- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj miałam sporo prasowanka stąd w dzień nie skrobnęłam nic. Jutro też mnie to czeka,jeżeli chcę wyjść na prostą.
Agi,obyś szybko wróciła do siebie,w sensie,że do domku,męża i dzieci. Rozumiem Cię Ja zawsze,gdy byłam w szpitalu(dwa porody i dwa razy z Hanią) miałam kryzys dnia drugiego. Miałam takiego doła i wyłam jak małe dziecko. I strasznie tęskniłam za Michałkiem w przypadku tych ostatnich trzech pobytów:(
Ami,jaka kruszynka i zgodzę się a Agusią,że na wczasach już podobna do siebie,ale to na 4 m-ce to już żadnych wątpliwości
Sylka,Ty to chyba wszystko kupujesz na payback,bo punktów masz mnóstwo. Ja mam o wiele mniej,a też już sporo zbieram.
Agusiak,zazdroszczę tego dnia na dworze,u nas szaro-buro My byłyśmy na dworze tylko godzinkę,ręce mi skostniały... Niby temperatura "wysoka",ale zawiewał taki jakby mroźny wiaterek i stąd to odczucie. Hanula łapki też lodowate miała My z jednej gliny,rękawiczki na rękach,a ręce jak lody.
Megi,no pokaźna jesteś w sam raz na wybieg? Ja podobnie jak Agusiak z tych krasnoludów
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka Twój Walentynek to oszaleje jak zobaczy te wszystkie prezenty Musisz się później pochwalić jakie to prezenty trafiły do Kubcia A tort sama robisz tym razem ???
U Nas kolęda też w sobotę , ale nie wiem czy uda mi się dotrzeć na nią .
Gosiu czyli też masz rozłąkę z Michałkiem za sobą ... okropna sprawa . A najgorsze , ze nie wiadomo ile to potrwa
Fajnie , ze udało Wam się wyjść na tą godzinkę Ja ciepłolubna jestem i jak jest wietrznie to strasznie męczę się na spacerach
Agusiu obchód był i jedyne co mówią , to że mam leżeć !!! Spotkanie z diabetologiem miałam i nic nowego się nie dowiedziałam ... tylko , ze mam mierzyć cukier godzinę po posiłku , a nie jak do tej pory 2 godz . I , ze za 3 dni znowu do mnie przyjdzie .
Co do Amci , to tęskni , ale daje radę . Znalazła jakąś kartę gdzie byłą Pani w ciemnych włosach z dzieckiem i ją całowała i wołała Mama , potem u Babci an telefonie zobaczyła moje zdjecie , to uciekła z tel i nie dała sobie go odebrać .
Jak ze mną rozmawiała , to też całowała tel
Mężuś mówi , ze woła mnie co jakiś czas i wtula się w niego jak nigdy
Ja wiem ,ze nie jestem tu bez przyczyny i robię to dla Majeczki ...ale ciężko jest .
Powiem Wam , ze nawet jak bym miała warunki finansowe na kolejne dzidzi i stan zdrowia by mi pozwalał , to juz w życiu bym się na kolejną ciążę nie zdecydowała . Właśnie przez to , że trzeba się z dziećmi rozdzielać w takich sytuacjach dramat !!! Bez Mężusia daję radę , bo gadamy często i długo przez tel...Pauli też juz duża , rozumna więc jakos spokojnie to przebiega , ale mój mały Pyszczuś ...
Aguniu Pauliś będzie spałą jak zabita po takim dotlenieniu i harcach na polku Roxy pewnie też szcześliwa , że ktoś się nią interesuje Same plusy
Spokojnego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kochana dziewczynka...
Kurcze to jest właśnie taki najgorszy wiek bo bidulka zauważa już że nie ma mamusi w domku ale nie zrozumie jeszcze dlaczego. Ale jest tatuś, Linka i Twoja mama i na pewno nie pozwalają by się smuciła. I Ty Kochana też się nie smuć, nie daj się
Amsia nie będzie pamiętała tej rozłąki a za to będzie mieć młodszą siostrzyczkę którą się będzie opiekować
Trzymaj się dzielnie
Szkoda że nie mówią więcej konkretów, najgorzej to nie wiedzieć co oni tam "knują".
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Torcik planuję sama zrobic oby wyszedł Pomysł jest zobaczymy jak wykonanie
A z prezentów prócz tych ksiązeczek i domku dostanie od nas jeszcze namiot allegro.pl/namiot-domek-dzieci-igloo-pir...jec-i2905730539.html
Od szwagierki allegro.pl/edukacyjna-ksiazeczka-smily-p...unk-i2908754389.html lub allegro.pl/s-na-farmie-smily-ksiazeczka-...ang-i2911026382.html
od mojej siostry ubranka (m in. fajowa marynarkę, sweterek) plecaczek allegro.pl/plecak-littlelife-animal-days...gf1-i2862829661.html klocki (kiedyś Wam pokazywałam) z opisu wnioskuje że takie allegro.pl/mega-bloks-mini-junior-create...548-i2897727779.html
od moich rodziców ubranka i allegro.pl/auto-gadajaca-ciezarowka-rock...oki-i2914496036.html i jeszcze coś
od koleżanki zestaw ciastoliny allegro.pl/ciastolina-masa-plastyczna-pr...krk-i2912359626.html
od teściów i brata męża nie wiem co.
I to by było na tyle o czym wiem
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka jestem w szoku co do prezentów !!! Są rewelacyjne Bogate prezenty ...Kuba dostanie oczopląsu . No i duży plus , ze zajmie sie zabawą na długo czas
Namiot fajny Ja żałuję , ze kupiłam Amci pałac . Jest za duży , zajmuje tyle miejsca , ze co chwilę go składam , bo mnie wkurza.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Namiot sie przyda bo już mam dośc jak przykrywa mnie i siebie koceem albo biega z nim na głowie i po omacku chodzi A tak bedzie miał kryjówkę
Mi te pałacyki dziewczęce się bardzo podobają
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka no tak u Nas jak zwykle najdrożej Nie dość , że zarobki marne , to jeszcze wszystko z dnia na zień droższe
No pałacyki mi też się podobaja i temu kupiłam . Ma taki allegro.pl/palac-ksiezniczek-zamek-namio...tis-i2908476194.html
Nie przemyślałam jednak tego , ze on po rozłożeniu zajmie mi tyle miejsca
Może w lecie dam go na ogród , chociaż nie wiem sama .One są z tego tworzywa , potem w środku duszno i gorąco się robi
Nie wiem czy go nie wystawię na all i nie kupię czegoś bardziej przemyślanego
My pobudkę miałyśmy o 6 ... drastycznie duże światło w oczy Od razy tętno dziecka, temperatura i na badania . Pobieranie krwi to mam tu codziennie
Rozmawiałam z Mamcią i Ami spi u niej jak zwariowana !!!! Jedna pobudka o 3 na mleko i o 6:30 dopiero wstała !!! Szok . Wczoraj było bardzo podobnie .
Moja Małpeczka w Bielsku śpi coś lepiej . Albo jak czuje , ze mnie nie ma w pobliżu
W każdym razie po przyjeździe do domku przemeblujemy jej pokój . Spróbuję dac łóżeczko na inne miejsce .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka prezenty bombowe a najbardziej przypadł mi do gustu namiot bo też na taki polujemy
Młoda ma na razie w pokoju rozłożony taki z Quechua, dwuosobowy z którym byliśmy na wakacjach na Węgrzech, no ale sporo zajmuje miejsca
Kubuś będzie prze szczęśliwy z takich prezentów
O cenach i zarobkach w naszym kraju wolę nie dyskutować bo ciśnienie może mi niebezpiecznie skoczyć
agi pałacyk też świetny
To mieliście pobudkę, nie ma co
A Ami to Kochana śpi tak pięknie bo po co ma się budzić jak nie ma mamusi, a tak to zawsze się do Ciebie poprzytula to widać chce jej się wstawać, hehe
Ja spałam z młodą od 23, przebudziła się i jak do niej weszłam to już wystawiała łapki do góry żeby ją zabrać, Kochaniutka
Idziemy się ubierać i na śniadanko
Miłego i spokojnego dnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może u Was jest jakaś zyła wodna w pokoju Amelki i dlatego się wybudza. Dobry pomysł z przemeblowaniem pokoju.
Agusiak fajowo wyglada Paula na zdj widac że się świetnie bawiła
Kuba gdzieś ok 4 przyszedł do nas zamknął swój pokój i przydreptał do nas. Wiercił sie niemiłosiernie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Książeczka ta pierwsza bardzo mi się podoba. Wydaje mi się,że wiek jest nieco przesadzony,bo wydaje mi się,że dwulatek nie powie jakiej literki brakuje w wyrazie,ale warto coś takiego mieć. Jest kolorowa,ma też kilka funkcji dla maluchów,więc zanim spełni w 100% swoją funkcję Kubuś wykorzysta ją w inny sposób. Mój Michu teraz jest na etapie literek i myślę,że z czegoś takiego bardzo by się cieszył,ale ma laptopa,który też zawiera w sobie takie funkcje,więc starczy
Plecak to bajka My mamy chyba z pięć plecaków i każdy daje wiele radości jak tylko może być użyty Mamy żabę,Hello Kitty(ten jest Hani i mieści tylko małą butelkę Aventa),Spidermena,Zygzaka,Farmę z krówką i takie bardziej zwykłe. Większość od kogoś lub jako gratis do czegoć,tylko żaba była kupiona i Hello Kitty(od mojej siostry). Michu to ma taką radochę jak idziemy do kogoś i swoje rzeczy może zabrać doplecaka I w sumie od początku tak było,więc Kubulek na pewno z takiego plecaka będzie mega zadowolony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiak,Paula wygląda ślicznie. Ładną ma tą czapę I widać,że zabawa była przednia;)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i widać , ze zabawa na sniegu rzeczywiście przypadła jej do gustu
A Kuba jaki kofffany , nawet pokój zamknął za sobą
Ja pogadałam znowu z Mamą i słyszałam moją perełeczkę kochaną w tle
Ogólnie dziś czuję się wyjątkowo nieobecna i przybita , chyba ciśnienie spada ....
Gosiu super plecaczki A Hańcia jaka jeszcze mała To z lata fotki ? Urosłą strasznie
A zabkę mamy podobną . Ami też ma kilka plecaków i chodzi w nich na zmianę , ale pojemnościowo to są daremne
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi wspolczuje rozlaki ja jakl lezalam to zawsze z Tymciem ale i tak juz prawie depresj mialam:(, a rozlaka z mezem radzilam sobie bo bylam przyzwyczajona, my i ta na odleglosc zylismy przez kilk lat i w sumei traz tez zyjemy jak wyjezdzam do mamci i sie przedua na kilka miesiecy... mam nadzieje ze ckier Ci sie unormuje i was jak najszybciej wypisza i wrocisz do swoich skarbow
om g Sylwia no nie dobijaj mnie ta juz masz cala liste prezwntow a ja jak zwykle w powijakach , chodz juz wczora bakalam S ze trzeba pomyslec nad prezentem jedowiem robie rodziny u mamci roczek byl tu niechteraz moja mamci zrobi imprezke , ona sama tort muupicze . w tamtym roku mial 2 torty ale to nie to bo glowna yla tu too wczoraj S powiedzialam ze zamiana bedzie zaprosze kzyna z zona i malym wujka z ciocia a jak przyjade t zrobie druga z chrzestnymi
Agus zazdraszczam pokoju Paulinki i to na poddasz marzenie my mamy co prawda 20 m kwadratowych pokoju najwiekszy i S zrobil tak , by maly mial kacik , ale chce aneks kuchenny zrobil przegrodzil go nowym spaniem , jeszce jak biurko usuniemy do szwagierki to tv pojdzie na polke , gdzie juz mamy stolarza ktory sie podejmie tego
u nas noc zeby nie zaeszczyc tfu tfu super c prawda raz wsalam i zakaszal ale tak lekko o 6 juz go troszke meczylo S go dal mi d lozka i pospalismy do 8 , teraz spi spokojnie, wiec leki chyba dzialaja,
dzis mielisy jecac do babci S do szpitala ,ae wczoraj wieczorem dzwonila , ze nie ma odwiedzin z powodu grypy , zamkneli oddzialy
ale na szczescie utro wychodzi
przypomniao mi sie jeden prezent juz mam szkam maskotki gummi misi maly ma fiola a jego punkcie a moze epiej na punkie teledyskow n kompi u szwagierki oglada na tv jakche np wyjsc i umyc naczynie by czegos nie zmalowal wlaczam mu i dziecka nie ma a ja zrobie wszysto , bez obawy ze cos nawywija mi
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
megi to dobrze że u Tymka już lepiej, tak trzymać
Zdrówka dla babci
My już po zabawie na śniegu, teraz Linka śpiocha sobie smacznie
Kurcze pisałam Wam o mojej kuzynce, która przed Sylwestrem złamała nogę na łyżwach w Brennej. No więc była na konsultacji w Piekarach Śląskich u lekarza który wstawiał mojemu tacie endoprotezę, wybitny specjalista, i jutro kuzynka będzie miała operowaną tą nogę i wstawianą tytanową płytkę. Ale sobie narobiła
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi podziwiam jak wy sie mieścicie na 20 m2 U nas duzy pokój ma z ok 20m2 i nie wyobrażam sobie jak bym tam jeszcze miała upchnąc Kubsia łóżeczko i jakiś regał na zabawki, szafe ....
Agi dzis pogoda jakaś dziwna bo i ja tak sobie się czuję
Kuba spokojnie wypił dziś 250 ml krowiego mleka z tyci tyci cukru wanilinowego
Agusiak współczuje kuzynce, pewnie jeszcze jakas rehabilitacja będzie ją czekała.
Plecaczki sa fajowe i dzieci tak słodko w nich wygladają Kuba będzie miał gdzie picie nosić wiosną i latem