- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na początek:
Agusia,foty jak zawsze super

Z zabawkami dzieci tak mają w pewnym okresie,nie ma co się przejmować tym za bardzo. Minie samo,tym bardziej że wytłumaczyłaś Lince. Moja Hani z kolei oddałaby wszystko. W ogóle nie zwraca uwagi na to czy ktoś się bawi jej zabawkami czy czymś innym. Tylko czasami przybiega z płaczem,że "Michaś zabał wabawke".
Wczoraj na komunii moja chrześniaczka zapytała czy może porobić zdjęcia naszym aparatem,więc jej dałam,na co Hania z płaczem przytuliła się do męża i mówi zapłakana,że dziewczynka zabrala nasz aparat.
Muszę powiedzieć,że bardzo mi się podobał ten tort w teatrze

Torcik urodzinowy też super

Moja Hania na swoich urodzinach to w ogóle się gośćmi nie przejmowała. Nic ją nie interesowało. Ani goście,ani tort ani prezenty.
Megi,współczuję @ Mnie to czeka niebawem

A teraz co u nas:
Pogoda piękna

W sobotę w Kostrzynie Miśko mi marudził pół dnia,że chce iść na plac zabaw do parku. Więc jak już poszłam z nimi(mąż w tym czasie uciął sobie drzemkę),tak do domu wróciliśmy po 4 godzinach. Rozdwoić się nie dało,więc trochę umęczona przyszłam. Ale za to dzieciaki się wybawiły

Komunia może być. Najbardziej cieszy mnie fakt,że prezent się podobał,za co Angelika(Michał wołał na nią Angelina)dziękowała mi wiele razy przytulając się

Fotki może jakieś wrzucę Wam wieczorem.
Poza tym kupiłam dzieciom sandały i trampy do ganiania. Sandałów mnóstwo,jedne ładniejsze od drugich,ale niestety większość z paskiem na pięcie,a ja chciałam,żeby pięty były pełne i dobrze trzymały nogę,tym bardziej,że mają tą małą wadę i zaleconą profilaktykę obuwia. Hani trafiły się sandały identyczne jak w zeszłym roku.
Hania wzbogaciła się o dwa rowerki

Ok,uciekam się do końca rozpakować i ogarnąć ten mój bajzel

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Tort w tatrze faktycznie fajny, mnie też się spodobał, muszę tam zadzwonić i zapytać gdzie zamawiali

Gosia super, że mieliście taki udany weekend i że Angelice podobał się prezent, i dobrze że go od Was dostała bo pewnie to jedyne co jej z Komunii na pamiątkę zostanie

Dzieci się wybawiły a Hania rowerki zarobiła, świetnie

Ale widzę, że u nas zawsze jest zupełnie odmienna pogoda, u nas jest mokro i na prawdę zimno, brrrr ale zawsze u nas tak jest do tej cholernej "zimnej Zośki" i tych ogrodników czy jakoś tak. Normalnie chyba dziś będzie trzeba zaś kominek odpalić

EDIT:
Młoda zasnęła w sekundę, chyba jest meteopatką bo strasznie marudna od rana a dosyć późno wstała.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu fotki świetne . Widać , że Linka przedstawieniem zainteresowana

Tort urodzinkowy musiał sie Paulisi bardzo podobać dzięki Dorze

I fajnie , ze prezenty trafione

A nogi z czego Cię tak bolały ?Skurcze łydek Cię dopadły czy inna dolegliwość ? Dobrze , ze Ci po altacecie ulżyło

Woow Kochana , ale miałaś sen hahaha

Megi ... to rozpocznijcie na dobre staranka

Fajnie , ze wypad do znajomych się udał

I czytam , ze Tymuś zmienia gusta kulinarne

Gosiu czyli Hania dba o Twoją linię i temu Cię bez śniadania wyrwała z domu

Fajnie , ze u Was pogodna ładna , u Nas od soboty tylko deszcz

A sobotni spacerek to mieliście niesamowity ... 4 godz woow

Super , ze komunia udana , no i ze prezent się spodobał

No i jak fajnie , że rowerki Hania zyskała

Dziękuję za życzenia dla mojej Paulinki

My pojechaliśmy w sobotę do mojej Mamci i zostaliśmy do niedzieli

Wczoraj popołudniu jak dotarliśmy do domu , to jeszcze gości mieliśmy .
Majka ostatnio coraz mniej śpi

Dziś dalszy ciąg paskudnej pogody i nawet wyjść nie możemy

Ami roznosi dom

A z Sylką co się dzieje ? Odezwij się Kochana

Miłego popołudnia Kochane

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jestem wykończona

Agi,nie ma jak u mamy?!
Michałek kończy oglądać Kopciuszka,Hania mam nadzieję uśnie niedługo,a ja może obejrzę zaległych "Lekarzy". Jestem już chyba 5 odcinków w plecy

pokazywarka.pl/raifvs/
i kilka innych,przede wszystkim z dzisiaj
pokazywarka.pl/0wq4cn/
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś świetnie, że się odezwałaś

Super, że u mamy tak miło spędziliście weekend i Paulinka zadowolona z tortu

Współczuję tego niespania Majci

U nas pogoda taka sama chociaż dzisiaj na szczęście w ciągu dnia nie padało.
A no ma Amisia ziaziu to i pokazuje

Paulina też ciągle pokazuje na rączkę i mówi ał
Kochane i wyszły nam w końcu już wszystkie trójki, ostatni musiała się przebić właśnie w sobotę

Agusiu nogi mnie bolały chyba od tego ciągłego latania to do maluchów to wokół gości, sporo też stałam bo robiłam te gotowe kanapki (które okazały się strzałem w 10

Gosia zdjęcia obłędne!! A drogę do celu mieliście bajkową, ja mam taką jak jadę na działkę i chociaż jeździmy już tam 25 lat to zawsze robią na mnie ogromne wrażenie te widoki. W ogóle marzy mi się wyprowadzka poza miasto.
Widzę że Hańca też śpi ze smokiem, a już się bałam że tylko moja żaba została z dydkiem.
Michu na zdjęciu z komunistką ma świetną minkę. Cudne maluchy

A my dziś wybraliśmy się na dłuuuuugi spacer do miasta, zanieśliśmy zdjęcia z urodzin do wywołania bo ostanie w albumie mamy z Roczku

Moja mama dziś nie poszła do pracy bo źle się poczuła, miała jakieś bóle w klatce ale na szczęście po ekg okazało się że wszystko w porządku ale ma jeszcze skierowanie na echo serca.
Zaś teść też był dziś na badaniu a amerykańskiej klinice serca i najprawdopodobniej czekają go bajpasy.
Gosia ja zaś ostatnio zaczęłam oglądać Seks w Wielkim Mieście na comedy central family i powiem Wam, że strasznie mnie to wciągnęło

Miłego wieczorku dziewczynki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu fotki świetne , widoczki rewelacyjne i bajeczna pogoda

Oj o tych upałach , to ja nawet myśleć nie chcę . Też będę biegała z wózkiem za Amelką , bo Ona też wszystko biegiem załatwia . Chwilami nie wiem czy wózek zostawić i za nią latać , czy sprint z wózkiem mnie czeka

Agusiu też miałam nadzieję , ze Maja będzie spała fajnie . Tym bardziej , ze w szpitalu tak było i nawet tydzień po wyjściu .Ale widać tylko odsypiała i siły zbierała

Oby Twoje Maleństwo nie dawało Ci tak popalić .
Zapomniałam Ci wczoraj pisać , ze wyglądasz świetnie . Brzuszek masz cudowny i nie taki ogromny jak pisałaś . I patrze, że już 17 tydz Ci leci ! Szok , ze ten czas tak szybko płynie . Jeszcze troszkę i będziesz tuliła Malucha . Może tym razem juz dowiesz sie czy Paulisia będzie miała brata czy siostrzyczkę

Dobrze , ze ekg Mamy wyszło prawidłowo

Mam nadzieję , ze nawet jak te bajpasy będą faktycznie Teściowi potrzebne , to że będzie dzielny i że mu to pomoże .
Mężuś zabrał wczoraj popołudniu Amelkę na wycieczkę rowerową .Przestało na chwilę padac , wiec wykorzystali ten czas . Ami bez spacerku lub choćby krótkiego wyjścia dom roznosi cały .
Dziś pogoda lepsza będzie ...oby tylko nie padało,to ubiorę dziewczynki i wyjdziemy .
Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś, oooo rower to świetny pomysł

U nas dziś słonko wyszło to jak nie będzie bardzo zimno to może namówię T na rowery i ja też się wybiorę

Moja gin odradza ale tylko przez wzgląd na jakiś upadek ale czytałam tu na forum że mama z majówek 2013 do tej pory jeździ na rowerze i jeździła przez całą ciążę i jej gin nie widzi żadnych przeciwskazań

Aguś dziękuję za miłe słowa, to zdjęcie co wstawił jest w miarę przyzwoite ale w rzeczywistości jest nieco inaczej

A powiedz mi jak zareagowali w pracy na Majeczkę? Bo kiedyś pisałaś że nie wiedzą o ciąży, więc musieli się troszkę zdziwić jak dostarczyłaś papiery o macierzyński?

Kupiłam wczoraj w Lidlu ten krem na kanapki dwukolorowy

I kochana powiem szczerze że czasem myślę, że będzie chłopak a czasem jestem przekonana że dziewczynka. Ale mam obawy, że nie dowiemy się tego tak szybko, bo coś czuję że będzie ciągle odwrócone tyłkiem jak Paulinka

Sylka nawiąż z nami łączność

A i wczoraj jak zwykle zasiadam przed tv i czekam na Seks w wielkim mieście, i co? Już nie puszczają!!!!

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

gosiu fotki przelsodkie kocham ogladac Hanusie taka niewinna jest

Agi wspolczuje nie spania Majci moze jej to przejdzie ..
Agus mam nadzieje ze chwo tez wyjdzie ok to przez te zmienna pogode raz slonce raz deszcz
U nas wczoraj chlodno bylo ale do 15 bylismy na ogrodzie w tym 2 razy na rowerze i 3 kolowym i biegowym

dzis tz juz byl spacerek rowerkiem on tera niee moze zyc bez roweru .. ma to zdecydowanie po mamusi

dzis czuje sie lepiej ale dopiero jutro pojde na miasto za butami dla Tymka bna komunie . w ogole nerwowa przed ta komunia tesc jest nie do wytrzymania

milego dzionka
Agi ja nieraz z Tymiiem o 8 wychodze juz bo pokoj mi roznosi a jak polata czy pojezdzi to od razu inny jest w niedziele tak z S go wzielismy i byl spokojniejszy

ee mysle ze Dzidek najwyzej bedzie zadowlony

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ponuro się zrobiło,więc zaczyna mi się chcieć spać

Powiem Wam,że mogłoby popadać tak przez dwa dni to bym trochę nadrobiła prasowanie

Miałam to zrobić dzisiaj,ale wzięłam się za coś innego.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My po obiedzie pojechaliśmy do szpitala do teścia, tam posiedzieliśmy dosyć, potem odwieźliśmy teściową i wróciliśmy do domku.
Jutro rano jadę na badania więc zaraz się kładę

dobranoc

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agus
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Z tym rowerem , to faktycznie jest tak , ze najgorsze zagrożenie to upadek . Ja powiem szczerze , ze się bałam jeździć i tego nie robiłam . Tyle , ze moja ciąża była zagrożona od początku , wiec takie wstrząsy podczas jazdy też mogłyby zaszkodzić .
U mnie w pracy świetnie zareagowali

A Ty w pracy będziesz mówiła ?
Megi widze , że Tymus rowerek pokochał

Teść Wam daje popalić pewnie z tęsknoty za żonką

A tą komunię teraz w niedzielę będziecie mieli ?
Gosiu u Nas pogoda to chyba taka zamienna

My wczoraj byłyśmy na spacerku długim

Jutro Majeczke czeka szczepienie i usg bioderek .
Wybrałam skojarzone szczepionki , bo chcę jej oszczędzić nieprzyjemności . Już dość ja w szpitalu kuli

Nic miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś ja pracuję u taty więc już wszyscy wiedzą

Kochana powodzenia na jutrzejszym szczepieniu. Ja muszę Paulinę na bilans umówić.
Super, że w pracy tak miło zareagowali a to że Cię tam wszyscy lubią to przecież logiczne

Fotki cudne, Paulina śliczna kobietka a dziewczynki bombowe i Majcię w końcu z otwartymi oczkami widzę

Piękne tam macie okolice do spacerowania, u nas nie ma gdzie.
Albo przy rychliwej drodze albo między domami, ale tez po ulicy bo na chodnikach wszędzie auta stoją.
Ale wczoraj jak odwoziliśmy teściową to przejeżdżaliśmy przez centrum Dąbrowy i nawet nie sądziłam że tak bardzo tęsknie za tym miastem. Z tego tylko powodu nie mogę doczekać się pomieszkiwania u teściów w czasie remontu bo pospacerujemy i poodwiedzamy stare śmieci

Czekam na tatę i jedziemy na badania.
Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi trzymam kciuki za szczepienie a komunie mamy 26 dopiero dzis ide na miasto po butki do spodni ganriturowych wczoraj przyszly i wyglada w nich cudownie

a oto taki mix fotek