- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A witaminy kazala mi wziac endookrynolog.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
no to trzymam kciuki aby ten "wszelki wypadek" się przydarzyłAgus poki co oficjalnie nic sie nie swieci, choc na wszelki wypadek od jakiegos czasu sobie kwas foliowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka butki fajne
Ja się jeszcze z butami wstrzymam bo nie wiem jaki rozmiar stopy młoda osiągnie do zimny
T wrócił z działki zadowolony bo dużo zrobili ale i tak dużo jeszcze zostało.
Przywiózł cały karton grzybów i teraz siedzi z dziadkami i obierają
Idę po jakiś prowiant i przed TV
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Kochane zdjecie w brylkach jak tylko takowe zrobię , to Wam zaraz pokażę
Ostatnio jakoś czasu mi brakuje . Majeczka ma jakiś gorszy czas . Tzn więcej na rączkach chce przebywać , pewnie znowu z ząbkami coś się dzieje , bo pcha wszystko do buźki nerwowo .
Dziś mam zaplanowane szczepienie , ale kurcze mają przywieź te sprzęty i jestem w domu uwiązana w godz szczepienia muszę zadzwonić do przychodni i się dowiedzieć co i jak .
Pogoda fatalna , nie dość , ze zimno , to okropnie wieje i kisimy się w domu . Ami jak była mała , to codziennie spacerowałyśmy , a teraz kurcze więcej w domu siedzimy
Ale wyprawa z dwójką , to już nie takie hop siup , no i teraz po tej chorobie Małych to się obawiam trochę . Tym bardziej , ze Ami od wczoraj jakieś rumieńce ma i katar znowu się pojawił
Aguś dobrze , ze odzyskasz kombinezon Pewnie , ze nie ma sensu kupowac , skoro u koleżanki Twój leży .
Super , ze na działce udało się wszystko porobić Teraz pozostaje czekać na nowy sezon I już z Maleńką pojedziecie
Rany nie mogę się doczekać Twojej kruszynki No i czekam cierpliwie, a raczej już coraz bardziej niecierpliwie na Jej imię
Megi dobrze , ze wyniki ok . W ciąży to wiadomo , że niektóre wskaźniki odbiegają od normy , ale są prawidłowe mimo to .
Sylka oj Kochana z całego serca życzę Ci , alby kolejna ciąża była spokojniejsza . Ja się przy ostatniej namęczyłam i gdyby nie pomoc Mamy , to nie wiem jak by to wszystko wyglądało .
Jak się nie ma małego dziecka , to jakoś można sobie wszystko zorganizować , odpoczywać , leżeć , skupić się na sobie i ciąży . Ale przy takich żywotnych dzieciaczkach , to mowy nie ma o spokoju .
Buty super Oby się sprawdziły . Ty masz też w tym stylu ?
Ja szukam butów na zimę . Z jednej strony rozum podpowiada śniegowce , ale z drugiej marzą mi się super kobiece butki Ostatnimi czasy to albo w ciąży byłam , albo z małym dzieciątkiem i wiecznie wygrywała praktyczność i kończyłam z butami wygodnymi , ale niekoniecznie fajnymi W tym roku oczywiście zapowiada się powtórka z rozrywki , bo jakby nie było teraz przy 2 demonków buty muszą być bezpieczne i stabilne
Ach ...jeszcze kiedyś założę super sexi butki
Miłego dzionka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
ja nie pamietam jak mlody do mnei trafil w nocy
Sylwia super ja mam takie brazowe cos ala Ty z membrana , tylko na wkladanie w Deichmanie mi S w tamtym roku kupil maja na gorze futerko takie bardziej eleganckie niz sportowe..
Agi wpsolczuje zabkow Mai , Tymkowi tez ida jakies, nie chce mi dawac zabkow myc nawet , do buzi nie da zajrzec. za to rece pcha prawie caly czas , lub pieluche
Agus idz rodzic bi tez nie moge sie Twojej ksiezniczki doczekac
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi trzymam kciuki aby dziewczynki niczego znowu nie złapały. Paulinka też ma wieczorami rumianki na buzi ale nic poza tym.
Kochana Ty to chociaż i tak użyłaś z Majusią pięknej pogody i słonka przez lato a my w zależności od pogody to może dopiero wiosną wyleziemy,hehehe.
Pochwal się sprzętami jak już przyjdą
Sylka butki fajne bardzo Ja jeśli będzie śnieżna bądź mroźna zima to także kupię coś w takim stylu, bo jednak wygoda u mnie to podstawa, a takie eleganckie to też mam dwie pary, jedne wyższe, drugie za kostkę więc będą
Chociaż w te niższe może mi noga nie wejść bo są w lekki szpic a strasznie mi się noga znowu rozjechała
megi23 napisał:
hahaha kochana nie jeszcze nie Jeszcze chociaż tydzień, dwa okej?Agus idz rodzic bi tez nie moge sie Twojej ksiezniczki doczekac
Byleby nie przenosić bo ja niecierpliwa potem się robię
Ale zdradzę Wam że mamy imię Zobaczymy tylko czy nam się potem nie odmieni, także jeszcze chwilkę cierpliwości
Męża mam dziś w domku to zmuszę go żeby skręcił łóżko, przywiesił półkę i przemeblował pokój na gotowo. Ciekawe czy mi się uda
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia,no ja też jestem ciekawa,ale już niedaleko Przenoszenia nie życzę,wiem jak to jest
Agi,chyba Cię rozumiem. Powiem Ci,że ja z Michałkiem wychodziłam na dwór codziennie. Czy wiatr czy deszcz czy mróz,codziennie min. 2 godz. na dworze. Tylko takie ekstrema nas zatrzymywały w domu. Bywało,że snuliśmy się po wsi jak jakieś duchy,bo ludzie nawet do sklepu nie wychodzili,a my z Miśkiem urządzaliśmy sobie spacery Jak się urodziła Hania nie było wcale gorzej. Hania w wózek,my ubrani odpowiednio i też spacerowaliśmy. A teraz jestem sama z Hanią,wieje mocniej czy pada i już mi się nie chce wychodzić. Może też przez to,że Hania nie jest tak ułożona na spacerach jak Michałek,a może zwyczajnie się starzeję i jakiś marazm mnie ogarnia?! I też jakoś dziwnie mniej czasu mam Hania daje mi troch czasu,bo już więcej potrafi się sobą zająć,ale i tak zawsze mi godzin w dobie brakuje
Kochane,kozaki tego typu będą wkrótce w Lidlu i też się zastanawiam nad ich kupnem
Ja też mam buty wygodne,ale na pewno nie kobiece Ostatnio sobie kupiłam takie kozaczki(na szpileczce) jak byłam z Hanią w ciąży. Jak już pojawił się brzusio to dałam do szewca,żeby mi obcasy skrócił(bo te miały z jakieś 8cm)i śmigałam w nich dalej. A potem chodziłam już w takich na płaskim,co bym mogła biegać swobodnie. Obiecałam sobie,że w tym roku kupię sobie takie do spódnicy no i spódnicę. Ale... zobaczymy!
Sylka,ale chciałabyś już? Bo jak tak to ja Ci życzę tego " wszelkiego wypadku" z całego serca
Michałek ostatnio powiedział,że będzie grał w przedstawieniu królewicza. Ciekawa jestem czy rzeczywiście będzie jakieś przedstawienie czy to tylko jakaś zabawa,bo nie chciał nic więcej powiedzieć
Na koniec moja Mikołajka(foty już po tym jak się wytarła w mój rękaw,ale i tak wyglądała słodko)
Miłego dnia!
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
HAnia słodka
Gosiu odp na Twoje pytanie z jednej str bym chciała a z drugiej jeszcze nie, bo zawsze jest coś jeszcze do zrobienia.