BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 4 miesiąc temu #733304 przez sylka
Agusiak PAulinka jest sliczna :D I jaka duża sie na fotkach wydaję :)KUba uwoelbia swieże ogóraski i marchewkę :)

Agi przeciagajacego sie remontu nie zazdroszczę. U nas też nie szło jak trzeba bo co rusz maż musiał coś dokupić ale wyrobił się w tydzien bysmy mogli wrócić.

Gosiu zazdroszczę checi do nauki i samozaparcia :) A Hania po prostu ma sie z kim bawić to co sam będzie :)
Kuba jak PAulinka Agusiak bawi się raz sam bym coś mogła zrobić innym rzem mnie woła i razem sie bawimy.

Megi fajnie że wada mniejsza i to dużo :) Tymek to zuch że dał sie przebadać i tak łądnie pospacerowal.

My zaliczyliśmy 2 godz zabaw na podwórku. Póxneij zuoka, układanie puzzli czytanie ksiazeczki spanie. Kubusiek spi i ja mam chwilę by zebrac na spokojnie pranie

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #733373 przez Agusiak
megi czekamy na wieści z wizyty :lol:
Super, że wada się zmniejszyła, a macie dla Tymcia te okularki?
Zrób mu fotkę, na pewno wygląda rewelacyjnie, mam nadzieję że oswoi się z nimi żeby wada już całkiem zniknęła :)

Sylka gratuluję zostania ciocią :) duża dziewczynka :)

11 lata 4 miesiąc temu #733407 przez megi23
hellow a wiec teraz oficjalnei nosze w sobie 2 serduszko ma 6 tyg termin 21 kwietnia :lol: wizyta kolejna 9 pazdzienrika i juz bedziemy wiedziec jak sie ladnie ulozy kto sie chowa mam plik badan wlacznie z HIV :ohmy: i czy wiedzialyscie ze nie wolno w ciazy sokow pic zadnych szczegolnei malinowego :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #733411 przez sylka
To oficjalne gratki.

Ja tam pilam i malinowy. Z malinami to chodzi o liscie i galazki bo powoduja skurcze ale owoce sa bezpieczne. Sok dodawalam do herbaty w czasie przeziebienia

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733414 przez megi23
ma miec sympozjum za tydzien to sie smieje ze przywiezie moze jakies nowosci co wymyslili jeszcze :D ja niel ubie tych typu kubus z tymkiem nie moglam tego pic ale malinowy pilam do herbaty w zimie

dzidzia to cos w tym czarnym : :lol:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #733563 przez Agusiak
dobry wieczór :)

megi ogromne gratulacje!!!!!! No teraz to się można oficjalnie cieszyć :lol: :lol:
Bardzo się cieszę że wszystko w porządku i kurcze szybko ta dr myśli płeć poznać, heheh.
A z tymi sokami to jakaś bzdura, ja nawet kawę piję i colę litrami, nie przesadzajmy zaś :huh:
A z malinami to chodzi o liście tak jak Sylka napisała, nawet syrop dla kobiet w ciąży Prenalen to głównie maliny.

a malinowy też piłam jak sylka do herbatki przy jakimś gorszym samopoczuciu, tyle że nie sklepowy a od mojej babuszki z malin z naszego ogródka :lol: :lol:

Ale się cieszę, dużo zdrówka dla Was i dbaj o siebie :)

A u nas dalszy ciąg produkcji kompotów.
A powiem Wam, że wkurza mnie bo Paulina już w sklepie wybiera sobie co mamy jej kupić jeśli chodzi o ubrania. Ja jej chcę coś ładnego żeby wyglądała jak człowiek a ona nawet nie da sobie przymierzyć, czy to buty, czapka czy kurtka tylko wybiera swoje.
Dziś np wybrała sobie parasol dziecięcy, mnie się nie podoba ale miał być ten i koniec.
Kurcze nie podoba mi się to, hehe :P :P

Mnie jutro czeka sprzątanie chatki i w piątek po obiedzie wracamy :(

Spokojnej nocki :)

11 lata 4 miesiąc temu #733650 przez agi-p
Dzień dobry :)

Megi ogromne gratki ,kolejne zresztą :) Super , ze wszystko ok . Teraz pozostaje czekac do 21 kwietnia na Maluszka :) Ciekawe czy będzie córusia czy chłopczyk :)
Oj jak sobie przypomnę to czekanie i wybieranie imienia , te debaty :P Wydaje mi się to tak odległe :P

A z tym piciem soków to jak dla mnie lekarz troszkę na wyrost Ci zabronił . Bez jaj :P Ja tam unikałam wszelkich soków , ale przez cukrzyce tylko . Chociaż malinowy i to sklepowy dodawałam czasami do herbaty , bo już miałam dość wody ng i gorzkiej herbaty :P

Super , ze wada Tymcia się zmniejsza . Oby do okularków się przekonał .

Sylka gratulacje i dla Ciebie :) Igunia spora dziewczynka :) Imię boskie :)

Agusiu Amelia też się już rządzi jeśli chodzi o buty czy ubrania i szału dostaję .A buty to jej obsesja i nie da sobie wybrać :P Ma np trampki z carsami hahaha :P Bo tak jej się spodobały czerwone i to z autkami . A klapeczki ma chłopięce z samolotami . I tak się cieszę , bo ostatnio kupiłyśmy czarne wysokie trampki z myszką minnie :) Czasami wygląda jak choinka , bo wszystko z innej parafii .
Czasami się "kłócimy" przy porannym ubieraniu , bo to co jej chcę ubrać , jej nie pasi :P
Przy Pauli ten etap nastąpił zdecydowanie później :)

Oj już w piątek powrót ? ale chyba odpoczęłaś ? Fajnie tak się wyrwać od codzienności i spędzić czas z rodzinką :)

Ja poszalałam na allegro i wylicytowałam kilka ubrań dla Małych . Teraz szukam sukieneczki do chrztu dla Majeczki . Sama nie wiem co kupić .
W ogóle te chrzciny jakoś mi nie na rękę .Nie wiem cóż mnie tak wzięło . Zawsze tak szybko chrzciłam dzieci , czekałam na to , a teraz masakra :P

Majeczka sobie drzemkę urządza .Jak wstanie , to do sklepu jedziemy :)

Miłego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu #733700 przez Agusiak
dzień dobry :)

oj Aguś to widzę że mamy z naszymi panienkami ten sam ubraniowy "problem" ;)
A co to będzie jak będą miały naście lat :silly:
Wczoraj np mimo pięknego słońca chodziła w gumiakach ze swoim parasolem i nie dała sobie założyć nic innego. Ubranka jeszcze jakoś kupuję pod siebie ale buty czy coś co trzeba mierzyć to już jest "kłótnia" ;) hehehe

A kiedy macie chrzciny?

No kochana super wypoczęłam ale szkoda mi będzie jak T wróci do pracy bo młoda za nim szaleje a jak dooopka wyszła z tego przedszkola to zaś będziemy się nudzić w domu a ja już coraz mniej mogę się aktywnie z nią bawić :S

Młoda rano ja wstaje to mówi mi że mnie kocha :lol: a potem że mam wstawać, budzić się i dać jej mleko, hahahaha, nawet jak spać mi się chcę to mój śmiech mnie wybudza :silly:

Miłego dnia :)

11 lata 4 miesiąc temu #733745 przez megi23
dzieki laski dzieki no z Tymciem juz w 14 tyg wiedzialam bo pokazal co ma miedzy nogami :P
jejku wpsolczuje wam tymek chce wszystko w ma ale ubiera co mu daje nie marudzi na szczescie :silly: tylko bluzki maja byc z maa myszke miki.. wczoraj musialam do tesciowej zadzwonic bo molestowala s i mnei prosil a chcialam osobiscie no nic juz wie ze 5 raz zostanie babcia :P i mam spokoj , S powiedzial ze jak wroce to uczcimy to jakos :lol:
cii ja tez cole pije czasami soki tylko domowe z aroni teraz trabie bo mam ochote :blink: ja pilam z tymciem malinowy mamcia mi zrobila do herbatki na zime bo rozgrzewajacy jest a mi ciagle zimno

dzis mialam plany czekam na 2 kurierow ma przyjsc tymcia czapka i detki!!! rano lalo teraz cos sie pogoda klaruje to bedzie spacerek :)
oj chrzciny Tymcio tez mial pozno bo we wrzesniu a urodzil sie w marcu :)

11 lata 4 miesiąc temu #733817 przez Gosia_Krupa
Hej dziewczynki!

Nie zdziwię Was zapewne,ale ja mam kolejny doopny dzień :(
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Czekam teraz na cięgi. Ale się wyżaliłam przynajmniej. Bo tutaj,gdzie przyszło mi żyć nie mam ani jednej koleżanki,do której mogłabym pójść i pogadać. Moim jedynym towarzyszem dnia i rozmówcą jest 2,5latka.

Miłego dnia życzę!

P.S. Zapomniałabym! Megi,bardzo się cieszę z drugiego serduszka!

Agusia,szkoda,że już musicie wracać :( Wiem co czujesz! Nie ma to jak być tylko ze swoją najbliższą rodzinką :)

11 lata 4 miesiąc temu #733844 przez Agusiak
oj Gosia, Gosia kochana :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #733866 przez megi23

bylismy po babcie do pracy kalosze nan ogi kurteczka , plecak w nim paluszki i mamy telefon i heja :silly: poslzismy do sklepu jeszcze i warzywniaka , bo fasolka miala zachcianke na nektarynke i pani w warzywniaku mi ja umyla bym mogla od razu zjesc :silly: Tymcio lsicznie za raczke chodzi ile km narobil dzis wiec wozek pojdzie w odstawke tzn do lekarza zostanie i na dalekie wojaze a tak nogi :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #733885 przez agi-p

11 lata 4 miesiąc temu #733896 przez Agusiak

11 lata 4 miesiąc temu #733934 przez sylka
Gosiu napisze ci pozniej bo teraz na tel to ciezko.

Napisze tylko krotko. wrocilismy z przedszkola :D Kuba od razu pobiegl do dzieci. Nawet babci buzi nie dal. Fajnie sie bawil 2 razy tylko walczyl o zabawke. Nie patrzyl czy jestem na sali czy nie. Dzieci male od 2,2 do 2,6 mies - Kuba z maluchow najstarszy i 17 szt 3 l razem gr 27 os 2 nauczycielki i 2 panie z pomocy. Wyjsc cwaniak nie chcial i zostalismy sami na sali z moja T i nauczycielkami. Jutro dzieci same a rodzice w tym czasie na zebraniu.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka