BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #458168 przez agi-p
Sylka super,ze Tobie się podoba fryzurka :) Nie ma chyba nic gorszego,niż wyjść od fryzjera niezadowolonym ...mi się to raz zdarzyło :(
Nie miałaś nigdy tak krótkich włosów ???No to szacun za odwagę :) Ale wyglądasz naprawdę świetnie :) No i całe szczęście , bo Mąż nie musi żony wymieniać hahaha ;)

A ja pyszczek mam okrągły .Może tego na zdjeciach nie widać ,ale tak jest :P Mimo to dziękuje za miłe słowa :kiss:

Zaraz podpatrzę na str Lidla co to za śniegowce :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #458182 przez Agusiak
agi właśnie miałam Ci pisać o tych śniegowcach z Lidla bo podpatrzyłam u lipcówek :laugh:
Są bardzo podobne do tych z decathlonu a tańsze bo 49 zł tyle że od rozmiaru 22

www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=RSRPcJ

str 24

12 lata 1 miesiąc temu #458198 przez Emme
Agusiak napisał:

agi właśnie miałam Ci pisać o tych śniegowcach z Lidla bo podpatrzyłam u lipcówek :laugh:

str 24

:kiss: :kiss: dzięki- właśnie czekam na jakąś reklamę o tym :)

12 lata 1 miesiąc temu #458204 przez Agusiak
Emme napisał:

Agusiak napisał:

str 24

:kiss: :kiss: dzięki- właśnie czekam na jakąś reklamę o tym :)

:lol: :lol: :kiss: :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #458207 przez agi-p
No to nie pojadę do Lidla :P

Nic przeglądnę po raz setny allegro w poszukiwaniu kombinezonu i bach do łóżeczka :)
Ami śpi bez wybudzenia , a to juz sukces . Mężuś leży obok Niej i pieje z zachwytu jaka o ona śliczna :)

12 lata 1 miesiąc temu #458225 przez Agusiak
Tatusiowie przeważnie są zakochanie w swoich córciach :silly: :lol:

Pochwal się jak znajdziesz jakiś kombinezon :)
A kiedy wybieracie się na sklepy? Może u Was trafi się coś fajnego w dobrej cenie :)
Dobranoc :)

12 lata 1 miesiąc temu #458237 przez sylka
Hahah a mamy w synkach :D

12 lata 1 miesiąc temu #458259 przez agi-p
Szukam i szukam tego kombinezonu i już oczopląsu dostaje :P Dość na dzisiaj . Patrzyłam w używanych teraz .
A na sklepy pojedziemy jak Ami wydobrzeje całkiem :)

Mamusie w synkach , Tatusiowie w córeczkach , a jak dla mnie to po prostu rodzice w sowich dzieciach ;)

Spokojnej nocy :)

12 lata 1 miesiąc temu #458387 przez Agusiak
Dobry z rana :)

Moja niunia oczywiście wstała o starym czasie a nawet wcześniej więc Kochane od teraz będziemy chyba wstawać o nowej 5.40 :( :(
Spać mi się chce więc idę na mocną kawkę, chociaż muszę odpuścić troszkę te kawki bo coś mnie żołądek dziwnie boli ostatnimi czasy. Kawa może popsuć żołądek czy nie?

A miałam Wam napisać że ten koleś w UP mówi mi że jest oferta pracy kucharza, hahaha a ja do niego że trafił z tym jak kulą w płot :P :P Ale pocieszył mnie mówiąc że u nich w domu to też on gotuje :)

miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #458398 przez agi-p
Witam się i ja :)

Agusiu a Linkę kładziecie spać tak jak zawsze ? Ciekawe czy się jeszcze przestawi ? Jak nie to obie będziemy miały ranne ptaszki :P

Kawa to nawet bardzo niszczy żołądek i nie tylko .Ja kiedyś pijałam po kilka dziennie i wypłukałam magnez z organizmu .Miałam mega skurcze dłoni,aż mi nimi wykręcało .
Łykaj jakieś suplementy ...

I tak patrzę na ten avatarek Paulinki.W sumie nie tak dawno go wklejałaś , a jak Pauliś już się zmieniła !!! I włoski jak jej urosły :)

A u Nas noc kiepska .Amelka miała znowu 40 stopni :( Ale walczyła dzielnie . Ten cholerny katar jej spływa do gardła i az ją naciąga :( Męczy mi się biedusia .
Rano czyściłam jej nosek ,czego również nie cierpi . I nawet wypiła łyżeczkę paracetamolu . Nie bez płaczu , ale nawet nieśmiało buziaka otworzyła , tak więc mamy sukces .

A mnie tez rozłożyło :( Zatoki zatkane , mega katar i gardło boli . Nawet przy połykaniu śliny . Ja się męczę , a potrafię się wysmarakć , a co dopiero Amelcia :(
Nic zaraz robię syrop z cebuli i znowu domowe sposoby w ruch . W ciąży najgorsze jest to,że w razie choroby trzeba się tak męczyć,bo leków nie wolno .

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #458406 przez Agusiak
Agusiu kurcze znowu gorączka u Amusi :( Może spróbuj kupić te plasterki i naklejać jej jak śpi, może jakoś super gorączki nie zbiją ale zawsze ochłodzą nieco czółko i przyniosą ulgę.
I jeszcze na dodatek Ty bidulko się rozchorowałaś :(
Aguś ja to z tych co nie lubię się męczyć i nawet w ciąży jak mnie coś brało to szłam do lekarza i miał mi przepisać coś co mi pomoże a dziecku nie zaszkodzi. To na gardło bezpieczne jest Tantum Verde ale to już Ci pisałam, a jakbyś miała gorączkę to pamiętam że ja miałam przepisany paracetamol w czopkach. Jest też jakiś syrop dla ciężarnych, może warto go kupić i aż tak się jednak nie męczyć. Dzidziusiowi nic nie będzie a jak się rozwinie jakaś poważna infekcja to może nie obyć się bez antybiotyku, ale też są takie które można brać w ciąży np DUOMOX.
Dużo zdrówka dla Was dziewczyny :kiss: :kiss:

A to z wczoraj :P :P

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Żeby nie było to te okulary słoneczne sama sobie ubrała i nie chciała bez nich wyjść, dopiero w aucie na szczęście je porzuciła :silly:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #458422 przez agi-p
Agusiu jak byłam w ciąży z Amelką , to w 1 trymestrze rozchorowałam sie straszliwie . Poszłam do lekarza , tłumaczyłam milion razy , ze jestem w ciąży . Naprzepsisywał mi leków , Mężuś pojechał wykupić ...oczywiscie wyszło tego z pół apteki . Przyjechał do domku , otwieram opakowania i czytam ulotki i co ...zakaz spożywania w ciąży ,a zwłaszcza w 1 trymestrze !!!
Teraz jestem już ostrożna . Paracetamol w ostateczności wezmę .
A ten prenalen dla ciężarnych muszę kupić .

Paulinka wymiata !!! Wygląda fenomenalnie :) :) :) Świetnie jej w tej czapie :) I w okularach zaczęła chodzić :)
Boska jest :)

12 lata 1 miesiąc temu #458428 przez agi-p
Agusiak napisał:

Żeby nie było to te okulary słoneczne sama sobie ubrała i nie chciała bez nich wyjść, dopiero w aucie na szczęście je porzuciła :silly:

Kochana Ona właśnie wygląda świetnie w tych okularach !!!! Dziewczyna zna się na modzie :)

12 lata 1 miesiąc temu #458441 przez Agusiak
Aguś dziękuję za miłe słowa o bąblu :)
Wczoraj jak wróciliśmy to chodziła a tych okularach do pływania, no ale one są na tej gumie i przy ściąganiu było troszkę płaczu :dry: ale uparcie je zakładała :P :P

O właśnie o ten prenalen mi chodziło :)

12 lata 1 miesiąc temu #458450 przez agi-p
No tak Paulisia ma już sporo włosów , to ta gumka od okularków pewno ją ciągnie i przy okazji wyrywa włoski .
Ami pływa bez okularów :P Nawet jak jej woda naleci , to nic sobie z tego nie robi . A mi znowu jak wpadnie choćby kropla , to wpadam w panikę i pierońsko mnie szczypią oczyska .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka