- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

apropo zycia w kupie ja potrafie i isc na komproms i gadac z kazdym ale moj s nie i z mama sie pozre , czasami dobrze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Pytałam o buciki i po domu wskazane te z porfilowana wkąłdką typy Befado. Stopa bosa jedynie na trawie i w naturalnym terenie ale w domu i na chodniku czyli pąłskiej powierzchni jedynie wkładkka profilowana.
Po powrocie zaliczylismy też spacerek i zapisałam Kubusia do stomatologa na pierwsza wizyte adaptacyjjna i przeglad. Na osiedlu mamy nowe gabinety specjalnie dla dzieci

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja już po odhaczce w urzędzie pracy. Miałam numerek 13

Sylka,Hanula ma też stopy płasko-koślawe,ale doktor nic nie mówił o rehabilitacji. Może ma nieznacznie... Miśko z resztą też,ale tutaj kazał podbić obcasem(obcas Thomasa czy jakoś tak)kapcie i dał jakieś pismo do przedszkola,bo Michałek ma fitness z elementami yogi i jak dziecko ma jakieś problemy natury ortopedycznej to specjalne ćwiczenia korekcyjne. Więc będą wiedzieli jakie mu dobrać. Dodatkowo mi też powiedział jak z nim ćwiczyć w domu.
Stomatolog powiadasz?! Ja z Michałkiem byłam jak miał 1,5 roku i 11 zębów. Z Hanią sobie nie wyobrażam pójść(chociaż też by się przydało),bo to nerwus straszny i wstydniś. Nie da na siebie spojrzeć,a co dopiero otworzyć buzię,żeby zajrzeli jej do niej...

Agi,super że wychodzisz

Michałek uspokoił się,nie zsiusiał się jeszcze w tym tygodniu w przedszkolu. Ale o wizycie u specjalisty myślę. Muszę tylko jeszcze porozmawiać z wychowawczynią jak Michu się zachowuje w przedszkolu.
Agusiak,mróz by się przydał,to prawda! U Was to jeszcze w miarę chłodno,widzę,że czasami są niewielkie minusy,a u nas niemal dzień w dzień o 7st. i dosłownie wiosna. Wirusy się mnożą,przyroda szaleje... Połowa kwiatków powychodziła na ogrodzie. Drzewa pąki mają. Teraz niech przyjdzie mróz za jakiś czas(mówią,że w lutym?)to połowa pójdzie do odstrzału

Misiek ma dzisiaj bal karnawałowy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Stróje bardzo fajne. Nietoperza sama szyłas? Michu zadowolony napewno i podekscytowany

Gosiu czy każdy but można podbic obcasem Thomasa czy teżeba kupic specjalne od razu z nim bo nawet nie orientuje się. Zapytam o niego ortopedy bo czytam że jest wskazany.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Gosia kostiumy świetne. Michałek na pewno będzie się dobrze bawił

Sylka dobrze że poszłaś na tą kontrolę

A ja od dłuższego czasu usypiam młodą, ale co zaśnie to za 5 min się budzi bo katar jej spływa do gardła i kaszle bidulka.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Aguś biedna Linka

I masz rację jak się już człowiek nastaw , to nie ma zmiłuj ... muszą puścić do domku .
Megi jak macie działkę swoją to bajecznie . Wcześniej czy później na pewno zrealizujecie plany i marzenia o Własnym M

Sylka Ranysci !!! Ale miałaś nosa , zeby iść znowu ! Szok , co lekarz to inna opinia . Widać tamtem zbagatelizował sprawę . Dobrze , ze trafiliście tym razem na odpowiednią lekarkę . Mam nadzieję , ze wszystko sie unormuje i po rehabilitacji wszystko bedzie już ok . Dobrze , ze intuicja Cię nie zawiodła .
Gosia przez UP to pracy szybko nie znajdziesz . Niestety Oni działają jak muchy w smole . Szybciej sama trafisz na coś odpowiedniego .
Hanula jak Amelka nie da sobie zajrzeć na ząbki , tym bardziej obcemu . Też już myślałam o wizycie u stomatologa , ale ją przekonać do lekarza , to jak mnie do picia alkoholu w ciąży ... za nic w życiu

Z Michałka prawdziwy pirat !!! Super wygląda

Kurcze niedobrze z tą wypłatą

Czyli widzę , ze styczeń nie tylko u Nas ciężki

Miłego popołudnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Świetnie ze mężulek przyjedzie po ciebie, ale Amelka b ędzie miała radoche już to widze jaka przylepka bedzie

Gosiu z wypłata męża to masakra jakaś aż tak znacząca różnica

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Cukier spadł mi dramatycznie na 48 i panika się zrobiła . Lekarka jak juz wszystko się w miarę unormowało , to powiedziała , ze do domku mnie nie wypuści , bo to niebezpieczne . Nawet do zgonu Majeczki może dojść w takich sytuacjach

Mi co parę dni cukier tak sam od siebie skacze z wysokiego na niski

Ide poryczeć , bo mnie szlag tarfia
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

EDIT:
W poniedziałek Kuba bedzie miał swój pierwszy bal

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi

Ale lipa, a już myślałam że wieczorkiem z domku z nami poklikasz.
Ale to co piszesz o tym co może się stać Majci to straszne, aż mnie ciarki przeszły

Aguś Kochana postaraj się jakoś wytrzymać jeszcze. A czy diabetolog mówił Ci wcześniej że w kolejnej ciąży mogą dziać się takie rzeczy?
Bo pamiętam jak pisałaś kiedyś że lekarze odradzali kolejną ciążę?
Mam nadzieję że jakoś to wszystko wytrzymacie Ty i Majeczka

Sylka fajnie że Kubuś na bal się wybiera, pochwal się pomysłem na strój

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi,wiem,że przez urząd to ciężko,ale jednak ma się nadzieję. Jakby nie patrzeć przeglądam oferty na różnych stronach i patrzę też na BIP-ach.
Dobra,uciekam bo dzisiaj mąż mi obiecał wieczór z "Kobietą w czerni"

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj pewnie czeka nas ciężka noc więc mam już przygotowane miejsce dla Linusi na kanapie to w razie czego będę z nią spała. Niech chociaż mężuś się wyśpi bo wcześnie rano do pracy wstaje.
Do jutra Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki za wsparcie Kochane

Agusiu mi odradzali ciąże ze względu na 2 ciecia , ale nie mówili nic o problemach przez cukrzycę . Niby jak sie jest pod kontrolą i cukier ma się unormowany to teoretycznie powinno być ok . Ale mój akurat organizm bardzo sie buntuje . Dzisiaj dowiedziałam się , ze na te moje problemy wszystko ma wpływ ...niedoczynność , hashimoto i cukrzyca .
Ale Kochane jeszcze tylko 3 miesiące

Sylka ale fajna sprawa z tym balem

Aguniu mam nadzieję , ze Linka mimo wszystko w nocy będzie spokojnie spała . I że katarek nie bedzie jej dokuczał .
Gosiu miłego wieczorku z Mężem

Mi się limit na necie skończył i juz myślałam , ze oszaleję bez neta

Spokojnej nocy