BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu #459980 przez agi-p
Aguś to sobie wyszkoliłaś Paulisię :) A tak poważnie , to bardzo mądra dziewczynka z niej :) :) :) Musze Amcię też tego uczyć . Jak ja poproszę , to i wyrzuci pampersa i odniesie to czy tamto do kuchni , uwielbia pranie wkladać i wykładac z pralki , ale żeby tak buzię i stoliczek wyczyścić ??? No super Pualisia :)

A jak nie wiesz co z kasiorą z Mops'u zrobić , to chętnie podam Ci numer mojego konta :laugh: :laugh: :laugh: Już ja sobie z tym dylematem poradzę hahaha :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #460012 przez Agusiak
Kochana no właśnie ta kasa z MOPS to taki "majątek" że oszalałam i nie wiem na co wydawać, hahaha, ale akurat się przydadzą bo trzeba autko opłacić :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #460018 przez sylka

12 lata 5 miesiąc temu #460035 przez megi23
laski my juz po spacerku fajnie bylo oczywiscie moj terrorysta w lidlu wyzebral donata i w sklepie juz mu musialam dac bo krzyczal am hehe ale po przyjsciu grzecznie wchlonal miske zupe z lanym ciastem :D
ja bym tez chciala 2 bejbika i tez mieszkam u tesciow plus mamy pietro lazienke osobna a kuchnie ma szwagierka pokoj obok teraz jak wroce to aneks kuchenny robimy jak cos piore albo na gorze i na dole ale bym wolala byc na swoim po nowym roku zabieramy sie za dzialke to juz postanowione a we wrzesniu sie staramy o bejbika mam nadzieje ze Tymek pojdzie wtedy do przedszkola i oduczy sie pieluch

12 lata 5 miesiąc temu #460087 przez agi-p

My juz po lekarzu . Uwielbiam go :) Nie dość , ze przystojny , to wyluzowany i genialny :) Niestety nie udało się i obie mamy antybiotyki :( Ami juz powinna mieć gardełko balde , a jest nadal czerwone , nie ma co jej męczyć . Ma kropelki wykrztuśne i antybiotyk .
Ze mna troszkę gorzej ,bo zatoki na maksa zawalone i już mi charczy wszystko . Dodatkowo na oskrzela mi juz się rzuciło :(
Powiedział , ze od dzieci , to najszybciej sie łapie , Ona zazwyczaj wygrzebują się szybko,a dorośli dłużej i gorzej to znosza :(

A i powiedział , ze wróży nam chłopca :P Kształt brzuszka mu to nasuwa . Podobno nigdy się nie pomylił :P

12 lata 5 miesiąc temu #460091 przez sylka
Agi dobrze że poszłaś do lekarza :) Z tym chorowaniem po zarażeniu od dziecka wiem, przerobiłam to i nigdy nie byłam tak chora jek wtedy.

JAki antybiotyk masz dla Amelki?

Oby pomogło i szybko wam to choróbsko przeszło.

12 lata 5 miesiąc temu #460094 przez agi-p
No tak Ty niedawno też cierpiałaś . Mam nadzieję , ze u mnie ten antybiotyk pomoże i nie skończy sie tak jak u Ciebie .
Ja też pierwszy raz czuję się tak okropnie ...maskaryczny stan .

Amelka ma antybiotyk Amotaks , Osłonę Acidolac Baby i krople Deflegmin .
Ja Duomox i nystatynę .

12 lata 5 miesiąc temu #460097 przez sylka
3mam kciuki by Wam pomogło i obeszło się bez dalszych leków :)

Agus Ty też bierz coś osłonowego.

12 lata 5 miesiąc temu #460130 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi dobrze że u lekarza byłyście i że jednak przepisał antybiotyk, skoro trzeba to trzeba i nie ma rady :) Duomox jest skutecznym antybiotykiem, powinno Ci szybko przejść. Ja go miałam w ciąży jak miałam zapalenie ucha i już po drugiej dawce było cudownie :lol: :lol:
Szybkiej poprawy dla Was obu :)
I oby się sprawdziły jego przeczucia co do płci :lol:

A my pojechaliśmy dziś na spontana do IKEI i chodzimy sobie cali napaleni na zakupy a tu nagle komunikat że dziś karty płatnicze z ING nie są obsługiwane bo coś tam nie tryka :ohmy: :ohmy: No więc że my mamy konto w ING, 30 zł było gotówką w portfelu to tylko młodej ręcznik z kapturem kupiliśmy :huh: :silly:
Ale ludzie wściekli byli.

Nie wiem czy oglądałyście może Geslerową jak był odcinek w którym podawali kurczaka na butelce z piwem? Kurczak nabity na butelkę z piwem w środku i pieczony w piekarniku w przyprawach No więc mój mężuś zaserwował nam dziś taki obiadek a do tego frytki i surówkę i objedliśmy się jak świnki :lol: :lol: Ale było PYCHA :laugh: :laugh:
A potem zadzwonili przebierańcy co chcieli wysępić cukierki ale ich nie wpuściłam, niedobra jestem :S

Udanego wieczorku :)

12 lata 5 miesiąc temu #460146 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Dzięki Kochane.Mam nadzieję ,ze szybko mi przejdzie.

Aguś no ja to bym się wściekła,jakbym do Ikei pojechała i akurat awaria by była !!! Wy to jeszcze stosunkowo niedaleko macie , ale my ???

A kurczaka na butelce lub na słoiku to już lata temu robiłam :) Nie wiem jak Geslerowa robi,bo jej nie oglądam,ale ja do butelki wlewam wodę z przyprawami . Pyszny rzeczywiście i soczysty dzięki temu .
Tak samo kurczak na soli :) Kiedyś nawet się zakładałam ze znajomymi , bo uwierzyć nie chcieli,że kurczak pieczony na kg soli nie jest słony , a za to pyszny i chrupiący :)

A ja smaku nie mam .Jem, bo musze ,ale ani apetytu nie mam, ani smaku nie czuję :( Mężuś mnie po lekarzu do Mc'ka zabrał , ale strasznie się męczyłam jedząc . Nos zatkany ,gardło boli i doopa .

Amisia już po pierwszej dawce antybiotyku ... mam nadzieję , ze jutro poczuje sie lepiej moja Księżniczka .

Mężuś mnie tu pilnuje i wysyła do łóżka :P A jutro chce Nas do Mamci odesłać :P

Spokojnej nocki :)

12 lata 5 miesiąc temu #460151 przez Agusiak
agi wierzę że na nic nie masz apetytu ale jak tylko się pojawi to będzie znaczyć że choroba mija :)

Spokojnej nocki i zdrowego snu :)

12 lata 5 miesiąc temu #460186 przez sylka
Mój ma wolne do poniedziałku :lol:

Aguś Ale mieliście pecha z tą Ikeą :dry: jak zwykle dziecku coś sie kupiło :)

U mnie dzieciakie nie kursowały. Co najwyżej moje własne, które podawało mi żelki szczęki i podjadało mi z pizzy sos pomidorowy :lol:

Przepisy na kurczaki poprosze bo chętnie skorzystam :)

Agi samopoczucie się poprawi to i smak wróci z apetytem :)

12 lata 5 miesiąc temu #460209 przez Agusiak
Sylka mój też ma wolne do poniedziałku i najprawdopodobniej poniedziałek też weźmie urlop :lol: :lol: W piątek musi skoczyć do pracy ale tylko na chwilkę :)

My mieliśmy żelki szczęki i oczy z Lidla :)

O przepis zapytam T jak on to zrobił i Ci napiszę ale agi przepis też chętnie poznam na te kurczaki w przyprawach i soli i z przyjemnością przekaże je mężowi :)

A wiecie że ja cały dzień myślałam że dziś jest wtorek :ohmy: :ohmy: Wszystkie dni takie same to można się pomylić :silly: :blush:

12 lata 5 miesiąc temu #460244 przez sylka
U nas żelki tez Lidlowskie :)

12 lata 5 miesiąc temu #460301 przez Agusiak
wzięłam niemal wrzący prysznic, rozgrzałam się i mykam pod kołderkę :)

Dobranoc dziewczynki i chłopcy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka