- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia,wszystkiego naj kochana! Pociechy z męża i Linki,wymarzonej satysfakcjonującej pracy i własnego "M". (Kurcze,życzenia niemal jak dla mnie;) )
U mnie chyba ostatni dzień @ a jeszcze czuję krzyż Co to się porobiło... nigdy wcześniej tak nie miałam. Owulację też mam bolesną,ale to dopiero po ciąży i porodzie się narobiło. Raz nawet pogotowie wzywaliśmy,bo nie mogłam wytrzymać. Zaaplikowali zastrzyk i minęło.
Agi,wypad saneczkowy mówisz? A u nas mimo iż śniegu mnóstwo to Hania ma bunt,chociaż wczoraj trochę pojeździła Dzisiaj jeszcze nie byłyśmy na spacerze,pójdziemy dopiero po drzemce.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosiu gratulacje dla znajomej i rzeczywiście fajnie tak sobie czasem pogawędzić i oderwać się od własnych spraw
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba dziś z grila i pudełka od klocków zrobił wózek i wozi maskotke Elmo
Ja z pudełka po mandarynkach zrobiłam mu łózeczko dla Elma i mamy zabawę. Teraz układa sobie puzzlowy pociąg P oststnio mu kupił w Biedronce.
Mąz mnie wczoraj zaskoczył tak bez okazji dał mi kaskę bym sobie poszła na zakupy i wydała na siebie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
STO LAT !!!!!
A pobudkę miałaś najsłodszą z możliwych
Kochana to pewnie przez te leki taką @ masz teraz .
Sylka jak się czujesz ??? Przeszło Ci ?
A Kubus jaki pomysłowy Nie potrzeba mu nie wiadomo czego daje radę i jest bardzo kreatywny
Oj jak fajnie z tą kaską na zakupy Bombowo .
Megi widzę , ze u Was walka z chorobą się nie kończy
Prezent fajny sobie wybrałaś , tylko żeby zapał do ćwiczeń nie minął .
Gosiu fajnie , ze koleżance tak się układa
Oj zastrzyków przez @ to się naprzyjmowałam
A my chyba raczej na sanki nie pójdziemy Pada nie wiadomo co z nieba ... ni to śnieg , ni to deszcze ... raczej marznąca mżawka
Kurcze jak nie miałysmy tu sanek , to warunki były idealne ,a teraz dooopa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś dziękuję za życzonka
Szkoda nie wyszło z sankami to tak zawsze jest, jak sanki są to pogody brak i na odwrót
Nam dzień minął bardzo miło, kupiliśmy w H&M te rękawiczki i jeszcze taki naszyjnik dla młodej
Rękawiczki są extra, ale ile się ich naszukałam, już myślałam że ich nie ma, ale na szczęście były dwie ostatnie pary. Niestety tylko w rozmiarze 92 ale nie są jakoś tragicznie duże więc mogą być. Już dziś testowane na śniegu i super się sprawdziły
A wieczorkiem urodzinowe ciacho, kawka i piwko z rodzicami i tak zleciało
Jutro jedziemy z Roxiakiem na szczepienie
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też musze zaszczepić Kacpra.
Agi szkoda że sanki nie wypaliły ale może jutro sie uda.
Dziekuje, przeszło, ale zalewa mnie na potegę
P oststnio kupił Kubie fajne puzzle drewniane w Biedronce Są spore tylko szkoda że nie maja tych uchwytów bo łatwiej byłoby dziecku je układac
Dziś przyszedł też prezent urodzinowy dl Kuby od znajomej. Zestaw ciastolinowy, bardzo fajnie wyglada
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś super , ze wieczór tak miło minął Najbardziej zazdroszczę tego urodzinowego ciacha
I zakupy Oj ja to nie wiem kiedy sie wybiorę . Teraz to mnie pilnują jak nie wiem I jeszcze ta grypa świńska , wiec unikam takich miejsc .
Ja sobie odpoczywam , dziewczynki śpią , Mama pyka krzyżówki i spokój i cisza panuje
Oczywiście dostaje oczopląsu od oglądania wózków i nie mogę się doczekać chwili kiedy go juz wybiorę
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A te puzzle fajne Tylko faktycznie Nasze Maluchy , to jeszcze z tymi uchwytami mają najlepsze
Odpoczywaj Kochana jak tak kiepsko z @ Nie przesilaj się absolutnie .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi a jak Twoje samopoczucie już lepiej brak zawrotów?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi pokaż jakie masz wózki na oku, daj się innym pocieszyć
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka zawrotów już nie mam Unormowało mi się
Oj po takiej kąpieli stóp , to masaż kremkiem obowiązkowo musiał być Fajnie , Mężus dba o Ciebie
Oby teraz i u Ciebie wszystko się unormowało i regularnie @ sie pojawiała
Aguniu ja z tymi wózkami , to cały czas te same modele rozważam .
Baby design Lupo , ale tu używek nie ma . allegro.pl/baby-design-lupo-4w1-10-grati...zja-i2953587597.html
Espiro pro . Ma jak dla mnie idealną budkę w spacerówce . Dopiero na żywo ją zauważyłam . Obszerna , dużą ,parasol już niepotrzebny . Ogólnie fanie się prezentuje , w realu zdecydowanie lepiej .Ale tylko pro , on się różni kilkoma elementami od zwykłego vectora . M.in ma pompowane koła , inną budkę itp ... I tu już są używki
allegro.pl/wozek-espiro-vector-pro-2012-...3w1-i2930247147.html
No i mutsy , ale nie urban . Boję się tej skrętnej osi . I tu też bez problemu do 1000zł można używany kupić . A i tylko modele z pompowanymi kołami .
allegro.pl/mutsy-4-rider-singlespoke-act...osi-i2957740068.html
A i jeszcze Twój Agusiu espiro gtx Ale 2w1 bez fotelika
Oprócz tego przeglądam cały czas ... może coś jeszcze mi wpadnie w oko
Te coneco nie są trwałe i gondole mają bardzo małą .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi ten pro faktycznie jest fajny i zdecydowanie lepszy od tego pierwszego vektora
Lupo bardzo fajny i ten mutsy wydaje się być bardzo wysoki. Dla mnie by odpadł bo ja karakan jestem A widziałaś go może na żywo?
Mój espiro spoko ja poza fotelem byłam z niego bardzo zadowolona chociaż jakbym mieszkała w bloku to byłoby gorzej bo jest trochę ciężki Spr go sobie na żywo, bo on nie ma praktycznie amortyzacji, funkcję tą pełnią jedynie pompowane koła Za to budka w spacerówce faktycznie świetna i duża, ten pro ma taką samą. Parasol nie potrzebny a w pozycji siedzącej można nią niemal zakryć całe siedzisko aż do podnóżka. Wiele razy ratowało mnie to np podczas deszczu, nie musiałam zakładać folii No ale dlatego wózka nie ma terenu czy podłoża nie do przejścia, wszystko pokona, haha Ogólnie jest to dobry wózek
Ale fajnie, widzę że jesteś coraz bliżej dokonania wyboru
U nas nocka fajna, chociaż Linka już chyba przyzwyczaiła się do tego spania ze mną Ale może jej minie.
Ja zaś ostatnio spać nie mogę. Kręcę się, miotam i zasypiam grubo po północy.
Lecę na kawkę, miłego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie pamiętam w ogóle co tam naskrobałyście Głowę to ja mam,nie ma co
Dziewczyny,któraś zdaje mi się,pisała kiedyś o plastrach rozgrzewających... Męża boli kręgosłup od kilku dni i tak marnie śpi. Wczoraj mu masażyk zrobiłam,ale w sumie niewiele pomogło
Wyobraźcie sobie,że wyszłam dzisiaj z Hanulą na dwór,chwilę pobiegała,a potem wzięła mnie za rękę,bo psy wielkie szczekały. I tak ładnie szła ze mną za rękę(co się na prawdę nie zdarza),a ja się dziwiłam,że to w ogóle możliwe. Patrzę na nią,a ta śpi. Normalnie oczy zamknięte i idzie. Wyciągnęłam delikatnie ręką z jej rączki,a ta się zatacza i idzie dalej. Ubaw miałam No nic,krótki to był spacer,wróciłyśmy do domu i w sekundę Hania usnęła. Ale coś mi się zdaje,że nie pośpi długo
Agi,ja dostaję oczopląsu od oglądania stempli Tak mi się podobają stemple Magnolia,a to kurcze prawie 40zł kosztuje Myślę,oglądam... wyłączam kompa,bo już więcej nie mogę,zaraz znowu to samo... chyba ręce mnie świerzbią i muszę coś porobić
No,ale jeżeli chodzi o wózek to mi się najbardziej podoba jednak ten Lupo
Dzisiaj kuzynka męża ma cesarkę i na świecie powitamy małą Alę
A ja z racji imienin zażyczyłam sobie kebaba Uwielbiam to śmieciowe jedzenie,ale już wieki temu jadłam i tak sobie pomyślałam,że może bym se zjadła z tej okazji... Więc mężuś obiecał mi kupić
Uciekam się zrelaksować porządnie przy gierce bo ostatnio nie było mi dane Miłego dnia!