, że mieliście miły weekend u znajomych
Zdjęcia są bombowe, Amelka wygląda świetnie w opasce ale najlepsze jest zdjęcie w tej niebieskiej materiałowej, cudnie wyszła
U nas dziś od rana mgła ale może przejdzie. I agi oby z tym śniegiem to nie była prawda bo młoda nie ma nawet kurtki zimowej
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś u Nas też pogoda do bani , a miało być dziś słonecznie ...wkurzona jestem !!! Takie palny miałam jak to pranko będzie mi w ogrodzie schło i doopa
Foteczki świetne Lineczka niczym nadzorca budowlany hahaha No i widac , ze dzieciaki fajnie razem czas spędzały zajadając się smakołykami
Ja wykorzystując chwilową zwyżkę formy , nastawiłam już pierwsze pranie i wzięłam się za obiad Zupka już się gotuje
Teraz czeka mnie odkurzanie i sprzątanie ... tylko codziennie się zastanawiam jaki to ma sens Ja sprzątam , Ami bałagani i tak do 19-stej cały czas
Buziaki