- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi jestem zbulwersowana tym co przeczytałam o Twojej kuzynce i jej córkach i zaraz przypomniała mi się wizyta mojej kuzynki ze swoimi dzikimi dziećmi i ich skakanie w łóżeczku młodej. Podobnie jak Sylka mam nadzieję, że kuzynka oddała pieniądze za popsute łóżko?

megi kochana oczywiście dam Ci znać jak sprawuje się fotelik jak tylko dane nam będzie go przetestować. Na razie jest zamontowany i wygląda super, ale pogoda nie pozwoliła nam jeszcze na jazdę próbną.
Zakupy rzeczywiście długie, ja bym chyba padła

Sylka Kubuś ma niezła fryzurkę

Gosia dziękuję że pytasz

Tak już wróciliśmy. Wyjechaliśmy przed południem żeby uciec przed tymi co będą wracać z długiego weekendu więc jesteśmy już od dawna, ale roboty miałam tyle że szok

Gosiu wypad udany ale siły to mnie właśnie tu opuściły

agi młoda bardzo ładnie spała mi na działce, zarówno w nocy jak i w dzień

Sylka młoda chętnie bawi się też z młodszymi dziećmi ale te przeważnie jakoś się nie kwapią, wstydzą się i wtedy Linka traci zainteresowanie i idzie do swoich spraw. Dziś koleżanki też przyszły do młodej no ale akurat pakowaliśmy się przed wyjazdem

Przepraszam Was że tak chaotycznie

Matko musze jutro wózek uprać bo po tej wsi to tragedia i aż wstyd z nim wyjść.
Podzwoniłam też i zaprosiłam gości na urodziny Pauliny

Miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Kochane jeśli chodzi o łóżeczko Amki , to kuzynka niby mówiła , ze kase odda .Tyle , ze Ona sama na życie nie ma i wiecznie pożycza . Gdyby nie Nasza Babcia , to w ogóle by chyba nie funkcjonowała . Taka niezaradna zawsze była i nic sie nie zmieniło . Nie bardzo wiem skąd kasę by wzięła . Powiedzieliśmy jej , że sami sobie poradzimy .
Ale tupet to Ona ma ,bo jeszcze zanim jej dziewczyny łóżeczko połamały , to rozmawialiśmy o meblach i mówiliśmy , że może końcem roku uda nam się wszystkie łóżka powymieniać (Nasze,Pauli i Amki) i zapytała czy sprzedamy jej łózko Pauli dla jednej z jej córek . Mężus powiedział , ze po prostu je damy i tyle . W sobotę do mnie dzwoniła , ale ja nie miałam ochoty na rozmowę z nią , bo jestem mocno wkurzona . Dopiero wczoraj Mężus do niej oddzwonił i wyobraźcie sobie ta mało inteligenta osoba zapytała kiedy to łózko dla Wiktorii damy !!!! No przesada , ledwo łózeczko rozwaliły a juz chce wysępić Pauli łóżko ! A przecież mówiliśmy , ze jak się uda to końcem roku dopiero . To jej Mąż powiedział,że teraz kasy nie mamy,bo musieliśmy niespodziewanie łóżko Ami kupić !
Sylka Kubuś jak nie Kubuś w nowej fryzurze

Megi prawdziwy maraton sklepowy mieliście . Ja to bym cierpliwości tyle nie miała

Gosiu super,że Michałek tak szybko opanował jazdę na 2 kółkach

Karnacji zazdroszczę

Co do diety to ja też raczej nie przesadzam z jedzeniem.Zresztą przez cukrzycę mam sporo ograniczeń , no i przez karmienie . Nie słodzę , od paru dni nawet żadnego tłuszczu do smarowania pieczywa nie używam,słodyczy teraz prawie nie tykam ,owoców nie jem itp
a waga stoi w miejscu

Agusiu na działeczce siły wiecej miałaś i ochoty na wszystko , bo sami dla siebie byliście

Powrotów i ja nie lubię . Najbardziej tak jak piszesz tego wypakowywania , prania i ogarniania . Nie sprawia to takiej frajdy jak pakowanie .
Rany Linka już za 4 dni 2 latka kończy !!! Szok . Imprezkę będzie pewnie superaśną miała .
Ja to szczerze się zastanawiam czy robić w ogóle . Chyba zrobię tylko dla Nas i mojej mamy i pojedziemy gdzieś na wycieczkę . Rodziny Męża nie ma co zapraszać , wyśmieją mnie znowu , ze 2 latka tak świętowac chcę , nie mam ochoty skakać koło tych ograniczonych ludzi !
Wczoraj spędziliśmy super dzień

Przed uroczystością Komunijną pojechaliśmy na kawę do chrześniaka a potem do kościoła i tyle . Na całą ta imprezę nie pojechaliśmy . Nie było sensu .
Potem obiad u mojej Mamci i pojechaliśmy an super spacerek . Ami wyszalała się na placu zabaw , ja wreszcie zadowolona byłam , bo udało się wspólnie gdzies wyjść

A teraz idziemy sie ubierac i jedziemy do Bielska , na badania jade .
Miłego wieczorku

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aga,ta Twoja kuzynka to porażka. Z tym łóżkiem dla jej córki to mnie wbiła w fotel

Agusia,ja myślę jak Agi,tam byliście cali dla siebie stąd tyle sił. I chyba tak bardziej na łonie natury,co? A tutaj to miasto,dużo samochodów,ludzi,nie dziwię się,że Ci tchu brakło

Rozpakowywania to i ja nie znoszę

Ja już pranie wstawiłam i zaraz się biorę dalej za porządek,bo trochę obie pofolgowaliśmy jak mąż był z nami. Po prostu szkoda było czasu na jakieś porządki,prasowanie czy inne takie. Dzisiaj już poszedł do pracy po 1,5 tyg. spędzonym w domu. Hania już po pierwszym śniadaniu,ubrana ogląda bajki. Zaraz się sprężę i myślę,że ok. 10 pójdziemy na spacer. Świeci piękne słońce i wydaje się być podobnie jak w poprzednie dni

Michałek nie mógł dzisiaj wstać do przedszkola. Spłakał się trochę. Przez ten czas wstawał razem ze mną(albo z nami,bo i Hania lubiła pospać)po 8,a dzisiaj przed 7 musiałam go obudzić. Ale jak już się obudził to poszło fajnie

Miłego dnia!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi no kuzynka to ma tupet

Powodzenia na badaniach

Gosia jak tam wolę zaś się od razu rozpakować i mieć z głowy bo nie znoszę jak coś nade mną "wisi".
Oj nie dziwię się Michałkowi że po takiej przerwie i dłuższym spaniu nie chciało mu się wstawać do przedszkola. Ale jak tam już będzie to na pewno będzie zadowolony

I czekamy na zdjęcia przedszkolaka

agi robię młodej urodziny ale tylko dla chrzestnych i dziadków

A jeśli chodzi o formę na wsi to może faktycznie dlatego że byliśmy sami ale raczej tak jak pisze Gosia, inne powietrze i w ogóle otoczenie, a tu te spaliny i tłok, bleeee.
Paulinka w nocy popłakiwała i wołała mamusie i nie mogła już zasnąć więc wzięłam ją do siebie i spałyśmy tak do 8

Wczoraj jeszcze z rodzicami zrobiliśmy kiełbaski z ogniska a Paulinka swoimi parówkami nakarmiła psa

Ale powiem Wam że narzekałam troszkę na pogodę a okazuję się że tam mieliśmy super. Mama mówi że tu były takie ulewy i nawałnice że tylko latała do nas na poddasza spr czy okna nie przeciekły. A jak wjechaliśmy do centrum to straże wypompowywały wodę z przejść podziemnych.
Lecę na kawkę, miłego dnia

pokazywarka.pl/srarwf/
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi brak lsow do kuzynki moze ona nie teges . mozg gdzie zostawila . lol

Gosiu super ze michu juz smiga na 2 kolkach . my probujemy Julke nauczyc , ale ciezko to idzie ..

fotki rewelacja z majowki za chwile jak zgram dam nasze

a kto znosi rozpakowywanie .. hehe ja od 2 tyg zrobilam pranie bo juz tymka ubrania same szly do lazienki sie prac

ach zapomnialam dodac ze wczoraj mowie do s napompuj mi opony w wozku bo juz ledwo maja powietrza , a szwagier oglada i co opone mam peknieta

majówka
och przyszla tesciowa wlasnie i pyta czy chce cos , kladziem i pieniadze ja oczy na nia a to podatek przyszedl w koncu malego

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jejciu Agusia,aż takie burze? Trudno mi w to normalnie uwierzyć po tym co tutaj widziałam,w sensie jaką my mieliśmy i mamy pogodę

Przyszłam Hanię położyć spać na godzinkę. Już sobie śpiocha to ja się biorę za prasowanie. Kiedyś muszę z niego wyjść. Nie chce mi się w ogóle bo na dworze tak pięknie,ale jak będę odkładać to przez pogodę to nigdy mi ta kupa z szafy nie zniknie

Ok,to mykam do tej mojej sterty

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

młoda mi właśnie usypia w pokoju.
Uprałam wózek na dworze bo było piękne słonko, to teraz chmury takie że chyba zaraz lunie.
Gosia no jak Ty mi piszesz o Waszej pogodzie to mam wrażenie że w innym kraju jesteście

U nas tam jednej nocy było 9 stopni a w dzień też coś koło 15 ale wilgoć więc tak nieprzyjemnie.
Jedziemy dziś z teściami po ten rower biegowy. Stwierdzili że sami go kupią, a ja już powiedziałam rodzicom żeby się z nimi złożyli to będzie taki wspólny prezent od dziadków żeby nie szaleć. No a teram muszę czegoś poszukać co by mogli kupić moi rodzice w tej sytuacji. I znalazłam coś takiego:
allegro.pl/trampolina-ogrodowa-neo-z-sia...kow-i3222890775.html
a jak nie będą chcieli to niech już kupią co im pasuje, ubranka albo coś. Nie wiem. Już mam dość wymyślania prezentów za innych. Najpierw się pytają co kupić a potem kręcą nosami albo widać po ich minach że myśleli może o czymś innym.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Zaliczyliśmy po powrocie zabawę na placu zabaw

Zdjęcia PAulinki i Tymka super

Agi kuzynka to ma tupet!!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jestem wykończona. Cały dzień tylko jęczę i stękam i czuję się jak słoń.
Zasnęłam dziś na kanapie i to tak mocno że mogę powiedzieć że urwał mi się film, dobrze że Linka była z T na spacerze. A na dodatek leci mi krew z nosa. Tzn nie tak samoistnie, ale jak smarkam to na chusteczce jest dosyć krwi.
Kupiliśmy w końcu ten rowerek, tzn teściowie kupili a my wybraliśmy, mam nadzieję ze młodej spasuje. O taki:
allegro.pl/kettler-rowerek-biegowy-runbi...5ca-i3152799480.html
Sylka fajnie, że Wy też kupiliście biegowy

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zadowolony jest

Z krwią miałam jakiś czas temu to samo.
Jutro idziemy podpisac umowę z przedzkolem

Kubusiek dzis zaliczył wypad do sklepu w majteczkach

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu zdjęcia świetne

Rany ale ulewy mieliście

Oj Linusia super prezenty dostanie

Megi , ale fajnie że kaska przyszła

Może popatrz na all ... czasami można kupić części do wózków . A jak nie to kup faktycznie lekką spacerówkę . Tylko szoku doznasz jak Ci przyjdzie prowadzić teraz inny wózek

Zdjecia super

Gosiu mam nadzieje , ze uporałaś się z prasowaniem . Mnie jutro czeka ta nielubiana czynność

A jak Hanusia teraz wieczorem zasypia jak skracasz jej drzemki ?
Michałek to juz niezły kawaler ... nawet perfumy swoje ma ? No nie pogadasz

Dobrze , ze po pobudce humorek mu powrócił

Sylka , ale fajnie , ze udało Wam się ten rowerek kupić

Mi dzień przeleciał bardzo szybko . Z Mamcią byłyśmy na 2 godzinnym spacerku i zakupach . Pogoda przed moim wyjazdem nie zapowiadała się szałowo , a tu niespodzianka

Popołudniu się rozlało , ale zdążyłyśmy dojechać do domku

Jutro mamy w planach mycie okien , tzn Mamcia będzie myła , ja zajmę się prasowaniem i praniem .
Mam nadzieję , ze Majusia będzie miała dobry dzień

Dobrej nocy

EDITT...
Agusiu super ten rowerek

A ta krew z nosa , to normalne . Jesteś osłabiona i jeszcze teraz zabiegana .
Dobrze , ze miałaś możliwość się przespać

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja tam się na tym nie znam ale znajomy spec od rowerów, fanatyk wręcz hehe doradził nam ten ze względu na firmę i faktycznie wykonany jest bardzo porządnie i mam nadzieję że Linka będzie zadowolona

Aguś zdjęcia cudne. Majeczka wygląda jak laleczka dosłownie

Ami jaką ma furę na drugim zdjęciu

A Ty wyglądasz kwitnąco i pięknie. Prawdziwa laska z Ciebie i aż trudno uwierzysz że masz trójeczkę dzieci

Powodzenia w jutrzejszych pracach domowych

dobranoc

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak super że Paulince podobała sięjazda

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane dziękuje Wam bardzo za komplementy

U Nas od rana praca wrze

Pogoda oczywiście paskudna

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka Paulina też początkowo tak dreptała i nawet na siodełko nie siadało tylko na stojąco

Aguś powodzenia z porządkach

Mnie czeka prasowanie i sprzątanie ale to w piątek już na urodziny.
U nas rano był mały deszczyk ale teraz świeci słonko. Sąsiadka wczoraj straszyła, że cały czas ma być taka pogoda i że ma nie być lata

Trampoliny na razie nie będzie, bo moi rodzice powiedzieli że w takim razie dadzą jej to co mieli wcześniej kupione i podejrzewam że jest to całe pudło ubrań, haha

Rodzice mają w szafie takie materiałowe pudło i jak są gdzieś w sklepach to kupują młodej ubrania jak leci, co im się spodoba, często za duże ale potem są akurat

Miłego dnia Kochane

EDIT:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.