BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 10 miesiąc temu #544694 przez sylka
Dobry :)

Oczy mam na zapałki. Kuba zasnął kilka min po 1.00 i wstał o 6.40. Zaspałam i dopiero wtedy go obudziłam. Oby się udało. Zasypiałam z bólem głowy, migrena mnie złapała wczoraj, wiec dziś jestem jak nieprzytomna :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544746 przez Agusiak
dzień dobry :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sylka współczuję Wam tych tortur prze badaniem :( Mam nadzieję że badanie tym razem dojdzie do skutku i że migrena też odpuści.

My już po śniadanku, może Linka zajmie się czymś chwilę to poczytam troszkę ale wątpię w to.
Kurier właśnie przyniósł prezent rocznicowy dla rodziców, mam nadzieję że będą zadowoleni :)

Miłego dnia :)

11 lata 10 miesiąc temu #544781 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

U nas szaro i smutno za oknem,siąpi i wcale nie nastraja pozytywnie :(

A jakby tego było mało zaraz wyłączają prąd i co ja będę robić? Coś tam wymyślę z Hanulą,ale jak ona pójdzie spać to chyba z nudów zejdę :(

Sylka,oby się udało ze wszystkim,trzymam kciuki :)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

W czasie tego naszego choróbska nie włączałam w ogóle kompa i przed nosem przeszła mi jedna oferta pracy :( Kto wie,może miałabym szansę?! Oferta dotyczyła stażu w biurze podróży(a ja przecież geograf jestem i w PUPie zarejestrowana),ale ważna była tylko jeden dzień :( Trudno się mówi :( Szukam dalej. Też bym dała sobie spokój,bo trzeba jeździć się odhaczać,ale nie mogę,bo mam chociaż ten zasiłek przyznany na rok.

Agusiak,szkoda kominka i każdemu się może zdarzyć. Ja jestem pechowcem na całej linii :( Potrafiłam głową zbić żyrandol... :silly:

Grey nadal przede mną :( :) Po wypłacie muszę męża poprosić,żeby zaniósł mojego lapka do naprawy,może da się coś zrobić,miałabym do czytania i swoich małych pierdół :)

Wczoraj była siostra z siostrzeńcem. Wizyta udana,Michałek przeszczęśliwy,Hania też się cieszyła :) Nawet się specjalnie nie wstydziła,trochę tylko Mateusza,ale nie widziała go już bardzo dłuuugo,więc się nie dziwię. Chrzestna Hani podała przez nich mały prezencik dla Hani: www.reserved.com/pl/kids-collection/girl...-086/underwear/T6716 bo nie mogła niestety przyjechać. Miała studniówkę w sobotę i została królową balu :) www.mmszczecin.pl/photo/1682140/Magdalen...z+XV+LO+w+Szczecinie to tak na marginesie :)

Ok,uciekam,nie chciałabym,żeby wyłączyli mi prąd w trakcie :)

11 lata 10 miesiąc temu #544820 przez Agusiak
Gosiu ja Cię doskonale rozumiem z tymi obawami co do pracy. Ja też złożyłam CV w Castoramie ale po namyśle stwierdziłam że nawet jak zadzwonią to chyba się wykręcę bo to niezły zapie...i nikt tam się nie przejmuje. Trzeba sobie dawać radę a wiadomo że na różnych ludzi można trafić. Jedni pomogą a inni będą rzucać kłody pod nogi.
Szkoda że nie wyszło z tym stażem w biurze podróży, ale może jeszcze trafi się taka oferta. Zaraz będą wakacje to mogą potrzebować ludzi do pomocy :)

I aż na rok jest teraz zasiłek? Kiedyś był chyba na 6 miesięcy, tak mi przynajmniej wydaje.
Super prezencik Hania dostała.

Dziś lub jutro ma przyjść ta szyba do kominka.

A pogoda rzeczywiście paskudna, mokro, śnieg się topi, jest ślisko i nieprzyjemnie. U nas całą noc padał deszcz i tylko było słychać jak się śnieg z dachu obsuwa.
A teraz jeszcze chodzi u nas straż miejska po ulicy i sprawdza czy ludzie odśnieżają i posypują chodniki przed posesjami :P Całe szczęście że po naszej stronie nie ma chodnika tylko od razu jest ulica ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545069 przez megi23
witam pozniej was poczytam sorki ze tak ldugo sie nie odzywalam aleee Sylwia ten Grey hmmmm ujmijmy to tak ja juz 2 tom skonczylam zostal 3 ale chce miec te ksiazki normalnie i namowie s by je kupic :D :lol:

uzaleznilam sie od pana Grey o boszz juz sie martwie bo 3 tom ma tylko 700 stron , pierszy tom czytalam przez 5 godz by go skonczyc :silly: czyli od 21 do prawie 2 w nocy :P

11 lata 10 miesiąc temu #545081 przez Gosia_Krupa
Agusia,zasiłek jest przyznawany na okres 6-18 m-cy,w zależności od tego jaki stopień bezrobocia jest w danym rejonie. U nas akurat jest dość spory,stąd przyznają na rok.

Intrygujecie mnie co raz bardziej z tą książką. Chyba nie będę czekać na lapka tylko się przemęczę przed kompem.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545096 przez megi23
gosia czytanie to poezja ..

Kozlowska super wiesci ciesze sie bardzo ze z Matim lepiej i bedzie dobrze ...
Sylka udanej rozmowy o prace i badania z Kubulkiem by wyszlo ok
Agusiak fotki super Twoja mala to mala modelka . kurde przykro mi z powodu szyby ...
Agi fajeni ze mezusbyl i mam nadzieje ze Pauli sie poprawia

ja mam caly dzien zalatany doslownie pomagam szwagierce ogarnac jej balagan, swoj sprzatam, potem maly ,wczoraj poszlismy na 30 min spacer na nogach, to sukces, bo on za obreb,ogrodzenia ni chce wyjsc siada na snieg i tyle na podworku sie wscika ... dzikus, ale szedl pieknie wiec dzis kontynuacja jak wstanie ..noce mam srednie i bylo mii zal, jak wczoraj S na podlodze wyladowal, bo maly mial koszmary, albo to te gorne 3 ,bo gryzie co sie da....i od kilku dni ma glupia manie, bije sie po skroniach jak jest zly, lub jest w frustracji ,czyli ja nie wiem o co mu kaman, a on cos chce... :( , ale mam nadzieje ze uda mi sie zmienic to .. poza tym dzis glebe zlaiczyl ,fiknal mi w sek z naroznika przez oparcie , obok tesciowa usiadla , dalam lod , nie kazalam jej go podnosci by sam wstal jest siniec lekki .... :( a dawno juz ich nie bylo ... 2 dni temu S kupil malemu w biedronce klocki hemar duze i maly non stop buduje, to jedyny czas gdy siedzi i ma ludziki duze, nigdy nie mial w klockach i lazi z nimi po domu tworzy rozne budowle i to go wycisza...aaaaa i zasypia mi przed 20 juz wylaczam tv wlaczam lampke klade sie na swoje lozko wracam do starych sposobow , bo jak ogladam tv to on tez nawet do 23... a wstaje mi o 8 a wczoraj o 8:30 :p

11 lata 10 miesiąc temu #545173 przez Agusiak
megi

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #545389 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #545423 przez sylka

11 lata 10 miesiąc temu #545659 przez agi-p

11 lata 10 miesiąc temu #545678 przez megi23
bry wieczor jana momenta bo ide czytac 3 czesc o ile u da mi sie skonczyc bo juz S wrocil z pravy :evil: :lol:
apropo ksiazki Agi jak znajdziesz cos o podobnej tematyce to nie zapomnij o mnie :blink:

Sylwia super ze udalo sie zbadac Kubusia mam nadzieje ze badanie bedzie ok i ze z praca wypali ja dalej mam metlik co dalej czy 2 dzidzi czy praca czy wracac nie wiem dyskutowalismy o tym troche z S ostatnio i nic nie wyszlo ...

agus Ty masz tylko rodzicow pod spodem a ja za sciana szwagierke z mezem a po drugiej stronie 18 latka i powiedzmy ze S musial mnie uciszac z deka buahahaha ale co tam on mowi ze sam zanieldugo bedzie laski sprowadzal to my sie nasluchamy .. poza tym on w lsuchawkach siedzi bo gra caly czas :silly: milej nocki moje boginie :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #545682 przez sylka

11 lata 10 miesiąc temu #545691 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Sylka

Aguś 3 część ciekawa ale jakoś nie pożeram jej już tak jak dwóch pierwszych, nie wiem może to przez tą przerwę już się troszkę odzwyczaiłam od Szarego :P :P ale nadal bardzo chętnie sięgam po książkę i czytam niemal w każdej wolnej chwili :)

A my dziś wybraliśmy się do moich dziadków, uwielbiam do nich jeździć :) T przygotował skrzydełka i udka z kurczaka w piekarniku i zabraliśmy ze sobą, były pyszne i wszystkim jednogłośnie zachciało się już grillowania :silly:

agi fajnie że ktoś jeszcze przestrzega pierwszeństwa ciężarnych w kolejkach a już zwłaszcza do lekarza.

Miłego wieczorku :)

11 lata 10 miesiąc temu #545776 przez agi-p
Agusiu ale ten Twój Mąż fajny :) Takie pyszności zawsze przygotowuje ...palce lizać :) A na grilla to ja mam juz mega ochotę :P Aż wczoraj robiłam sobie kiełbaski smażone na kolację (to przez ciażę , bo normalnie nie przepadam za takimi ).

Super , ze odwiedzinki u dziadków udane :)

Sylka kochana pewnie , ze chcę :) Podeślij jak możesz :)

Megi podobny do Greya jest podobno "Dotyk Crossa" . Wg krytyków i ludzi , którzy przeczytali Szrego i "Dotyk" to podobno nawet lepszym językiem napisany .
Ogólnie rzecz ujmując to Szary nie ma zbyt dobrych recenzji hahaha :P A taką furorę robi :)
A i jescze znalazłam info , że niezła jest książka "Rozkosz Nieujarzmiona" - ta podobno jest najlepsza :)
Ale niestety na pdf go nie mam .

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka