- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Woow Paulinka to bardzo ciepłolubna hahaha

A obrączki szkoda

U Nas dzień szybko zleciał . Pracowicie , ale przynajmniej okna w kuchni wymyte i nowe firanki założone . Naklejki wreszcie przykleiłam w salonie i kuchni . Mamcia gołąbków narobiła . No i standardowo sprzątanie , prasowanie itp
Majka w wanience się pluskała . A Ami to ją ubóstwia

Dziś Amusia dostała maskotkę Hello Kitty i jej zachwyt był nie do opisania

Teraz już odpoczywam . Siedzę i tylko palcami klikam po klawiaturze , a mokra jestem

Miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Mieliśmy fajny intensywny weekend. W sobote odwiedzilismy dziadków męża. Nacieszyli sie małym a on nimi. Dodatkowo poganiał gęsi, kuryindyki i kaczki

W niedzielę bylismy na grillu. Kuba wypluskał sie z basenie i wybawił z rodzeństwem ciotecznym. Opalił się fajnie, tylko dupka biała a tak śniady jest.
Dziś tak jak Megi zaliczyłam zakupy w Biedronce i tym sposobem Kuba ma worek ze spider manem na piżamke do przedszkola a póżniej P kupił mu fartuszek z samolotami by miał do malowania w przedszkolu. Nie wiem czy tam maja jakieś, by nie upaćkał ubranka wiec kupiłam i babcia mu w razie potrzeby nałoży. Musze kupić jeszcze ręczniczki,pościel i kapcie a tak reszta jest już w domku.
Agusiak fajnie że Paula mogłaby iśc już do przedszkola i tak jak mwisz super jakby teraz już poszła i nie kojarzyła faktu przedszkola z pojawieniem sie siostrzyczki.
Oby sprawa z wujkiem poszła jak po maśle i udało sie zalatwić wszystko z przedszkolem

Zdjęcia fajowe i jakie duże już pomidorki. Moje dopiero owocują i sa ok 1 cm

Agi to Ami w 7 niebie z powodu maskotki

Agi napisz ile chcesz sadzonek pomidorków bo tak czekają

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi poka pomieszczenia już z naklejkami

No ja jeszcze nie wiem co tam by było potrzeba w tym przedszkolu ale dowiemy się na spotkaniu z dyrem bo idziemy 14stego sierpnia, jak już nie będzie miejsc do tej pory, to już trudno, pójdzie od przyszłego roku.
Aguś ze mnie też się leje, chociaż dopiero wzięłam zimny prysznic.
Super, że Ami zadowolona z maskotki

Sylka super mieliście weekend

Spokojnej nocki dziewczyny

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka , ale fajowy weekend mieliście

Widzę , ze do przedszkola już wyprawka niemal skompletowana . Rany ja jeszcze pamiętam jak Paulince wszystko kupowałam i jak 1 dzień szła . Emocje sięgały zenitu

A w trakcie chodzenia chcieli ją przepisać do starszej grupy , bo umiała dużo więcej niż rówieśnicy , a nawet niektóre starsze dzieci . Tyle , ze się nie zgodziłam . Potem proponowano mi to jeszcze w 1 klasie , ale też nie wyraziłam zgody .
Kochana nie wiem ile tych pomidorków , poślij wg uznania . Ja nie mam pojęcia jak to popakować

Agusiu czyli w przyszłym tyg na rozmowę do przedszkola już idziesz

Ja noc miałam krótką niestety . Ale rano dziewczynki obdzieliły mnie takimi uśmiechami , ze az zmęczenie poszło w cień . Majeczka tak uroczo się uśmiecha

Po 8-mej jedziemy na zakupy .Póki jeszcze takiego upału nie ma .
Miłego dzionka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi no Twoja Paulinka to na prawdę wyjątkowa i zdolna dziewczynka, już od dziecka

Naklejki prezentują się rewelacyjnie! Sama szukałam takiego białego dmuchawca na ścianę przy której stoi u nas tv ale cholernie drogie te duże naklejki

Ale wyglądają super.
Udanych zakupów

My jak zwykle w domku, nawet się nigdzie nie ruszamy, tylko tyleco po podwórku. Potem młodą pewnie do basenu wpuszczę bo już jest mocno ciepło a nie ma jeszcze 8.
A powiedzcie mi czy Wasze maluszki ubierają np same buty?
Bo Paulinka sama ubiera i zakłada tuptusie, a także każde obuwie, które ma na rzepy

A najbardziej mnie rozczula jak wieczorem siedzi na skraju swojego łóżeczka, ściąga paputki i chowa je do szuflady, do której ja je zawsze chowam

Wczoraj spała mi godzinę na dworze na dużej huśtawce więc dobrze że ją rozłożyliśmy

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U Kuby na cale przedszkole beda chyba 4 2,5 latki a grupa z 3 ponoc Kuba ponoc najmlodszy. Mysle ze jak u Twojej Paulinki problemu nie bedzie z moim urwisem i jakos okielzaja jego energie.
Pomieszczenia super sie prezentuja

Agusiak Kuba raz zdejmie raz nie jak mu sie chce
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Obiad juz zrobilam

Chyba teraz ma jakis skok bo sporo je.
Co do wyprawki to musze dac pizamki, posciel- poszewki, kocyk, recznik, kapcie, kubeczek i szczoteczke. Zostal mi zakup reczniczkow i poscieli, kapci. Wszelkie inne rzeczy kupuje przedszkole z kaski za komitet.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ufff jak gorąco, pufff jak gorąco.
Paulina mnie wykończy, ona normalnie ma motorek w dupie i już mnie to wnerwia, 5 min w basenie i już chce gdzieś lecieć, 5 min tv i już idzie gdzieś indziej, oszaleję z nią, bo muszę za nią latać ciągle- to ją wytrzeć, to założyć pielucha jak idzie do pokoju, to znowu coś. OSZALEJE!!!!!!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

I takie chwile lubię najbardziej

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

haha biedna Paulisia ... ja tez uwielbiam chwile kiedy spi ..a apropo biegania i motorku tymek tez go ma na placu zabaw w niedziele S za nim latal bo to na scianke wspinaczkowa to na zjezdzalnie od strony zjezdzania chcial na skroty

aaa nie mowilam wam w domu mamacia ma 2 tyg kotka lub kocice , bo nie wiemy co to jeszcze i karmimy butelka ze specjalnym mleczkiem co 3 godz ..

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Wszystko się do mnie klei.
Aguś a Ty też tak może miałaś, czasami takie bóle w okolicach blizny jakby ktoś pociągnął za szwy od środka? Mnie od razu wtedy zgina w pół i muszę potem to miejsce uciskać dłuższą chwilę bo taki nieprzyjemny ból. Pewnie to jakieś tam więzadła tylko nieco gorzej to odczuwam niż za pierwszym razem

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kuba zjadl zupe zrobilismy wydzieranke tzn ja rwalam a Kuba naklejal pozniej zjadl nalesnika z twarogiem i musem truskawkowym i teraz bawi sie klockami.
Dzis nie spi bo wstal ok 8
Kuba to tez dziecko dynamit. Inne dzieci bawia sie spokojnie w piasku a on posiedzi 5 min i biegnie na drabinki z nich na hustawki i tak po kolei obskoczy caly plac zabaw. A jak jakies dziecko za wolno sie rusza na drabinkach to pogania i zaraz wyprzedza.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj cierpliwości Aguś to i mi czasem brakuje . A zobaczysz co będzie jak Malutka się urodzi . Wtedy to chwilami przydałoby się rozdwoić . I mimo , że Ami uwielbia Maję , nie jest ani troszkę zazdrosna i wie , ze muszę w pewnych sytuacjach przerwać np zabawę z Nią i gnać do Majki , to ma takie chwile , ze akurat jak ja karmię Majeczkę równocześnie robiąc inną pilą rzecz , to wtedy zaczyna swoje humory stroić i wrzeszczeć na całe gardło .
A naklejki kupiłam te średnie, na 100 cm . Za dmuchawca dałam 39 zł . Kolory można wybrac jakie się chce

A buty ? Ami po domu chodzi boso , nie ma sposobu , zeby ją namówić do papci . Już kupowałam i papcie i tenisówki i euforia na chwilę i zaraz boso chodzi . Nawet skarpety ściąga . Z bólem serca ubiera sandały jak wychodzimy

A z motorkiem w pupce Ami ma to samo . Dobrze , ze basen kupiliśmy na balkon , bo raz , ze na ogrodzie bym nie wysiedziała z nią i Mają , a dwa ona właśnie biega , to basen , to o do pokoju musi lecieć , to bajkę obejrzeć . Co chwilę ma inny pomysł . Dziś się zastanawiałam skąd ma tyle siły

Rany , ale Linka zasnęła słodko

Mnie blizna wcale nie bolała w ciąży . Nie odczuwałam bólu , ani żadnego dyskomfortu . Ale lekarz mnie ostrzegał , ze coś takiego może mieć miejsce , ponieważ macica się rozciąga i zrosty tez mogą przeszkadzać .
Megi , to milusiej zabawy z kotkiem

Sylka czyli dziś naleśnikowy dzień mieliście

U Nas dziś temp okropne , pewnie jak i u Was . Dziś było najcieplej z ostatnich dni . Amka z tysiąc razy w basenie była . Ja też troszkę się popluskałam .
Wysprzątałam wszystko , Mamcia paszteciki z mięsem i pieczarkami zrobiła i objadłam się jak nie powiem kto

Mężuś taki biedny wrócił z pracy . Upał dał się mu dziś bardzo we znaki

Majosek dziś spała dużo , wolała upał przespać . Ale w sypialni wentylator włączałam , zeby jej się przyjemniej spało .
Uciekam , miłej nocki

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-