- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak czytaj czytaj Ja zaczęłam właśnie inna ponoć też dobą 3 oblicza pożądania
Gosiu zdrówka dla Michałka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Książa w/w ciekawie się zapowiada
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosiu mam nadzieję , ze gorączka u Michałka to jednorazowy incydent . Oj pewnie nie odbieraj mu środowej frajdy
Mojej Pauli niestety się pogorszyło Tzn nie gorączkuje , ale kaszel ma gorszy . I sama nie wiem , czy leczyć ja tym co mam w domu , czy iść do lekarza . Tylko boję się , ze w przychodni złapie coś gorszego , bo teraz poczekalnie pełne chorych .
Agusiu czyli dzień babci i dziadka bardzo udany skoro jeszcze wieczorem trwał
U Nas szybko poszło Moja Mamcia tutaj z nami , a oprócz niej tylko do mojej babci z Paulą poszłyśmy na chwilę .
Rodzice Męża raz , ze mają w dupie takie okazje , a dwa , ze nie jesteśmy na miejscu teraz .
A reszcie Linuś złożyła telefoniczne zyczenia .
Megi to się nasiedziałaś w przychodni , byle znowu nie zaatakował Cię jakiś wirus .
Ile Tymek czasu już antybiotyk bierze ?
Kręgle fajna sprawa , ale jeszcze lepsze takie zabawy rodzinne we trójkę Frajda dziecka jest wtedy bezcenna
Sylka czyli Kuba coraz bardziej samodzielny w każdej dziedzinie Nie ma sobie równych
Ja dziś Kochane pospałam jak chyba nigdy , a przynajmniej na bank najlepiej od czasu jak Amula jest z Nami
Tylko raz na mleko się obudziła , raz pokwękała troszkę i obudziłyśmy sie o 6:40!!!!!
Szkoda , ze Ami tak nie ma codziennie
Nic popijam kawkę i patrzę na małą głodomorrę , która wcian płatki na sucho
A i powiem Wam , ze to uczulenie to jednak po czekoladzie . Teraz w jej diecie nie ma jej ani grama Już 3 razy sie przekonałam i to na bank to . Ostatnio przez tydzień nie jadła nic z kakao ... parę dni temu zjadła serek czekoladowy i znowu czerwone placki na nogach i kaszka na brzuszku .
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosia zdrówka dla Michałka
agi oby Pauli przeszło i poczuła się lepiej
no i pochwal się wózkiem
Miałam jeszcze tyle napisać ale jakoś już mi wyleciało
idę na kawkę może po niej mi się nieco rozjaśni
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wózeczek pokaż i Zdrówka dla Pauli.
Kubie chyba na nowo wraca apetyt
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A teraz nawet nie mam jak Wam go pokazać w realu , bo w domu nie jestem
Sylka super , ze apetyt Kubusiowi wraca
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety Micha trzyma gorączka Tzn. odchodzi,wraca,potem znowu jest ok... Byliśmy dzisiaj u lekarza. Jest osłuchowo czysty,lekko ma tylko gardło zaczerwienione,kaszel ma taki mały,ale odkrztusza,więc syrop wykrztuśny i jeszcze kilka specyfików. Trochę zostawiliśmy w aptece kasiory Lekarka powiedział,że mogę Michałka wysłać jutro do przedszkola na godzinę,żeby mógł wziąć udział w przedstawieniu dla dziadków,teraz tylko się zastanawiam czy w przedszkolu się na to zgodzą. Póki co walczymy z tą gorączką. Powiedzcie mi co ile mogę podawać syrop na gorączkę,jeżeli podaję naprzemiennie Nurofen i Paracetamol? Co 3-4godz.?
Agi,oby Pauli jak najszybciej przeszło.
A jaki ten wózeczek w końcu kupiłaś?
Agusiak,super że dziadkowy rajd udany
Sylka,Kubuś zadziwia mnie Jest wspaniały,pomysłowy i w ogóle Kochany
Hanula znalazła wczoraj pudełko z tutkami do papierosów(bo dziadek sam sobie nabija),zerwała się,biegiem do dziadka i krzyczy:"dziadek,nie pal!!!" Że sobie złożyła w całość
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zrobiłam dziś na obiad polki.pl/kuchnia_nowosci_artykul,10031005.html I polecam fajne w smaku i Kuba wcina jak oszalały. Jeszcze trochę i zniknie z talerza pół piersi z kurczaka. Kuba uwielbia wszystko co jest dobrze doprawione, chyba ma to po mamusi bo i w ciązy sobie ziół i przypraw nie żałowałam
Hania mnie co raz zaskakuje swoim słownictwem. Jak ona pięknie mówi. Zdolna dziewczynka. Zazdraszczam ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu wątpię , ze w przedszkolu sie zgodzą na takie rozwiązanie . Chociaż może zrobią wyjątek .Boje sie tylko , ze teraz w czasie epidemii tej grypy nie będą chcieli ryzykować .
Ja paracetamol i nurofen jak Ami miała po 40 stopni podawałam równocześnie . Syrop i czopek .
Ale ogólnie podaje się w odstępach 3 godzinnych jak jest potrzeba .
No Hańcia jest bezbłędna Po takim przekazie to dziadek fajki powinien rzucić
Sylka a któego kurczaczka robiłaś ??? Wygląda apetycznie Fajnie , ze Kubulek ma taki wyrafinowany smak i lubi różności
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ziołach z cytrynową nutą. Dopiero zauważyłam że sa tam 2 smaki Musze ten 2 wypróbować.Sylka a któego kurczaczka robiłaś ??? Wygląda apetycznie Fajnie , ze Kubulek ma taki wyrafinowany smak i lubi różności
Kobietki macie jakiś dobry przepis na obiad z ciastem francuskim, bo chodzi za ma zrobienie czegoś z nim
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosiu to dużo zdrówka dla Michałka i niech gorączka idzie precz!
Ale Sylka wiesz co, zauważyłam że książka nie zgadza się nieco z wersją pdf
czytam książkę ale nie miałam jej akurat pod ręką i chciałam poczytać dalej na kompie a tam na stronie na której skończyłam jest zupełnie coś innego. I długo nie mogłam się połapać, tak jakby sporo brakowało w tej wersji pdf
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak nie mam porównania wiec nie pomogę.
Zrobiłam dziś wieczorem na kolacje ciastka francuskie z czekoladą. Mmmm... najadłam się Moi mężczyźni też wniebowzięci
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A na tego kurczaczka to ma ochotę Szczególnie tego w cytrynce Jutro poszukam
Z przepisem nie pomogę . Szczerze , to nie robiłam nic z ciasta fr A bardzo lubię takie specjały
I jeszcze tak mnie tu kusisz tymi ciastkami z czekoladą ... mniam
Meżuś dziś przyjechał i aż mi sie smutno zrobiło jak wracał do domku
Majusia dzisiaj tak mi się naciąga i kopie , ze latam do wc co chwilę Ale uwielbiam te kopniaczki
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi dziś potrzebna od rana kawka ... i to wielki kubek Ami dziś nie miała już tak dobrej nocy jak wczoraj No ale przecież juz mnie do tego przyzwyczaiła
Za oknem biało i jeszcze raz biało . Zimę mamy na całego ... może ten brak słońca działa na mnie troszkę przygnębiająco ? Hmmm ... na pewno
Miłego poranka