BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 8 miesiąc temu #720635 przez Agusiak
dobry wieczór :)

agi kochana że Ty jeszcze znajdujesz siły żeby sprzątać. Ja to robię niezbędne minimum i w taką pogodę nie będę się męczyć :silly:
A te naklejki to na all zamawiałaś czy w castoramie np czy w jakimś innym sklepie? Bo fajna cena i prezentują się świetnie :)

Aguś właśnie tak baaaaardzo liczę że uda się z tym przedszkolem. Wiem, że na pewno młodej małej będzie trzeba poświęcić więcej uwagi i nie chcę żeby Linka poczuła się odsunięta na bok, nie zniosłabym tego :(

Oj mój mężuś też teraz na dworze fizycznie pracuje i wrócił z pracy wycieńczony a mimo to zabrał jeszcze młodą do sklepu to zaś ja mogłam odpocząć.

Ech ciężkie te dni i ta pogoda ale nic dziwnego skoro ogłoszono do czwartku jakiś alarm temperaturowy :ohmy: coś tam w tv mówili.

Paulina ostatnio też nie uznaje niczego na stopach ale sandały wkłada jak idzie do garażu, bo garaż to jej ulubione miejsce :S

Sylka dzieło Kuby superowe :)

lecę zaraz pod prysznic bo kleję się okropnie :X

Miłego wieczorku i spokojnej nocki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #720740 przez agi-p
Dzień dobry :)

Sylka , ale Kubuś się przykłada do pracy :) Super :) Amelka jeszcze nie wykazuje zainteresowania takimi cudami .

Dzięki za odpowiedź w spr naleśników , wypróbujemy :)

Agusiu już Ci przesyłam link do tego sprzedającego , gdzie naklejki kupiłam :) allegro.pl/naklejki-scienne-dowolne-wzor...-cm-i3433021984.html

A co do sprzątania , to ja uwielbiam mieć porządek , więc codziennie odkurzam , myję podłogi itp ... teraz trochę więcej roboty mam , bo z dołem 150 m2 trzeba ogarnąć . Pogoda nie sprzyja , bo po umyciu schodów juz się ze mnie leje , ale cóż .
Amelia kładzie sie na podłodze , je z podłogi , więc musi być perfekt :P

Alarm temperaturowy ? Wcale się nie dziwię . Przecież u Nas jak w Afryce niemal. Ja już nawet rano z dziećmi na spacer wyjść nie mogę :( Dobrze , ze ten balkon jest .

Dziś Paula z wojaży wraca . Ale w sobotę znowu wybywa na parę dni . Taka to pożyje :P

Uciekam , bo Ami już mnie zaczepia do zabawy :)
Miłego poranka :)

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #720741 przez megi23
hellow witamy w kolejnym upalnym dniu ,, jutro ma byc 38 stopni masakra.. Tymek spal cala noc ze mna skopal mnei wiercil sie strasznie , dopiero nad ranem zaspal spokojnie....teraz juz rozrabia .. robi mi herbatke i przynosi do probowania milego dnia ..qczoraj poslzismy kptki karmic, wracalismy przez park to mlody sie wybiegal :P
Tymciowi kotki obojetne .. probuje jego butelke dorwac z mlekiem a malutkie rosnie zdrowo nam :P
Sylwia super wydzieranka ja tez tam u siebie robilam z dzieciakami ...ale wola malowac farbami i po sobie :) wspolczuje pracy na zewnatrz moj S pracuje przy maszynie w taki skwar nie zazdroszcze mu.... bo jest ubrany w te ubrania ochronne i kask... :S
Tymek tez na bosaka .. on nawet w zozku sciaga sandaly i w skarpetkach lub boso jedzie o dziwo jak ma biegac to chetnie zaklada a tam w domu nie ma zmiluj sie ...on po ogrodzie nawet na bosaka .. musielismy caly wysprzatac by mogl biegac :blink:
Agus testuje sie 10 rano i tryzmajcie kciukasy :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #720771 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi dziękuje za linka :lol: :lol:
Kochana ja też uwielbiam mieć porządek dlatego tak wnerwia mnie mój T :lol: :P
Ale codziennie to na pewno bym tego wszystkiego o czym piszesz nie robiła. o nie ;)

Dla mnie największą zgrozą są kudły psa i chociaż pies jest na dworze to i tak wszędzie tego pełno. Powiem Wam, że jak przyjdzie czas na Roxy to NIGDY WIĘCEJ JUŻ ŻADNEGO PSA, no chyba że te jakieś co mają włosy i się nie lenią a to zaś jakieś jorki są czy inne szczurki- czyli nie psy, hehe :P

megi rany, jutro ma być jeszcze cieplej? :ohmy: Podobno to dziś miał być ostatni upalny dzień i potem lekkie ochłodzenie ;)
Kochana ja kciuków wcale nie puszczam i trzymam za Ciebie aż mi paluchy popuchły ;)

W nocy było troszkę wiatru i myślałam już że coś z tego będzie a tu dooopka, od rana praży i duchota.
W nocy obudziły mnie własne jęki, hahaha, nieźle ;)
Tak mi było duszno że aż stękałam :laugh: Dobrze że młodej nie obudziłam

Miłego dnia, trzymajcie się chłodno :)

11 lata 8 miesiąc temu #721152 przez Agusiak
no pięknie, Paulina zasnęła w dużej huśtawce o 16 i śpi do teraz a jest za dwadzieścia szósta :dry: Będę się z nią potem do północy męczyć żeby zasnęła. Plus taki, że na spokojnie poprasowałam, pranie nastawione, zmywarka włączona i jeszcze mężuś na zakupy wyskoczył.

No ale potem będziemy musieli ją nieźle zmęczyć przed spaniem :P

11 lata 8 miesiąc temu #721157 przez sylka
Agi ja podobnie jak Ty odkurzam codziennie i zmywam co jakis czas podlogi.

Agusiak to bedziecie mieli Meksyk wieczorem z usypianiem

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #721207 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Agusiu to Paulisia pospała !!! Ta huśtawka to widać przepadła jej do gustu na całego . Trzeba było ją delikatnie wybudzić :P

Ja mówię tak samo ...jak Fadusia zabraknie , to w życiu na psa się nie zdecydujemy . Jak jeszcze Majeczki nie było , to jeździł z nami wszędzie . Czy nad wodę , czy na spacery , a jak zaczęły się ciążowe problemy i przeprowadziłam się do Mamy , to taki sam sobie pozostał :( I żal mi . Teraz jak gdzies jedziemy , to szans nie ma , zeby się zmieścił w aucie :( I smutno mi przez to .
No i wiadomo , to obowiązek , sprzątanie po nim itp ....

Megi 10-go czekamy na wieści :)

Dziś to straszny upał był :( cukier 300 miałam :( Jak jutro ma być jeszcze gorzej , to padnę . Na szczęscie od piątku już ochłodzenie i czekam na to jak an zbawienie.

I w ogóle dziś stwierdziłam , ze ta pogoda sprzyja oszczędzaniu :P Jak u nas pralka codziennie idzie , to dziś na siłę prania szukałam :P Majka w samym pampersie chodzi , wiec nie brudzi ciuszków ulewaniem i pluciem :P
Ami na golasa cały dzień biega :P
Ja w samych spodenkach i topie lub górze od stroju chodzę . Tym sposobem prania dziwnie mało hahaha :)

Miłego wieczorku :)

11 lata 8 miesiąc temu #721247 przez sylka
U nas jak Kacper zdechnie to żadnego psa. Fajnie było jak byłam sam i młodsza no i rodzice pod ręką by w razie wyjazdu miał kto go wyprowadzić. A teraz trzeba kombinować. Starszy to już pies 10 lat to i ciszy potrzebóje a Kuba mu tego nie zapewnia.

U mnie pranie dzis zrobiłam :) Kuba lata po domu w majtkach ale na spacer musimy się ubrac :P Mąż do pracy też wiec pranie jak zwykle tylko ja i maż mniej jemy w uapły to tu oszczęność :P

Dziewczyny bierzcie udział w konkursie na blogu, bo mamy fajne nagroy :) wrolimamy.pl/konkurs-dwa-kolka-na-drugie-urodziny/
Miłego wieczorku

11 lata 8 miesiąc temu #721299 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Aguś no u nas tak samo mała lata w samej pieluszce po domu i w samych majtaskach po dworze, heheh ;)
Mimo tego miałam dziś zaległe prasowanie jej ubrań i wstawiłam nasze pranie bo jednak mąż do pracy ubrany chodzi :lol: hehe a ja to bym się mogła co chwile przebierać bo zaraz mokra jestem.

Sylka na szczęście młoda ładnie zasnęła i bez afer, chociaż nieco dłużej niż zwykle leżała sobie w łóżeczku przed spaniem :)

Czyli widzę, że u wszystkich nasz obecne psiaczki to już te ostatnie.
Ja muszę jeszcze Roxy na tą sterylkę umówić.

A ja dziś odkurzyłam jeszcze cały dół i zmyłam podłogi, bo już się prosiło ;)

Spokojnej nocki :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #721328 przez agi-p
Dzień dobry :)

No Wasi Mężowie do pracy ubrani normalnie chodzą , mój w roboczych ciuchach :( Jego pranie z pracy raz w tyg puszczam .

To to Kochane podobno ostatni dzień tego piekła upalnego Nas czeka . Oby tym razem prognozy im się sprawdziły .

Dziś standardowo sprzątanie , zakupy , gotowanie i Maluchy :)

Dziś Maja od 4 nie śpi , Ami od 5 . Moje ranne ptaszki mogłyby zmienić upodobania co do wstawania :P Ale się coś nie zanosi .

Miłego dnia :)

11 lata 8 miesiąc temu #721344 przez megi23
hej laski moj tez w roboczych i w domu sie przebiera .. w sobote na gotowanie te smrody daje
dzis cos spac nie moglam boszz jak ja przezyje .. wczoraj juzm i na spacerze slabo bylo...dzis do 18 musimy sie kisic ... moze nie zwariuje z mlodym :P
w domu ja latam w sportowym staniku i spodenkach mlody w majtasach :p a ochlodzenie ma byc dopiero od soboty ... :(

11 lata 8 miesiąc temu #721357 przez Agusiak
dzień dobry ;)

agi współczuję tego wczesnego wstawania dziewczynek :(
Ja jak mi młoda czasem przed 7 wstanie to nie mogę dojść do siebie :P
Ale przynajmniej nie będzie u Was problemu ze wstawaniem do przedszkola :)

megi czemu do 18 macie być w domu?

Mój T chodzi do pracy w normalnych ubraniach a na miejscu przebiera się w robocze. Na szczęście piorą je w pracy więc mi tego dziadostwa nie znosi domu i całe szczęście bo chyba by pralka nam od tego padła.
Z resztą i tak nasza pralka chyba już kończy swój żywot i będzie trzeba pomyśleć o nowej, bo bez mocnego kopniaka to już nie ruszy.

Miłego dnia :)

11 lata 8 miesiąc temu #721432 przez sylka
My poki co dom ewentualnie balkon.

Kuba wstal o 6.30 wiec dzis drzemka bedzie.

11 lata 8 miesiąc temu #721628 przez megi23
Agi bo taki upal ze udaru mozna sie nabawic pewnie z 50 jest lub wiecej,,, mlodyspiocha .. przenioslam o na lozko , bo sie obudzil ja tez zdrzemnelam sie .. nei wiem juz 2 dzien spie z nim w poludnie :dry:
ide pozniej do biedronki polowac na farby do malowania palcai i stempelki

11 lata 8 miesiąc temu #721640 przez Agusiak
No laski upał jest masakryczny, młoda mi teraz padła na huśtawce więc cieszę się bo dużo wcześniej niż wczoraj :)

Sylka miałam się już dawno Ciebie pytać, czy jak Kubuś pójdzie do przedszkola to wracasz do pracy czy w domku zostajesz?

Nas odwiedził mój dziadek, posiedział nawet fajnie długo, przyniósł ciacho do kawki i lody więc było słodko!! :lol:
A powiem Wam, że od tygodnia młoda łazi i mówi MAMA DAJ LODA. A nie widziała żeby ktoś z nas jadł bo w sumie rzadko kiedy są w domu. więc może w jakieś bajce widziała?
No i T wczoraj przywiózł lody, nieco takie już rozpuszczone, heheh, daliśmy jej troszkę do salaterki to wrąbała i tylko oblizywała się potem mówiąc MNIAM MNIAM ;) :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka