- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A co Ami u babci tak wyjadała?
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka no rzeczywiście Ami to cały Tata , po mnie ma kolor oczu tylko .Charakterek też ma Tatusiowy

A Paula jeszcze rok temu to była jakby mi z oka wypadła , a teraz zaczyna się zmieniać .
Pytasz co Ami wyjada ? To akurat była czekolada , bo Mamcia zaserwowała nam naleśniki z serem i czekoladą

Jeszcze niedawno Amelka to był typowy niejadek , który zjadał 5 rzeczy na krzyż . Oczywiście nadal ma rzeczy,których nie chce jeść , ale jesteśmy na dobrej drodze

Agusia chyba jednak pojechała z Mężem na koncert

My dzisiaj jedziemy do znajomych i zostajemy do jutra . Z jednej strony się ciesze , bo nie będe musiał nic robić,gotować,sprzątać i zajmę się tylko Amelką . Ale z drugiej jakoś nie specjalnie mi się chce jechać . Ale zapraszają Nas juz od 3 miesięcy , a nam wiecznie coś wypada , wiec postanowiliśmy jechać

Miłego poranka

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wszystko ładne je poza obiadami. JUz nawet kupny mu kupiłam bo myslałam moje sie przejadły i lipa.
Udanej wizyty u znajomych

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Sylka fajnie że komplet z HM Wam się podoba i mam nadzieję że pasuje na Kubusia

Koniecznie daj znać jak odbierzecie już ten fotel samochodowy i wstaw fotki jak się Kuba w nim prezentuje.
Ja w piątek też odebrał pozostałe ubranka i są po prostu świetne!!!
Ten komplecik różowy to chyba nigdy nie był chodzony a pozostałe ubranka też w świetnym stanie a co najważniejsze, czyściutkie, pachnące i wyprasowane, jeden sweterek nawet z HM jest

Z tym okulistą to jakieś nieporozumienie. U nas też jest dziwna polityka, normalna przychodnia gdzie chodzę na NFZ i chciałam młodą umówić do okulisty to mi powiedzieli że takie małe dzieci to tylko prywatnie, 80 zł wizyta

agi współczuję nerwów u lekarza, nie ma nic gorszego jak ktoś Cię lekceważy i nie szanuje Twojego czau. Dobrze że w końcu przełożyłaś tą wizytę i że udało Ci się zdążyć do ginekologa.
Zdjęcia są po prostu obłędne, Amelka jest cudna i taka już duża i rzeczywiście chyba cały tatko z niej

A Ty Aguś wyglądasz rewelacyjnie w ciąży i w ogóle nie widać tych kg o których piszesz

A my Kochane wybraliśmy się wczoraj z mężulkiem na ten koncert i było super!!
Knajpka bardzo fajna i w miarę możliwości będziemy tam zaglądać a sam koncert pozytywny i bardzo udany i ludzie też fajni

A dziś cały dzień poza domem, najpierw zakupy spożywcze a potem wypad do parku na kilka godzin i tak zleciał dzień

Jutro obiad u teściów

agi udanego wypadu do znajomych

Miłego wieczorku

A teraz ja pomęczę Was zdjęciami

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jutro idziemy na spacerek i przy okazji odwiedzimy naszych światków bo dziś dzwonili i zapraszali

Dziś z Kubusiem robiłam ciasteczka maślane i babeczki

Zdjęcia super

Swietnie że ubranka są w super stanie i Ci się podobają

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulina chciała dziś cały park z liści wysprzątać, chodziła i zewsząd zbierała liście i wrzucała je do kosza

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wasze maluchy boskie ja myslalam ze Twoja Paulisia Agi to mala dziewczynka a tu taka laska

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku super , że udało Wam sie wspólne wyjście na koncert i tak świetnie sie bawiliście

Zdjęcia obłędne . Paulinka jest tak śliczna , ze ,mogłabym ogladc jej fotki i oglądac . I jak pięknie się bawi z misiami

Smacznego obiadku u Teściów

Sylka to zapowiada się Wam miły dzionek

A Kuba taki pojętny,że niedługo będziesz siedziała z gazetką w ręce , a Kuba będzie piekł ciasteczka sam

Megi no moja Paulinka ma już 12 lat

Oj to zapowiada Ci się faktycznie masa sprzątania

I czekamy na te obiecane foteczki Tymka

My jeszcze u znajomych . Posiedzimy troszkę , potem spacerek,bo pogoda cudowna i popołudniu do domku .
Fajnie tak nic nie robi hahaha

Miłej niedzieli

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

megi czekamy na zdjęcia Tymka

agi fajnie, że jesteście u znajomych i w ogóle to fajnie mieć takich znajomych

U nas to ostatnio ciężko się zgrać na kawkę a o całym weekendzie to mowy nie ma.
Mamy jednych takich znajomych pod Łodzią i często jeździliśmy do nich jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, potem kilka razy a teraz przy tylu wydatkach to po prostu jest za droga wycieczka bo jednak kawał drogi. Ale może kiedyś się zorganizujemy

U nas od rana straszna mgła ale mam nadzieję że się wypogodzi, u teściów będzie szwagierka z Adasiem to może udałoby się na plac zabaw wyskoczyć z dzieciaczkami

Udanej Niedzieli Kochane, lecę na śniadanko, T robi tosty

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku u Nas spotkanie z przyjaciółmi czy znajomymi są bardzo częste , ale i tak nieporównywalne z czasami kiedy jeszcze Amelki nie było .
I jak tam u Was dziś z pogodą ? Wypogodziło się ?
Sylka a u Was spotkanko jak przebiegło ?
My pospacerowaliśmy ,ale nie tyle ile bym chciała . Męczy mnie dziś okropna zgaga i wymioty

Plany na następny weekend już mamy

A słyszałyście , ze od piątku mają występować opady śniegu ??? Brrrr...masakra

Spokojnej nocy

Editt...
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Odprawiłam Mężusia do pracy i Linkę do szkoły i zostałyśmy z Ami same . Mała siedzi na nocniczku , a ja buszuje w sieci

Musze zaraz koniecznie śniadanko zrobić , bo już mnie mdli . Ostatnio coraz wcześniej musze jesc

Mam nadzieję , ze podoga będzie dziś porównywalna do wczorajszej . Chciałabym wyprać pluszaki Amelki i Kołderki , poszwy już wyprałam .
Odezwę sie później

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi super, że mieliście miły weekend u znajomych

Zdjęcia są bombowe, Amelka wygląda świetnie w opasce ale najlepsze jest zdjęcie w tej niebieskiej materiałowej, cudnie wyszła

U nas dziś od rana mgła ale może przejdzie. I agi oby z tym śniegiem to nie była prawda bo młoda nie ma nawet kurtki zimowej

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aguś u Nas też pogoda do bani , a miało być dziś słonecznie ...wkurzona jestem !!! Takie palny miałam jak to pranko będzie mi w ogrodzie schło i doopa

Foteczki świetne

Ja wykorzystując chwilową zwyżkę formy , nastawiłam już pierwsze pranie i wzięłam się za obiad

Teraz czeka mnie odkurzanie i sprzątanie ... tylko codziennie się zastanawiam jaki to ma sens

Buziaki