- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Współczuję zgagi

Ja nie mogąc się doczekać na książkę zaczęłam wczoraj czytać na kompie ale jakoś to nie to samo

Jedziemy jeszcze zaraz na zakupki a potem już szykujemy się do imprezki

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Agi na zgagę w szpitalu podawali mi Controlock Control w kroplówce i w domu brałam w tabletkach i piłam mleczko Gelatum aluminium
www.zakatekzdrowia.com.pl/ziololek-gelat...iololek-p-11607.html , które również podawała mi połozna w szptalu. Zgagę miałam okropną od 3 mies. Normalnie refluks. Spać w nocy nie mogłam albo na siedząco bo co się położyłam to mi od żoładka do przełyku wszysko jedziło w górę i w dół. Domowe sposoby nie pomagały dopiero te leki. Mleczko jest bez recepty a controlock już na. Podejrzewali nawet że od tej zgagi to mi sie wrzody porobiły. Co odstawili lek cały dzień mnie trzymali i na nowo podawali.

U nas dziś Sybir

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas w domu istny szpital

Hania oczywiście załapała

Agi,książki jeszcze nie zaczęłam czytać,bo nie mam siły długo siedzieć przed kompem,a lapka nie mamy

Zgaga to jedyne co mnie tak męczyło w ciąży,zarówno przy Michu jak i Hani. I to przez cały czas,od chyba 9-go tygodnia do samego końca. I nie pomagało nic

Sylka,a to Ci agent z Kubula

Mama kupiła Hani kalosze w Biedronce za 5zł,ładne malinowe z kwiatkami. Najlepsze,że ani u nas w Stargardzie ani u rodziców w Kostrzynie ich nie było i nie ma. Nie wiem co to za okazja,bo kupowali po drodze do domu. Stanęli na zakupy i okazało się,że mnóstwo tanich i fajnych rzeczy tam jest

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ohh nareszcie czas for me
Agi hehe Ami robi za budzik

Gosia wpsolczuje chorubska my tez powoli wychodzimy , Tymek jutro konczy wstretny antybiotyk jak on sie drze masakryvcznie .... wiecej nie pozowle mu go zapisac tylko zamiennik ...ja tez juz lepiej chodz czasami zakaszle, szczegolnei jak np przyjde z zewnatrz..
agusiak udanej imprezki '
apropo my tez mielismy imprezke dziadek jak obiecal zrobil maluchom byly ciacha , babcia galertke z owocami zrobila wafelki maly zjadl ciastka i wafelka , galaretke zjadlam ja i S

ahh znowu autkiem pojezdzilam troche , dawno przez to chorobsko nei jezdzilam i balam sie ze zapomne ale tego sie nie zapomina

aaaa dzis S mi powiedzial co kupi mi na walentynki , nie bedzie szukal tylko kupi gofrownice do gofrow w ksztalcie serduszka , mi brakuje pomyslu na sniadania dla malego a zawsze to cos nowego bedzie

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka dzięki za info o tych specyfikach na zgagę

Agusiu jak udał sie wieczór ?

Sylka niezły aparat z Kuby

Gosiu rany u Was jeszcze gorzej ? Biedna Hańcia jeszcze złapała . Jeszcze raz zdrówka dla Was . Zdrowiejcie !!!
Dobrze , ze masz syropki i podajesz za wczasu .
Super , ze kalosze za taką kwotę !!! Szok , ze też opłaca im sie robić za tyle

Megi pewnie , ze się nie zapomina jeżdżenia , tylko czasem potrzeba chwili , żeby sobie przypomnieć co i jak . Ja nigdy nie miałam przerwy co prawda , ale wiem jak znajomi mówili .
O bozziuuu Wy bawicie się dalej w takie prezenty walentynkowe ????
Ja wczoraj spędziłam milusi dzień

A potem było już tylko milej i przyjemniej

Miłej niedzieli

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My w walentynki bawimy się w prezenty dla naszego Walentynka bo od 2 lat to już rodzinne święto

W niedzielę po imprezie urodzinowej Kubusia jedziemy do Mikołajek na basen

Mleczko na zgagę powinno CI pomóc mi teraz pomaga jak mnie złapie.

Megi gofrownica Ci napewno się przyda. U nas często sa gofry i wszelkie placki na sniadanie

Gosiu cena kaloszy obłędna, u nas nie widziałam takiej oferty.
Miłego dnia.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No,dzisiaj już o niebo lepiej się czuję

Sylka,takie Walentynki to trzeba świętować

Agi,super,że taki miły dzień miałaś

Megi,ja nie jeździłam autem 10 lat

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka Wasze walentynki teraz juz zawsze będą wyjątkowe i wszelkie prezenty i duperele zbędne

U Nas podobnie ... ja przygotowuję zawsze jakąś uroczystą obiado-kolację i świętujemy sobie bez udziwnień . Te czasy, kiedy królowały prezenty mamy dawno za sobą . Mężuś zawsze jakiegoś kwiatuszka mi przynosi lub coś słodkiego

I zapowiada Wam się fantastyczny wypad po imprezce Kubusiowej

Gosiu ale fajnie , że Michałkowi już przechodzi i Hania nie gorączkuje . Jeszcze żebyście się tego kaszlu pozbyły !
Ja dziś jakiś ciężki dzień mam ... już się zastanawiam czy to nie przez to , ze pełnia jest . Raz , ze cukier mi skacze od niskiego na wysoki , dwa , ze jakaś słaba jestem , a trzy smutno mi , bo Mężusia juz nie ma

Ale wisimy co chwilę na telefonie . On ma sie nawet gorzej

Zmykam czytać

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Współczuje Twojemu mężulkowi ale jeszcze chwila. Szybko zleci i będzie miał was wszystkie w domku i nie bedzie sie nudził. Jeszcze pewnie zatęskni za ciszą

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Po pierwsze to dla wszystkich chorowitków dużo zdrówka

agi to nie pojechałaś na weekend do domku?
Tydzień szybko zleci i znowu będziecie razem z mężusiem

Gosia dobrze że już się lepiej czujesz

Nam wczorajsza imprezka bardzo dobrze się udała i każdy był zadowolony i super się bawił, ale to co było potem w domku było jeszcze lepsze

agi dobra nowina dla Ciebie to taka że w tej spacerówce lira spokojnie można wozić dwa brzdące. Żona kuzyna wzięła ze sobą wózek Ami i dowód będzie na zdjęciach

Obiad u teściów jak zwykle przepyszny a Linka wybawiła się z Adasiem bo szwagierka podrzuciła go w drodze na urodziny swojej teściowej

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka jak zwykle śliczna i jak ładnie ubrana

Dziś kupiłam sobie nowy kostium kąpielowy

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu zdjecia rewelacyjne

I prosze , ze nasza lira taka wytrzymała , to bym nie pomyślała

I super lokal ... taki przestronny

Oj jak fajnie , ze tak miło spędziłaś czas z Mężsiem

Na ten nie pojechaliśmy , bo Pauli chora od poniedziałku ... nie chcieliśmy , żeby jej przykro było , a ciągać ja na ten mróz mijało się z celem .
Sylka pamiętam Twoje zdjecia z lata i powiem Ci , że wcale tam jak wieloryb nie wyglądałaś !!! Wręcz przeciwnie !!!
Współczuje tych bóli

Greya 3 część czas zacząć . Tylko się zastanawiam , czy dziś sobie nie zrobic wolnego od lektury . Wczoraj o 1 spać poszłam . Już czuję , ze po tych 2 cz oczy mnie bolą , szczypią i łzawią . Jednak czytanie z kopma na dłuzszą metę dobre nie jest .
Miłego poniedziałkowego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi zdrówka dla Paulinki

No ja też czekam na 3 część Greya, może dzisiaj już przyjdzie, ale odpoczynek był całkiem wskazany, hehe.
Mężuś ma dziś wolne bo pojechał na rezonans tego kręgosłupa i pisał właśnie że czeka w poczekalni.
Poza tym ma dziś imieninki więc zaś świętowanko

Postaram się go wyciągnąć na zakupy bo chcę coś do ubrania Paulince z ZARA kupić, dostałam wczoraj od teściów kaskę na urodzinki to mogę sobie pozwolić, haha

Miłego dnia dziewczynki, lecę na kawkę

A Sylka Kochana z Ciebie to taka laska, zazdroszczę

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kupiłam młodej koszule w kratkę z Zara, sukienko- tuniczkę w Smyku i szelki do dżinsów w h&m

U nas od samego rana sypie i sypie i ani na chwilkę nie przestaje. Zaraz będzie ciężko bramę otworzyć

Miłego popołudnia

- Marta M
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Powstała bardzo ważna inicjatywa obrony ludzkiego życia w UE. Użyto przepisów UE aby zablokować mordowanie nienarodzonych dzieci, oryginał po angielsku: www.oneofus.eu/initiative-explanation/
Po polsku można przeczytać tu: www.naszdziennik.pl/wp/19292,powstrzymac-rzez-niewiniatek.html
Formularz do głosowania: ec.europa.eu/citizens-initiative/ECI-201...005/public/signup.do
Ratujmy dzieci, jesteśmy za nie odpowiedzialni!
Pozdrawiam, Zdzisław Habasiński