BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 miesiąc temu #539536 przez sylka
Dzień Dobry :)

Buciki bardzo ladne :D i cena w sumie standardowa . Z 2 str. I tak wysoka jak za taki produkt jak kapec dzieciecy.

Od Oriflame wolalam Avon i kiedys zamawialam od nich kosmetyki a teraz najczesciej uzywam kremow czy mleczek z Soraya a pozostalych perfum, tuszy czy podkladow z roznych w zaleznosci co mi z danej pasuje :blink:

Zmykam wymyslac sniadanie :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #539560 przez Agusiak
dobry :)

Ja nie mam porównania bo z Avonu chyba nigdy nic nie zamawiałam :)
Z resztą z Oriflamu też nie zamawiam kosmetyków bo się nie maluję a inne maziajki mam już z ulubionych firm, ale czasem mają fajne inne rzeczy. Zamówiłam Lince taką cudną szczotkę do włosów dla dziewczynek bo grzebień ją ciągnie no a tą niemowlęcą z włosia to nie ma mowy żebym ją uczesała :P albo fajną lampka led pod usb, w sama raz do czytania Greya na kompie, haha.

Rany wczoraj już nie wiedziałam co mam z sobą zrobić. Ostatnio chodziłam spać koło 1 bo czytałam książkę a wczoraj co? NIC, nawet w TV nic nie było, a nie chcę na razie zaczynać innej książki więc czekam na tego Szarego :blink:
Mężuś co prawda nie czytał ale książką chyba też mu się podoba... hahaha:blink: hmmm bo ochoczą zamówił mi wczoraj tą 3 część :lol: :lol: :P :P
Dzisiaj ok 11 przyjeżdża moja siostra to sobie pogadamy :blink:

A jutro wujek, brat taty robi 50 urodziny ale w restauracji, na małej sali weselnej, haha. Nie mam się w co ubrać a myślę o dresie bo wiem że mają tam re-we-la-cyj-ne jedzenie i pewnie przy stole spędzę większość imprezy, hahaha.

To miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #539743 przez megi23
hellow odnosnie wilgoci dom jeszcze niie jest ocieplony daach byl wymieniany na wakacjach istrych ocieplany narazie ocieplenie jest w planach ....

apropo avonu ja czesto zamawialam :D i byl lepszy niz oriflame , pamietam specyfik na celulitis :D
ja wieczorami padam i zaczleam czytac greya ale nie moge sie zabrac wczoraj mezus wieczorem z pracy mowil i bylo dziwnie maly i ja przyzwyczailismy sie ze po 15 jest z nami , plakal jakby tato na alaske wyjezdzal co najmniej :P
moj maly teraz zostawia mi 50 mleka wieczorem ale w dzien caly czas buzia rusza teraz tez zjadl mleko swoje ze mna kajzerke z serkiem topionym , doprawil u szwagierki herbatnikami i flipsami i polazl spac
aaaa moje dziecko nie lubi kakao juz kilka razy mu robilam i nie chce pic dziwak :P ja tam uwielbiam hahha

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Agusik to ssi musisz nudzic hehe mam nadzieje ze imprezka sie uda tesc jutro maluchom robi za dzien dziadkai buziaki ktore otrzymal :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #540120 przez sylka
Dziewczyny widziałyście trailery 50 twarzy Greya :D Jest kilka z każdym z podanych niżej aktorów. Osobiście chciałabym by spośród kandydatów Christiana zagrał Matt Bomer (jest jeszcze Ian Somerhalder i Ryan Goslin- który wg mnie wogóle nie pasuje)

12 lata 2 miesiąc temu #540369 przez Agusiak
sylka napisał:

Dziewczyny widziałyście trailery 50 twarzy Greya :D Jest kilka z każdym z podanych niżej aktorów. Osobiście chciałabym by spośród kandydatów Christiana zagrał Matt Bomer (jest jeszcze Ian Somerhalder i Ryan Goslin- który wg mnie wogóle nie pasuje)

o fuuuuuuj :X Jak wybiorą któregokolwiek z tych trzech to ja na pewno na ten film nie pójdę :P :P
Matko Grey w moich wyobrażeniach jest zupełnie inny i nie chce sobie popsuć tego obrazu :P :P :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #540428 przez megi23
mi szwagierka ma zobaczyc czy tu jest w bibliotece i pozyczyc w poniedzialek bo tak na kompie nie mam jak czytac no teraz moge heh...ale pozyczyla dzis o wampirach jakies ksiazki ale bez 1 czesci , 1 sobie zamowimy jeszcze pamietniki wampirow musze przeczytac bo jak zaczelam czytac 1 czesc to bylam w ciazy i S mi zabronil konczyc bal sie ze wampirka urodze :P w sumie chyba mamy bo gryzie jak sie zlosci hahaha :lol: :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #540438 przez sylka
W ciąży kończyłam czytać 2 i 3 tom Zmierzchu.

Agusiak to jakie wyobrażenia miałaś? :D Ja tam Lubię ciemnowłosych z jasnymi oczami.

Agi podeślę ci dziś zdj. ubranek :)

12 lata 2 miesiąc temu #540488 przez megi23
wlasnie greya czytam 1 czesc ale to wciaga juz mam 30 str :ohmy: :lol: a jak wyobraznia mi dzlala hahaha :blink: :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #540515 przez Agusiak
Sylka nie chodzi o oczy czy włosy, tylko twarze mają paskudne, tzn totalnie nie w moim guście :P
A nawiasem mówiąc to mój T też ma ciemne włosy i niebieski oczy :lol:

Kurcze nie wiem z kim by porównać moje wyobrażenie Greya, bo w sumie nikt mi nie przychodzi do głowy, ale może coś w ten deseń:

a dziś dostałam sms że grey już do mnie wyruszył i mogę śledzić trasę paczki :) do odbioru w paczkomacie :) A orientujecie się czy do tych paczkomatów podrzucają paczki też w weekendy?
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #540540 przez sylka
Agusiak jak dla mnie to mają podobne rysy do Matta Bormer'a tylko fryz inny.
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #540576 przez Agusiak
Sylka te zdjęcia co ja dałam to jest jedna i ta sama osoba :P A ten Matt jakiś tam w ogóle do mnie nie przemawia :P :P

12 lata 2 miesiąc temu #540718 przez Kozłowska
Witajcie
Tak na wstępie życzę dużo ZDRÓWKA dla wszystkich.
Agi wózek fajny i strasznie podobają mi się fioletowe:)
Muszę poczytać co tam pisałyście bo jedyne co zapamiętałam to jakaś książka ktora robi furorę już nawet widzę typy kto powinien zgrać w tym temacie to ja się nie wypowiem bo mam wypaczony gust :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #540721 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Ja na szybko , bo korzystając , zę wszyscy śpią spokojnie łaknę Szarego :)
Oj ja mam też wyobrażenie o jego wyglądzie i jest niesamowityyyyyyy !!!! Nie chcę nawet teraz oglądać potencjalnych kandydatów , bo zaburzą mój idealny obraz :P

Agusiak mówisz , ze Mężusiowi spodobała się książka ??? :P :) Mojemu też , a jeszcze się nie widzieliśmy odkąd ją czytam :P Jutro godzina "0" i w skrócie mu zobrazuję o czym dokładnie jest :P :)

Udanej imprezy Aguś :) Już zazdroszcze tych smakołyków :)

Sylka Kochana bardzo Ci dziękuje za foteczki :) Nie przeglądnęłam wszystkich , ale te co zdążyłam zobaczyć zauroczyły mnie :) Już sie na nie cieszę :)

Gosia albo nadal sie kuruje , albo też tak pochłonięta Szarym :P

Megi ja zaczęłam czytać Greya 2 dni temu i już rozprawiam się z 2 częścią :)

Tymek to niezły kombinator . Dobrze , ze szybko wróciłaś do pokoju .

A ja dziś walcze przez cały dzień ze zgagą . Ale taką potworną , jeszcze takiej nie przeżyłam . Codziennie wieczorem mnie dopada i męczy strasznie , ale dziś to dramat . Już każdą pozycję przybierałam , próbowałam domowych sposobów i nawet spotkanie z kibelkiem miałam . Nie wiem jak zasnę :(

Kolorowych snów :)

12 lata 2 miesiąc temu #540750 przez agi-p
Dzień dobry :)

Jestem nie wyspana :P Oczywiście czytałam do późna , a Ami bezwzględna pobudkę po 5 zrobiła :P I nie da sie człowiekowi wyspać :P
Nawet Mama chciała , żebym sobie jeszcze spała , ale gdzie tam ... Amelka ma inne plany i nie ma zmiłuj :)

Miłej soboty :)

12 lata 2 miesiąc temu #540758 przez agi-p

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka