BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 11 miesiąc temu #530036 przez Kozłowska
Witajcie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mnie coś co dopadło też ustąpiło ale po jakiś 3 godzinach ale przez ten czas chodziłam jak paralityczka.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #530046 przez agi-p
Dzień dobry :)
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

U mnie Ami coś świrowała od 4 do 5:30 . Niczym jej uspokoić się nie dało ! A nie pozwoliłam jej wstać z łózka , więc na dobre się obraziła :P

Najchętniej nigdzie bym dziś nie wyszła ... ale jadę przed 10 do diabetologa . Na szczęcie ta wizyta kończy mój 3 dniowy rajd po lekarzach :P

Miłego poranka :)

11 lata 11 miesiąc temu #530070 przez Agusiak
dzień dobry :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

agi to dobrze że już dziś ostatnia wizyta z cyklu rajdu po lekarzach i oczywiście trzymam kciuki :)

Ja mam jakiegoś dołka od wczoraj...

Miłego dnia :) :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #530322 przez megi23
hej Sylka mam nadzieje ze u audiologa bedzie ok i zaspi ...
Kozlowska mysl pozytywnie , bedzie dobrze ja trzymam kciuki za was :kiss:
moj cykl byl jak w zegarku przed porodem teraz swiruje doslownie ...ostatnio mialam dostac 24 a 17 przylazla...i ledwoo zyje wtedyy, mialy mi bole przjsc po porodzie :P
o jejku a moj maly dzis zauwazylam chodzi na palcach lewa noga , no ale papcie nie sa za ciasne i to z befado ma.... musze go poobserwowac ale i tak ide do ortopedy jak pojade do mamci..i do densty z malym i ja znowu dentysta i ortodonta , oblece wszystkichlekarzy i bede miec spokoj na jaks czas....
Agi szybkiego zalatwienia doktorka :)
aaa potrzebuje rady nigdy jak przez 5 lat tu jezdze i mieszkam nie wyylzila mi wilgoc w tamtym roku S malowal pokoj a teraz masakraaaaa i u szwagierki w pokoju tez ona potraktowala acze bo juz rozne sposoby probowali , a ja mysle nad tym cilit brud i plesn moze pomozee na wiosne znowu pokoj pomalujemy ...... boo niedosc ze kaszlemy to jeszcze cos inneego zlapiemy z nasza odporosc.... u mnie bez zmian jak kaszle tak kaszle , inhalator pomaga na chwile, maly dalej dulczy......podam mu do nedzieli antybiotyk jak bez zmian to prywatniie z S pojade...

oo wlasnie szwagierka przylazla czyt chrzestna Tymka i powiedziala ze mamy wybrac jezdzik dla Tymka na urodziny to mu kupi, bo u kolezanki sie bawil syna jezdzikime i mu sie podobal :silly: :lol:

allegro.pl/rowery-i-pojazdy-jezdziki-86393?p=3
albo te straz bo ma fiola na punkcie albo kopare
allegro.pl/markowy-jezdzik-fadroma-2kolo...-zg-i2931843645.html
chyba ze cos onnego znajde.. :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #530383 przez Agusiak
megi kurcze przerąbane macie z tymi chorobami :huh: No musicie coś zrobić z tą ścianą żeby pleśń nie wyszła bo wtedy to dopiero będzie nie fajnie i o chorobę nie trudno.

Super że Tymek dostanie jeździk na urodzinki :)

11 lata 11 miesiąc temu #530432 przez agi-p
Megi z tą pleśnią musicie walczyć , bo to okropne dziadostwo . Musicie chyba jakieś specjalne siatki kupić , preparaty i farby .
A prezenty to Tymcio będzie miał wypasione :)

Agusiu jak sie czujesz ???

Ja u diabetologa byłam i za 2 tyg kolejna wizyta . Teraz coraz częściej będę chodziła . Musze wiecej insuliny wbijać , jeszcze częściej mierzyć poziom cukru i monitować wszystko . Z każdym tyg ciąży rośnie zapotrzebowanie na insulinę .
Rozmawiałyśmy nawet o pompie , ale juz za późno jest . Może i dobrze :p

11 lata 11 miesiąc temu #530476 przez Agusiak
Aguś to dobrze że u lekarza ok :) I jeszcze więcej insuliny musisz? No ale jak trzeba to trzeba :) Tylko bidulko tak często musisz ten cukier mierzyć :( Ściskam Cię :kiss: :kiss:

Kochana ja czuję się super, ranek był kiepski ale to chyba z niewyspania :)

U nas straszna mgła :ohmy:

Miłego popołudnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #530984 przez Agusiak
dobry wieczór :)

U nas nudy :P :P

Miłego wieczorku :)

11 lata 11 miesiąc temu #531030 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Powiem Wam , ze jeszcze niedawno narzekałam , że Ami ma słaby apetyt i mało je ... teraz z kolei je tak dużo , ze w szoku jestem :P Moja głodomorra :)
Nie będę Wam pisała ile zjadła do obiadu, a zjadała sporo zupy i 2 danie , po godzinie upomniała sie o serek homogenizowany , potem herbatniki maślane , odczekała kolejną godzinę i paróweczkę z apetytem zjadła , ale mało jej było i jeszcze kromkę z serkiem topionym :P Po kąpieli oczywiście mleczko do ostatniej kropelki :P
W międzyczasie Dziadek była na obiadku , to podłączyła się do jego talerza :P
Rany jakie to szczęście jak dziecko tak wcina :) I spokój psychiczny :)

Mężuś był i juz pojechał . Poprzywoził kolejne rzeczy i jak sie będę zbierała do domku , to na raty trzeba będzie to wywozić hahaha .
Pomijam fakt , ze dyktowałam mu przez telefon co ma zabrać , dokładnie opisywałam , a mimo to przywiózł rzeczy zupełnie inne :P Facet !!!!

No nic , miłego wieczorku :)

11 lata 11 miesiąc temu #531064 przez Agusiak
Ami mały głodomorek :blink:

Sylka i Gosia a jakie macie rozmiary tych rękawiczek bo może jutro podjedziemy po nie.

11 lata 11 miesiąc temu #531219 przez sylka
Aguś u mnie jst 86-92 a i tak sa za duże i spokojnie na przyszły rok beda. Taki rozmiar nosi jeszcze 4 lteni syn szwagierki bo ma takie same jak my. Oststnio nawet się pomyliłyśmy i ja mam 2 prawe a ona 2 lewe w domu :D

11 lata 11 miesiąc temu #531343 przez agi-p
Dzień dobry :)

Sylka hahaha ... dwie prawe powiadasz ? Nieźle :P

Ja dziś w końcu nigdzie nie jadę , do żadnego lekarza :) Cieszę się z tego , bo bardzo mi to rozkład dnia rozwalało i musiałam tracić czas i nerwy :P

Mężuś wczoraj przywiózł nam sanki , śpiwór i kombinezon , więc po drzemce obowiązkowo na sanki idziemy :)

Miłego poranka :)

11 lata 11 miesiąc temu #531416 przez sylka
Agi udanej saneczkowej zabawy

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #531429 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi udanej zabawy na saneczkach :)

Sylka bidulko, wiem co czujesz, ja ostatnio przechodziłam to samo a teraz pomimo że to już 3 dzień @ to nadal mnie brzuch i plecy bolą :dry: :(

JA lecę na urodzinowe śniadanko :lol: A mężuś mimo że już kupił mi wcześniej nową komórkę która miała być na święta i urodziny to jeszcze dał mi dziś torbę na laptopa w prezencie :lol: Kochaniutki :kiss: :kiss:
A rano miałam najpiękniejszą pobudkę na świecie, słodkie buziaczki od Paulineczki :) :kiss: :kiss: Spałam sobie a tu nagle czuję na ustach słodkie, mięciutkie maleńkie usteczka, a potem jeszcze na policzku :lol: :lol:

Miłego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #531523 przez megi23
hej laski

agi sanKi ja cos mysle ze znowu cala zime bedziemy siedziec w domu , w tamtym roku ospa, a w tym to cholerstwo,, dzi szwagierke rozlozylo i mlodszego szwagra ona grypA , a on poszedl teraz do lekarza i pewnie angiga , bo go gardlo bolalo.... :(

agus super prezent ja na urodziny czyli 7 marca chce rower i krzeselko dla malego :lol: w tamtym roku dostalam orbitrek do cwiczen stoi u teraz u tesicowej w pokoju, bo miala cwiczyc a jak ide po jakims czasie cwiczyc to caly zakurzony :P

agus super prezent maz Ci zrbil i wszystkiego njlepszegoz okzji urodzin pociechy z meza i Linki :kiss:

sylka wspolczuje ja mam owulacje i umieram nie mialm tak nigdy a praw ajnik malo mi nie peknie z bolu mialam skurcze jak porodowe .. hmmm musze wyprobowac ten panadl femina moze pomoze cos ..... ginkolog mowil ze tam wszystko ok ostatnio ale ja tak przed porodem nie mialm nie dsc ze w okes cierpie to i przed...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka