- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wszyscy czuja sie leiej maly mnij kaszle i mam sposob daje mu bakterie i szybko strzykawka wczoraj wiezorem ladne wzial dzis z oporami ale dalam rade sama bo S w pracy w soboe S chce jechac na zakupy poszalec Tymciowi moze cos kupie pozniej was poczytam dokladnie buziaki dla wszystkich i milego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po spacerku. Co prawda niecałą godzinkę,ale planuję jeszcze iść raz po drzemce Hani. Teraz sobie Kluseczka zasypia Pokłóciła się na dobre z wieczorną i poranną kaszą i ciężko jej w ogóle cokolwiek z rana wcisnąć żadne kanapki,jajo... kakao tylko Co jej się stało to ja nie wiem,ona taki głodomor była,co chwilę coś memlała. Tylko obiady je pięknie
Jeszcze przed spacerem pomagała babci wałkować ciasto na jabłecznik i jabłka trzeć. Nie wystarczyło jej tylko patrzeć,było jedno wielkie "JA"
Agi,my mamy chyba dokładnie te rękawiczki. Ja dałam 20zł. I tak jak pisze Sylka ta guma w niczym nie przeszkadza,rękawiczki można zwinąć w rulonik.
Ja tam jestem z nich na prawdę baardzo zadowolona,chociaż Michałek nie miał ich jeszcze na dworze,ale już widzę,że są super. Łatwo i szybko się zakłada dzięki temu zameczkowi. Miśkowi jak coś ciężko idzie to zaraz się denerwuje a tu łatwo sam sobie założył Nie widziałam czy są takie dla dziewczynek,bo nic prócz tego nie widziałam przez Michałkowe siku. Też bym Hanuli kupiła.
Sylka,już miałam się Ciebie dawno pytać. Pisałaś,że oglądałaś na TLC o tych rodzinach wielodzietnych... Co sobie myślałaś jak na to patrzyłaś? Jakie masz zdanie o tych kobietach,bo mnie czasami krew zalewała jak słyszałam co mówią,szczególnie ta od 15-tki.
Kuba super wyglądał
Agusiak,wszystko jasne,czyli przechodzisz mniej więcej to co ja W zeszłym miesiącu też miałam jedną taką noc,że mi się trochę popłakało z bólu i nie wiedziałam czy mam stać,siedzieć,leżeć,bo za każdym razem bolało jak diabli
Agi,super,że u Majci wszystko dobrze
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosiu dla mnie to nienormalne. Nie sztuka narodzić dzieci bo babka lubi noworodki. Sztuka wychować na porządnego człowieka mieć pewność że jest się w stanie mu w przyszłości pomóc, wykształcić a to niestety kosztuje. Krew mnie zalewała jak ta mówiła że rodzi bo uzależniona jest i kocha takie malutkie dzieci a tam dosłownie jak w ulu. 15 czy wiecej to stosunkowo za duzo.
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sylka ja przed każdym badanie próbuje się opanować ale zawsze zalewają mnie zimne poty. Z natury jestem pesymistką i piszę czarne scenariusze więc to tylko pogarsza moje oczekiwania.
Co do dzieci wychodzę z takiego samego założenia jak większość nie sztuką dać życie sztuką jest wychować.
Słyszałyście wczoraj w wiadomościach o tym maluszku co ważył 4kg miał chyba roczek !!!!!!!!!Normalnie tragedia. Dziecko nie siadało nie przewracało się na bok!!!!!!
Dobra zmukam się szykowac młody spi a ja za godzinę zmykam do pracy a jeszcze tek mnie boli lewa strona że chodzic nie mogę albo od zdenerwowania albo nie wiem normalnie jak by mi tam coś o kośći obcierało ja pierdykam nawet z wyprostowaniem mam problem.
Miłego dzionka
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Megi dobrze , ze jest poprawa Zdrowiejcie
Sylka , Gosiu dzięki za odp o rękawiczkach
Agusiu współczuje @ Czyli faktyczne bóle kręgosłupa potęgują sie przed nią . Odpocznij , weź leki i leż jak tylko możesz .
Gosiu dzięki za dokładne fotki rękawiczek
A Hańci apetyt pewnie chwilowo zanikł . Dobrze , ze obiadki je bez problemu
O rety , co to za program ??? Tyle dzieciaków ktoś ma ??? No chciałam powiedzieć , ze my już też będziemy traktowani jako rodzina wielodzietna hahaha
Oj i jeszcze Mąż napuchnięty Jak sie czuje ?
Rany tak piszecie o tych dzieciakach i beztroskich , nieodpowiedzialnych rodzicach Ja to nie moge słuchać i oglądać takich historii . Szlag mnie trafia i ryczeć mi sie chce . Jest tyle osób , które przez lata starają sie o dziecko , są odpowiedzialni i byliby cudownymi rodzicami i im się nie udaje . A taka jedna pinda z drugą ot tak zachodza w ciążę , przechodza ją bez problemowo , rodzą wspaniałe dzieci i robią im krzywdę A znowu mi ciśnienie skoczyło .
U endo wszystko ok , tylko oczywiście uczekałam się 1,5 godz W dodatku większość ludzi chora , z kaszlem i katarem i jak coś podłapałam , to mnie krew zaleje
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tablica.pl/oferta/wozek-wielofunkcyjny-3...tml#c5bb6775f8;r:6;s :
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba dziś robił laurki na dzień babci i dziadka Teraz siedzi i maluje sobie farbami
Rozebrałam też dziś choinkę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Dziewczyny dzięki za info i foto rękawiczek, wyglądają naprawdę fajnie :)Jeśli będzie jeszcze zima to chyba się na nie skuszę bo póki co u nas odwilż
Sylka mam nadzieję że następnym razem badanie dojdzie do skutku i wyniki będą prawidłowe Ale to jak będziecie musieli Kubusia przygotować z tym spaniem to niezłe wyzwanie. Trzymam kciuki
agi ja również mam nadzieję że niczego nie złapałaś i cieszę się że ogólnie w porządku jest
Aguś ja miałam dokładnie taki tylko kolor czerwony:
allegro.pl/wozek-espiro-gtx-3w1-i2943200592.html
ten co Ty wkleiłaś ma jakieś nowsze wzory chyba.
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ide sobie poczytać i zrelaksowac mózg
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka wyniki nie są złe . Większą dawkę hormonów mam zaleconą tylko .
Kurcze u mnie choinka pewnie sie sypie jak szalona . W niedzielę chyba jednak dopiero do domku dojadę , to ja rozbierzemy .
Ranysci ...jeszcze dzień babci i dziadka !!! a ja w tym roku do tyłu ze wszystkim i pomysłu brak czsu też już coraz mniej
Amulka śpinka , ja sobie pojadłam smacznie i teraz już czysty relaks
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Miłego czytania
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z czasem te efekty uboczne powinny całkowicie ustąpić...
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka przeczytałam że leki które biorę na nerwicę mogą powodować zaburzenia miesiączkowania.
Z czasem te efekty uboczne powinny całkowicie ustąpić...
No widzisz Agus ... to już jakis konkret . Czyli coś sie rozjaśniło i winowajcę znalazłaś .