BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 miesiąc temu #546057 przez agi-p
Dzień dobry :)

Wczoraj poszłam wyjątkowo wcześnie spać , bo przed 23-cią , a obudziłam się mniej wyspana niż po maratonach z Szarym :P Ami w nocy też mnie nie oszczędzała i teraz jeszcze nie doszłam do normalności :P
Kawka jeszcze nie zadziałała :)

Miłego poranka Kochane :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #546109 przez Agusiak
cześć dziewczynki :)

U nas całą noc tak lało i wiało że oczywiście Paulinka się budziła a teraz od rana normalnie wiosna. Ptaszki śpiewają, słonko świeci, ale podobno zima nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa :laugh:

Muszę dziś umówić męża do neurologa, ma wyniki poniedziałkowego badania i pisze tam o jakimś worku oponowym przylegającym do nerwu rdzeniowego, o jakieś przepuklinie i jeszcze wielu innych dziwnych wadach :(
Rany mam nadzieję że to się nie skończy jakąś operacją i że ewentualnie wystarczy jakaś rehabilitacja albo coś.

A jeszcze po 7 wytargał mnie kurier z łazienki bo szybę przywiózł a ja jeszcze w piżamie byłam :silly:

A wczoraj u dziadków mieliśmy małą wtopę, bo okazało się że nie zabrałam pieluch :S a Paulinka akurat kupsko nawaliła i zonk, co tu zrobić. Na szczęście dziadkowie mieli sprzed wielu lat po jakieś operacji takie te wielkie podpaski jak po porodzie i skleiłam dwie razem i przykleiłam do bodziaka i super się sprawdziło,hehe. Żadnych przecieków ;)

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #546135 przez sylka
Dzien dobry hahahha Agi usmiałm się. Potrzeba matka wynalazku :D

Agi co ten Szary nawyrabiał, rozregulował Twoje uporzadkowane życie :D :lol:

Kuba spał od 20 do 8.30 :D Po 4 wstawałam do niego bo przez sen popłakiwał ale ostatecznie spał dalej. o 8.30 przyszedł do mnie z nocnikiem kazał sie posadzić na niego i właczyc bajke :)

Niedługo zmykam do szwagierki na plotki :) a Kubs pobawi sie z jej dzieciaczkami :) Pogoda ujdzie bo nie pada ale szaro buro jednym słowem ponuro. Ale misie zrymowało :P

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #546244 przez megi23
hej laski ja na momenta bo nie udalo mi sie konczyc Szarego przez S i tylko na 150 stronie skonczylam :lol: , tesciowa wziela mi malego na zabawe do przedszkola tez kurde jakby wczoraj mi powiedziala tu mozna tanio stroje pozyczyc to bym mu pozyczyla a ona rano wpa ze go wezme bo Julcia bedzie za ksiezniczke przerbana i kamera chcep ona chce nakrecic :P no nic mam spokoj posprzatalam i ide dalej czytac dzieki za info a masz je Agi w pdf te ksiazki ?? ja nie wiem czy tu takie dostane :( tak poza tym zapomnialam sie pochwalic w niedziele robilam Sylwia Twoje ciastka francuskie s byl zachwycony jak i cala rodzina 2 ciasta musialam zrobic bo co to na 11 osob bylo posmaczek malemu smakowala najbardziej czekolada :silly: teraz S mi powiedzial ze z 4 ciast mam mu zrobic bo sie nie najadl haha :blink:
milego dzionka wracam do mojego pana Szarego hahaha szczerze sie jak on wlani :P :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #546287 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

U nas niemiłosiernie wieje :( Podejrzewam,że gdybyśmy miały wyjść na dwór to wiatr by Hanię porwał albo przynajmniej przewrócił :( Jest po prostu strasznie. W nocy było to samo,a jeszcze prądu nie było,więc cisza okropna co tylko potęgowało odgłosy wiatru. A wiatraki,które stoją stosunkowo niedaleko słychać było jakby co najmniej tornado się zbliżało. Lepiej nie wsłuchiwać się w takie odgłosy,bo wyobraźnia działa i człowiek tylko się boi :(

Agusia,bywają i takie wpadki ;) Ja też nie raz taką załapałam,tyle że mogłam Hanię wziąć pod pachę i wrócić do domu ją przebrać :)

Agi,powiem Ci,że też nie raz mam tak,że jak dłużej śpię to czuję się mniej wyspana niż jak śpię dwa razy krócej. Ciekawe...

Sylka,udanej posiadówy ;)

A ja dzisiaj w końcu na zumbę :D Znowu jak słoń się będę czuła,bo w zeszłym tygodniu nie byłam przez chorobę,więc 2 tyg. przerwy zrobi swoje. Ale nie ma tego złego...

Gdyby nie ta pogoda pojechałabym wcześniej i połaziła po sklepach :) Jakiś czas temu kupowałam Hani rajstopki w Textilu za 4zł i tak żałuję,że wzięłam tylko jedne :( Mam nadzieję,że jeszcze będą jak już się wybiorę :) I muszę kurs po papierniczych zrobić,bo mam "zamówienie" na zaproszenia i przydałby się jakiś rekonesans,bo nie wiem czy opłaca mi się wszystko zamówić w sklepie internetowym czy na All. Może lepiej iść do sklepu stacjonarnego.

Ok,uciekam. Miłego dnia!

12 lata 2 miesiąc temu #546581 przez agi-p
Agusiaczu kurier był pewnie zachwycony :P

I niezły numer z tym brakiem pampersa :) Ale proszę jaką kreatywnością się wykazałaś hahaha :)

Rany mam nadzieję ,ze u Męża nie będzie konieczna operacja , chociaż ta przepuklina dobrze nie brzmi :( Daj znać , a ja tymczasem trzymam kciuki :)

Sylka udanego spotkania :) I jak ładnie Kubus spał :) Pewnie popłakiwał po tym badaniu ... moze mu sie przypomniało . Ale jak po takim dniu , to na prawdę rewelacyjnie spał .

Megi oj dziś nadrobisz czytanie :)
A książek na pdf nie mam jeszcze .

Gosiu powodzenia na zumbie :) Będziesz pewnie wykończona , ale to takie pozytywne zmęczenie :)

U Nas dziś niemal wiosennie , chociaż wietrznie . Byłysmy na długim spacerze i na zakupach :)
Ledwo do domu doszłyśmy . Ciśnienie chyba jest do bani , bo ja senna masakrycznie jestem i jakaś nieprzytomna :P

A i Amelka od 4 dni coś sie na nocniczek pogniewała :( Nie chce siadać i sika w majteczki :( Już jej pampersa zakładam normalnie na dzień , bo cały dywan już zasikała . Mam nadzieję , ze to przejściowe .

Miłego popołudnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #547249 przez agi-p
Dzień dobry :)

Wstałam dziś z mega powerem mimo , ze chętnie bym jeszcze pospała :P
Na samą myśl , ze dziś będę w domu chce mi sie biegać :P :) :) :)
A dziś czeka Nas rozbieranie choinki ...jeszcze nigdy tak długo jej nie trzymaliśmy . Biedna juz się sypie cała :P

Miłego poranka :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547278 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi spokojnie jeśli chodzi o kuriera :P Co prawda Szary mnie troszkę bardziej ośmielił ale bez przesady :P Przez wideofon powiedziałam mu żeby zaczekał, poszłam się ubrać i dopiero go wpuściłam :P :P

Ja również mam nadzieję że u męża to nie okaże się jednak nic bardzo poważnego :( Wczoraj przez cały dzień nie mogłam się dodzwonić do lekarza, nie wiem czy im coś tam zerwało czy jak bo wiało okropnie. Dziś znowu będę próbować.

Jejku Aguś to mężuś nie mógł rozebrać sam tej choinki? My pożegnaliśmy się z choinką i wszystkimi ozdobami w zeszłym tygodniu i w sumie się cieszę bo co za długo to nie zdrowo :blink:

Wczoraj jeszcze wieczorem, przed kąpielą, przyjechał kurier z resztą za przesyłkę. Wpuścił go mój tata i ten mu mówi że rano kobieta z tego domu dała mu 50 zł za przesyłkę ale nie miał wydać i umówili się że wieczorem podrzuci. Tata kasę wziął bo my ciągle coś zamawiamy i przyniósł na górę a ja wielkie oczy :cheer: I okazuje się że mu się pomyliło i teraz trzymam tą kasę bo może jakiś sąsiad się zgłosi, albo sama popytam.

Lecę na śniadanko i kawkę :)

12 lata 2 miesiąc temu #547328 przez agi-p
Agusiu Mąż mógł rozebrać choinkę :P Ale z czasem u niego kiepsko , bo po pracy musiał w piecu palić , jedzenie sobie zagrzać , posprzątać , ewentualnie pranie robić , Nas odwiedzić choć nie codziennie i niedawno rozpoczął kurs kolejny , wiec do końca lutego codziennie ma zajęcia :( A inna sprawa , ze prosiłam , zeby choinkę mi zostawił , bo jakby pochował bombki i inne ozdoby , to przyszłego roku by nie doczekały :P haha :)

Widzisz czyli jednak zauroczyłaś kuriera :P Był pod takim wrażeniem , ze biedakowi wszystko się pomieszało :P :)

12 lata 2 miesiąc temu #547362 przez Agusiak
O rany agi to faktycznie mężuś ma sporo zajęć i jeszcze kurs nowy.
A tamto prawko to już zakończył czy jeszcze jest w trakcie?
A z tymi bombkami to racja, hahaha, jak też wolę zawsze sama sobie wszystko pochować bo wiem gdzie co jest i że jest porządnie spakowane ;)

U nas tak wieje że szok, a w nocy znowu lało jak z cebra.

12 lata 2 miesiąc temu #547445 przez Gosia_Krupa
Hej dziewczynki ;)

U nas też pogoda pod psem :( Co prawda wiatr już się uspokoił,ale za to pada :( A miałyśmy z Hanią wyjść w końcu na spacer. Już ponad tydzień siedzi w domu :( Może się przejaśni i po drzemce uda nam się zaliczyć dwór :) Poza tym mąż mówił coś o chipsach na "Władcę pierścieni",ale nie ma w planach sklepu,więc to chyba ja mam kupić :silly:

Wychodzi słoneczko :lol: jak miło,oby się nie przestraszyło i jeszcze z pół dnia poświeciło :)

Agi,choinka rzeczywiście dłuuugo Ci stoi :blink: Życzę więc szybkiego rozbierania i mega udanego weekendu w domu :)

Agusia,bardzo uczciwych kurierów macie :blink:

No nic,miłego dnia życzę i uciekam!

12 lata 2 miesiąc temu #547539 przez Agusiak
Gosiu oby spacerek Wam jednak wypalił :)
Ach czipsy powiadasz...jak ja je uwielbiam co niestety po mnie widać :( dlatego zrezygnowałam z nich przynajmniej na jakiś czas. Muszę się wziąć za siebie...

Więc Kochane skończyłam Greya i nie będę się wdawać w szczegóły bo Gosia chyba jeszcze ma tą lekturę przed sobą ale 3 część jak dla mnie jest mocno nudna i ciekawie robi się mniej więcej po połowie książki a pod koniec zaś nudy :P :P
Ogólnie trylogia bardzo fajna i cieszę że ją przeczytałam ale mam nadzieję że autorka daruje już sobie pisanie cz.4 i może napisze coś zupełnie nowego ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547609 przez agi-p
Agusiu Mąż zrobił prawko kat C , zdał pięknie za 1 razem :) Teraz robi E i od razu kwalifikacje do tego . Tak więc masa przygotowań i wykładów . I musi chodzić na wszystkie zajęcia :(
Od pon do piątku od 16-20:30
sob-ndz od 7:30-14
I to jest najgorsze :( Bo nie dość , ze zarobi dużo mniej , bo tylko na pół dnia może iść do pracy , to jeszcze na paliwo wyda sporo kasy . I myślałam , ze styczeń był kiepskim miesiącem i luty będzie lepszy , a tu okazuje się , ze luty będzie masakryczny bez dwóch zdań :(
No ale strasznie mu zależy na całym tym prawku i kwalifikacji , więc cóż ...zaciśniemy pasa i dawaj .

Oj jaka Ty surowa dla Szarego :P MI tam się podobało , chociaż w 3 najmniej pikantnie było :P
Chciałabym teraz film obejrzeć :) Chociaz jestem pewna , ze będę zawiedziona . Już same typy gł.bohaterów mi nie pasują :P

Gosiu kusisz chipsami !!! ja miałam silną wolę nie jedzenia ich do porodu , ale mam na nie niesamowitą chęć . W domu mam mega pakę , więc nie wiem czy jednak nie ulegnę :P
Ostatnio uczciwie trzymałam dietę , a cukier miałam potworny , wiec wczoraj i dziś sobie troszkę pofolgowałam :P

Nam udał sie poranny spacerek i zakupy . Wieje faktycznie i czasami to aż nas wiatr popychał :P
Nawet drzemkę 2 godzinną obie z Ami zaliczyłyśmy i teraz już po obiadku jesteśmy :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #547620 przez Agusiak
agi fajnie że spacerek zaliczony ale wieje dosyć mocno więc uważać trzeba.

Jeśli chodzi o film to mnie też nie podchodzą typy aktorów do roli Szarego.
A w cz 3 już nie chodzi nawet o małą ilość pikantnych scen tylko tak jakoś ogólnie troszkę drętwo :P Po połowie już super akcja i w ogóle ujdzie więc z całości i tak jestem zadowolona :P :lol:

My może też wybierzemy się na spacerek ale raczej poczekamy na T :)
agi jak będziesz w domku to pochwal się brzuszkiem, już jest na pewno spory i śliczny :)

Jakby co to ja polecam totalnie nie- erotyczne ale za to dosyć zabawne i lekkie książki Moniki Szwai :)

www.monikaszwaja.pl/index.php?k=13&lang=pl

czytałam je wszystkie a jedną mam nawet z autografem i dedykacją specjalnie dla mnie ;)Siorka mi załatwiła jak była na jakiś targach :)

12 lata 2 miesiąc temu #547825 przez agi-p
Agusiu pewnie , ze pokażę brzucha .Tyle tylko , ze nie w formie chwalenia , bo niestety za piękny nie jest , ale za to duuuży :P za duży :)

Szwaję właśnie czytam "Zapiski stanu poważnego" . Troszkę mi ciężkawo na początku szła , bo po Szarym ciężko mnie zadowolić . Ale czytam , bo dużo osób chwaliło mi jej książki .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka