- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Skończyłam kartkę. Dopiero!
Hanula się obudziła i odłożyłam na bok,a potem pomyślałam,że zrobię jej małą wycieczkę i pojechałyśmy(ona uwielbia jeździć autobusem)po Michałka. Odebrałyśmy go i spacerkiem wzdłuż rzeki poszliśmy na plac zabaw skąd odebrał nas R jak wracał z pracy

Oczywiście Hania wyglądała jak siedem nieszczęść. Jej różowy polar zrobił się szarobury

Jak wróciliśmy to zjadłyśmy obiad,ogarnęłam trochę i zaraz wypad na zumbę. Jak na dwutygodniową przerwę było całkiem spoko

Po zajęciach miałam iść do H&M,ale zaszłam z kuzynką do Orsay i do H&M już nie dotarłam. Za to wyszłam z Orsaya z dwiema parami spodni

Chyba nie jestem za stara na takie kolory,co?! Jak myślicie? Szczerze mi tu tylko!
Potrzebuję trochę się rozjaśnić,bo wiecznie tylko w takich burych kolorach chodzę,ale nie wiem czy są stosowne jak dla mnie. Może jednak powinnam zostać przy brązach i szarościach...
No dobra. Po 23 więc idę spać. Oczywiście nie jestem spakowana,ba nawet nie jestem uszykowana. Ale myślę,że rano się wyrobię ze wszystkim

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ja jak zwykle zagoniona jestem

Agusiu super , ze kupiliście tą zjeżdżalnie

Szkoda , ze czeka Cię weekend bez Męża , ale przynajmniej zrobi co trzeba i będziecie mieli prawdziwy pałac na tej działce

Oj jeszcze Linkę w wózku usypiasz ? postaraj się ja oduczyć tego zwyczaju , bo jak będzie Fasolka na świecie , to możesz mieć problem . Lepiej , zeby Paulinka teraz troszkę pomarudziła przy przestawianiu jej spania na łózeczko , niż potem wiązała ten fakt z dzidziusiem .
Ja początkowo kładłam Ami do naszego łóżka i z nią "zasypiałam" . Potem stopniowo kładłam ja do łózeczka u niej w pokoju i czytałam bajki czekając aż zaśnie . A teraz kładzie sie do łóżeczka , dostaje butle z mlekiem i wychodzę . Nasłuchuję ją , ale zasypia sama . Czasami mnie zawoła , to idę na moment do niej i znowu wychodzę . Śpi różnie 2-3 godz

Też ma pokój na górze , wiec czasami się nachodzę

Gosiu Michałek zapewne przeżywał sytuacje w przedszkolu i temu ta biegunka wystąpiła . Niestety dzieci sobie dokuczają , a potem jak gdyby nigdy nic znowu kumplują ze sobą . Ja zawsze Pauli wysłuchiwałam i łączyłam się z nia w "bólu i niedoli" . Nigdy nie wyśmiewałam czy nie bagatelizowałam problemu,bo wiedziałam,że dla niej na tą chwilę to najgorsza tragedia życiowa . Tłumaczyłam jej to tak , żeby nie zamartwiała się tą sytuacją i mówiłam , ze na pewno ten kolega czy ta koleżanka zmienią zdanie , bo Paula jest świetną koleżanką .
Fajnie , ze Ci się szykuje takie miłe spotkanko z koleżankami

Hahaha znam dobrze sprawę brudnych ubranek

Zakupy super

I nie wyskakuj mi tu z tym,że za stara jesteś na takie kolory !!! co mamy już tylko w czerni i szarości chodzić ? no przestań . Kolory jak najbardziej odpowiednie

Megi super, ze wyniki Tymka takie dobre

I dobrze , ze z tym przedszkolem się nie przejmujesz

Rany tak piszecie o takich pysznosciach , a ja takie "mizerne" jedzonko jeść muszę

Wczoraj dzień mi zleciał mega szybko . Rano pojechałam do Mamy , byłyśmy na spacerze z dziewczynkami , na zakupach , a potem pojechałam do fryzjera

Spotkałam sie tez z koleżanką i jej 4 miesieczną córcią

Do domu dotarłyśmy niemal od razu na kąpiel

Dziś czeka mnie prawdziwa szkoła życia

Popołudniu gości będziemy mieli i kolejnych jutro

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Gosia skąd ja to znam z tymi brudnymi ubrankami i łapkami, buźką, wszystkim

Czasem nie wiem w co mam ją ubierać bo większości ubranek to mi zwyczajnie szkoda

Ale jeśli jest tak jak piszesz to najważniejsze że moja córa jest baaaardzo szczęśliwa

Spodnie świetne, ja w życiu nie będę sobie mogła na takie pozwolić. Ja bym się w takich kolorach nie odważyła wyjść ale jak się ma taką figurkę jak Ty to jak najbardziej

agi powodzenia dzisiaj, trzymam kciuki żebyś sobie poradziła z dziewczynkami

I widzę że weekend szykuję się bardzo miło

agi ja nie mogę młodej na górze położyć na drzemkę, Ty masz jednak troszkę niżej a ja z parteru na górę mam do pokonania 4 dosyć długie ciągi schodów. Nawet bym nie usłyszała jakby mnie wołała lub nie daj Boże coś się stało. W łóżeczku turystycznym praktycznie nigdy spać nie chciała, na tej kanapie na dole też

Albo np. jak czasem wózek jest na dworze albo w aucie to pierwsze co po wejściu do salonu pokazuje że nie ma wózka. Wiem że to duży problem ale nie wiem jak ją oduczyć. Chyba szybciej całkiem zrezygnuje się z drzemki niż ze swojego wózeczka

Miłego dnia dziewczynki

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Gsoiu spodnie rewelka ale ja juz takich nie zaloze Ty masz figurke jak laska

Agi i tak Cie podziwiam ja staram sie kogos brac do lekarza bo maly przychodnei roznosi swoja energia , teraz sie wycwanilam bo biore telefon z interneten i mu na yt wlaczam jego gummi misia i mam spokoj

Agus wspolczuje spania w wozku nasz julcia tez tak zasypiala do 2 roku juz sie nie miescila i Anka ja musiala tyrpac i rozkladac i cos podkladac po nozki ale schowala wozek powiedziala , ze jest duza dziewczynka i kladla ja na lozk najpierw i siebie obok by ja czula i sie tak nauczyla zasypiac, a potem juz dawala ja do lozeczka i kladla sie kolo by ja dalej czula tak stopniowo ja oduczala i teraz Julcia ma juz prawie 5 lat sama na foteliku spi

ja tu tez mam masakre bo Tymek zaspi w lozeczku na drzemke ale wieczorem zaspi i gdzies kolo 12 czy pozniej musze go wziasc do lozka dzis przed 24 wrzask .. a tyle co ja zaspalam i musialam go wziac do siebie.. ale jak wroce do S bedzie cala noc spal u siebie... najwyzej sie znowu pomecze
u S tez mamy pokoj na gorze i zaluje zesmy ten elektronicznej nianki nie kupili , bo jak siedze na dole to tez zdarza mi sie nie lsyszec .... i tak latam co jakis czas sprawdzac ,, a apropo spania w zoku Tymek juz nie zasypia , rzadko mu sie zdarza ,, i nie da sie polozyc tylko na siedzaco ...
laski ja dzis mam maraton po sklepach musze wszystko na salatke kupic i inne rzeczy co tescie jedza.... plus z kumpela sie umowilam na spacerek:)
milego dzionka u nas znowu pal juz nie ma czym oddychac..
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
megi ale super, już niedługo będziecie z mężusiem

Powodzenia w przygotowaniach

A u nas mały przełom, młoda zjadła wczoraj cały obiad i dziś całe śniadanie

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

zazdrosze tymek zyjeo jogurtach , serkach ale dzis ma ryz z borowkami na lsodko to moze zje na obiadek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale kurcze powiem Wam że nie odpuszczę, najwyżej wcale spać nie będzie.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Przy mnie fisiowała więc wyszłam, no to mam wylany cały soczek z niekapka na ławę, i patrzę a ona podstawiła sobie nocnik pod drzwi i je otwiera. Zagoniłam do łóżka ale czarno to widzę

runda druga

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja Tymcia przenioslam wasnie na lozko i spi dalej przykryty kocykiem

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Słyszałyście że mamy pierwszego kwartału załapały się na roczny macierzyński? Podobno Tusk przemawiał na tvn24 że cały 2013 rok ustawa obejmie

Laski patrzcie jaki czadowy, ale cena kosmos

allegro.pl/domek-ogrodowy-dla-dzieci-dom...ecy-i3172771224.html
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Agi jak wypad do lekarza, opanowałaś 2 kobietki

Gosiu spodnie super i kolorki

Mam podobne w odcieniu łososiowo-brzoskwiniowym (ciezko go opisać) i dzis załozyłam je do tego bluzeczka na ramiączka i marynareczka biała. Nie powiem od raz mi się gęba śmiała jak tak kolorowe oblicze w lustrze ujrzałam no i nawet troche seksi sie poczułam

Megi szalejesz jedzeniowo

Ja z Kuba zaliczyłam dziś spacer połączony z załatwianem spraw urzędowych. Spory kawałek od domu ale miałam wózek jakby co. Kuba dzielnie szedł tylko w połowie drogi powrotnej już go zmorzył sen. W domu jeszcze dosypiał 1,5 godz.
Zaraz moze skoczymy do sklepu po kapcie.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

dzis wychodze z kumpelami o 19 , mamcia zostaje z malym

eee takie kolory to nie dla mnie jak wasze

oo widze Sylwia ze tez mialas wychodne , wymeczylas syna

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Teraz żebyś się tylko nie złamała , to dopniesz swego na stałe

Domek, który przesłałaś świetny .Taka altanka , ale cena faktycznie powala

Megi jak udały się zakupy ? wszystko kupiłas ?
Sylka Kuba to już niesamowite dystanse pokonuje na nogach

Kochane tym macierzyńskim , to się strasznie cieszę . Jak wiecie nie łapałam się i trochę żal mi było . Jakby nie patrzeć , to 6 miesięcy dodatkowej kaski

Nasza wizyta u pediatry mnie wykończyła . Oczywiscie za sprawą Amelki

Majka nie specjalnie przejęta badaniem i usg

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Editt...
Teraz widzę , ze Megi napisałaś

Ale Ci fajnie , ze sobie wybywasz wieczorem

Ja też dziś w spodniach 3/4 .Ale dlatego , ze to jedyne jakie znalazłam w które sie wbijam . I to ledwo ledwo