- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka Kochana, haha ja to bym wczoraj chyba całą noc czytała ale mi Linka nie dała bo co wyszłam z łóżka żeby poczytać w innym pokoju to się budziła i w płacz
O rany ale z tą książką to trzeba uważać bo zabiera dzieciom matki a mężom żony, hahaha Wczoraj to aż mi się w głowię kręciło, hahaha
Gosia super że doczekałaś się Kebaba
agi ja miałam mieć fioletowy ten wózek bo taki zamówiliśmy w sklepie ale już Linka była na świecie a jeszcze nie przyszedł, dali nam więc w zastępstwie czerwony no i już jakoś tak został.
My też jesteśmy już po zakupach, wyskoczyliśmy do sosnowca, potem T na zakupy a my z młodą czekając na niego bawiłyśmy się w śniegu.
Pranko zrobione i powieszone, młoda śpi więc wracam do Greya
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ależ nastała weekendowa cisza
Dziewczyny normalnie wypożyczę sobie tą książkę jak tak zachwalacie Może uda mi sie ja przeczytać
Dopiero dziś jedziemy po wózek , bo wczoraj Mężuś późno dotarł do Nas . Babcia mu zmarła , a że to dom obok , to był się pożegnać i wesprzeć resztę rodziny .
Dla wszystkich , a szczególnie dla Babci to wybawienie . Biedna cierpiała , męczyła się i nie kontaktowała wcale od dawna . Nie zasłużyła na taki los . Dlatego dobrze , że teraz juz jej dobrze .
W każdym razie miło spędziliśmy wieczór , pooglądaliśmy filmy i cieszyliśmy się sobą
Miłej niedzieli
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
super Agi ze wozek znalazlas , mam nadzieje ze bedzie super sie Majci jezdzic
agus snieg heh tez bym chciala z Tymciem wyjsc na sanki .... bo nic z tej zimy nie skorzysta 2 razy bylismy tylko heh .. a teraz gdy s ma popoludnbia wolne to moglibysmy szalec .
Gosia dwpojke ciagnac ja Tymcia ciagne i cala mokra jestem musisz miec powera .. ehh kebab tu czegos takiego nie ma... marzenie dopiero 30 km czyli w Stalowej w miescie ale u siebie jak jestem w Przemyślu to uwielbiam drobiowe i w Stalowej w barze jadlam czesto jak na uczelnie jezdzilam
agi wspolczuje twojemu mezowi ale skoro sie meczyla... mysmy sie dowiedzieli ze wujek S ma nowotwor pluc , juz ma przerzuty jest na odiale hospicyjnym , ale czuje sie dobrze , jest swiadomy i modli sie zeby nie cierpial a my z nim ...
wiecie co .. wczoraj niz z tego ni z owego Julcia szwagierki corka co ma prawie 6 lat spytala mnie o smierc , zatkalo mnie wiec jej powiedzialam ze kazdy umrze i mowi i ja i mama i Ty ciociu ja mowie tak ale ze jak ktos umiera , to w tym samym czasie rodzi sie nowy dzidzius i mowilam jej ze jak ktos umrze to idzie do nieba ,,aaa bo zaczelo sie ile ma babci ile dziadkow i pamietala ze jej pradziadek umarl... normalnie nie spodziewalam sie ale wybrnelam i uspokioilam mloda uff ..
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,przykro mi z powodu babci,ale chyba masz rację,że teraz jej lepiej.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chwila,bo gdzieś przegapiłam tytuł książki. Możecie mi tu jeszcze raz napisać czarno na białym co to za rewelacyjna książka? Przyznam się,że nie chce mi się szukać
Mąż czuje się lepiej,ale nadal leży w łóżko,więc jednym słowem mam przechlapane Ale! Odbiję sobie to kiedyś
Uciekam do moich dzieci Miłej niedzieli!
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a oto kilka fotek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka Kochana, haha ja to bym wczoraj chyba całą noc czytała ale mi Linka nie dała bo co wyszłam z łóżka żeby poczytać w innym pokoju to się budziła i w płacz
O rany ale z tą książką to trzeba uważać bo zabiera dzieciom matki a mężom żony, hahaha Wczoraj to aż mi się w głowię kręciło, hahaha
Gosia super że doczekałaś się Kebaba
agi ja miałam mieć fioletowy ten wózek bo taki zamówiliśmy w sklepie ale już Linka była na świecie a jeszcze nie przyszedł, dali nam więc w zastępstwie czerwony no i już jakoś tak został.
My też jesteśmy już po zakupach, wyskoczyliśmy do sosnowca, potem T na zakupy a my z młodą czekając na niego bawiłyśmy się w śniegu.
Pranko zrobione i powieszone, młoda śpi więc wracam do Greya
Miłego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie dopiero co wróciliśmy ze spacerku,uż się szaro zrobiło. Fajnie było,w sumie mogliśmy jeszcze trochę poganiać,ale rącie mi zmarzły i uda,bo miałam tylko cieplejsze leginsy... Dzisiaj byłam sama i ciągnęłam pociąg Ale pięknie oboje siedzieli,więc rundkę zrobiliśmy i w sumie godzinka nam minęła. Oczywiście ani jedno ani drugie do domu wracać nie chciało A mi się po prostu nie chciało
Dzwonił dzisiaj do mnie siostrzeniec(chrzestny Michałka),że w przyszły wtorek mam nie prowadzać Micha do przedszkola. Na co dzień mieszka w Szwecji(chociaż nadal pracy nie znalazł),ale musi przyjechać na jeden dzień i nie wyobraża sobie,że miałby się nie zobaczyć z dziećmi,więc we wtorek czekamy na Mateusza Bardzo to miłe,że o nas pamięta Jak zawsze!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mieliśmy dzis ostrzyć KUbusia i zasnął nam w samochodzie ze śpiacym zrobiliśmy zakupy ale fryzjer odpadł.
Agusiak książka wciąga. I nie odbiera żon a raczej je pewnie nakręca na mężów
Mężulek kupił mi dzis w Biedronce żelki na wage anyzowe. Jeja jak ja je uwielbiam kiedyś jadłam takie z Haribo a x lat ich nie widziałam.
Chodziły za mną od wczoraj pierogi z mięskiem więc dzis zrobiłam na obiad a Kuba zjadł chyba z połowę farszu zanim skończyłam robić. Co rusz przychodził i tylko mniam i mniam Uwielbiam takie podsmażone z cebulką
Megi wreszcie Tymek pospacerwał i pojeździł na sankach. Frajde miał
Gosiu super wtorek Wam się zapowiada U mnie od 04.02 bedzie siostra z mężem. Przylatują ze Szkocji do nas na tydzien
U nas laurki na dzień Babci i Dziadka tez robiliśmy metoda paluszkową
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic napiszę jeszcze raz wieczorem, jak młoda uśnie.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dziś miałam roboczą niedzielę. Dziadek zabrał młodą na sanki, mama z T walczyli w kuchni z obiadem a ja poprasowałam i posprzątałam naszą górę.
megi Tymek super na spacerku wygląda i dobrze że wzięliście go na dwór, świeże powietrze dobrze mu zrobi
Gosiu pisałam Ci także że ta książka to 50 twarzy Greya
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Megi super , ze jest widoczna poprawa u Tymcia
Współczuje @ Widze , ze tu tak zbiorowo niemal wszystkie to przechodzicie .
Woow , ale miałaś rozmowę z tą 6 latką !!! Dzieci to czasami zaskakują dojrzałością i samymi pytaniami .
I jaki Tymuś zadowolony ze spacerku Fajne foteczki
No i zdrówka dla Męża . Chory facet gorszy niż dziecko
A chrzestny Michałka rewelacyjny Super , ze tak mu zależy na kontakcie i chce odwiedzić dzieci
Sylka ja tak uwielbiam herbaty Fajnie , ze piszesz o tej . Często próbuję nowych i lubię te nie torebkowe . Jutro kupię i posmakuję
I jak super ,że siostra z Mężem przylatuje Pewnie się doczekać nie mozesz
Agusiu masz racje , ostatnio cały czas słysze o pogrzebach i śmierci . Przerażające to
Ale fajnie , ze udało Ci sie ogarnąć domek Mnie to czeka od jutrzejszego popołudnia i jestem przerażona Tyle tych zaległosci
My dziś w końcu na sankach byliśmy i na spacerku Ami była zachwycona . A najbardziej pasowało jej jak Fado ją ciagnął Sam miał taką frajdę z tego , ze nie chciał skończyć Co Mężus go puszczał , żeby sam pogonił , to podchodzić i zaczepiał , zeby mu sanki przywiązać
Tylko Ami miała lodowate rączki , mimo ocieplanych rękawiczek Jutro mam nadzieję , ze mi czasu starczy i pojadę po te co Wy macie dla Maluchów
A i z fajnych wieści ... kupiliśmy ten wózeczek Jestem teraz taka spokojna , ze juz go mam Jest śliczny Jutro przetestuję go w domu Tylko w szoku byłam , ze gondolka tak nisko
A Gosiu kiedys chyba pisałaś , ze masz pościel do sprzedania ???
Jutro będę jeździła za wyprawką dla Majki Koleżanka ma też we wtorek do mnie przyjechać i przywieź jakieś ciuszki po swojej córce
Dla mnie nie ma róznicy czy będe miała nowe czy używane ciuszki , a zawsze mogę zaoszczędzić dzięki temu
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,generalnie to chciałabym się pozbyć wszystkiego po Hani,czego już nie używam. Siostra mi dzisiaj powiedziała,że szwagier już zrobił łóżko dla Hańci,więc przydałoby się mieć większą pościel,a z tą coś zrobić. Mam pościel do kołyski,do wózka no i do standardowego łóżeczka...
A jaki ten wózeczek w końcu kupiłaś? Bo ja się zatrzymałam na trzech do wyboru. Coś mi ostatnio mnóstwo informacji ucieka
Agusia,dzięki za tytuł
I na koniec dnia kilka fotek i filmik,na który wpadłam przez przypadek. Całkiem zapomniałam,że taki nagrywałam i dopiero teraz go obejrzałam. W sumie o niczym,ale mi się podoba
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A fotek jeszcze nie widzę ... ale penie je dodajesz
Gosiu ja we wtorek zobacze tą kołyskę od koleżanki i zdecyduje czy ja biorę . Nie wiem sama czy kupować specjalne wypełnienie i pościel do niej . Ami nie cierpi ,ale moze Maja się przekona .
Jak byś coś sprzedawała np na allegro to podeslij mi link
I jak fajnie , ze łóżko dla Hani gotowe Pochwal sie koniecznie