BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 11 miesiąc temu #533736 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka Kochana, haha ja to bym wczoraj chyba całą noc czytała ale mi Linka nie dała bo co wyszłam z łóżka żeby poczytać w innym pokoju to się budziła i w płacz :P
O rany ale z tą książką to trzeba uważać bo zabiera dzieciom matki a mężom żony, hahaha :P :P Wczoraj to aż mi się w głowię kręciło, hahaha :P :P

Gosia super że doczekałaś się Kebaba :)

agi ja miałam mieć fioletowy ten wózek bo taki zamówiliśmy w sklepie ale już Linka była na świecie a jeszcze nie przyszedł, dali nam więc w zastępstwie czerwony no i już jakoś tak został.

My też jesteśmy już po zakupach, wyskoczyliśmy do sosnowca, potem T na zakupy a my z młodą czekając na niego bawiłyśmy się w śniegu.
Pranko zrobione i powieszone, młoda śpi więc wracam do Greya :silly: :lol:

Miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #534302 przez agi-p
Dzień dobry :)

Ależ nastała weekendowa cisza :)

Dziewczyny normalnie wypożyczę sobie tą książkę jak tak zachwalacie :) Może uda mi sie ja przeczytać :)

Dopiero dziś jedziemy po wózek , bo wczoraj Mężuś późno dotarł do Nas . Babcia mu zmarła , a że to dom obok , to był się pożegnać i wesprzeć resztę rodziny .
Dla wszystkich , a szczególnie dla Babci to wybawienie . Biedna cierpiała , męczyła się i nie kontaktowała wcale od dawna . Nie zasłużyła na taki los . Dlatego dobrze , że teraz juz jej dobrze .

W każdym razie miło spędziliśmy wieczór , pooglądaliśmy filmy i cieszyliśmy się sobą :)

Miłej niedzieli :)

11 lata 11 miesiąc temu #534338 przez megi23
hej laski wczoraj przyazla @ wiec umieralam na lozku S sie zajmowal malym.... dzis troszke lepiej z Tymciem jest duzaaaa poprawa, chodz jak widzi strzykawke to ucieka gdzie moze :silly: :silly: e i tak przychodzi sie tulic i kochac :P :lol: dzism i S pomagal leki podawac , bo tyme mimo ze taki niepozorny ma duzoooo sily :) ja dalej kaszle, ale tez mniej... dziewczynychce gowziasc na spacer chodz krotki nic oprocz kaszlu mu nie jest z tego wszystkiego zapom nialam doktorka zapytac ... chodzby na 10 min juz 3 tyg siedzimy... :(

super Agi ze wozek znalazlas , mam nadzieje ze bedzie super sie Majci jezdzic :blink:

agus snieg heh tez bym chciala z Tymciem wyjsc na sanki .... bo nic z tej zimy nie skorzysta 2 razy bylismy tylko heh .. a teraz gdy s ma popoludnbia wolne to moglibysmy szalec .

Gosia dwpojke ciagnac ja Tymcia ciagne i cala mokra jestem musisz miec powera .. ehh kebab tu czegos takiego nie ma... marzenie dopiero 30 km czyli w Stalowej w miescie ale u siebie jak jestem w Przemyślu to uwielbiam drobiowe i w Stalowej w barze jadlam czesto jak na uczelnie jezdzilam :)

agi wspolczuje twojemu mezowi ale skoro sie meczyla... mysmy sie dowiedzieli ze wujek S ma nowotwor pluc , juz ma przerzuty jest na odiale hospicyjnym , ale czuje sie dobrze , jest swiadomy i modli sie zeby nie cierpial a my z nim ... :(

wiecie co .. wczoraj niz z tego ni z owego Julcia szwagierki corka co ma prawie 6 lat spytala mnie o smierc , zatkalo mnie wiec jej powiedzialam ze kazdy umrze i mowi i ja i mama i Ty ciociu ja mowie tak ale ze jak ktos umiera , to w tym samym czasie rodzi sie nowy dzidzius i mowilam jej ze jak ktos umrze to idzie do nieba ,,aaa bo zaczelo sie ile ma babci ile dziadkow i pamietala ze jej pradziadek umarl... normalnie nie spodziewalam sie ale wybrnelam i uspokioilam mloda uff .. :)

11 lata 11 miesiąc temu #534343 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

Agi,przykro mi z powodu babci,ale chyba masz rację,że teraz jej lepiej.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Chwila,bo gdzieś przegapiłam tytuł książki. Możecie mi tu jeszcze raz napisać czarno na białym co to za rewelacyjna książka? Przyznam się,że nie chce mi się szukać :blush:

Mąż czuje się lepiej,ale nadal leży w łóżko,więc jednym słowem mam przechlapane :( Ale! Odbiję sobie to kiedyś :silly:

Uciekam do moich dzieci :blink: Miłej niedzieli!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534562 przez megi23
witam a mysmy dzis malego wzieli na sanki i ku mojemu zdziwieniu nie chcial tylka wozic tylko chodzil , my z s sie sniezkami rzucalismy a Tymek dopingowal pozniej sam bral rekawiczka snieg lepil mu sie do niewj i rzucal w nas hahaha bylismy niedlugo ale super bylo .. :lol:
a oto kilka fotek :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #534568 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka Kochana, haha ja to bym wczoraj chyba całą noc czytała ale mi Linka nie dała bo co wyszłam z łóżka żeby poczytać w innym pokoju to się budziła i w płacz :P
O rany ale z tą książką to trzeba uważać bo zabiera dzieciom matki a mężom żony, hahaha :P :P Wczoraj to aż mi się w głowię kręciło, hahaha :P :P

Gosia super że doczekałaś się Kebaba :)

agi ja miałam mieć fioletowy ten wózek bo taki zamówiliśmy w sklepie ale już Linka była na świecie a jeszcze nie przyszedł, dali nam więc w zastępstwie czerwony no i już jakoś tak został.

My też jesteśmy już po zakupach, wyskoczyliśmy do sosnowca, potem T na zakupy a my z młodą czekając na niego bawiłyśmy się w śniegu.
Pranko zrobione i powieszone, młoda śpi więc wracam do Greya :silly: :lol:

Miłego dnia :)

11 lata 11 miesiąc temu #534604 przez Gosia_Krupa
Agusia,posta Ci skopiowało czy to tylko ja tak widzę :unsure:

Właśnie dopiero co wróciliśmy ze spacerku,uż się szaro zrobiło. Fajnie było,w sumie mogliśmy jeszcze trochę poganiać,ale rącie mi zmarzły i uda,bo miałam tylko cieplejsze leginsy... Dzisiaj byłam sama i ciągnęłam pociąg ;) Ale pięknie oboje siedzieli,więc rundkę zrobiliśmy i w sumie godzinka nam minęła. Oczywiście ani jedno ani drugie do domu wracać nie chciało :woohoo: A mi się po prostu nie chciało :blush:

Dzwonił dzisiaj do mnie siostrzeniec(chrzestny Michałka),że w przyszły wtorek mam nie prowadzać Micha do przedszkola. Na co dzień mieszka w Szwecji(chociaż nadal pracy nie znalazł),ale musi przyjechać na jeden dzień i nie wyobraża sobie,że miałby się nie zobaczyć z dziećmi,więc we wtorek czekamy na Mateusza :) Bardzo to miłe,że o nas pamięta :) Jak zawsze!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534610 przez sylka
Wczoraj w Lidlu kupiłam Kubie i sobie świetna herbate (same suszone owoce) o smaku marakuji Mniam :D Napewno zdrowsza i bez chemii nie to co torebkowy miał :P (hibiskus, dzika róża, jabłuszko, czarna pożeczka, marakuja i nie pamiętam co jeszcze chyba malina)

Mieliśmy dzis ostrzyć KUbusia i zasnął nam w samochodzie :blink: ze śpiacym zrobiliśmy zakupy :) ale fryzjer odpadł.

Agusiak książka wciąga. I nie odbiera żon a raczej je pewnie nakręca na mężów :lol: :blink:

Mężulek kupił mi dzis w Biedronce żelki na wage anyzowe. Jeja jak ja je uwielbiam kiedyś jadłam takie z Haribo a x lat ich nie widziałam.

Chodziły za mną od wczoraj pierogi z mięskiem więc dzis zrobiłam na obiad a Kuba zjadł chyba z połowę farszu zanim skończyłam robić. Co rusz przychodził i tylko mniam i mniam :D Uwielbiam takie podsmażone z cebulką :blink: :blush:

Megi wreszcie Tymek pospacerwał i pojeździł na sankach. Frajde miał :D

Gosiu super wtorek Wam się zapowiada :D U mnie od 04.02 bedzie siostra z mężem. Przylatują ze Szkocji do nas na tydzien :D
U nas laurki na dzień Babci i Dziadka tez robiliśmy metoda paluszkową :D

11 lata 11 miesiąc temu #534644 przez Agusiak
Gosia no właśnie skopiowało :( co za dziadostwo, a nie ma tego co to go wysmarowałam po południu :( Wkurzyłam się :angry:
No nic napiszę jeszcze raz wieczorem, jak młoda uśnie.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534660 przez Agusiak
Dobra mam chwilkę to piszę :)

Ja dziś miałam roboczą niedzielę. Dziadek zabrał młodą na sanki, mama z T walczyli w kuchni z obiadem a ja poprasowałam i posprzątałam naszą górę.

megi Tymek super na spacerku wygląda i dobrze że wzięliście go na dwór, świeże powietrze dobrze mu zrobi :)

Gosiu pisałam Ci także że ta książka to 50 twarzy Greya :) :blush:

Miłego wieczorku :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534880 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Megi super , ze jest widoczna poprawa u Tymcia :)
Współczuje @ :( Widze , ze tu tak zbiorowo niemal wszystkie to przechodzicie .

Woow , ale miałaś rozmowę z tą 6 latką !!! Dzieci to czasami zaskakują dojrzałością i samymi pytaniami .

I jaki Tymuś zadowolony ze spacerku :) Fajne foteczki :)

No i zdrówka dla Męża . Chory facet gorszy niż dziecko :P

A chrzestny Michałka rewelacyjny :) Super , ze tak mu zależy na kontakcie i chce odwiedzić dzieci :)

Sylka
ja tak uwielbiam herbaty :) Fajnie , ze piszesz o tej . Często próbuję nowych i lubię te nie torebkowe . Jutro kupię i posmakuję :)

I jak super ,że siostra z Mężem przylatuje :) Pewnie się doczekać nie mozesz :)

Agusiu
masz racje , ostatnio cały czas słysze o pogrzebach i śmierci . Przerażające to :(

Ale fajnie , ze udało Ci sie ogarnąć domek :) Mnie to czeka od jutrzejszego popołudnia i jestem przerażona :P Tyle tych zaległosci :(

My dziś w końcu na sankach byliśmy i na spacerku :) Ami była zachwycona . A najbardziej pasowało jej jak Fado ją ciagnął :) Sam miał taką frajdę z tego , ze nie chciał skończyć :P Co Mężus go puszczał , żeby sam pogonił , to podchodzić i zaczepiał , zeby mu sanki przywiązać :P
Tylko Ami miała lodowate rączki , mimo ocieplanych rękawiczek :( Jutro mam nadzieję , ze mi czasu starczy i pojadę po te co Wy macie dla Maluchów :)

A i z fajnych wieści ... kupiliśmy ten wózeczek :) Jestem teraz taka spokojna , ze juz go mam :) Jest śliczny :) Jutro przetestuję go w domu :) Tylko w szoku byłam , ze gondolka tak nisko :P

A Gosiu kiedys chyba pisałaś , ze masz pościel do sprzedania ???
Jutro będę jeździła za wyprawką dla Majki :) Koleżanka ma też we wtorek do mnie przyjechać i przywieź jakieś ciuszki po swojej córce :)
Dla mnie nie ma róznicy czy będe miała nowe czy używane ciuszki , a zawsze mogę zaoszczędzić dzięki temu :)

Miłego wieczorku :)

11 lata 11 miesiąc temu #534896 przez sylka
Agi jeśli chcesz to moja szwagierka sprzedaje ciuszki po Mai. Poprosze ja by dała foto ale podeślię Ci link do allegro jak ma coś wystawione. Moze coś Ci w oko wpadnie :)

11 lata 11 miesiąc temu #534936 przez agi-p
Sylka super :) Dzięki bardzo :) Pewnie podeślij link , będe wdzięczna :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #534941 przez Gosia_Krupa
Hello!

Agi,generalnie to chciałabym się pozbyć wszystkiego po Hani,czego już nie używam. Siostra mi dzisiaj powiedziała,że szwagier już zrobił łóżko dla Hańci,więc przydałoby się mieć większą pościel,a z tą coś zrobić. Mam pościel do kołyski,do wózka no i do standardowego łóżeczka...

A jaki ten wózeczek w końcu kupiłaś? Bo ja się zatrzymałam na trzech do wyboru. Coś mi ostatnio mnóstwo informacji ucieka :(

Agusia,dzięki za tytuł :D

I na koniec dnia kilka fotek i filmik,na który wpadłam przez przypadek. Całkiem zapomniałam,że taki nagrywałam i dopiero teraz go obejrzałam. W sumie o niczym,ale mi się podoba :blink:
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #534952 przez agi-p
Filmiku tu nie obejrzę :( Ale jutro w domku juz tak :)
A fotek jeszcze nie widzę ... ale penie je dodajesz :)

Gosiu ja we wtorek zobacze tą kołyskę od koleżanki i zdecyduje czy ja biorę . Nie wiem sama czy kupować specjalne wypełnienie i pościel do niej . Ami nie cierpi ,ale moze Maja się przekona .
Jak byś coś sprzedawała np na allegro to podeslij mi link :)

I jak fajnie , ze łóżko dla Hani gotowe :) Pochwal sie koniecznie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka