BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 4 miesiąc temu #717214 przez Agusiak
dzień dobry :)

megi tak to już jest z tymi autami, ale najważniejsze że możecie pożyczyć i nie musisz przesuwać wyjazdu do mamy :)
Z tym mieszkaniem to troszkę Cię rozumiem, bo jak chcecie odkładać a tu trzeba już wszystko płacić, czynsz i media i w ogóle. No i faktycznie byłabyś tam sama i nawet do nikogo buzi otworzyć, ale pewnie byś się przyzwyczaiła i znalazła jakąś znajomą do kawki ;)
Musisz uczulić męża żeby pilnował mamy ba czasem nie kupiła jakiegoś łóżka Tymciowi pod Waszą nieobecność.
I oczywiście dziękujemy za życzenia :)

agi to masz wesoło teraz w domku ale zawsze pewnie też jakaś pomoc jak dziewczyny chwilę się Ami zajmą :)

U nas też dziś od rana słońce, ale w nocy było cudownie. Inne powietrze i lepiej się spało.

Paulina zaś ma jakiś etap wiszenia na mnie, chwilami doprowadza mnie to do szału :angry: :dry:

Miłego dnia :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #717454 przez megi23
hej laski

a ja sie pakuje pakuje i pakuje ... Malego spakowalam cala reklamowa lekow jedzie jakby atak mial... Bo to drogie leki... Przyszla kurtka z myszka miki malego jest super.. I tak polowe mu ubran zostawilam siebie pakuje plecak zaladowany, Jeszcze pierdoly zostaly aaa wlasnie patrze na liste a bielizny nie spakowalam hehe ,, dobrze ze u mamy mam troche jej ona zawsze mi nakupuje ubran i jak przyjezdzam to mam w czym chodzic;)powiedzmy ze 80 % spakowalam a gdzie reszta?? :P
Agus wspolczuje wiszenia malej ..Tymek jak sa najwieksze upaly to chce sie tulic i mowie do niego to kleimy sie ?? :silly:
dzis wstal o 6:30 ta gdzie wstal 0 24 i musialam go do lozka wziasc gdzie odpiero zasypialam :angry: rano S pojechal po dowod rejestracyjny naszego , narazie czkema jak na szpilkach i mam nadzieje ze nasze auto zrobia :P
Agi fajnei ze masz pomoc ..tutaj i pomagaja i dokuczaja malemu szczegolnei Julcia , wczoraj wyrzucilam ja za drzwi z mojego pokoju :P bo ten biedny cos chce a ta trzyma wysoko i on placzei skacze koloniej krzyczy daj! a ona nic .. prosze raz ja , prosze dwa no i wyleciala :blink: przyszla przeprosila i ucalowala Tymcia i byl spokoj :blink:
ide bo mlody wstal milego dnia

11 lata 4 miesiąc temu #717469 przez Agusiak
megi udanego pakowania :)
Super, że jedziesz do mamy, zawsze to troszkę baterie podładujesz i zmienisz otoczenie.
Mam nadzieję że autko szybko do Was wróci.

Mój tata też wczoraj w końcu odebrał swoje bo oddał do nabicia klimy a tam taki ruch, że dwa dni czekał. Dobrze, że mógł z pracy wziąć BMW to miał czym jeździć chociaż zawsze też mógł jeździć autem teścia bo stoi u nas na placu a T i tam motorem teraz tylko śmiga ;)

Aguś trafiłam przypadkiem na fb na takie cuś, cena koszmarna była ponad 200zł no ale jest jeszcze cudowne all :lol: i od razu pomyślałam o Tobie, a raczej o dziewczynkach.
Ciekawe czy to faktycznie tak działa?
allegro.pl/lapacz-komarow-lampka-nocna-d...-wa-i3429765490.html

11 lata 4 miesiąc temu #717746 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Jestem wykończona dzisiejszym dniem ale na szczęście już się relaksuję przy Gorączce Sobotniej Nocy na TVN7 :)

Jutro idziemy z T do kina a rodzice wykąpią i położą młodą spać :)

Miłego wieczorku :)

11 lata 4 miesiąc temu #717812 przez sylka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Dobry wieczór :)

Megi udanego wypoczynku, mama nacieszy się wnuczkiem :) Na długo jedziecie?

Agusiak wszystkiego najlepszego i kolejnych tak pięknych rocznic :) Kwiaty cudne :)

Agi super że masz pomoc Pauli i zajmie się Ami :D

Kuba spi a ja z męzem oglądamy Pracownika miesiąca.

11 lata 4 miesiąc temu #717815 przez Agusiak
Sylka dzięki za życzenia :kiss: :kiss:

Okno super, Kubuś ma piękny i przytulny pokoik :)
A jaką ma super kołderkę, skąd taką macie?

jutrzejsze kino odwołane bo sprawdzałam repertuar na cinema city a bilety mamy do heliosa i w tych godzinach co nam pasuję nic nie ma fajnego :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #717819 przez sylka
o kurcze to lipa z kinem :/

Kołderkę mam od rodziców.

11 lata 4 miesiąc temu #717822 przez Agusiak
heheh mogłam się domyśleć że to nie z PL, a jest naprawdę fajna :)
Kubuś jaki zainteresowany kolorowanką :) słodziak :laugh:

11 lata 4 miesiąc temu #717829 przez sylka
Wziął ją prze samym spaniem, ale powiedziałam że porysuje jutro. Położyłam na stoliczek i powiedziałam że poczeka na niego do rana aż wstanie :)

11 lata 4 miesiąc temu #717907 przez agi-p
Dzień dobry :)

W ferworze dnia codziennego brak mi czasu na częste zaglądanie . I potem mam tyyyle zaległości :P

Agusiu pomoc mam w dziewczynach :) Tym bardziej , ze Ami uwielbia z nimi przebywać :) O ile są w domu , to bez problemu z Amisią się bawią , czy rysują .

Ale jesteś kochana , ze tak pomyślałaś o moich pogryzionych dziewczynkach :) Też właśnie wczoraj na gruponie znalazłam podobną lampkę :) Tylko nie wiem dlaczego te komary potem można wypuścić ? to co one nadal żyją ? Zamordować je !!!
Póki co widze , ze jak Majka ma włączony na noc ten bros do gniazdka , to nowych śladów nie ma :)

Czytam i już miałam pisac , ze życzę udanej randki z Mężem , a tu wszystko odwołane ? :( Może chociaż pójdziecie na spacerek czy na jakies lody sami ?

Megi z pakowaniem tak to jest ...lista długa , a miejsca już brak :P Ale jak u Mamy masz też rzeczy , to nie masz się czym przejmować . I zawsze możesz kurierem posłać :)

Sylka no pięknie Kuba ma pokój urządzony :) Kołderka faktycznie świetna . Pl to jednak nadal 100 lat za murzynami :(
I fajnie Kuba wygląda w takim wielkim łóżku :) Musi mu być wygodnie , może się przemieszczać całą noc :)

Mój Mąż wczoraj do pracy nie poszedł i mielismy dzień gospodarczy . Wreszcie odrobiliśmy się troszkę i przymusiłam Męża , zeby mi porobił parę pierdołek , które wiecznie odkładane były :P
Mieliśmy tez gości na kawce i tak nam zleciał dzień , że nawet sie nie spostrzegłam i wieczór był .

Na dziś niby deszcz zapowiadali , ale póki co to ja widzę tylko słońce za oknem :P

11 lata 4 miesiąc temu #717949 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka no u nas jest taki przełom, że codziennie wieczorem czytam młodej bajkę do snu :lol:
Jeszcze chwilę temu to było nie do pomyślenia, a teraz jak umyje ząbki, to leci do łóżeczka, zdejmuje paputki i odkłada je do szuflady a potem woła MAMUSIU BAJA :laugh:

agi ja dokładnie to samo pomyślałam o tych komarach, haha, jak to mam je wypuszczać? To już wolę je zabić kapciem na ścianie, nie humanitarne ale już przynajmniej nie wrócą :lol: :P :P
Aguś kino może w niedzielę albo jakiś inny weekend, zobaczymy jeszcze. Musimy się wyrobić przed 19 sierpnia bo jedziemy na nasze ranczo a bilety ważne tylko do końca sierpnia.

Super, że mężuś był w domku i nadgoniliście zaległości na spokojnie. Ja też nie lubię jak mam coś nie dokończone i jeszcze nie mogę tego sama zrobić tylko liczyć na czyjąś pomoc :huh:
U nas też piękne słonko od rana :)

Najlepsi są moi rodzice, na starość zrobili się spontaniczni. W niedziele wyjeżdżają na wczasy, a jeszcze nawet nie wiedzą gdzie :ohmy: Morze, góry, mazury, nie wiedzą, a już nie wspominam o jakimś konkretnym noclegu, nawet spakowani nie są, heheh. Dziś mają się za to zabrać ;)

11 lata 4 miesiąc temu #718005 przez sylka
dzien dobry,
dzien zaczal sie wczesnie bo Kuba wstal o 5.30

Agi fajnie ze nadrobiliscie co nie co w domku.

Agusiak ja Kubie tez czytam :) a co do rodzicow to moi podobnnie na starsze lata zwiedzaja co rusz :) Niech korzystaja z wolnosci jak dzieci juz dorosle sa :lol:

Milego dnia

11 lata 4 miesiąc temu #718012 przez Agusiak
Sylka moi rodzice zawsze gdzieś wyjeżdżali, najpierw z nami, potem jak my już nie chciałyśmy to sami, ale wiesz zawsze mieli zaklepany nocleg, dogadani byli z właścicielami, powpłacane nawet czasem zaliczki a teraz nawet nie wiedzą gdzie jadą ;) Mama zawsze trzy dni wcześniej to już ich pakowała a teraz heheh nawet walizki nie są wyjęte ;)
Także jak u nich to zmiana :lol: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #718062 przez agi-p
Aguś mi się bardzo podoba taka spontaniczność jak u Twoich rodziców :) Świetni są :) Na pewno będą to niezapomniane wczasy i wspominane najlepiej , moze nawet z jakimiś przygodami :)
My jak tak spontanicznie pojechaliśmy , to jedną noc przyszło nam w aucie spędzić . Jechaliśmy 1 autem z przyjaciółmi i ubaw był po pachy :)

Super , ze Linka rozkochała się w bajeczkach na dobranoc :) Amka od zawsze bajki na noc ma czytane , i nie tylko na noc . To już jej w krew weszło . Tylko teraz już cwana jest i wybiera najgrubsze i znosi ich całą kupę :P

Oj jak Wam fajnie z tym wypadem na ranczo :) Ja tylko pomarzyć mogę o takiej wyprawie . Zresztą o wyprawie z noclegiem w tym roku całkiem zapominam :P chyba , ze u Mamci haha :)

Sylka 5:30 , to normalna pora wybudzenia Amci :P Majka wstaje o 5 :P

Byłam już na spacerze i zmęczyłam się tym upałem :( teraz już 30 st jest ... słońce aż parzy.
Powiesiłam pranie na balkonie i zapewne za godzinę suche wszystko będzie .

11 lata 4 miesiąc temu #718090 przez Agusiak
Aguś u nas też upał duży, nie wiem dlaczego ale na takim słońcu od razu mnie senność bierze. Byłyśmy chwilkę z Linką na huśtawce ale wróciłyśmy do domku a młoda powtarzała UPAŁ, UPAŁ, hehe :)

My z T to nasze wszystkie jak do tej pory wakacje mieliśmy spontaniczne. Podróż poślubna wiedzieliśmy że nad morzem, ale zjeździliśmy niemal całe wybrzeże i w końcu zdecydowaliśmy się na Władysławowo, a tam zaś poszukiwanie noclegu i to takiego gdzie można z psem.
Ale udało się i byliśmy wniebowzięci :)

Ale najlepiej wspominam nasze pierwsze wspólne wakacje jak wybraliśmy się na motorze na Węgry, Do tej pory nie mogę wyjść z podziwu jak się zapakowaliśmy w 3 kufry i mieliśmy niemal wszystko, w tym namiot i materac. Fakt że wszystko było takie typowo na motor czyli ręczniki małe i szybkoschnące z specjalnych tkanin i itp.
Na miejscu szukanie jakiegoś pola, a Węgrzy nie bardzo po angielsku gadają raczej po niemiecku, ale jakoś się dogadaliśmy. Ech było cudnie :) A potem kolejne dni drogi powrotnej już na Słowacji :)
Do tej pory jak oglądam zdjęcia to mi się tęskni bardzo, ale jeszcze tam wrócimy tylko już we czwórkę ;)
No to sobie powspominałam :lol: :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka