- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzwoniła do mnie Pani z poradni i spotkanie u psychologa dziecięcego mamy 7 listopada

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Kozłowska Pauliśka też nie buszuje po szafkach u kogoś ale za to ostatnio zaraz od wejścia włączyła sobie u znajomych TV

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Do końca listopada mam umowę(aktualnie jestem na wychowawczym),więc wtedy będę prawdziwą bezrobotną

Ja też bym chciała na basen chodzić

Ale zumbę pokochałam

Kozłowska te niebieskie bardzo mi się podobają

Naszych nie ma na stronie

Dzielę ekran z moją Niuńką,więc wybaczcie za literówki. Moje dziecię ledwo się z rana obudzi a już woła "mybło",i tak przez pół dnia. W końcu staje przy monitorze,wyciąga rączkę do niego i mówi:"tutaj,ciem mybło" albo "ciotko ciotko,liewo liewo ooo". I takim o to sposobem wszyscy śnimy od jakiś dwóch tygodni o mydle,szczotce i całej fasolkowej reszcie ... Jak już nikt nie ma do niej siły to włącza jej się youtuba i dziecka nie ma. Stoi,śpiewa i tańcuje-pełna hipnoza

Sylka ja też bym wolała,żeby mi ktoś doradził.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Gosia,ale Ci tej zumby zazdroszczę

I udanego weselicha

My butki zimowe dopiero w przysżłym tygodniu poejdziemy kupić

Oj Hanula jest boska .Chciałabym ją zobaczyć jak tak tańcuje i nawija . Swoją drogą bardzo bogate słownictwo już ma

Agusiu wielkie gratki dla Linki

Kozłowska Ami w domku otwiera szafki ,ale u kogoś jej się to nie zdarza . No u mojej Mamci ma kilka półeczek,które jej wolno otwierać i tyle. Ale u Babci czuje się jak w dmoku

Super,ze Mati zdrowy

Sylka mi też się wydaje, że psycholog powie , ze wszystko ok. Kuba to mądry i rezolutny chłopak ,więc nie masz się czym martwić . A na to odreagowywanie złości chyba nie ma złotego środka

My od rana do teraz prądu nie mieliśmy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hania faktycznie ładnie już mówi, naprawdę dużo potrafi. U nas to po swojemu owszem ale po naszemu to kilka słów.
Kochana ja na basen mam ogromny, niemodny kostium ale się tym nie przejmuję. Muszę coś z sobą zrobić bo już nie mogę na siebie patrzeć a basen to jedyna akceptowalna przeze mnie forma sportu

agi Kochana mam nadzieję że Amusi minie ta gorączka i już nie wróci. Daj znać jak się czuje.
My butki też może w przyszłym albo za dwa tygodnie kupimy. Zimowe mamy a śniegowce chcę te z Decathlonu co Wam pokazywałam kiedyś.
Kochane z tego kombinezonu jestem mega zadowolona. Jest cieplutki, szyty jak na młodą i bardzo mi się podoba :)Z czystym sumieniem mogę go polecić

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A Ami znowu ma wyższą temperaturę

Paulisia śpi dziś u moje Mamy . Jest na urodzinach koleżanki i zostaje w Bielsku .
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
agi dziękiAgusiu kombinezon wygląda w realu dużo lepiej niż na allegro !!! Jest rewelacyjny .

Biedna Amelka i kurcze szkoda że same jesteście, ale dobrze że położysz ją w Waszym łóżku bo lepiej mieć ją na oku. A masz nurofen w czopkach? U nas zawsze bardzo pomaga jak młoda nie chce nić wypić na gorączkę. Może zębol a może trzydniówka. A ma katar lub kaszel? Obserwuj ją i utulaj ode mnie.
A jak Ty się mieszasz, jak Twoje samopoczucie i jak maluszek w brzuszku?
Masz już jakiś wózek wybrany i inne rzeczy czy jeszcze o tym nie myślisz?

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zdrówka dla Amci może to faktycznie ząbki lub trzydniówka

Wiecie nie kwestionuje rozwoju Kuby, chcę tylko by ktoś fachowo pokazał mu jak rozładować tłumiące się w nim emocje skoo mi sie nie udaje. Ktoś kto zna sie na rzeczy spradzi czy to co robię jest prawidłowe doradzi

Zrobiłam dziś na kolecję. Polecam- obiadłam się na całego

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Obserwuję ją cały czas .Śpiocha sobie , ale jest strasznie czujna . Próbowałam jej temperaturę zmierzyć ,to w momencie się obudziła

Katarek delikatny ma . Taki wodny i przezroczysty .Ale kaszelku na szczęście nie ma . Zobaczymy co noc pokaże .
Ja czuję się dobrze

Wózki na razie oglądam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dobrze że Ty się już czujesz lepiej

Fajnie że znajoma kołyskę pożyczy, świetna sprawa, ja chciałam dla młodej ale szkoda było mi wydawać tyle kasy a dzieci śpią w niej b. krótko a nie miałam od kogo pożyczyć.
A masz jakieś zdjęcia usg gdzie widać bąbelka czy jeszcze nie?
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zrobiłam dziś na kolecję. Polecam- obiadłam się na całego
przystole.blox.pl/2008/06/Czekoladowe-na...i-z-truskawkami.html
Oj robisz smaka

Nawet bym chciała ,żeby była to ta trzydniówka.Jeszcze jej nie przechodziła, a podobno to uodparnia . Oby tylko nie był to początek niczego gorszego .
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Fajnie że znajoma kołyskę pożyczy, świetna sprawa, ja chciałam dla młodej ale szkoda było mi wydawać tyle kasy a dzieci śpią w niej b. krótko a nie miałam od kogo pożyczyć.
A masz jakieś zdjęcia usg gdzie widać bąbelka czy jeszcze nie?
No mi też szkoda byłoby wydac te 300-400zł na kołyskę,bo tak jak piszesz służy max do 6miesięcy .Ale koleżanka sama zaproponowała , wiec chętnie skorzystam

A po tych 6miesiącach Dzidzia dostanie łóżeczko Amelki , a jej kupimy "dorosłe" łóżko

Zdjęcia mam , ale kiepskie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi,kołyska super sprawa. Mam dwa komplety pościeli i dwa komplety wypełnienia jakby co. Może byłabyś zainteresowana

Jeżeli chodzi o słownictwo Hanuli to wydaje mi się,że dużo mówi,ale ma typowe dla dzieci skracanie wyrazów,czyli np. nie mówi ogórek tylko górek,można powiedzieć końcówki. Robię Hańci album i tak sobie pomyślałam,że zrobię taki mini słowniczek,ale jak zaczęłam zapisywać wyrazy,które na codzień używa(czyli te sama z siebie,a nie powtarzane,bo powtórzy wszystko)to zrezygnowałam dosyć szybko,po dwóch stronach dałam spokój. Zapiszę tylko kilka,tych które mi się podobają,m.in. "mybło"

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/listing/user.php?us_id=5488334
Super że Hania chociaż tyle mówi i że powtórzy wszystko to już w ogóle bomba. Ma lekką mowę widać. U nas poza mama, tata, baba, dada i znajomością odgłosów zwierząt to doszło tylko "koko" - kakao

A "mybło" świetne, hahaha, uśmiałam się i rzecz jasna warte zapamiętania