BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #457033 przez sylka
Kuba na swięta dostanie sanki allegro.pl/super-prezent-sanki-baby-merc-i2712530215.html od mojej siostry i od nas. Prezent przedświąteczny bedzie jeśli snieg sie pojawi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457057 przez Agusiak
Sylka sanki fajne

Aguś dzięki za ten program do zdjęć :)
Jeszcze go ogarniam powolutku ale chciałam się pochwalić pierwszym dziełem :lol: :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #457114 przez agi-p
Agusiaczku świetne te kolaże :) I Paulisia jeszcze w krótkich włoskach :) Ślicznota :)
A ta kuchenka świetna :) Sama bym się na taką dla Ami pokusiła,ale mało miejsca mamy :( Chociaż i tak muszę jakieś rewolucje porobić , to może wykombinuję miejsce :P
Od kwietnia jeszcze gorzej będzie , jak pojawią się rzeczy Majeczki :P

Sylka sanki super :) My w tym roku chyba też kupimy jakies lepsze . W tamtym dorobił Męzuś oparcie do takich starszych sanek , ale nie wygląda to fajnie :P I chciałabym takie ze stalowym pchaczem .

Amelka przez dzień troszkę pomarudziła, ale ogólnie miała wyborny humorek :) Chyba zdrowieje :)

12 lata 1 miesiąc temu #457121 przez Agusiak
agi-p napisał:

Od kwietnia jeszcze gorzej będzie , jak pojawią się rzeczy Majeczki :P

Majeczki? Czyżbyście już znali płeć że tak nazywasz maluszka w brzuszku czy to tak na przekór losowi, że jak nazywasz dziecko Majeczką to Szymomek będzie :P :unsure: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #457126 przez agi-p
Kochana nie znamy jeszcze :( Jak tylko będę wiedziała ,to zaraz sie pochwalę :)
Na razie to tak jak piszesz...na przekór :P Przy Ami , byliśmy pewni ,ze Szymon będzie i tak się zwracaliśmy do brzusia ...a wyszła Amelka ;) Zobaczymy teraz .
Chociaż wiadomo,wszystko nam jedno , byle zdrowy Maluszek był :)

Mężuś marzy o synku :P Ale mówi , ze w ostateczności możemy przecież próbować do skutku ;P :P :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457127 przez sylka
Może przeczucie na dziewczynkę?

Pojechalismy bo chciałam Kubie ściać włoski a babka tam gdzie zawsze ścinani mówi mi że nie zetnie żze jutro koleżanka pffff powiedziałam że jutro to dziękuję. Pójdę do swojej fryzjerki i pewnie bez problemu zetnie KUbula a tam już nie zajdę :P A chciałam sama ściąć przy okazji włosy. Stracili 2 klientów :)

Pozstanowiłam zrobić drastyczną zmianę fryzurki :P

12 lata 1 miesiąc temu #457130 przez Agusiak
agi-p napisał:

Mężuś marzy o synku :P Ale mówi , ze w ostateczności możemy przecież próbować do skutku ;P :P :P

O rety, ale chyba żartuje sobie ? :P :P ;) hihihi

12 lata 1 miesiąc temu #457133 przez sylka
Agusiak napisał:

agi-p napisał:

O rety, ale chyba żartuje sobie ? :P :P ;) hihihi

:lol: :lol: :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #457144 przez Agusiak
Paulinka już po kąpieli i zasypia w łóżeczku :)
Coś czuję że przez czas zimowy będziemy wstawały o 6 :dry:
Ale jakoś się przyzwyczaję :) :)

Ależ się dziś wynudziliśmy, cały dzień leniuchowania i nic nie robienia :laugh: :laugh: ale takie dni też są potrzebne :)
Jutro rodzice mają urlop bo są po weselu, jeszcze nie wrócili :ohmy: ale jest mi to na rękę bo zostaną z młoda a ja będę mogła na spokojnie iść do urzędu pracy, bo tak z nią to ciężko byłoby prowadzić rozmowę bo nie usiedzi w miejscu :blink:

Udanego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu #457206 przez Gosia_Krupa
Agusiak,fotek za bardzo nie mamy :( Ale wstawiłąm dwie na kwietniówkach-możesz zajrzeć :blush:

Prezenty... tak myślę i nie wiem :( Takie tablice dzieci mają,bo Miśko dostał pod choinkę,a drugą wygrał w konkursie bilans dwulatka :) więc odpada. Kuchnia za duża na nasz metraż,chociaż pewnie Misiek by się cieszył bardziej niż Hania. Sanki mamy też,z oparciem i pchaczem(też z resztą Miśko dostał pod choinkę). Więc muszę pomysleć na prawdę.

Dwa lata temu,jak spędzaliśmy Święta tutaj na miejscu,z teściami to robiliśmy sobie losowanie i każdy kupował jeden prezent temu,kogo wylosował. Tylko Misiek dostał więcej,bo od dziadków i cioć(taki wspólny),od rodziców i chrzestnych. Fajny pomysł. Wtedy wylosowałam teścia,ale miałam dylemat. Teraz kupiłabym mu reklamówkę słodyczy i chyba byłby najszczęśliwszym człowiekiem pod słońcem ;) Może i w tym roku będzie losowanie,bo niestety Święta spędzamy na miejscu :(

12 lata 1 miesiąc temu #457224 przez Agusiak
Gosia poszłam na kwietniówki i pooglądałam zdjęcia :)
Jestem pod dużym wrażeniem kartki jaką zrobiłaś dla młodych, jest fantastyczna :)
A z Ciebie piękna kobietka jest :)

My też w tym roku spędzamy święta na miejscu, tzn z moimi rodzicami bo razem mieszkamy. W zeszłym roku byliśmy u teściów i ja z kolei wolę u nich :P :P
Ale to już tak chyba jest że jak się z kimś codziennie przebywa to woli się być gdzieś indziej.
No chyba że coś się zmieni i Wigilia będzie u moich dziadków to bardzo bym się z tego cieszyła :)

12 lata 1 miesiąc temu #457241 przez sylka
My święta odkąd moi rodzice i siostra wyjechali spędzamy z teściami irodzeństwem męża. A tak to zawsze najpierw szybka wigilia u teściów bo na miejscu a póxniej jazda do rodziców i reszta świąt u nich.

Kuba sobie zasnął ok 20.40 :)

12 lata 1 miesiąc temu #457297 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Aguś Mężusiowi już zapowiedziałam,ze jeśli będzie Majeczka,to swoje ewentualne dalsze próby,to już na pewno nie ze mną :P hahaha :) A tak poważnie ,to poprzestajemy na tej trójeczce :)

No i Kochana powodzenia jutro w UP :)

Sylka jaką to fryzurkę planujesz???

Gosia super pomysł z tym losowaniem :) No i z tego co piszesz ,to faktycznie dzieciaki mają już mnóstwo rzeczy , a wtedy najgorzej coś wybrać .
A zdjecia zaraz na kwietniówkach podglądnę :)

Amelka biedna wymęczyła się przed zaśnięciem.Cały dzień było nawet fajnie , a po kąpieli się zaczęło.Nawet nie gorączka , tylko gardło dało jej w kość . Przez równą godzinę płakała :( Aż ją naciągało :( Nie było sposobu ,żeby ją uspokoić . Jakimś cudem napsikałam jej do gardła ,to prawie zwymiotowała i było jeszcze gorzej :( W końcu podałam jej czopek i po 15 min się uspokoiła . Chrypę przez to dostała i jutro pewnie będzie ją gardło na maksa bolało :(
Ja już zasnęła, to aż się poryczałam .Boję się , ze będzie konieczny antybiotyk ,którego nie będzie piła i wyląduje na jakiś kroplówkach w szpitalu :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #457299 przez sylka
Agi taką tylko nie wiem czy bedzie mi pasować

Agi przecież moga jej założyć wnflom w przychodni i możesz chodzić na podawanie leku dożylnie (zastrzyk do wenflomu trwa chwilę) lub pielegniarka ma zlecenie i przychodzi do domu. Kuba nawet jak spał dostawał ten wlew i sie nie budził. A wenflom mu sie podobał i chodził zadowolony z zegareczkiem :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #457308 przez agi-p
Sylka fryzurka świetna.Myślę , że będzie Ci pasowała.Na weselu u siostry wyglądałaś bosko ,więc w tej tej będzie Ci do twarzy :)

Kochana a tego wenflonu to ja się boję najbardziej :( Ami to jest straszna nie tykała... nawet podczas badania lekarskiego płacze . A jak jej ubieramy np zegarek,to zaraz go ściąga. Tylko jak sama sobie coś założy to z tym chodzi , a i wtedy nie na długo .Obawiam się ,ze wenflon by wyrywała .
Właśnie przed chwilą znowu się wybudziła i histeria :( Zapowiada się ciężka noc .
Dałam Ją do wózka i bujam :(
Byle już jutro było i wizyta ...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka