- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
U nas dziś zdecydowanie zimniej a jutro ma być jeszcze bardziej :/
ale potem podobno już coraz cieplej.
Ja dziś przejrzałam ubrania po Lince i w sumie te pierwsze mogą być ale potem będę musiała dokupować bo jednak młoda wiosną się rodziła i te większe ubranka to wszystkie mocno letnie, a teraz będą nam potrzebne grubsze, zimowe.
Jutro rano jadę na badania a potem skoczę do Biedronki po te półbuty, mam nadzieję że uda mi się coś kupić.
Sylka wózek kupujemy taki:
allegro.pl/coletto-giovanni-3w1-kolekcja...isy-i3486508587.html
Muszę jeszcze zadzwonić do weta i umówić psa na sterylkę a także do naszej pediatry bo muszę pokazać wyniki młodej co już dawno temu robiłam a nie byłam z nimi jeszcze.
Ech tyle tego.
Miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny co z Wami?
Ja zaraz lecę na badania a potem mam nadzieję zajrzeć jeszcze do paru sklepów.
Miłego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas brzydka pogoda. Pochmurno,wiatr i od czasu do czasu siąpi. Nie wiem czy wyjdziemy dzisiaj na dwór. Może wyciągnę Hani jakąś kurtkę i zrobimy rundkę. Zobaczymy jaka będzie pogoda jak już się ogarniemy.
Później muszę Michałka odebrać,bo mąż musi zostać dłużej w pracy. No i będziemy mieć "gościa". Przyjeżdża moja siostrzenica.
Idę wypić w końcu kawę. Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O dziwo poszło dziś ekspresowo, zaczęłam w końcu korzystać z moim praw i przywilejów i bez kolejki podeszłam po skierowanie na badania a w laboratorium pusto więc od razu załatwiłam temat. Wyniki w środę na wizycie.
Potem udało się jeszcze podjechać do Biedronki, kupiłam Paulinie półbuty al'a trapery bo od dziś są, bardzo fajne, potem w Lidlu kupiłam komplet kurtka i spodnie na deszcz, polujemy jeszcze na gumiaki bo nie było.
A drugiej młodej kupiłam dwie butelki, smoczek do dydania, szczotkę do butelek, smoczki do butelek, zamówiliśmy bujaczek a teraz zamawiam rożek
A dla siebie kupiłam podkłady poporodowe na łóżko
Dopiero co zjadłam śniadanie i także idę na kawkę, więc smacznej kawy Gosiu
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a z milych wiadomosci kupilam S kurtke skorzana na jesien ,ona occieplana to i zime wczesna bedzie , skarpetki i papcie , bo sam by tego nie zrobil i zaliczylismy 3 godz spacerek aa i zrobil rentgen zeba wieczorem z nim ide by ta 8 mu wyrwala moja dentystka
Agi szalejesz na zakupach
Gosia udanych odwiedzin
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie przejmuj się tym teraz, masz jeszcze masę czasu a może znajdziesz coś innego w Waszej okolicy bo przecież jak inaczej miałoby to wyglądać? Przeniosłabyś się do mamy żeby wrócić do pracy?
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jadę właśnie po Michałka. Zimno na dworze strasznie,aż mi się nie chciało jechać,ale jak mus to mus.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu zdjęcia Linusi powalają . Zazwyczaj jest w spiętych włosach , a tu takie perełki Niesamowite ma te włosy W ogóle jest boska , aparatka mała A miny robi perfekcyjne
A słoików z owocami zazdroszczę
Dobrze , ze roletę udało się uratować . Tanie rzeczy to nie są , a wydatków masa innych zapewne .
Jeszcze tylko troszkę i Malusia się pojawi na świecie, dobrze , ze zakupy ruszyły pełną parą A wózek na zywo też widziałaś ? Też był w moich typach
Megi , ale fajnie , ze za zakupy tylko połowę płaciliście
A szefem się nie przejmuj . Zresztą byłas przygotowana na tego typu pogawędkę . czyli niby wracasz do pracy i od razu L4 dajesz ?
Gosiu z tymi autami ,t o wiecznie coś Kurcze czlowiek to spokoju nie ma .
Mam nadzieję , ze wyprawa po Michałka bez przygód się obyła
My wczoraj mieliśmy nie jechać na ten piknik lotniczy , bo od rana padało Pojechaliśmy więc na zakupy , a że w międzyczasie się wypogodziło , to jednak udało nam się na prawie 2 godzinki jechać i pooglądać popisy pilotów .
Potem do znajomych na kawkę pojechaliśmy i wróciliśmy niemal na samą kąpiel Małych .
Dziś rozpoczęcie roku szkolnego , czekałam na ten powrót do normalności Ale powiem Wam , ze poszłam do szkoły Pauli na moment , bo chciałam się czegoś dowiedzieć i zwariowałam całkiem . Jak zobaczyłam te dziewczynki , to gały mi wylazły !!! Normalnie ja to taka szara mysz . One słuchajcie w miniówkach , dekoltach , na obcasach , w tipsach , makijażu i fryzurach !!! Nie wiem czy ja jestem nie z tej ery , czy niektórzy rodzice zlewają jak wyglądają ich dzieci , ale pare dziewczyn wyglądało jak Panie do towarzystwa . W życiu bym nie pozwoliła tak Pauli wyjść i Ona to dobrze wie . Mam reguły i trzymam się ich , mimo zmianie czasów i otoczenia . W szoku byłam .
Pogoda u Nas do bani . Wróciłam ok 14 do domu i już nawet nie idę na spacer , bo wieje okropnie Nie będę ryzykowała przeziębienia dziewczynek czy swojego .
Milej reszty dzionka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agusiak szalejesz, kochana szalejesz z zkaupami... ale to dobrze a wózeczek fajny i lekki
Kubusiek bardzo chętnie poszedł do przedszkola Ledwo buty zdjął a już bieg l do sali a ja łapałam go w tlumie NA sali od razu pobiegł do zabawek, dał mi w locie buzi i nawet nie patrzył jak wychodzę.Oczywiśle dzieci płakały, jeden wielki ryk a on nie zwracał na to uwagi. Po 10 dzwoniłam do T to mówiła że nie płakał wcale i bawi sie z dziećmi i szaleje Na przystanku nie mógł doczeka c sie autobusu. Co przyjezdzał inny zrywal sie z lawki by wsiadać. A jk przyjechał nasz nr to krzyczał"Tam, tam jest" . Niedawno wróciliśmy dał mi 3 buziaki i pobiegł znów sie bawić z kolegami Zjadł ładnie sniadanie, z obiadu zupkę i podwieczorek. Pospał 1,5 godz. Zadowolony widać że się dobrze bawił
Zaliczyłam zakupy w Biedronce i kupiłam mu parasolkę i pościel w samoloty a w na używaku z całe 1 zł fajne pończo kompielowe w sam raz na basen
Megi z 1 str nie dziwie sie szefowi że tak zareagował z punktu widzenia pracodawcy. Z 2 str. to wasza sprawa kiedy chcecie mieć dzieci i jemu nic do tego
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia nas też czeka naprawa auta, ale T jest zawzięty i chce wszystko zrobić sam tyle co to części trzeba będzie kupić, ale na robociźnie się zaoszczędzi.
Samochód wieczny wydatek ale bez niego to jak bez ręki, przynajmniej jak się mieszka poza centrum miasta.
agi dziękuję kochana za miłe słowa o młodej. No ma już te włoski całkiem długie ale kurcze każdy innej długości i muszę robić właśnie takie konstrukcje już od samej góry żeby jej na oczka nie leciały. Bardzo bym chciała uczesał jej zwykłego kucyka, czy dwa warkocze bez tch wszystkich spinek i gumek
Super mieliście weekend i fajnie że się udało jednak wybrać na ten pokaz lotniczy
A z tymi dziewuchami w szkole to masz rację
My dziś mijaliśmy po drodze takie okazy że nie sposób było się nie obejrzeć Nie mówiąc już o tych butach na ogromnym obcasie lub koturnie, które mają na tych patyczakowatych nogach
Sylka świetnie że Kubuś miał udany dzień w przedszkolu
Co tam będzie płakał za mamą jak ma tyle kolegów i zabawek
Moja sis ma dziś 30stkę, my jedziemy w sobotę ale młoda miała jechać dziś z dziadkami tyle że śpi. No ale może wstanie
Miłego popołudnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Agi no tak wychodzi ze poloze mu ladnie L4 ale podanie o powrot bede jutro z kadrowa pisac i nie wiem czy do pracy na ten 1 dzien nie wroce
Sylwia super ze Kubus zadowolony spisal sie na 5
zaniedlugo ide z S do dentysty boi sie jak dzieciak
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super wygląda i chyba fajnie się prowadzi. Mieliśmy jechać go oglądać z sklepie w częstochowie bo u nas nigdzie ich nie ma, ale już raczej nie pojedziemy. Nie wiadomo kiedy nasze auto sprawne będzie i zamówimy w ciemno
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po długich bojach i przeglądaniu stron, co doprowadziło mnie do bólu głowy zamówiłam rożek
A jutro najprawdopodobniej przyjdzie leżaczek
Śpijcie dobrze
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W przeciwieństwie do wczorajszego chłodnego dnia dzisiejszy jest ciepły i słoneczny. Po wczorajszym niemal całodniowym siąpieniu zostało jeszcze sporo kałuż. Także my już po godzinnym spacerze Założyłam Hani kalosze i poszłyśmy mierzyć kałuże :-D Godzinny spacer na dobry początek dnia
Dzisiaj znowu po Michałka jadę,ale przy takiej pogodzie chęci będą i na pewno przyjemniej spędzimy z Michem ten czas.
Uciekam,ale postaram się wpaść później i napisać więcej,bo teraz klepię z telefonu.