BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #459648 przez agi-p
Sylka u Nas cały czas nawilżacz z kroplami aromatola włączony , to to samo co amol . Początkowo pomagało nam obu , a teraz nawet tego nie czuje .

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #459659 przez sylka
Do nawilżacza nie wlewałam chodził bez kropli a tuż nad nockiem wisiały pieluszki. A robiłaś inhalacje?

12 lata 1 miesiąc temu #459663 przez agi-p
Inhalacji nie robiłam . U Nas oprócz nawilżacza na kaloryferach mamy ręczniki tez nakropione aromatolem . Wietrzę domek co chwilę dodatkowo .

12 lata 1 miesiąc temu #459684 przez Agusiak
ja kiedyś próbowałam robić młodej inhalacje ale to były dopiero jaja.
A wczorajsza próba z suszarką powiodła się połowicznie, tzn młoda nie płacze już na jej dźwięk ale przeszkadza jej ten powiem ciepłego powietrza i ucieka z głową.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #459697 przez agi-p
Aguś nawet nie mów ... Monia teraz tkwi mi w głowie . To takie niesprawiedliwe . Im bardziej pragnie sie bobaska , tym bardziej zajście w ciaże jest trudne , nie wspominając o donoszeniu ciąży . W takich sytuacjach jeszcze bardziej sie martwię o swoje Maleństwo :( Ale kurcze ...musi być dobrze i koniec !!!

To dobrze , że pierwsze próby suszenia włosków nie spełzły od razu an niczym :P Z czasem moze Lineczka zaakceptuje powiew ciepełka :)

Ja właśnie podejrzewam , ze z inhalacjami u Nas też jaja by były :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #459711 przez Agusiak
Aguś wszystko będzie u Was dobrze, nie martw się Kochana. Z tego co opisuje Monia to u niej to był nieco inny przypadek. Puste jajo, to się zdarza niestety...

Jak tak Was czytam i inne wątki to czasem mam ogromną chęć na bobaska al wtedy "chlastam się po pysiorze" i mówię NIE!!!! Najpierw praca i mieszkanie, czyli jakieś 10 latek czekania hahaha :blink: :S :( :dry:

Aguś a pokażesz nam kiedyś malusią Paulinkę??? :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #459738 przez agi-p
Pewnie , ze pokażę :) Ale to musze podłączyć Nasze nieszczęsne urządzenie wielofunkcyjne,bo większość zdjec była robiona wtedy zwykłym aparatem , więc na kompie ich nie mam . Tak jak miała 5-6 lat, to mieliśmy "już" cyfrówkę , więc od tego czasu zdjecia mam na kompie,ale muszę uruchomić starego kompa , więc proszę o uzbrojenie się w troszkę cierpliwości .
Nie ma tylu zdjęć co Ami ... wtedy nie było takich cudów techniki :P

Agusiu jakie 10 lat ??? Zwariowałaś ??? Hahaha . Potem będziesz miała taką przerwę jak ja przy moich dziewczynach :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #459746 przez Agusiak
agi-p napisał:

Agusiu jakie 10 lat ??? Zwariowałaś ??? Hahaha . Potem będziesz miała taką przerwę jak ja przy moich dziewczynach :P

No może jest mi tak pisane :P :P Ja będę miała drugą córę wtedy to dam jej na imię Amelka, hahaha ;) :P :P

Poczekamy cierpliwie na zdjęcia małej Lineczki :)

12 lata 1 miesiąc temu #459751 przez agi-p
Hahaha , to by było ;) Coś mi sie wydaje , ze Wasza Lineczka doczeka się rodzeństwa wcześniej :)

12 lata 1 miesiąc temu #459758 przez Agusiak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #459767 przez agi-p
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #459781 przez Gosia_Krupa
Witajcie kochane!

U Was też tak pochmurnie? Chociaż muszę powiedzieć,że czasami przebija się słonko :) Wczoraj nie byłyśmy na dworze,bo rano śnieg sypał,że swiata nie było widać,a potem deszcz i chlapa okropna,więc na pewno nie na spacer dla Hani,bo Kluska wstrętna nie chce w wózku jeździć,ledwo ją wsadzę,a ona już się kręci i woła "iś".

Miśko podekscytowany poszedł do przedszkola. Wczoraj jak tylko wrócił od razu musiał przymerzyć nowy kostium :) Później jeszcze pokazać się wujkowi,który odwiedził nas pod wieczór. Ach,mój mały urwis. Super wyglądał,ale i tak kostium diabła bardziej by do niego pasował ;)

Ja też co rusz słyszę,że temu się nie powiodło,ta straciła Maleństwo,inna z kolei musi leżeć plackiem... Straszne :( A z kolei Ci co nie chcą to mają :/

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #459795 przez Agusiak
Gosia u nas dziś piękna pogoda więc po obiadku na spacerek :)

Misiek musi cudownie wyglądać w tym przebraniu i pamiętaj że my tutaj też czekamy żeby nam się w nim pokazał :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #459827 przez agi-p
Gosia u Nas dziś słonecznie . Aczkolwiek i tak na spacerek nie pójdziemy :( Cholerne choróbsko Nas nie opuszcza :(
Oj jak fajnie , ze Michaś taki podekscytowany balem :) Pamiętam jak dziś pierwszy i każdy następny bal Paulisi :) Ach jakie to miłe wspomnienia :) I te wypieki u dziecka , to szczęście :) Bezcenne chwile :)

12 lata 1 miesiąc temu #459828 przez megi23
no nie wiem nie moge zdjec malego wam pokazac ...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka