- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A propo książek 1 i 3 cz na pdf mam z wydawnictwa a 2 o której mówiś Aguś że się tyci rózni jest przez kogoś tłumaczona stad moze ta róznica. Ale jak zerknęłam na tłumaczenie z wydawnictwa ma 444 str. MOże treśc ta sama tylko róznica w wukładzie i wielkości czcionki w wersji drukowanej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sylka my na kolację miałyśmy parówki w cieście
A z tym euthyroxem też mam to utrapienie Ale juz sie wycwaniłam i łykam go albo w nocy jak wstaję po mleko dla Amy , albo zaraz po przebudzeniu
Agus ooo widzisz . Dobry pomysł mi dałaś z tym jeżdżeniem na weekendy do domu . Ż e ja na to nie wpadałam Wilk bedzie syty i owca cała Dzięki
Uciekam położyć Amisie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam właśnie produkty do wykonania tortu dla Kubusia Już nie mogę doczekać się aż zaczne go robić i jak wyjdzie. Oby nie klapa
Z tymi wypadami weekendowymi do domku super sprawa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Sylka super ze poszlas z Kubusiem mam nadzieje ze wszystko sie unormuje i bedzie ok ja tez jak pojade do mamci to mam latania po lekarzach , ortopeda i okulista kontrol Tymek i dentysta hmm moze do ortodontki go swojeje wezme jak bede szla z soba i ja dentysta iii mega zakupy haha
Agi wspolczuje tych skokow ale jeszcze troszke i Majcia bedzie z wami
Agus Linka pomocnica haha mysmy wczoraj popoludniu tez wyszli maly tarzal sie w sniegu rzucal kulkami w psa sasiadow bawil sie z nim a S sciagal snieg z wyzszego balkonu by nie bylo nieszczescia jak zamarznie
laski juz wiem czemu mi wilgosc wychodzi tesc na wakacje ocieplil strych ale S powiedzial, ze jak pojedziemy do mamci to sie z nim rozprawi i pomaluje pokoj na nowo
a apropo butow z befado mamy 22 a tak 23 udalo mi sie w Stalowej sklep Bartka znalezc i elefanten ii befado ostatnio ale i tak u mamci bede kupowac
aaa z dobrych wiadomosci to chrzestnego Tymcia zona wcozraj o 15 urodzila chlopczyka - Szymon jest wazyl 3640 i ma 56 cm tylko cyci nie chce ssac ... i miala cesarke od poneidzialku lezala bo bylo juz po terminie .. grunt ze sie doczekali bo do konca nie wiedzieli co bedzie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tak na szybkiego i wracam do łóżka,bo niestety też się rozłożyłam Jedynie Hania jeszcze się trzyma,ale nie łudzę się,że ją to ominie Tym bardziej,że siedzi w domu,nie wychodzi na dwór,bo z kim? Babcia jakoś nie wpadła na ten pomysł. Jakby chciała to by wyszła,bo nie raz była z Hanulą na spacerze,ja nie będę się prosić.
Sylka,pomysł super,myślę,że mąż będzie wniebowzięty
Jeśli mogę prosić o książeczkę to byłabym bardzo szczęśliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agi,dasz radę Dzielna jesteś,podziwiam Cię A 12 tyg. to już całkiem niedużo
Powrót na weekendy do domu to super sprawa. Pobędziesz u siebie,nacieszycie się z mężem sobą,co nieco ogarniesz,a potem wracasz do mamy.
Agusia,Hanula zawsze ciągnie wiaderko na dwór. Michu z resztą też lubi się bawić w śniegu jak w piasku. Buduje babki,zamki itp. Bawi się też w odśnieżanie
Michałek niestety nie dotarł na przedstawienie dla dziadków Miał iść,w przedszkolu bez problemu się zgodzili,ale akurat mu skoczyła temperatura,nie dużo,ale bałam się,że się jeszcze podniesie Dostał Nurofen,temp. spadła,ale już go nie wysłałam do przedszkola. Dziadkowie przyjechali do domu,Michałek dał laurki powiedział wierszyk,który miał mówić w przedszkolu i ok Ale powiem Wam,że było mi baaardzo przykro,że go to ominęło Michu też był trochę smutny,ale niedługo,bo zaraz przyjechali moi rodzice i się rozbawił A od rana wszystko już było ok. Temperatury nie było,ewentualnie 37st. Miał lepszy humor,bawił się,wariował... Bo wtorek to niemal cały przespał. Pierwszy raz w życiu. Po tym wiedzieliśmy,że to nie jest tylko zwykłe przeziębienie,a coś więcej.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
megi to już znacie przynajmniej powód tej wilgoci na ścianach. Oby mąż skutecznie się z nią uporał bo o grzyba nie trudno. Super że Tymek tak się na dworze wybawił
Gosia zdrówka dla Ciebie i Miśka
Szkoda że nie mógł pójść do przedszkola ale zdrowie najważniejsze a za rok to sobie odbije
Zaraz podeślę Ci maila z książkami od Sylki
Poszło, spr pocztę i miłego czytania
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu zdrówka dla Was
Megi a ocieplony macie cały domek i wszystko z dachem oki, bo czasem moze coś zaciekać,bo teść coś niedokładnie zrobił. Zimna mokra ściana gdzieś i róznica temp. robią swoje. Czasem też w pomieszczeniu za duzy jest współczynnik wilgoci bo brak odpowiedniej cyrkulacji powietrza i to też powoduje wychodzenie pleśni mimo np. ocieplonego budynku.
Kuba na obiadek wciągnął cała miseczkę spaghetti i teraz je 2 W szoku jestem jaka teraz głodomorra z niego. Przepościł się przez jakiś czas a teraz nadrabia i daje mamie powód do zadowolenia. Mleko krowie litrami pije. Jak tylko zobaczy w zakupach to od raz niesie by mu dać albo stoi przy lodówce i pokazuje z echce a zapytany odpowiada aha Fajnie że mu smakuje a i z brzuszkiem ok i nie ma rewolucji po nim.
Agi podeślę Ci wieczorem część zdj. ubranek po Mai i ceny Czekam aż szwagrierka mi je wrZuci na pocztę.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super Będę czekała na fotki ubranek Dzięki za pamięć
No i apetyt Kubulkowi wrócił Ma spust chłopak
Mama była w bibliotece i niestety "50 twarzy Greya " i reszta to teraz hit nr 1 . Nie ma , wszystko wypożyczona , i mało tego w kolejce czeka 15 babeczek na wypożyczenie !!!! można sie zapisywać !!!! Ja chyba sobie kupię na all , bo się nie doczekam . A na kompie nie lubię czytać . Oczywiscie czytam jak najęta , ale oczy mnie szczypią trochę i jestem uwiązana do lapka odbierając Pauli szanse na korzystanie z niego
Gosiu dużo zdrówka ... mam nadzieję , ze szybko Ci przejdzie
Szkoda , ze nie udało sie Michałkowi dotrzeć na uroczystość do przedszkola , ale grunt , ze dziadkowie przyjechali i miło spędzili razem czas
Megi oby udało sie uporać z ta wilgocią .
I super , ze Tymkowi zabawa na śniegu tak się podobała
Gratulacje dla Chrzestnego Tymka Dorodnego synka mają
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szał ale rzut na książkę Agi zerknij na str. Empiku mają tańsze ksiazki i rózne promocje. Książki na str. sa tańsza niż w salonie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi te książki to chyba najtaniej jednak na allegro. Ja chyba zamówię sobie tą trzecią część bo jakoś nie potrafię się skupić czytając na kompie.
Kupiliśmy Lince paputki ale nie z Befado bo w jej rozmiarze były nieciekawe, więc kupiliśmy z Bartka o takie
Zaraz idziemy się kąpać więc zajrzę jeszcze później.
A i byliśmy jeszcze w sklepie ZARA, matko jakie tam są zarąbiste ubranka i buty dla maluszków a teraz są fajne obniżki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak ale Ci fajnie Będziesz miała swoją książkę
Paputki Linki fajne , ale ich cena pewnie równie ciekawa
Co do mleka krowiego , to Ami też je pije od dawna . Zawsze z płatkami , lub jak jeszcze piłą to z kakao . I też w mikrofali je podgrzewam tylko .
No i grysik i budyń robię jej na mleku kartonowym .
Kurcze Ami po kąpieli nadal wypija 120 ml MM tylko . Potem ok 1 w nocy ponownie 120 ml .
Więcej po kąpieli nie chce .Już kilka razy próbowałam , to zawsze zostawia . Ale może temu , ze naprawdę dużo innych rzeczy zjada .
Ostatnio po 18-stej robię jej kolację , zjada ładnie i mleko po kąpieli dostaje .
Nic zmykam do lektury
Spokojnej nocy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze ja na moją książkę będę musiała pewnie do poniedziałku lub wtorku czekać więc teraz odpoczywam od Greya który nie powiem, ale jest czasopochłaniaczem haha.
A i moja nastoletnia sąsiadka zajęła się pracą w Oriflame więc mam szybki dostęp do kosmetyków,haha, dziś przyniosła nam pierwsze zamówienie, a mieszka w domu naprzeciwko więc ma niedaleko
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś to faktycznie cena za paputki normalna . Myślałam ,że jak w Bartku to droższe od Befado .
Czyli weekend masz wolny od czytania Ja kończę 1 część i juz jestem zła , że się kończy Ale mam jeszcze 2 części
Tylko oczy mam już tak obciążone ... okulary w domu zostały
Ja mam ciocię w Oriflame . Też mam stały dostęp i nawet zniżki jakieś . Ale nie przepadam za tymi kosmetykami . Kupuję sporadycznie , wolę z Avonu . Ale każdemu co innego pasuje .
Nic zmykam do Greya
Miłego poranka