- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
My właśnie wróciłyśmy z dworu ale byłyśmy tylko na podwórku bo młoda nie chciała wyleźć za furtkę. Tarzała się w śniegu i wygłupiała z psem a ja naznosiłam drewna do domu na kilka dni palenia w kominku Tak sobie nosiłam po kilka klocków i się uzbierało całkiem sporo Ale przynajmniej nie będzie trzeba już potem przynosić
Aguś jak tam badania, wiadomo już coś więcej?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka książeczki super Widziałam je chyba w Media Markt . Kuba bedzie zachwycony
Fajnie , ze istnieje możliwość płacenia punktami . Jak masz ich sporo , to mozna korzystać
No ja ubolewam , ze nie ma u Nas klubiku dla dzieci . Koleżanka mieszka w Anglii i chodzi raz czy dwa razy w tygodniu do Baby Centre z córcią . Ona sama pogada z innymi Mamami , a dzieci się wybawią , wyszaleją , przekąski tam mają , spotkania edukacyjne ...super sprawa
Do żłobka Ami bym nie dała , ale taki klubik 2 razy w tyg po godzince czy dwóch ... bajka
Editt...
Agusiu Linka wie , ze nie ma po co daleko chodzić .. na podwórku można poszaleć
A Ty sobie widzę siłownie urządziłaś A przy okazji zapas drewna jest
Wyników nie ma , albo nic nie mówią . Cisza jak makiem zasiał . Nawet do sklepiku wyjść nie można , bo jest zakaz opuszczania pięter !!!!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tak na poważnie to oby ta luteina pomogła i wszystko było już dobrze
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi np co jakis czas każą zmniejszać dawkę i rezygnować w końcu z niej . I co tak robię , to zaczynają się jakieś cyrki . Odstawiłam na 3 dni i teraz znowu kazali mi ją wprowadzić .
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
laski ale wasze maluchy byly sliczne jak znajde fotki malego to wam wkleje, a tak poza tym my juz po lekarzu dzis noc masakra maly mi sie dusil wiec spal na lozku ja od 24 bo to sie zaczelo do 4 nad ranem trwalo musialam pilnowac by tylko na 1 boku lezal bo mogl i wtedy nie kaszlal pozniej jak na brzuch ie dal to przekimal do prawie 8 , doktorek nie dal antybiotyku bo jak to powiedzial " trzyma sie " i szkoda go faszerowac dal floridal , de flegmin i panadol mam dawac obecnie spiocha w lozeczku , a powiem wam ze pol poczekalni kaszlalo na zmiane i to same dzieci
apropo klubika wlasnie wylukalam w Stalowej , mialam pracy szukac , ale nie ma i z nudow poszukalam maja zajecia nawet z weroniki sherborne to takie ogolno rozwojowe musze s namowic bysmy jak sie wykuruje to pojechali.... aa i ja mam zamiar na zumbe czy aerobic chodzic , S mi powiedzial ze jak sie wykurujemy to moge zaczac ... bedzie wczensiej z pracy przychodzil i zajmei sie malym mam tu orbitrek kupil mi na urodziny stoi u tesciowej w pokoju , no ale nie mam czasu lazic tzn dzis mam zamiar cwizcyc ....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aa powiem wam jak mnei maly rozczulil wczoraj jak siep olozylam z nim popludniu myslac ze zaspie ja zasnelam on przygramolil swoja kolderke i mnie nakryl z glowa i siedzial S mi wyslal esa czy maly spi?, zerwalam sie patrze a on sie dzi kolo mnei wtulony, pozniej lezalam i cos zakaszlalam , Tymek odwrocil mnie na brzuch , skad on ma sile to nie wiem , to sie polozylam i zaczal oklepywac jak ja go oklepuje radoche mial co nie miala odkryl mi bluzke i na gole plecy to robil bolalo a on sie smial pozniej nakrywal koldra , jak znowu gdzie przez przypadek kaszlnelam , robil powtorke i jak mowie nie to on , mowil tak i obkrec3al mnei na brzuch s malo ze smiechu nie spadl ze spania
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Spryciarz mały
Kubie dobrałam jeszcze taki interaktywny domek www.empik.com/smily-play-domek-edukacyjn...1062722871,zabawki-p kupie jeszcze tylko namiot i prezenty na urodziny od nas ma A wykosztuje się tylko na namiot
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobrze , ze byłaś u lekarza . Oby Tymciowi szybko minęło . Te krople na kaszel miałam dla Ami ,ale są paskudne .
Plany masz super ...klubik , zumba Fajnie jak uda się je zrealizować Zwłaszcza ten klubik świetna sprawa
No i dobra ...juz nie zaśmiecam nam forum
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Punktów faktycznie mi sie nazbierało przez chyba 2 lata to co mają leżeć niech mały skorzysta
Jak dziś Twoje samopoczucie?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jaki kochaniutki że tak dba o mamusię i oklepuje ją jak kaszle
Sylka super prezenty Kubuś dostanie
agi Ami cudeńko malutkie, kochane takie
Ale ja już podobieństwo dostrzegam na zdjęciu z pierwszych wczasów
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
jaka Ami slodziak jest kurde nie mam t na lapku fotek ale tez wkleje Tymcia jak byl tyci
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przed chwilą rozmawiałam z Mężulkiem i dał mi Ami do telefonu ... boże jaka ona kochana , powiedziała mi jak robią poszczególne zwierzątka i wycałowała telefon . Oszaleje tutaj bez niej . Brakuje mi jej potwornie . Mężuś mi zaraz zdjęcia porobi ... dopiero jedna nic bez Ami ja ja tęsknię nawet za bieganiem po schodach do niej w nocy
Nie lubię tak nic nie robić i szlag mnie trafia . Dupsko boli od leżenia i chyba odleżyny mi się robią
Megi ale z Was wielkoludy Tymcio będzie wysokim facetem
Sylka pewnie pokupuj Kubciowi rzeczy jak masz możliwość Ja mam znacznie mniej punktów ... zbieram moze coś ekstra uda mi sie wybrać
Agusiaczku ja tez na każdym foto dostrzegam jakiś szczegół ...ale fakt jest taki , ze zmieniają sie nam dzieciaki Bez porównania z tym jakie były choćby rok temu
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi masz jeszcze czas do marca Tymek ponad mies mlodszy to spokojnie
Wiem o kilku prezentach jakie Kuba dostanie i bedzie zadowolony - ja z resztatez
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu Kochana bardzo Wam współczuję tej rozłąki Na pewno wszyscy za Tobą tęsknią i Ty za rodzinką ale teraz najważniejsza jest Majeczka i żeby nic jej się nie stało. Z pewnością lepiej byś znosiła pobyt w szpitalu gdyby można Cię było odwiedzać a tak to podwójnie ciężko Ale dacie radę a już niedługo będzie wszyscy w piątkę i tak trzeba myśleć Czas szybko leci i postaraj się wykorzystać jednak tą chwilę nic nierobienia
A jak badania, nadal nic nie mówią?
megi rany ale jesteś wysoka kobitka Ja przy Tobie to Kingsajz
Sylka no urodzinki Kubusia coraz bliżej, ciągle zapominam że jest z lutego
My dziś prawie cały dzień na dworze, młoda tarza się w śniegu jak wariatka , haha, bawi się z Roxy i ogólnie szaleją we dwie
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szybko zleci czas do urodzinek Właśnie kupiłam mu namiot
W sobote mamy kolęde ciekawe czy w tym roku tez Kuba będzie księdzu grzebał w torbie
Miłego wieczorku.