- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A tak z innych bardziej optymistycznych rzeczy mój szkarb mówi czo cia i taszek(ptaszek) tao to autko.
Co do masła ja chyba nie przywiązuje znacznej uwagi na początku tak ale teraz je nasze masełko jakie jest. przeważnie używamy pysznego duetu.
Agusiak jak cię przewiało to polecam plastry rozgrzewające tylko w takim biało czerwonym opakowaniu są najtańsze ale najbardziej skuteczne tylko bardzo nie przyjemne w ściąganiu Mnie bardzo pomagają. Plecy mnie pobolewają ale jak moją z drugiej strony nie boleć jak mój szkrab zrobił się taki mamisynek ze jak tylko jestem to od razu na rączki a to poprzytulać się a to potańczyć. Mleczko czy obiadek też robię z nim na rączkach bo musi widzieć i muszę opowiadać co robię. A jednak wagę swoją już ma. Po za tym też się narobimy wieczne schylanie a to bo zabawkę a to zamieść a to coś zetrzeć i wiecznie w mało wygodnej pozycji dla kręgosłupa.
Dobra zmykam uśpić młodego żeby miał chumorek no i muszę przygotować rytuał smarowanka.
Buziaki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ee to ladnie zaczyna mowic
laski powiem wam jaki numer odstwaila , no moe ne ja a moj s wzial statio moja karte do bankomatu i nie oddal ide wsadzam druga ze slaskiego tamta z pbs i dupa pinu mi nie przyjmuje , mysle super kasy na leki nie wezme , mysle co jest , patrze a to nie ten .. dzwonie do S czy ma u sibie on , no tak yyyy ale mialam 50 zl a leki wyniosly tylko 51 heh faceci
a teraz co u lkarza jak zobaczl przedszkole to smial sie bo najpierw szwagierka z mezem i dziecmi potem ja ona , zostala by wziac malego jak mnei bedzie badal , maly ma klabax i juz dostal histerii jak mu podawalam bo to pali i bakterie mu dalam od razu , biedak bal sie pozniej pic zebym mu znowu nie dala.... malo sie nie zaszedl ..
a ja mam baterie kaszle ponad tydzien moze mi ie utrzymyac mam biseptol , diphergan na noc na dusznoci , cortare to wdechy ... i za tydzien kontrol... ludzi mial elna poczekalnie i to dzieci.. sam oi ze bierze to cortare bo chory , no ale musi chodzic do pracy , bo kto nas bedzie leczyc
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
zdj. nie mam dużo z 5 fotek. Bo dzici tłum sala nie duża i nie było jak Kuby swobodnie puścić bo dzieci by go stratowały wiec baiwlismy sie na sali przedszkolenej u T. Sam zbytnio w tym tłumie nie chciał szaleć. Na sali super bawił się klockami i samochodzikami. Ładnie sprzątał po sobie- szkoda że w domu tego tak nie robi
Zagadywał i zaczepiał sam dzieci
Przyszedł dziś nasz namiot. Jaki on wielki!! Ale KUba będzie miał ubaw
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Mam nadzieję , ze ujrzysz światełko w tunelu
I gratulacje dl matusia za coraz szersze słownictwo
Megi oby te leki pomogły Wam wszystkim . Daj znać . Najgorsze , ze Małemu nie podeszły w smaku , będzie trudniej z dozowaniem .
Sylka no zdjęcia Kuby świetne Pirat jak marzenie I widze , ze swatka z Ciebie hahaha
Fajnie , że tak ładnie się bawił na sali zabaw Super , ze tak stopniowo oswajasz go z przedszkolem
Co do masła , to Ami nielubi z masłem . Kiedyś tylko masełka używałam , ale chyba sie odzwyczaiła .
Nic idę szykować kąpiel
Buziaki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do przedszkola lubi chodzić i bawić sie z dziećmi, zaczepia je po swojemu coś im tłumaczy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
megi oj nie fajnie że leki aż tak nie podeszły Tymkowi ale mam nadzieję że jakoś to będzie i niebawem wszyscy wrócicie do zdrowia
Sylka fajnie że namiot dotarł i rzeczywiście jest taki duży?
A już go rozkładacie czy czekacie na urodzinki?
Fajnie że wypad do przedszkola się udał, zdjęcia super a Kubuś jest kochaniutki
agi jak tam po wizycie, jak Majeczka? Pewnie rośnie jak na drożdżach
My dziś znowu kolejny dzień w domku ale jutro już może wyjdziemy na troszkę na dwór. Katar chyba ma się już ku końcowi bo już coraz mniej go schodzi ale nadal Linka ma taki nosowy głosik
Dzisiaj u nas pół dnia sypał śnieg i było bajecznie Wielkie, gęste płatki śniegu sypiące z nieba, super
Szkoda tylko że od jutra zapowiadają już odwilż
Miłego wieczorku
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,jakie foty? Gdzie były/są? Ja też chcę zobaczyć małe piraciątko
Agusia,dobrze,że plecy lepiej,oby już przeszło.
Kozłowska,głowa do góry!
Agi,no to ja się nie dziwię,że Paula lubi u babci być Ja też lubię pospać (byle nie za długo,bo potem mam wyrzuty sumienia).
Byłam z Michem u tego okulisty,a tu zapalenie spojówek (znowu albo niewyleczone?). No w życiu bym nie powiedziała,bo nawet nie ma oczek zaczerwienionych. Wybadał go wzdłuż i wszerz Wzrok ma super Znowu kropelki,4x dziennie,ale jesteśmy w stanie podawać je tylko 3,bo przedszkole zabiera nam jedno podanie.
Byłam w Reserved i kupiłam Hańci www.reserved.com/pl/kids-collection/girl...dresses-skirts/T7159 i www.reserved.com/pl/kids-collection/girl...128/accesories/V7774 tylko kremową i jeszcze taką www.reserved.com/pl/kids-collection/girl...128/accesories/V7784 ale ciemy róż, a Michałkowi www.reserved.com/pl/kids-collection/boy-092-128/t-shirts/U3956
Ogółem to bieda straszna w tym Reserved w Stargardzie,nie ma chyba z 2/3 asortymentu,a dla maluszków nie ma w ogóle,rozmiary zaczynają się chyba od 92 Szkoda wielka,bo ładne rzeczy są Ale siostra powiedziała,że może się przejdzie w Szczecinie,bo tutaj nie było w ogóle z disneyowskimi postaciami,a ja bym chciała Hani z Minnie,Daisy,Bambim lub księżniczkami. Mają śliczne kolory,bo zawsze stoję przy nich długo,ale zazwyczaj szkoda mi pieniędzy. Byłam też w H&M ale dosłownie na chwilkę,bo byłam z Michałkie,a temu się zachciało siusiu,więc tylko chwyciłam rękawiczki(z których w sumie jestem najbardziej zadowolona)takie narciarskie,ale z jednym palcem tylko i podgumowane od strony dłoni. Po prostu super
Hanula dała oczywiście czadu Codziennie po pracy przychodzi na chwilę szwagierka(druga,bo jedna z nami mieszka)i nauczyła Hanulę,że zawsze ma coś dla niej słodkiego. Więc wchodzi dzisiaj do domu,a Hania pobiegła się przywitać i zaraz:"ciocia,ciuciu". Na to ona,że nie ma dzisiaj ciuciu. A Hania ją za rękę,posadziła na fotelu mówiąc:"ciocia,plose usioć" i zaraz:"ciocia,ciuciu?" Ach,agentka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rękawice te podgumowane mam też z H&m i naprawde są super. Śnieg im nie straszny i jakie ciepłe. Jeszcze na drugi rok beda bo teraz są jeszcze tyci za duze dla Kuby. Ma czarne
Zakupy super, śliczne rzeczy
Hanusia kochana. Z tym mówieniem to mnie rozbraja
Agusiak namiot jest tak ogromny że weszłam do niego ja, P i Kuba Kubusiak swobodnie w nim stał.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zakupy widze mimo wszystko udane Proszę o zdjęcia Księżniczki w opaskach
Szkoda , ze Michałkowi znowu to zapalenie spojówek się przyplątało Kurcze biedulek , ta aplikacja kropli taka uciążliwa
Agusiu z Ciebie to prawdziwa miłośniczka zimy !!! Ja tam wolę wiosenkę
Ale skoro z Linką lepiej , to pewnie korzystajcie z zimy . Krótki spcerek na pewno jej nie zaszkodzi , a może będzie jej się lepiej potem oddychało i całkiem minie katarek
Sylka Nasz pałacyk też mnie zszokował jak go rozłożyłam
Kuba będzie na bank zachwycony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A na wizycie wszystko super Maja rozwija sie wzorowo . Jest niesamowicie silna dziewczynką z ogromna wolą życia . Po ostatnich ekscesach z cukrem , to juz na prawdę cud , ze tak sie trzyma . Dziś lekarz mnie kolejny rz uświadamiał jakie to ryzyko taki niski cukier .
Szyjkę mam na ponad 4 cm , więc nie ma zagrożenia . No i poród planowany na 38 tydzień , czyli połowa kwietnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ciesze się że z Mają wszystko w porzadku i zdrowo rośnie dziewczynka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rajuśku jak to cudownie musi być słuchać takiego dziecięcego gadania, ja też już chcę!! Chyba będę płakała za każdym razem jak młoda powie jakieś słowo w naszym języku
Sylka to świetnie że namiot taki spory się okazał Frajda dla całej trójeczki
A wkleicie zdjęcie tych rękawiczek? Jak takie fajne to może też kupię bo mamy jedne porządne z Decathlonu ale jak długo bawi się na śniegu to przemokną bo nie są gumowane ale za to mega ciepłe. A pozostałe to mamy takie na spacerki wózkowe bądź do auta bo materiałowe
agi dobrze że na wizycie wszystko gra i że z córci taka silna kobietka
A T zrobił dziś domowe krokiety z farszem własnej roboty, będą jutro na obiad ale oczywiście nie mogłam wytrzymać i zeżarłam jednego i są takie pyszne że teraz ciągle o nich myślę, hahaha Linka mu pomagała a ja SPAŁAM Położyłam się na chwilę na kanapie i zapadłam w sen Obym tylko teraz też jakoś zasnęła
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie P biedny śpi bo go szczęka boli po zabiegu
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak , ale robisz smaki Krokiety...palce lizać Normalnie facet w kuchni to super sprawa I Linusia pomocnica mała
Dobrze , ze sobei pospałaś w dzień , widocznie organizm tego potrzebował
Sylka fajne te rekawiczki . A przez tą gumą nmie jest utrudnione zginanie dłoni ? Też muszę Amisi kupić jakieś typowo na śnieg .
Współczuje Twojemu Mężowi bólu szczęki Przerabiałam to 2 razy tyle , ze ja miałam wtedy wyrywane zęby chirurgicznie z gładzeniem kości itd... zresztą pewnie pamietacie
Oby szybko mu przeszło i nie napuchło .
Ja na 10-tą jadę do endokrynologa i mam nadzieje ,ze nie utknę tam w kolejkach , jak to tam ostatnio bywało .
Miłego poranka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus ta cienka warstwa gumy jest elastyczna i w niczym nie przeszkadza. Zasada i wyglad podobna do tej zastosowanej w rekawiach narciarskich dla doroslych. Rekawiczki nie sa sztywne. Dziecko spokojnie manewruje dlonia. Od spodu wylozone polarkiem, zameczek ulatwia założenie. Jak dla mnie strzal w 10 na sniezne zabawy.
Powodzenia u lekarza i oby przyjmowal zgodnie z zapisami. Daj znacpo wizycie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi powodzenia u lekarza
Sylka zdrówka dla męża i jego szczęki
Kochane ja tylko na chwilę bo mam dziś podły dzień, dostałam wcześniej @, wzięła mnie z zaskoczenia ale teraz już wiem skąd ten ból pleców. Ale do lekarza i tak muszę się umówić bo jak tak ma być już zawsze to się przekręcę
Miłego dnia dziewczynki