- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas niestety pogoda pod psem,tyle,że ciepło,ale szaro,buro i ponuro
Agusiak,szukałam takiego pianinka na Allegro,ale nie znalazłam. A widziałam je w wielu sklepach. Ostatnio w Smyku przeglądałam,były akurat z piosenkami dla dzieci "Zuzia","A ja wolę moją mamę" itp. Postaram się strzelić fotę.
Co do wczoraj,dzieci pięknie poszły spać,a my obejrzeliśmy "Anonimus".
Ja też miałam ten fotelik co Sylka,tylko zielony. I też jestem z niego mega zadowolona Na zdjęciu akurat jest bez tego trójkątnego klina co się pod wkładkę wsadzało. Hania nie marudziła wręcz przeciwnie,wydawało mi się,że pozycja jest super i jest jej wygodnie.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też pokażę swoje łobuzy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Hani jak myszka mała
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka na ostatnich fotkach Kuba podobny już bardzo do siebie
Zdjęcia Linki w foteliku jak miała jakoś 2,5 miesiąca bo wtedy ją chrzciliśmy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi jak się czujesz, byliście na IP?
Urodziny dziadziusia bardzo udane, objedliśmy się i opiliśmy a Paulinka wyszalała się z Amelką Ogólnie było super
A w ogóle to super nasypało u nas śniegu i jest bajecznie Tak właśnie powinno być w święta, wszystko białe
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super że odwiedzinki Aguś udane
U nas śniegu brak
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Byłam w szpitalu , na ktg skurcze nie wyszły , ale brzuch się nadal stawiał , do tego cukier spał mi na 40 i lekarka poważnie się zaniepokoiła Powiedziała , ze cukry mi tak szaleją , bo organizm chce się pozbyć "intruza" jakim dla niego jest ciąża . I walczy , żeby sie Majeczki pozbyć . Ale to silna babeczka i się nie daje Waży 767g !!!
No i w tym szpitalu nie mają dietetyka , więc odesłali mnie na patologie ciąży do wojewódzkiego i już tu zostałam
Najgorsze jest to , zę tutaj zamykane są oddziały przez tą świńską grypę i ejst całkowity zakaz odwiedzin Wytrzymać tu będzie jeszcze cieżej
Jutro napisze więcej i narobię wszystko . Sorki ,ze tak tylko o sobie popisałam , ale dziewczyny już śpią na łóżkach obok i nie chcę im tu strzelać w klawisze .
Dobrej nocy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co za cholerstwo ta cukrzyca!!!!!
Ale dobrze że jesteś w szpitali to może pomogą Ci nad tym jakoś zapanować i unormować te skoki.
Trzymam za Was mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i Majeczka nie dała się.
Buziaki i czekamy niecierpliwie na jutrzejsze wieści.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Aguś , Sylka dzięki Wam kochane
Mam nadzieję , ze szybko mi się cukry unormują i wypuszczą mnie po paru dniach . Chociaż wczoraj przebąkiwali coś o tygodniu !!!! No zobaczymy .
Na szczęście Maja jest bardzo aktywna , kopie , przemieszcza się i jestem dzięki temu spokojniejsza .
Wczoraj miałam już serię badań ... 2 razy krew pobieraną , siuśki i założone profile , więc dziś startujemy z leczeniem .
A i dowiedziałam się , po pomiarach , że mam idealne warunki do naturalnego porodu Miednica , kości dobrze ustawione , wymiarowo wszystko idealnie I co z tego ??? troszkę załuję , ze nie mogę spróbować .
Zdjęcia Paulisi , Kubcia i Michałka oraz Hanuli obłędne !!! Michaś urzekł mnie do reszty włoskami !!!! Hanusia jak nie Hanusia , ale sliczna oczywiście . A Kubulek tak się zmienia , ze cieżko nadążyć . Ja obserwowałam niemal od początku jest metamorfozy , ale i tak w szoku jestem Linka jak zawsze jak księżniczka , rozkoszna i też inna niż teraz
Cudownie tak pooglądac fotki i wrócić wspomnieniami do początków Niewiarygodne , ze Nasze Bobasy były takie malusie
Ja mam tu w szpitalu netbooka Linki , wiec poszukam jakiś fotek i później też wrzucę
Megi powodzenia u lekarza . Daj znać co i jak .
Agus super , ze urodzinki takie udane Takie imprezki w świetnym towarzystwie sa najlepsze
Sylka a miałam pytać ...jak tam @ ??? uregulowała sie dzięki luteinie ???
Gosiu czyli jednak dzieciaki Macie grzeczne . Poszły spać tak jak chcieliście i filmik udąło się obejrzeć
A i cieszę sie ,ze opinie o tym nosidełku do auta macie takie dobre . Póki co to faworyt .
Znowu oglądanie wózków na żywo odciagnie się w czasie , ale neta to ja przeszukam wszerz i wzdłuż
Miłego dzionka Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś cieszę się bardzo że już się wzięli mocno za badania i niebawem ustawią odpowiednie leczenie
Świetnie że Majcia taka aktywna, widać silna z niej kobietka, tak trzymać!!!!!
Czekamy w takim razie na zdjęcia malusiej Ami
Kochane ja się dzisiaj na prawdę porządnie wyspałam a moja córusia jeszcze śpi w najlepsze Byłam u niej bo już się przestraszyłam ale "chrapie" aż miło Chyba muszę poważnie przemyśleć temat żłobka, bo jak się tak wyszaleje z dziciakami to pięknie śpi
O lecę bo mnie woła ale i tak pięknie pospała
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś super że Maja taka aktywna i sobie bryka a wagowo ładnie idzie
Fotelik moge poleciić jedyne co to pasy mnie czasem denerwowały bo wychodziły jakby zza plecków.
Wczoraj zachciało mi sie kupić sobie jakąś ksiażkę. Weszłam na emoik a tam super opcja płacenie punktami z karty payback No i za ftree za ponad 50 zł kupiłam Kubusiowi 2 ksiązeczki dzwiekowe www.empik.com/pozyteczne-maszyny-opracow...1063396220,ksiazka-p i www.empik.com/baw-sie-z-przyjaciolmi-opr...1054762999,ksiazka-p Jak je odbiorę i będa fajne zamówie kolejne i cos sobie. I tak nagromadziło się tych punktów a tak je wykorzystam NA str. mają o wiele tansze ksiazeczki dla dzieci niż w salonie wiec zamówię za punkty a za cos jeszcze sobie zapłace gotówka i odbiore na miejscu Szkoda ze wcześniej o tym nie wiedziałam
Agusiak Kuba jak się wyszaleje z dziecmi to jest tak zmęczony że nawet posiedzi chwilę w 1 miejscu dłużej niż 2 minutki Jakby go w domu nie było A tak lata wszędzie. Każdy ze znajomych i rodziny twierdzi ze tak zywego dziecko to dawno nie widzieli