- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja mam dziś leniwy dzień. Nie mogłam się zwlec z łóżka

Agi,zdjęcia bardzo ładne. Z resztą jak się ma takie urocze dzieci to każde zdjęcie jest ładne

Agusia,tak już jest niestety,że wszyscy myślą,że wiedzą od Ciebie chociaż naturalnym wydawałby się fakt,że najlepiej swoje dziecko zna matka. Ja się z tym zmagam co rusz i czasami już mi sił brak

U nas też Hania dotyka ziemi połową stopy. No,ale my drugiego rowerka nie będziemy kupować,musimy zaczekać aż ten będzie dobry. Hania mimo wszystko próbuje się odpychać,ale muszę podtrzymywać jej rower,inaczej by się wywróciła. Michałek na początku tylko chodził(prowadzał rower),nie siadał na siodełko. Hania od razu usiadła i próbowała się odpychać. Ale Michu szybko zajarzył i potem to już gnał jak szalony

Sylka,czyli dzisiaj już Kubuś będzie przedszkolakiem na papierze

Ja muszę się w końcu wziąć za Hanię i jej pieluchę

Miłego dnia!
P.S. U nas znów pięknie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Z tego wszystkiego przegapiłam że Paulinie wyszły dwie nowe trójki.
Została nam tylko jedna i wszystkie piątki, strasznie jej wolno te zęby idą. Teraz to już chyba jeden na 4 miesiące

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Agi kocham wasze trio slicznie wygladacie a Ami tak slodko i niewinnie wyglada

Sylwia rower super yy nie widzialam w stalowej kurde ,, my Tymciowi na dzien dzieckak upimy , szwagierka ma mu nowe taczki kupic , bo maluchy mu polamaly kolo ....

Gosiu trzymam mocno kciukasy , ja tez musze swoje 4 litery ruszyc za praca ale mni sie nie chce..
Agus wspolczuje przeprawy z tesciami ...
jejku i juz wstal i musze isc my caly dzien na ogrodzie spedzamy to naprawde nie mam czasu na nic .. buziaki dla was

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jej wczoraj wszędzie trąbili o maturach i zaś mi się w nocy szkoła śniła, że mam jakieś nie zaliczone sprawdziany, zaległości i nieobecności. Koszmar

Paulina śpiocha, a na dodatek już cały czas na kanapie

Jak T wróci to jedziemy z tym rowerkiem i znowu stracimy czas i paliwo bo komuś wczoraj nie chciało się poświęcić 20 minut

U nas pogoda jakaś
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas pogoda fajna choć chmurki są i myślałam że deszcz nas zastanie w dordze do przedszkola.
Megi udanej zabawy w ogrodzie

Agusiak ale koszmar miałaś

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Gosiu 3 mam kciuki za testy

Z pieluchami nie przejmujcie się ruszy sie temat, teraz ciepło to i w mokrym jak pobiegają nic nie nie stanie a moze zacznie wreszcie przeszkadzać.
Kuba też naglke załapał a wczesniej nic. Teraz po 2 godz biega na podwórku i tam nie chce siku a dpiero w domku robi. Bałam sie tych wypadów podwórkowych czy do sklepu na zakupy ale póki co ubrania zapasowe nie sa potrzebne
- sikoraaa230
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
... I znalazłam coś takiego:
allegro.pl/trampolina-ogrodowy-neo-z-sia...kow-i3222890775.html
....
Szczerze odradzam takie tanie trampoliny, generalnie są one tak słabej jakości, że niebezpiecznie jest z nich korzystać. Jeśli naprawdę chcesz sprawić frajdę dzieciakom to pomyśl nad czymś takim [url=http://http://trampoliny.pl/trampoliny-zestawy/17-athletic24-244-cm-trampolina-ogrodowa-z-siatka-zab]Trampolina ogrodowa[/url]. Wiem, niestety jest to droższa opcja ale wynika to z tego, że jest większa (244cm zamiast 140cm), a do tego jakość wykonania pozwoli się na niej bawić bez strachu o bezpieczeństwo dzieci. Sama długo zastanawiałam się nad kupnem, dużo o tym czytałam i mój wybór padła właśnie na tą firmę z linka, mogę ją polecić z czystym sumieniem bo moje pociechy są zadowolone.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wlasnie gosc odpisal ze opone mi wyslal do wozka calkowity koszt to 35 zl

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja trochę żałuję że młoda jednak nie pójdzie póki co ale u nas jest tyle dzieci do przedszkoli że nie ma szans nawet w sąsiednich miastach się dostać, szczególnie jak ja nie pracuję. A na dodatek nie wiem jak jest u Was ale u nas ze względu na dużą liczbę dzieci i żeby uniknąć przyjmowania po znajomości to wniosek o przyjęcie do przedszkola składa się w urzędzie miasta, zaznacza się do ilu i jakich przedszkoli chce się aplikować i to oni decydują o przyjęciu bądź nie. A szkoda bo nasza dobra znajoma jest dyrektorką przedszkola, z resztą to moja wychowawczyni z zerówki

Rowerek oddaliśmy do Makro i pojechaliśmy od decathlonu i oczywiście nie było już rowerków w tym kolorze co chcieliśmy. Na szczęście Pan zamówił i będą na jutro na 14 inaczej by mnie już tam chyba rozniosło.
Sylka w Biedronce to jeszcze rozumiem że nie rozkładali tych rowerków ale w Makro, ogromnym sklepie gdzie jest cały dział rowerowy to chyba by mogli

Podejrzewam, że ten Wasz i tak byłby na młodą za duży bo ona ma niskie podwozie (krótkie nogi) i takie rowerki to musi jednak mierzyć.
Zmówiliśmy też tort i ciasta na sobotę. Tort zwykły, bez rewelacji bo nie mamy kiedy podjechać do Katowic więc musieliśmy zamówić na miejscu.
sikoraaa230 Twój link mi się nie otwiera, z resztą pomysł z trampolina upadł więc na razie w ogóle jej nie będzie.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas składa się wniosek internetowy na specjalnym portalu urzedu miasta i później ten sam wydrukowany i podpisany lub uzupełniony odręcznie składa sięw przedszkolu.
Super że rowerek dało sie zamówić

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A wiecie co dzisiaj się wzruszyłam. Po kąpieli ubierałam Linkę a ona jak zwykle coś tak gadała jak najęta i nagle powiedziała: "mama, tata, ja i bobo"

A dzisiaj popadało troszkę i potem młoda cała się upaćkała w kałużach na podwórku ale przynajmniej radochę miała

Dobranoc

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka kochania niby taka mała a już wie i poczuwa się do roli starszej siostry

Spokojnej nocki
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu czyli znowu czeka Was wyprawa po właściwy rowerek. Rany ile niepotrzebnego zachodu . Mogli od razu Cię posłuchać i nie tracilibyście czasu , paliwa i Twoich nerwów.
Super , ze tort i ciasta juz zamówione

My w sobotę Pauli urodzinki świętujemy

Jaka Linusia kochana !!!! Ale cudowne słowa powiedziała

Gosiu trzymam kciuki

A Majka tak jak piszesz karnację ma po Tatusiu na szczęście

Dziewczyny ja z odpieluchowaniem walczę już długi czas i nie ma spektakularnych efektów . Wręcz kiedyś było lepiej , bo przybiegała i pokazywała jak chciała siku . Chyba mi się Dziecko cofa z umiejętnościami

Megi fajnie , ze całe dnie w ogrodzie spędzacie

I jak super , ze tak tanio udało sie dokupić oponę do wózka .
Sylka ale Kuba jest świetny . Wiem , ze się powtarzam , ale jest niesamowity

I niedużo za przedszkole będziesz płaciła !!! Ja za czasów Paulisi więcej dawałam

Nic uciekam , bo 2 pranie kończy sie prać . Musze powiesić je na ogrodzie . Pogoda zapowiada się fajna , mam nadzieję , ze nic się nie zmieni , bo na spacer chce w końcu wyjść z dziećmi.
Mamcia dziś wraca juz do domku .Ale pomogła mi Kochana dużo .
Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi faktycznie Paulinka ma w sobotę urodzinki i to takie znaczące bo 13

Czyli będziemy świętować tego samego dnia

Wypiję toast soczkiem za zdrowie Twojej pannicy

Super, że mama Ci tak pomogła, to bardzo teraz potrzebne bo pewnie czasem nie wiesz w co ręce włożyć

Ja podejrzewam właśnie że u nas też by tak było że Paulina by nie sikała na nocniczek zapytana czy chce a potem by się zsikała gdzieś indziej.
Nie mam ciśnienia na to ale już mogłaby zrzucić tą pieluchę

A ja się bardzo cieszę, bo patrzę wczoraj na stronkę Teatru a tam okazuje się że 10 maja w urodzinki młodej jest premiera nowej bajki. No ale okazuje się że na premierę to tylko za zaproszeniem

Kurcze zaczyna mnie coś prawe ucho boleć i ogólnie prawa strona. W ciąży z Pauliną skończyło się zapaleniem ucha i antybiotykiem

Miłego dnia

Aha zapomniałam Wam wkleić gazetkę Biedronki, może znajdziecie coś dla siebie

gazetki.biedronka.pl/g89,modnie_i_radosn...0i%20rado%C5%9Bnie/0
GOSIA ZACISKAMY!!!!!

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzięki za kciukasy

To do później

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka drzemie to mam chwilkę

dzwonił T że odebrał rowerek i nie przyszły te z fioletowymi kołami tylko te z białymi

Sylka powiedz mi czy to jest jakiś w miarę okej fotel czy lipa?
bo cena całkiem przystępna:
allegro.pl/fotelik-cybex-isis-9-36-kg-ko...iej-i3233656889.html