- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam sobie dziś na all marynarkę, dla męża bluze na urodziny a dla Kuby kapcie I od raz mi lepiej. Ciesze się z marynarki, powiedziałam męzowi że to na moje urodzinki oczywiście jak chce mi jeszcze coś kupic nie zaprotestuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Pochwal się
Ja męża wysłałam na zakupy do Biedronki,bo Michu ostatnio chce hot-dogi a w domu ani jednej parówki
No i kupił dzieciom po dwie czapki z daszkiem i Miśkowi dodatkowo zestaw bluzek na długi+krótki rękaw z "Gdzie jest Nemo?"
A tak w ogóle to jutro mamy rocznicę ślubu Ale bez prezentów,wypadu i innych takich. Taki rok nam się zaczął... Ale co tam. Grunt,że mąż w domu Wypijemy sobie winko,pogaduchamy,wyjdziemy na spacerek i takie to nasze święto będzie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kochane ja tylko na chwilkę i z góry przepraszam, że nie odpiszę na wszystkie posty ale wszystkie dokładnie przeczytałam. Powiem tylko że Hanulka jak zawsze boska
u teściów super, ale po powrocie nie mogę się ogarnąć z pracami. Przewaliłam stertę prasowania a jeszcze czeka mnie pakowanie.
Jutro rano jedziemy na działeczkę i wracamy w niedziele. Bierzemy małego lapka i internet ale jak się nie będę odzywać to znaczy że nie mamy tam zasięgu
Będę tęsknić, już tęsknie, ale życzę Wam udanego wypoczynku i dużo czasu spędzonego z rodzinką
Buziaki i do spisania
Gosiu najlepszego z okazji jutrzejszej rocznicy
Dobranoc
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak udanego wypadu Super sprawa taki domek
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosiu Hanula na zdjeciach rewelacyjna jak zawsze . I widać , ze nowe zdobycze bardzo przypadły jej do gustu
A kartka śliczna
Ja też Amelce kupiłam w biedronce czapkę z Minnie Troszkę ma za dużą , ale juz jej oddac nie chciała
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy Oby dzieciaczki poszły szybko spac i pozwoliły Wam nacieszyć się sobą
Sylka no zakupy super Jak to od razu humorek poprawia
Agusiu super , ze wyjeżdżacie na weekend majowy na działkę Mam nadzieję , ze pogoda Wam dopisze i humorki również Ale Wam dobrze .Jaka szkoda , ze my takiej działeczki nie mamy
Odpocznij na maksa
Ja dzisiaj sama z dziewczynkami jestem w domu . Pauli nie ma , Meżuś niestety w pracy,więc rządzimy same .
Pogoda nie zapowiada się zbyt rewelacyjnie , wiec zapewne tylko na krótki spacerek się wybierzemy
Weekend majowy nieudany mam
Amiśka wcina płatki z mlekiem , a Maja zasypia pomału .Wczoraj juz siły na prasowanie nie miałam , wiec dziś czeka mnie przeprawa I kolejne pranie się pierze, poyem jeszcze raz pralke muszę puścić .
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Gosiu ci sprzedawcy wrr grunt ze Hania zadowolona to najwazniejsze ,, ciezko o pajace na Hanie ja na Tymka dostaje bo on sciaga skarpetki i prawie nagi spi .. a Tymek nosi 92 na 98 . Wszystkiego naj w okazji rocznicy i duzo kolejnych by bylo
Agi juz nie mam plesni tesciowa wytepila nawet znaku nie ma ze byla , zobaczymy na jak dlugo
Agus udanego wyjazdu
Sylwia super ze zakupy sie udaly
aa Agus ja pytanie w sprawie tego fotelika co kupilas dla linki daj znac jak przetestetujecie czy wygodny i w ogole bo chce swojego gorala odkurzyc a tam by mogl byc przyczepiony , bo ma rame meska
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy na dłuuugim spacerze w lesie(fotorelacja przy najbliższej okazji) to im założyłam na wierzch cienki polar(Hani) i bluzę(Michowi),ale w lesie więcej cienia to ok. Jak wracaliśmy to ich rozbierałam,bo słońce daje porządnie U nas na prawdę wymarzona pogoda W końcu!
Jutro mieliśmy iść na grilla,wszystko zaplanowane,zgadaliśmy się z kuzynką i kumplem,umówiliśmy się konkretnie,a teściowa dzisiaj do nas"no przecież jutro na 17 jest msza za babcię i dziadka". No rzesz k...a,a my to co jasnowidze? Skąd niby mamy wiedzieć,nikt nam nic nie mówił. I pewnie gdyby Rafał nie powiedział,że jutro idziemy na grilla to byśmy się nie dowiedzieli Kipię i niech mi ktoś jeszcze o tym wspomni to wygarnę Albo nie jesteśmy informowani albo dowiadujemy się od osób trzecich albo w ogóle na ostatnią chwilę. To już nie pierwszy raz
Hanuśka znalazła na balkonie kalosze(jeszcze z metką),założyła i teraz nie chce ich ściągnąć. Noga jej się zagotuje w nich Ale ma radochę
W lesie to tylko patrzyła,gdzie jest jakaś górka Zbiegała wołając "z górki na pazurki" i "ale zabawa". Ale głównie to grzebała patykiem w liściach,ziemi i wszędzie gdzie się dała i oczywiście szurała w tych suchych jesiennych liściach. Od czasu do czasu siadała sobie na środku drogi i odpoczywając czyściła rękami ziemię
Wróciliśmy wszyscy wymęczeni Mąż już śpi,??Hania gania,ale trochę jest marudna,bo nie kładliśmy jej spać w dzień,Michu też trochę zmęczony,widać po nim od razu. Ale wypad zaliczam do udanych
Miłego dzionka!
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
ja niestety chora od paru dni wiec Megi nie jestes sama... gardlo mnie boli, katar mam i do tego zgaga mnie dopadla i nic nie pomaga
a w piatek jedziemy na weekend do Wroclawia mam nadzieje ze do tej pory wyzdrowieje
Piotrusia do tego tez katar meczy eeehhhh a ja jutro do fryzjera zobaczymy co mi wysmysli lub czy cos zmienie bo mam ochote na zmiane ale do konca przekonana nie jestem
kupilismy malemu trampoline i hustawke - radoche ma nie doopisania tylko dzis niestety pogoda nie dopisuje i siedzymy w domu - dla mnie lepiej bo przed chwila spalam
w sobote mielismy grila u bylo u nas 13 osob :O no a ja jako Matka Polka biegalam tylko tam i spowrotem zeby kazdego zadowolic ale imprezka sie udala
dziewczyny czytalam wasze posty ale juz mi wylecialo z glowy co mam pisac ale zdjecia oczywiscie pieknie Hanulka :* Amelka i Majcia :* buziaczki dla was
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie zazdroszczę choróbska. Mam tylko nadzieję,że szybko Wam dziewczyny przejdzie,bo pewnie wkrótce się na dobre rozpogodzi w całym kraju i szkoda będzie siedzieć w domu
My byliśmy jeszcze na drugim spacerze i 19.15 a Hania spała na całego. Michu chociaż zmęczony to łapie te chwile co ma z dziadkami i myć się nie chce,spać pewnie też nie będzie chciał. Ale jak mus to mus,także mykam go wrzucić do wanny
A potem... mężu mecz ma w planie,a ja... chyba przyjdzie mi nadrobić seriale
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba śpi maz ogląda mecz a ja sobie zrobiłam drinka czekoladowego i usiadłam zobaczyć co u Was.
Natka Piter wymiata w okularach Mały przystojniak z trampoliny napewno zadowolony.
Gosiu super że spacer udany. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i kolejnych szczęsliwych wspólnych lat . Nasza tez juz niedługo za 2 tyg
Kuba wczoraj i dziś zasnął dosłownie w 2 minuty z tym ze dziś wcale nie spał. Co do spania to śpi bez skarpetek w pizamce na dł rękawek ale i tak najczęsciej odkryty. Stópki ma ciepłe to go na siłe nie okrywam.
Dziś dałam 2 zycie połamanym kredkom świecowym i upiekłam wielokolorową kredke- babeczkę Kuba teraz tylko nią rysuje
Miłego wieczorku.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hanula też się odkrywa,ale jak dla mnie nie jest tak do końca ciepła,ale zimna też na pewno/ Jednak na te skarpety to się strasznie upiera
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Natka Peter to przystojniak i wspolczuje chorobska u nas dzis ziab a mialo byc 25 stopni .. nie wiem czy Tymka wywleke na ogrod nawet .. zobacze..
Gosiu wpsolczuje ze na grilla nie pojdziecie ,, kurcze ...
ja wczoraj padlam z s o 19 i z tymciem bylismy na rowerku , mialam isc na pizze ze znajomymi , S mi pisze , ze nie ma sil , i zamek chce wymienic w drzwiach , mysle jejku ile to moze zajac , wykrecic i wkrecic yhy nie na drzwiach z PRLu ponad 2 godziny sie meczylismy ale klamka z zamkiem juz jest od po 15 do prawie 17:20 sie meczylismy .. boszz jakas masakra byla.. wczoraj juz mi go zal bylo rece go bola i pieka tzn dlonie... mowi nie myj naczynai ja zmyje .. mowie rece Cie bola bedziesz mi je jeszcze moczycl. natarlam mu mascia i mowie co ty bys beze mnei zorib a on tekt .. zgonalbym wiedzialem kogo zA ZONE BIORE JA SZCZENA W DOL .. I MOWIE TA CORKE PIELEGNIARKI .. A ON NIE TYLKO MADRA ..LADNA , POMYSLOWA LASKI MOJA MINA BYLA BEZCENNA
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
jest tu net ale strasznie powoli się ładuje.
Gosia ale lipa z tą kuchenką, ja bym żądała zwrotu kasy i zamówiła u kogoś innego.
megi super Ci mężuś powiedział, widzę że punkty zbiera Same komplementy ostatnio
agi mam nadzieję, że jakoś poradzisz sobie z dziewczynkami sama i że będą grzeczniutkie
Moja kuzynka pisała że urodziła wczoraj
Natka zdjęć nie obejrzę bo strasznie długo mi się ładują ale synek na pewno boski
Sylka zdolniacha jesteś z tym drugim życiem kredek
A u nas przeważnie jest pochmurno i pada deszcz ale poza tym jest super
Oczywiście nie obyło się bez przygód. Wracaliśmy dziś z zakupów taką drogą przez las i totalnie zdechł nam samochód. Benzyna jest, iskra na świecy też, akumulator kręci a auto nie jedzie. Jeszcze lało jak z cebra. Na szczęście tą drogą często jeżdżą i jacyś mili ludzie zaholowali nas aż na samo podwórko. Teraz przestało padać to T będzie patrzył co się mogło stać a jak to jakaś grubsza sprawa to teściu nas będzie musiał stąd holować aż do domu albo przyjedzie po nas a auto tu zostanie. Masakra, zawsze coś się musi zesrać i to jeszcze te auto to w większości elektronika i szukaj wiatru w polu co się stało.
Młoda drzemie więc mam chwilkę ale słonko wychodzi więc po obiadku spacerek
Pozdrawiam u buziaki przesyłam
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś było ciepło,chociaż pochmurnie,ale po 15 taki wiatr się zerwał mroźny(z północy),że już przyjemnie nie jest. A my grilla na jutro przełożyliśmy. W razie niepogody mamy zadaszenie,ogrodzenie,najwyżej się tam przeniesiemy
Ja znowu jakaś zdołowana się czuję Ach... nie wiem już co się ze mną dzieje
Mieliśmy Hani nie kłaść w dzień,a ta dzisiaj sama poszła do łóżka,położyła się i usnęła i na nic nasze budzenie,wołanie... spała jak kamień. No i teraz mamy 20.30 a łobuziara jeszcze nie śpi Jak nic nie może chodzić w dzień spać Zapłaczę się z nią,ale muszę też mieć czas dla męża,prawda?!