- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Nie ma co muszę zobaczyć to wnętrze tak świetnie urządzone, pokazuj nam tu foty
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A teraz wstawilismy kiełbaski w cieście bo zrobilismy razem. Kubuś wszystko mieszał w misce i blaszkę niósł do piekarnika
robie pierwszy raz oby wyszło
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A Ty jak się czujesz ???
I z tego co piszesz , to łamliwa babka jesteś Masz chyba kruche kości
I normalnie mój rozum nie ogarnia tego , ajk na takim metrażu tyle rzeczy zmieściliście !!!!
Aguś pięknie się kuzynka doprawiła . Poważna sprawa !!!
I Lince ewidentnie służą harce na śniegu
Sylka Ami też normalnie pije mleko z kartonu . Jak je rano płątki z mlekiem , to tylko na takim mleku
A jak wyszły kiełbaski ??? a to w cieście naleśnikowym , biszkoptowym czy francuskim ?
Może też zrobię takie cosik ..takiego mi smaka zrobiłaś
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wyszły w miare ok ale bez wielko=iego szału Nastepnym razem ciasto lepiej przyprawię.
Kuba ostatnio w dzień zasypia mi o 14 na wersalce nie ma mowy o spaniu w łóżeczku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak tam było ???
My planujemy wypad w czerwcu na wczasy ...marzy nam się Majorka albo Greckie wyspy , ale jak zaczęliśmy liczyć , to wychodzi suma niebagatelna . Za Paulę już normalna odpłatność , za Ami nie wiele mniej i szukamy ewentualnie czegoś nad Pl morzem . Jakby to nie liczyć , to jednak taniej wychodzi dla Naszej rodzinki .
Zbieram , więc opinie o sprawdzonych ośrodkach
Jestem sceptycznie nastawiona i zawsze mam opory przed wyjazdem nad nasze morze ze względu na pogodę . Kiedyś na 2 tyg pobytu , tylko 3 dni słoneczne były Więc musimy wybrać miejsce , gdzie dzieciaki będą miały atrakcje .
Jak macie sprawdzone miejsca to dajcie znać
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dlatego tak mi się marzy własne mieszkanko. Nie narzekam,ale chciałabym żeby dzieci miały swój pokój
Agi,co do tego polskiego morza to rzeczywiście prawda My też byliśmy raz na wczasach,w Międzywodziu i też pogoda była nie za bardzo. Kilka dni ciepłych co Michu latał na w kąpielówkach,ale do wody go nie puszczałam,bo jak długo ciulowa pogoda to wiadomo i morze(które i tak do ciepłych nie należy)jest lodowate. Miejscowość fajna,taka głównie wczasowo,żadnych dużych sklepów,tylko morze,las i drobne sklepiki i stragany. Jakbym stawiała na polskie morze to środkowe wybrzeże,tam jest chyba najwięcej atrakcji.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
jutro porobie fotki to wam pokaze jak mam zrobiony
moje dzecko duze czyt maz i male oglada gummi misia i tancza i spiewa mu banke lap chliu chlub hahaha
a to bym chciala Tymciowi kupic na urodziny od nas lus cos jeszcze
i kloki mega bloks albo ten stolik , mam nadzieje ze do marca juz skonczymy meblowane pokoju z regalami wkldzina i aneksem kuchennym lub takie auto jest z klockami
ja bym maleu odwalila plac zabaw na ogodzie wypasiony .. no ale tesciowa ma grd z chabaziami .... czyt kwiatkami .. i malo miejsca jest mamy piaskownice i w lato baseny rozkladamy dzieciakom ...
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na zewnątrz miejsce zadaszone z paleniskiem wie mozna sobie ognisko rozpalić jak sięjest w kilka osób lub grilla zrobić bo też jest odpowiednie miejsce po drugiej str. Na zdj. brak foto placu zabaw a są to drabinki ze ślizgawkami za boiskiem do siatki oraz fajny domek Smoby w którym Kuba ciągle przybywał
Megi fajna wywrotka spodoba się Tymkowi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi to wesoło tam macie w domku Tyle ludzi aż miło
A myślicie o jakimś własnym M czy zostajecie u teściów już na stałe?
prezenty dla Tymcia fajowe
agi powodzenia w wyborze miejsca na wakacje
A jak tam się czujesz, wiadomo coś?
A ja byłam dziś u
No ale najważniejsze że zapas jest i kolejna taka posiadówka za jakiś czas
Lecę bo jestem padnięta.
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedź
Ale powiedz mi jeszcze , bo tak czytam ten cennik i juz zgłupiałam . Cena 3 os pokoju to 180zł za 3 osoby tak ? i pisze , ze w czasie sezonu pokoje są sprzedawane z wyżywieniem . Ale cena zawiera juz tą opłatę , czy oprócz tego 180 trzeba 40 zł od osoby doliczyć ? I czy jest możliwość ewentualnej rezygnacji z wyzywienia ?
Megi ale Was tam dużo Dobrze , ze chociaż żyjecie ze sobą dobrze . Zazwyczaj jak tyle ludzi na kupie , to problemy i kłótnie same .
Wywrotka fajna , ale cena powala
Gosiu a jak tam Michaś ? Uspokoił się juz ?
Aguś dobrze , że wizyta za Tobą I spokój na dłuzszy czas . Niektórzy to idą do lekarza poplotkować chyba i wkurzają innych !
A co do mnie , to anemię mam i zlecili dodatkowo żelazo I jutro reszta wyników , spotkanie z kolejnymi specjalistami i chcę do domku Poproszę ordynatora , zeby mnie już puścili .
Dobrej nocy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na TLC ogladam program o babce w Angli z 14 dzieci i w 32 tc z bliznietami w tym po 8 poronieniach. Szok!!!
Masz zastrzyki z zelaza? Ja mialam okropnnie i do roku po porodzie jeszcze mialam siniaki po nich na posladkach. A tylek tak skuty ze polozne mowily ze nie maly gdzie sie wbijac
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka nie nie żelazo mam na szczęście w tabletkach Tyłek mam juz dość obolały i posiniaczony po insulinie , ja dziękuję
Dzięki za wyjaśnienie tych kosztów
My już po obchodzie Czekam na konsultacje wyników i spotkanie z Diabetologiem i wychodzę Ordynator wpisał , ze na jutro , żeby nie było na wariackich papierach , bo nie wiadomo o której do mnie dotrze ten dupek diabetolog Ale nastawiam się na dziś
Jestem tak podjarana , jakbym w totka wygrała
Idę kończyć śniadanko
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak Kuba wciagnie sniadanko zmykamy na kontrole do poradni rehabilitacyjnej.
Milego dnia.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś ale super wieści, juuuuupi Oby diabetolog dotarł tak żebyś jednak mogła dzisiaj wyjść
Rany pamiętam jak ja po cc ryczałam że chcę do domu. Opiekę miałam jak w hotelu i na prawdę sporo odpoczęłam ale nie mogłam tam już wytrzymać. Obiecali mi wyjście w Niedziele, ja już spakowana, T miał zaraz przyjechać i nagle jakiś młody
Sylka powodzenia na kontroli
A u nas noc ciężka. Młoda spała ze mną, kręciła się jak bączek w tyłeczku, stękała, marudziła, jęczała no i nad ranem zaczęła kaszleć i ma gile po pas Durna pogoda, ja chcę mrozu trochę
No nic walczymy Lipomalem i smarkaniem. Na szczęście nie ma gorączki
Udanego dnia