BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu #459107 przez sylka
Agi a moze jutro idź by mieć cośw razie W jakby 1 sie pogorszyła a to świeto i znów tylko pogotowie :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #459166 przez Agusiak
sylka napisał:

Agi a moze jutro idź by mieć cośw razie W jakby 1 sie pogorszyła a to świeto i znów tylko pogotowie :(

Aguś Sylka ma 100% rację, a wiadomo z doświadczenia że wszystko lubi się dziać w święta i jak przychodnie nie czynne :dry:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #459210 przez sylka
Agusiak napisał:

sylka napisał:

Aguś Sylka ma 100% rację, a wiadomo z doświadczenia że wszystko lubi się dziać w święta i jak przychodnie nie czynne :dry:

U nas przeważnie tak sie przytrafia :dry:, dlatego wszelkie szczepienia czy wizyty jak widze że coś sie dzieje załatwiam przed weekendem czy świętami , tak by w razie późniejszych powikłań jeszcze raz iśc do swojego lekarza.

12 lata 5 miesiąc temu #459372 przez agi-p
Oj Kochane nie straszcie mnie . Mam nadzieję , ze będzie lepiej i nie będzie trzeba jechac nigdzie.
Dzisiaj to ja czuję się gorzej niż Amiś .Zobaczymy co pokaże noc i jutrzejszy dzionek .W razie czego popołudniu jest Nasz pediatra .

Siedzimy właśnie i debatujemy nad imieniem dla Maleństwa :P Po raz setny :P Śmiechu tyle , ze masakra :P Jak mi podoba się jakieś , to Paula zaraz je obala , a Męzuś znajduje jakies śmieszne anegdoty :P
Co jakiś czas nachodzi Nas , ze przydałoby się jednak zmienic Nasze typy :P

12 lata 5 miesiąc temu #459455 przez sylka
dobrze jak pediatra bedzie po poludniu.
a Ty kocana cos lykasz kupowals Prenalen?

Jakie teraz typy macie?

U meza Siostra cioteczna urodzila synka i bedzie ... Kubus takze prababcia bbedzie miala2 Jakubow.

12 lata 5 miesiąc temu #459482 przez agi-p
Właśnie prenalenu nie mam :( Miał mi Mężuś kupić dzisiaj , ale napisałam sms'ka jak był już pod domem . I stwierdziłam ,ze jutro kupimy .
Zrobiłam syrop z cebuli , ale mi nie smakuje .Jakoś mi niedobrze po nim :(
Piję non stop herbatę z miodem i cytryna i psikłam parę razy Hascoseptem do gardła ,bo już wytrzymać nie mogłam .
Zastanawiam się jeszcze nad paracetamolem ... w końcu działa też przeciw zapalnie .
No i cały czas idzie nawilżacz z aromatolem .
Nie wiem czy mogę sie nasmarować Wickiem , ale zrobię to . Nie powinno przeciez zaszkodzić .

A imiona to : Adam , Olaf , Mateusz , Michał , Rafał , Maksym i Janek - to typy Męża :P No i Szymon :)
Ja sama nie wiem :P

12 lata 5 miesiąc temu #459521 przez sylka
MAteusz i MIchal :) widzę same meskie typy czyzby z zeńskich tylko Maja? :)

12 lata 5 miesiąc temu #459530 przez agi-p
Tak naprawdę to ciężko coś wybrać , a jeszcze gorzej sie zdecydować :P
Dla dziewczynki na razie zostaje :P Mężuś tak wybiera i wybiera dla Syna , a ja coś czuję , ze to strata czasu :P Stawiam na kolejna Babeczkę :)

12 lata 5 miesiąc temu #459532 przez sylka
hahhaha to sie mąż natrudzi :P MOze trafisz, ja trafiłam z Kubuśkiem :)

12 lata 5 miesiąc temu #459535 przez agi-p
Zobaczymy :) Ale strasznie chciałabym już wiedzieć :)

Uciekam na serial ... potem może uda się zdrzemnąć troszkę . Chociaż ostatnimi czasy mam problem z zaśnięciem :(

Spokojnej nocy :)

12 lata 5 miesiąc temu #459536 przez sylka
Spokojnej nocki :) Dobranoc

12 lata 5 miesiąc temu #459577 przez agi-p
Dzień dobry :)

Na pewno pojedziemy dziś do lekarza . Mi jest gorzej , nie chcę ryzykowac jakiś powikłań .
Amelce w sumie najbardziej dokucza ten gęsty katar , który spływa jej do gardła . Naciaga ją i drażni . Najgorsze , ze nie potrafi smarkać , ulżyło by jej
wtedy .

Idę łyknąć syropek i do łózeczka chyba :P

Miłego poranka :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #459584 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi daj znać po lekarzu :)

Jeśli chodzi o imiona to dla chłopaka widzę że są i moje wcześniejsze typy, czyli Adam i Mateusz :) Mnie się też podoba Mikołaj, Adrian, Tomasz, Bartuś (i tu do wyboru czy Bartosz czy Bartłomiej :))

A dziołszki to Edyta, Iga, Adrianna, Ania :) Ale z imieniem dla dziołszki miałabym większy problem :huh:

Oj dziewczynki jakie to cudowne jak już dziecko samo je :lol: Paulinka wcina śniadanko a ja mogę posiedzieć przed komputerkiem :blink:

Udanego dnia :)

12 lata 5 miesiąc temu #459631 przez agi-p
Agusiu do lekarza na 16-stą idziemy . Teraz Ami fajnie katar spływa .Co chwilę kicha i tym sposobem lepiej się jej oddycha :)
Ale ważyłam ją dzisiaj i schudła znowu :( Przed chorobą ważyła 10,5 kg , a teraz 9,8 kg :( Nic nie chce jeść :( Mleko jak wypije 10-20 ml to jest wszystko :( Na noc wypiła 10 ml , a rano 20 :( Pije na szczęście wodę i wodę z sokiem malinowym .Ale robię same jej smakołyki i nic :( Nawet słodyczy nie chce :( Nie myślałam , ze bedę się smuciła , że Ama nie chce ciastek hahaha :P

Agus oj tak , jak dziecko samo je to świetna sprawa :) Raz , ze samodzielne kroki czyni ,a dwa chwila dla Nas zostaje :) Jak Ami wyzdrowieje to mam nadzieję , ze do tego wrócimy :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #459640 przez sylka
Agusiak super uczucie nie :lol: KUba sobie kończy wcinać placki :)

Agi dobrze że pójdziecie do lekarza. Kubie pomagało w czasie kataru obwiedzenie łóżeczka tetrówkami skropionymi amolem.

Kuba też zleciał ostatnio z wagi przez te swoje nie jedzenie. Na szczęscie wczoraj zjadł na obiad całą porcje rybki smażonej :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka