- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku no właśnie nie rozumiem dlaczego w PL panuje takie podejście do tematu . Baby w urzędach robią wszystko,żeby tylko nie wytłumaczyć petentowi co i jak , lub zataić co sie da . Juz się zastanawiałam czy mają od tego jakąś premię , czy po prostu chcą miec mniej roboty
Jak sie czegoś nie dowiesz przypadkiem lub od kogoś , kto się już użerał z tym wszystkim , to nie dowiesz się na pewno w urzędzie
Ja już się nauczyłam , ze wypełniam wniosek , składam go i musi mi dać karteczkę , podbitą pieczątką i jej podpisem , czego brakuje . Wtedy donosze stosowne dokumenty . Mam na to 2 tygodnie . Chcąc nie chcąc musi mi wytłumaczyć to i tamto . A jak niby czegoś będzie brakowało,to mam na piśmie , ze mi o tym nie powiedziała
Nockę miałyśmy koszmarną . Ami budziła się co chwilę , ba nawet z zaśnięciem miała problem Nie wiem co jej było .
Ale pewne jest to , że wyglądam jak zombi
A Amelka w szampańskim humorze , jakby przespała z 24 godziny !!! Pieronek mój
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi kurcze ale masz świetny pomysł z tym podpisem i pieczątką co trzeba jeszcze za dokumenty donieść. Zapamiętam i wykorzystam w przyszłości Najprostsze rozwiązania są najlepsze
U nas jak nie masz wszystkich dokumentów to nie ma mowy żeby przyjęły Ci wniosek. Musisz mieć komplet i dopiero wtedy.
Biedna Amusia ciekawe co jej spać nie dało. O Tobie to już nie wspomnę bo jesteś dzielna jak mało kto. Chyba zgłoszę Cię do tego programu "Zwykły bohater" czy jakoś tak
Patrzę Kochana a Ty już kończyć 13 tydzień Mam fotkę z USG z tego tygodnia i jak na nią patrzę to mi się łezka kręci. Chyba wtedy dzieciaczek jest najfajniejszy do podglądania bo już taki normalny człowieczek a jeszcze cały mieści się na ekranie USG. Moja Linka siedziała i machała łapkami i mamy też zdjęcie samej machającej łapki. Mam te zdjęcia w ramce i często na nie patrze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Udanego dnia dziewczynki.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiu Kochana uśmiałam się z tego " Zwykłego bohatera " Dzięki wielkie
Czekam niecierpliwie az nadejdzie godzina drzemki Amci Normalnie chyba zasnę szybciej niz Ona
A wczoraj zasneła bez żadnych problemów z łóżku moim Bez płaczu czy grymaszenia : )
Zobaczymy dzisiaj .
Kochana masz rację . Teraz Maleństwo mieści się całe i fajnie na zdjęciu wychodzi Od tygodnia czuję się w ciaży bosko . Nie chodzi o to , czy mam mdłości , czy nie , bo te niestety towarzyszą mi nadal . Ale psychicznie czuję się spokojna i szczęśliwa . Wreszcie oswoiłam się z brzuszkiem i czerpie z tego radość
A i zapomniałam pisać o Bebilonie .Wczoraj byliśmy w Biedronce i jak zawsze kupowaliśmy mleko . Przy kasie Pani zwróciła mi uwagę , ze jest promocja na Bebilon . I zamiast opak 800g za 39,99zł , kupiliśmy opak 1200g za 47,99zł .Aguś Ty tez Lince Bebilon dajesz , to może skorzystasz sobie
Mnie coś zbiera . Zatoki mi rozsadza i katar leci Miałam okna myć , ale odpuszczam
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę że odzwyczajanie od wózka ładnie Wam idzie więc dale zaciskam kciuki.
Połóż się i może Amelka pójdzie w Twoje ślady, zwłaszcza jak źle się czujesz, to lepiej się przespać. Zdrówka
Cieszę się że już w pełni cieszysz się ciążą i brzuszkiem a jest czym, bo podpatrzyłam Twoje zdjęcie na stronie konkursu i wyglądasz rewelacyjnie
A kochana powiedz mi masz jakiś program to robienia kolaży? Bardzo mi się to podoba a nie wiem jak i w czym można takie coś zrobić.
Miłej drzemki
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
w koncu sie wyspalam no powiedzmy bo maly marudzil cos w nocy ale przed egz spalam nerwowo i juz o 7 tam bylam a egz mialam na 8 a zaczelam o 9:10
teraz Tymcio po 2 sniadanku ucina drzemke a ja juz mu zupke grysikowa zgotowalam posprzatalam i mam czas zeby poklikac u was
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Megi jeszcze raz gratulacje
Kuba od jakiegos czasu jest na mleku Gerber 3. Podpaswało mu jak żadne inne. Kupki ok bólów brzuszka nie ma. Takze przeszlismy z Hippa na niego. Bebiko i Nestle junior mu nie pasowało, miał po nich problemy z kupką.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka a to pospaliście extra
A wiecie może czy jest dziś jakaś rocznica czegoś czy coś? U nas ze straży o 12 syreny wyły dłuższą chwilę i ciekawam czemu
Ale poza tym to dziś jest dzień kundelka i mój kochany psiak rasy wolnej ma święto Właśnie dostała od Paulinki ciasteczka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ro wysciskaj psiaka Roxi czy dobrze pamiętam?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyściskam
Może faktycznie to tylko u nas coś.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale poza tym to dziś jest dzień kundelka i mój kochany psiak rasy wolnej ma święto Właśnie dostała od Paulinki ciasteczka
Dzisiaj też jest dzień makaronu,więc dziewczynki trzeba w kuchni zaszaleć
A co do psiaka to i ode mnie wirtualne ciasteczko
Ja pieska niestety nie mam(chociaż chciałabym),kiedyś miałam dwa,a teraz mieskzmay z teściami i niestety warunki nam nie pozwalają. Ale! W klatce (6 mieszkań) mamy za to 11 psiaków od tych malutkich do tych całkiem dużych,więc nadrabiają statystyką za naszą rodzynkową rodzinkę
A tak w ogóle to na mój kwietniowy wątek już nikt nie zagląda i smutno mi,więc chcę się gdzieś podczepić
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa