- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kurcze Linkę też usypiam w wózku ale chyba nie odważę się tego póki co zmieniać

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kuba niedawno zasnął

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku kiedyś Amelka zasypiała już ladnie w łóżeczku w dzień . Nawet wózek wywaliłam z domu . Ale potem cos jej się pozmieniało i znowu konieczny był wozek , bo nie zmrużyła oka inaczej i nie dało się z nią wytrzymać .
Teraz znowu poczynimy kroki i zobaczymy . Zastanawiam się tylko czy położyc się z nią do łóżka , czy od razu do łózeczka położyć i czekać aż zaśnie . Nie spodziewam się natychmiastowego efektu , ale musze spróbowac . Chociaż z obserwacji Amelki wywnioskowałam , ze Ona zawsze sama z czegoś wyrasta i decyduje się na kolejne kroki w rozwoju . Tak było już kilka razy . Ale muszę jej troszkę pomóc . Wiem , ze do porodu jeszcze kilka miesięcy , ale nie chcę , żeby Ami poczuła się później odtrącona , czy , zeby myslała , że pojawiło sie Maleństwo i nagle wszystko jej wywraca sie do góry nogami i nie pozwala na to co dotychczas . Wolę , zeby miała dużo czasu na przyzwyczajenie się i musze mieć zapas czasu na ewentualne niepowodzenia i ponowne próby

To się rozpisałam

Sylka Kuba pewnie odreagowywał zamieszanie z pralką i ekscytację fotelikiem . A jak nocka ?
Mężuś przed wyjściem do pracy mnie tu pouczał , jak to mam dziś nic nie robić,odpoczywać i sie relaksować hahaha

a tu troszkę pracy i tak mnie czeka , ale ciiiii . Nic nie musi wiedzieć , bo martwi się na zapas

Popołudniu jedziemy na zakupy i do przyjaciół , bo już się wieki nie widzieliśmy i wydzwaniają za nami . Przez ten kurs i jazdy Mężulka to na nic czasu nie mamy .
Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi u nas było podobnie. Paulinka już zasypiała pięknie na dole w łóżeczku turystycznym ale potem też jej się odmieniło i znowu wózek. Po powrocie z wakacji już tego łóżeczka nie rozkładałam bo tylko służyło jako pudło na zabawki. Jak bym miała jeden poziom to bym spróbowała ją usypiać w łóżeczku ze szczebelkami, od małego jest uczona że się w nim tylko śpi, nie było tam zabawy ani przesiadywania, no ale nie będę jej tam usypiać i zostawiać samej bo ja muszę być na dole, tu jest kuchnia i w ogóle non stop ktoś dzwoni domofonem i czegoś chce

Sylka biedny Kubuś ale pewnie przeżywa, może faktycznie tak jak w przypadku Tymcia megi stał się nieco bardziej wrażliwy na różne sytuacje ?
A jak sąsiedzi, nadal nie zalani?
Ja lecę na kawkę, po 10 będzie kurier bo dzwonił, moja mam też pozamawiała te tablice do malowania bo jadą w weekend na wesele i jest tam kilkoro dzieciaczków to będę mieli co im dać

Udanego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sąsiedzi nie przychodzili jeszcze wiec chyba wszystko w porzadku. Uff

Agi ja Kubie zawsze dawałam do łózeczka zabawki i książeczki- ulubiona zabawka. Zamykałam szczebelki i mówiłam że teraz się pobawi i później pójdzie spać. Bawił się aż dosłownie padał na pyszczek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja od jakiegoś tygodnia też mam mały sukcesik a mianowicie wieczorem odkładam małą do łóżeczka, daję buziaka i mówię dobranoc po czym wychodzę z pokoju i zamykam drzwi a Paulinka ładnie zasypia. Nie śpi kiedy wychodzę i słyszę że się jeszcze jakiś czas kręci ale już mnie nie woła, potem przychodzę ją tylko przykryć kołderką

A dzwonił T że rozmawiał z żoną jednego z prezesów, która choruje na tarczycę i poradziła żebym umówiła się na USG bo z krwi to często nie wychodzi to co ma. Ona np ma coś z przysadką mózgową na co wpływ miała właśnie tarczyca. A objawy no wypisz wymaluj te co ja, a szczególnie te nerwy. Dała namiary na jakiś specjalistów i T ma mnie umówić.
Sylka dobrze że sąsiedzi nie zalani

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czyli Paulinka zasypia tak jak Kubuś

Gratki dla Paulisi

Z sąsiadami fart. Gruby strop chyba i dobra terakota

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/tablica-aqua-znikopis-wodna-nowa-i2735695241.html
na innej aukcji są nawet po 35 zł

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A i podałam młodej ostatnio parówki

Jej chrzestny liznął dietetyki i układa diety oraz treningi ludziom, sam ma 2 letnią córcię i polecił nam Piratki Pikoka z Lidla.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Z Lidla lubię też mięsko mielone z indyka ma fajna konsystencję "robaczków" a nie takiej ciapy.
Tablice na tej str. zamawiałam

Włąsnie skończyłam robic klopsiki na obiad. Jak wrócimy ze spaceru tylko zrobić sosik i obiad gotowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paulinka właśnie pięknie zasnęła w wózku

Trzymam za Was kciuki dziewczyny bo to by wiele ułatwiło.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fotel prezentuje się ekstra ale możesz Kochana wrzucić przy okazji jeszcze fotkę jak to wygląda w tej opcji do odpoczynku? Dużo się kładzie ten fotel czy tak minimalnie?
Przeglądałam allegro i stwierdziłam że kupimy fotel od 15 kg bo ten mamy do 18 i może zdecydujemy się na recaro monza lub recaro milano