- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Ale z drugiej strony to jak tłumaczyć ten oto "genialny związek na ból"?
www.metafen.com.pl/
A i odpisała kuzynka, okazuje się że to starsza (5 lat) ma szkarlatynę i zaleconą izolację a młodsza (10 miesięcy) ma anginę, więc też mają biedaki szpital w domu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku właśnie ostatnio kupowałam ten lek Mamie , bo już nic na nią nie działało.Tym sposobem robią ludziom wodę z mózgu i potem juz nie wiadomo co wolno,a czego unikać
Oj to u kuzynki faktycznie prawdziwy szpital !!! I jak tu odizolować dzieci od siebie ?
Zdrówka dla dziewczynek .
A ja troszkę spokojniejsza jestem Amelka pod wieczór odzyskała troszkę sił i nawet na zabawy ją wzięło Buszowała u Linki w pokoju w szufladach
I nawet ją okąpałam Pomyślałam,że nie zaszkodzi. Nalałam jej letniej wody i bawiła się super w kąpieli aż woda była niemal zimnawa . Troszkę jej to zbiło gorączkę
Wypiła po kąpieli 50 ml mleka i zasnęła wtulona we mnie Mam nadzieję , ze to zwiastun poprawy Od 15-stej nie dostała żadnego lekarstwa na zbicie temperatury
A mnie pomału zmęczenie dopada.Poszłam spac o 2 w nocy ,a przed 6-tą byłam już na nogach . Cały dzień oka nie zmrużyłam.Teraz widze , ze Ami ma się lepiej i nerwy i strach ustępują Tak się cieszę
Bardzo Wam dziękuje za wsparcie Kochane jesteście
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ma większej radości dla rodzica niż zdrowe dziecko
Ucałuj Amelkę i niech śpi spokojnie
Zawsze chętnie pomożemy w miarę możliwości
Też się połóż już spać ale nie ma tego złego bo pamiętajcie że dziś zmiana czasu i śpimy godzinkę dłużej
Znowu trudno będzie młodą przestawić na właściwą godzinę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba wykapany obkleja sie naklejkami bo tata kupil mu ksiazeczke i zamiast w nia wklejac woli na piżamkę
Agusiak wspoletwojej kuzynce
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja objadłam się żelkami i zaraz się chyba
Oglądam "Alex sam w domu" na Polsat Film i jakoś tak świątecznie się zrobiło
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My oglądamy Mam talent
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas troszkę jest jak posypka na pączku.
Na pogodynka.pl zapowiadają że od 2 w nocy ma cały czas sypać aż do 14 ale jak to będzie to się rano zobaczy
Sylka miałam pisać że Kubuś już taki wysoki jest chłopak
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba sam już lodówkę otwiera tylko musi uważac by w głowę sobie sie nie uderzyć. Bo częśc od zamrazarki dawno w ruchu była Otwiera mi szafki w dużym pokoju te wyżej położone. Dziś pozabezpieczałam je i lodówke ;)Nieleie mu brakuje by otwierał sam drzwi. Oststnio tak podskoczył ze wzrostem. Nawet kurtki jak patrzyłam na all to ciezko kupić bo rękawy mają najczęściej od pachy 19-20 cm a on ma już 23 cm.
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Ta doktorowa to jakaś nie normalna była. Ja młodemu kupiłam strzykawkę taką normalną i tak podawałam antybiotyk pomału bo pomału ale nie wypluwał i nie rozlewałam.
Agi ja po przygodzie w szpitalu zrobiłam wywiad i awaryjnie mam numer do prywatnego lekarza. Przyjmuje w prywatnej jakiejś klinice i dodatkowo w awaryjnych przypadkach przyjeżdża do domciu. Nie jest tani bo wizyta w tygodniu to 100 - 120 zł w weekend 150 ale parę zaufanych osób bardzo go chwaliło, a nawet ostatnio jak byłam na placyku to jakaś dziewczyna była z córcią i tak od słowa do słowa i okazało się że zna i też bardzo poleca. Może poszukaj popytaj może macie takiego lekarza to kasa ale jak byś martwiła i dalej nie po koiła to może rozwiać twoje wątpliwości.
Agusiak ja również współczuje kuzynce ojj kurcze co się dzieje to wszystko przez te pogody
U nas wczoraj słonko i zimno a dziś słuchajcie jak rano oczy otworzyłam to nie wierzyłam śnieg pada a teraz to mamy normalnie biało. jutro chyba na sanki pójdziemy tylko zapomniałam młodemu wziąć butów z pracy więc trzeba podjechać Szok Oby tylko tak nie wiało jak dziś.
Ja Matiego mierzyłam w zeszłym tygodniu i miał 82/83 cm i ważył 12.400 Kawał gościa. Ale Sylka Kubuś to już w ogóle ci podskoczył.
Sylka oj współczuje ci. Ale nie boli cie to? Oby szybko znikło
Dobrej nocki buziole
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jutro mielismy jechac fryza sciac wlosy Kubie i mi a tu opony letnie. Chyba ze wyciagne wozek na pompowanych kolach
Kozlowaka na szczescie nie boli, ale przeszkadza jak to zawsze cos na wardze.
Dorej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My na szczęście mamy sanki, w zeszłym roku kupiliśmy ze śpiworkiem i pchaczem ale póki coe nie aż tyle śniegu, liczę na te nocne opady
Sylka oj wierzę że Ci to na ustach przeszkadza ale swoją drogą ciekawe skąd takie coś się wzięło
Umów się do chirurga, usunie to i będziesz mieć z głowy. Tylko nie wiadomo jak teraz terminami na NFZ jest. Pamiętam jak usuwałam pieprzyk to na NFZ trzeba było troszkę czekać. No ale Ty to ostatnio masz szczęście do szybkich terminów wizyt więc pewnie jakoś się uda
Dobranoc dziś śpimy godzinkę dłużej, chociaż nasze kochana dzieciaczki pewnie się nie dostosują
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ZASYPAŁO ŚWIAT NA BIAŁO
Paulinka wstała o 6.30 czyli starej 7.30 a za to ja chętnie pospałabym sobie do nowej 7.30 Ale powoli spróbujemy się przestawić.
Udanego i miłego tego pięknego, zaśnieżonego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas też biało. Sanki właśnie z pchaczem mam upatrzone bez śpiworka bo go kupowałm wczesniej i mam
Co do tej torbielki to po wszystkich sw ide z Kubą na szczepienie to od razu wezmę skierowanie dla siebie na zabieg. Ze znamienirm tez czekałam sporo bo robił to chirirg-onkolog myślę że do szczekowego bedzie szybciej bo oddzilenie przyjmuje w poradni stomatologicznej. Na szczęście nie bili tylko dyskomfort gdy dotknę jezykiem od spodu warki Od czego sie zrobiła sama nie wiem, może jakoś e nocy przez sem przygryzłam bo wstałam właśnie z czerwonym placem z 1 cm i krwistym guzkiem. Teraz widac tylko gózek taki lekko niebieskawy. Prywatnie nie chce zbytnio iść bo chirurg który u nas przyjmuje raz zrobił zabieg mojemu P. to ten prawie zszedł po wyrwaniu u niego zęba. Mąż chce bym pojechała do Białegostoku do jakiejś kliniki stomatologicznej , ale jeszcze zobacze jak na NFZ wyjdzie bo ta lekarka jest ponoć baedzo dobra.
Agi jak Amelka?
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Tymek ma 91 cm i 13 kg :Dmoje dziecko wstalo o 7 na nowy czas ehh stary bylaby 8
wczorajmalo zawalu nie dostalam myslalam ze polknal smoczek nie caly tylko te gume ale znalazla moja mama w lozeczku ona mowila ze jak zjadl to wykupka a ja juz myslalam ze jelita zatka czy cos takiego zaspal bez smoczka i moze gdyby nie kaszlal mi wocy i nie plakal strasznie bym sie przemeczyla i mu ostatniego ktory ma nie dala bo w dzien nie nosi potrafi bez zaspac no ale budzi i sie i szuka.. mam nadzieje ze ten kaszel to nadmiar sliny bo idzie 2 dolna nareszcie i cospewnie na gorze bo nei daje zebow myc znowu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa